FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Smece2 kaže...

Ma samo da poprave onaj cheat sa Alt+tab iz UT, to je zeznulo cijeli UT....

BTW...

Zna li netko nekakav americki proxy, posto igra izlazi 25. u americi a 28. u europi, pa da se mozemo aktivirat odmah 25.??

googlaj tip US proxy list..

Ja ću sačekat i ta 4 dana, nije tolka drama. {#}

15 godina
Smece2 kaže...

BTW...

Zna li netko nekakav americki proxy, posto igra izlazi 25. u americi a 28. u europi, pa da se mozemo aktivirat odmah 25.??

ja sam prošle godine samo promijenio lokaciju EA accounta, stavio da sam iz USA i onda sam mogao igrati, nije trebalo nikakav proxy koristiti, tako ću vjerojatno i ove godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 23:39 (antimadridista).
15 godina
FIFA 13
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 0:19 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
antimadridista kaže...

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-league-team-list/

mala greškica za prvi link...

MuWu
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nema Hrvatske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Važno je da oni imaju norvešku, saudijsku, švedsku, korejsku ligu, a ne recimo tursku, grčku, ukrajinsku. Za klubove poput Šahtara, Dinama, Zvezde,... nema mjesta ni u Rest of the World. {#}

6 0 hvala 0
17 godina
dino_pes13 kaže...

lol,sta je ovo s grafikom ?

A što bi trebalo biti? S obzirom na kvalitetu filmića meni sve izgleda normalno.  Tebi ne...?

sstrmi, kaj nemaš privatan život već samo hodaš zamnom i na svaki moj post bez obzira o čemu se radi i govori daješ palac dolje?

Misliš da je to u redu i da je s tobom sve u redu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 16:25 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

A nema Hrvatske u reprezentacijama :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
srdjan3 kaže...

Važno je da oni imaju norvešku, saudijsku, švedsku, korejsku ligu, a ne recimo tursku, grčku, ukrajinsku. Za klubove poput Šahtara, Dinama, Zvezde,... nema mjesta ni u Rest of the World. {#}

A gle, u prvom redu je tu profit. Lupam sad bezveze, ali ako ih HNL košta 100 kuna da ga stave u FIFU i to će im donijeti 60 kuna više profita jer će dva lika kupit samo zato da vide Lučko na vrhu tablice, računica je neisplativa.

Nemoj misliti da FIFA ne bi imala i južno-afričku juniorsku ligu da u tome ima para. 

Osobno ću kupit FIFU 13 i svaku slijedeću dok god bude za koplje iznad PES-a. Bilo bi fora da mogu igrat s Dinamom, ali nije mi toliki minus. Pretpostavljam da tako i većina razmišlja. 

Ovo da