FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Baš me interesira kako će Be a pro ispasti jer je uz manager mode prošle godine bio daleko najgori dio igre. Grafika i igrivost je uvećana i sada je po tom pitanju igra miljama ispred FIFE 12, ali najviše me zanimaju navedena dva moda. U savršenom svijetu bi ispravili prošlogodišnje loše strane (ugovor na jednu sezonu, scouting), vidjet ću kako će biti ove godine.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Jabulani kaže...
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...

Valdes je na 85 overall, previše.

Valdes 85? hahah...koliko ce onda Iker imat??90,91 ?

Al Cech mi je na 84 i mislim da je i Buffon na 85, a po meni su oba dosta bolji.

Valdes nemoze skupa u istu recenicu sa Ikerom i Buffonom...al da jedan Valdes ima više od Cecha i isto kao Buffon...neprihvatljivo...cim je messi postao lice FIFE odma je krenulo guranje barcinih igraca...Iker je trenutno najbolji na svijetu...a poslije njega idu Buffon i Cech...valdes nije ni u top 10...realno gledano...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa i u FIFI 12 je imao bolji rating od njih. Mislim da su jedino Cassilas,LLoris i Neuer imali bolji rating.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Totalna glupost...koliko greska samo taj golman radi, doslovno rupa...a ima bolje rejtinge od nuera i llorisa i isti kao buffon...EA baš zna kako pumpat neke igrače...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav,

Do ove godine sam igrao pes,ali sad sam se odlučio prebacit na fifu(ovo sranje sa kopačkama na master league je previše stvarno).Zanima me kako vi kupujete original fifu,tj gdje je najjeftinije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pavone kaže...

Pozdrav,

Do ove godine sam igrao pes,ali sad sam se odlučio prebacit na fifu(ovo sranje sa kopačkama na master league je previše stvarno).Zanima me kako vi kupujete original fifu,tj gdje je najjeftinije?

Ja vecinom uzmem samo key...netreba mi DVD i te stvari, lako igru skinem sa Origina...i ustedim 100-150 kn...

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Valdes nemoze skupa u istu recenicu sa Ikerom i Buffonom...al da jedan Valdes ima više od Cecha i isto kao Buffon...neprihvatljivo...cim je messi postao lice FIFE odma je krenulo guranje barcinih igraca...Buffon je trenutno najbolji na svijetu...a poslije njega idu Iker i Cech...valdes nije ni u top 10...realno gledano...

There i fixed it.

I ne bogohuli, Buffon je tata svih golmana (bar onih aktivnih!)

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
maidkoric kaže...

pogledajte NOVU! arenu na pocetku videa...kako PREDOBROOOOOO

Da ta arena je nesto savrseno
lnova65
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad tocno izlazi demo? Neki kazu sutra, neki preksutra...

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

11.9.

šumski put je bio ravan.
17 godina
FIFA 13

11.9. u 19h u UK, kod nas bi to trebalo biti u 20h.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Chelsea vs P$G

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
JackD kaže...
TheDarkSide kaže...

Valdes nemoze skupa u istu recenicu sa Ikerom i Buffonom...al da jedan Valdes ima više od Cecha i isto kao Buffon...neprihvatljivo...cim je messi postao lice FIFE odma je krenulo guranje barcinih igraca...Buffon je trenutno najbolji na svijetu...a poslije njega idu Iker i Cech...valdes nije ni u top 10...realno gledano...

There i fixed it.

I ne bogohuli, Buffon je tata svih golmana (bar onih aktivnih!)

Gledas ti nogomet? Buffonove godine su prosle...trenutno najbolji, i onaj koji je dobio zlatnu rukavicu je Iker...pogledaj malo na YT kakve obrane radi..to je izvan svakog razuma...doslovno refleksi u krvi...Osobno i Buffon mi se sviđa, ali uspoređivat njih dvojcu se moglo prije 2-3 godine...al sada ne...

13 godina
neaktivan

Cech je isto kikser. Ima dobrih utakmica, ali isto tko moze sj.bat ekipu ko prosle sezone kad je primalo smijesne golove u zadnjim sekundama utakmica. 

13 godina
FIFA 13

The FIFA 13 Demo will be available starting from the 11th of September. Tune in to the LIVE demo event at 2PM ET / 7PM UK on September 11th!
Mislim da se ovo ne odnosi na izlazak Demo-a, mislim da je ovo vrijeme za neki event na kojemu se gleda stream dema.
Tu se može viditi kakav je first touch kod slabijih ekipa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 20:54 (KiX777).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta onda poslje ponoci kad pocinje 11ti po UK vremenu ili kako? Nesjecam se kad je dosao prosle godine...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...

Valdes je na 85 overall, previše.

Valdes 85? hahah...koliko ce onda Iker imat??90,91 ?

Al Cech mi je na 84 i mislim da je i Buffon na 85, a po meni su oba dosta bolji.

Valdes nemoze skupa u istu recenicu sa Ikerom i Buffonom...al da jedan Valdes ima više od Cecha i isto kao Buffon...neprihvatljivo...cim je messi postao lice FIFE odma je krenulo guranje barcinih igraca...Iker je trenutno najbolji na svijetu...a poslije njega idu Buffon i Cech...valdes nije ni u top 10...realno gledano...

Što se tiče Primere navijam za Barcu ali Valdes nije ni do koljena Ikeru.....da se broji postotak obrana kao i u rukometu Valdes nebi bija ni u prvih 30 (možda sam malo i reka)....

13 godina
TheDarkSide kaže...

Sta onda poslje ponoci kad pocinje 11ti po UK vremenu ili kako? Nesjecam se kad je dosao prosle godine...

Prošle godine je došao u 11 sati po našem vremenu, mislim da ćemo dobiti točnu informaciju kad izlazi, prošle su godine objavili dan prije izlaska dema, to znači sutra trebamo dobiti točne informacije.

15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

video na 0:30. o tome pricam. kao da je zakuca u pod. uvijek isto!

Fakat ne znam o čemu pričaš i gdje vidiš problem?  U ovom filmiću imaš dvadesetak obrana i svaka je drukčija?  Nisam primjetio da uvijek isto odbija loptu a iima dvadesetak situacija u kojima brani...

Ne znam zašto naglašavaš na video na 0:30, umjesto da si rekao, pogledajte video u kojem ima dvadesetak obrana i sve su na isti način. Gle čuda?  Pogledam video i ništa nije uvijek na isti način.

Valjda te zato ne mogu shvatiti...

pa hebem mu. jesi vidio kako je odbio loptu golman? jesi vidio animaciju golmana? sad mi reci, kad god se golman tako protegnuo, koliko puta je lopta isla u pod pa u zrak!?

pokusavam reci: igram fifu svaki dan i nagledam se dosta takvih obrana sa jednim te istim odbijancem-> u pod pa u zrak. uvijek kad plasiram udarac iz kosa, uvijek tako brani i uvijek lopta u pod pa u zrak. vec vidim kad puknem loptu, kamo ide i kako ce golman branit i samo cekam da je odbije onako. neda mi se natezat vise, samo ocu reci da su mogli dodati vises pontanosti lopti da se to toliko ne osjeti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 21:15 (Idealist).
15 godina
Galiante kaže...

Što se tiče Primere navijam za Barcu ali Valdes nije ni do koljena Ikeru.....da se broji postotak obrana kao i u rukometu Valdes nebi bija ni u prvih 30 (možda sam malo i reka)....

Valdes je kikser, neviđeni kikser, meni dođe slabo kad se njemu vraća lopta, jer je on mora primiti pa je gurnuti dva metra u for, pa tek onda dodati.

ali ima dana kad je u vrhunskom izdanju i nebi se složio s ovim da nebi bio ni u prvih 30, recimo protiv Reala sad u uzvratnoj utakmici superkupa, da njega nije bilo Real bi pobijedio sa 5 golova razlike bez pretjerivanja. Valdes je odličan golman u 1 vs 1 situacijama i ima dobre reflekse, ali je rođeni kikser.

I naravno, ukupno gledajući Casillas i Buffon su dosta bolji od njega.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 21:41 (antimadridista).
17 godina
TheDarkSide kaže...

Među timovima koje čemo moči dobit u karijer modu, nema hrv...bravo za njih! 9. momčad svijeta nisu stavili...ali slovence su stavili...

To ti nema veze s fifinom ljestvicom već s autorskim pravima.  Treba pitati ove iz hns-a zašto ih nema u fifi?  Ea sports stavi one ekipe za koje ima prava, za što nema nestavi....

16 godina
neaktivan
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Među timovima koje čemo moči dobit u karijer modu, nema hrv...bravo za njih! 9. momčad svijeta nisu stavili...ali slovence su stavili...

To ti nema veze s fifinom ljestvicom već s autorskim pravima.  Treba pitati ove iz hns-a zašto ih nema u fifi?  Ea sports stavi one ekipe za koje ima prava, za što nema nestavi....

Trebali su se potruditi staviti hrvatsku koja je deveta momčad svijeta. I ako je hns tražio više novaca, hrvatska nije neka nevažna reprezentacija da se samo tako odustane. Mene kao kupca ne zanima koji je razlog tome, već me zanima da je hrvatska unutra. To je problem koji izdavači igre trebaju riješit.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma znam da nema, al sramota za HNS...dobili bi para, a i bila bi im repka u igri...al zasto bi bilo jednostavno kod naših kad sve moze kompliciranije...razocaran sam...ne fifom, jer vjerovatno nije do njih...nego do HNS-a da ustupi licencu...igrat cu karier mode i necu moc vodit hrv...

13 godina
FIFA 13

Svi koji su preordali na eplati ili koji će preordat će dobiti Ultimate Edition! {#}

1 0 hvala 0
15 godina
KiX777 kaže...

Svi koji su preordali na eplati ili koji će preordat će dobiti Ultimate Edition! {#}

jeli se s Ultimate Edition dobivaju oni gold packovi za UT?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 22:07 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Super, preorder sam napravio kod njih, a i frend planira...ima kakvih saznanja kad bi keyevi trebali stici?

13 godina
neaktivan

EA SPORTS is offering an exclusive FIFA 13 Ultimate Edition that will supply fans with 24 FIFA Ultimate Team gold packs to kick-start their season, and its most extensive global pre-order* incentive in the history of the FIFA franchise.

Fans that purchase the FIFA 13 Ultimate Edition will receive 24 FIFA Ultimate Team Gold Packs—one per week for 24 weeks with a total value of over £15 —to help build an ultimate team of football superstars. FIFA Ultimate Team brings the massive FIFA online community together with fans building, managing and competing with their ultimate football team from the world’s best players in FIFA 13. Each gold pack is a mix of 12 items, including players, contracts, stadiums, managers, staff, fitness, healing, balls, kits, and badges. Gold Packs consist of players rated 75+ in-game, and include one rare item, such as enhanced player attributes, longer contracts, and the most coveted players. The FIFA 13 Ultimate Edition is available only through pre-order or on September 28.

The two FIFA 13 pre-order* incentives are game-changing experiences that offer EA SPORTS Football Club benefits, or an exclusive adidas™ All-Star Team featuring Barcelona and Argentina superstar Lionel Messi, to fans who pre-order FIFA 13 or FIFA 13 Ultimate Edition on PlayStation®3 computer entertainment system, Xbox 360® video game and entertainment system, and PC. The pre-order incentives are:

EA SPORTS Football Club Pre-order
Reserve FIFA 13 from Amazon and receive 10,000 EA SPORTS Football Club Credits to redeem against in-game items such as special celebrations, Virtual Pro attribute boosts, extra matches in Head-to-Head Seasons mode, and more from the new EA SPORTS Football Club Catalogue to kick-start the season. EA SPORTS Football Club is the heartbeat of FIFA 13—play to earn XP & Credits, build your level and unlock new items in the catalogue. EA SPORTS Football Club delivers a live service all season connecting players to the real-world sport with fresh, new content based on real-world football events. Support your favourite club, and connect and compete with friends.

adidas All-Star Team Pre-order
Reserve FIFA 13 from GAME and receive the exclusive adidas All-Star Team comprised of 23 of the world’s top players, such as Lionel Messi, Nani, Karim Benzema and many others. The exclusive squad will feature special adidas kits that can be used in Online Pro Clubs.

Be sure to head back to this site, EA SPORTS Football, this Friday, 29th June when you can pre-order your copy of the exclusive FIFA 13 Ultimate Edition!

Da:) svasta se dobi xd

13 godina
FIFA 13

Ja sam isto preordao i prezadovoljan sam sa eplati.
Čekam mail od njih, pitao sam ih kada dobijamo keyeve.

Javim tu :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Ja sam isto preordao i prezadovoljan sam sa eplati.
Čekam mail od njih, pitao sam ih kada dobijamo keyeve.

Javim tu :) 

Meni je rekao dan prije izlaska igre, ili na dan izlaska...tko zna mozda i prije stignu...nadam se...:)

FUT igram aktivno na FIFA 12, tako da tih 24 paketa dobro ce doci :)

Još kad bi spojili xbox, ps3 i pc market bilo bi super :)

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Mogli su napravit da sve platforme igraju zajedno online. To bi bilo super.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice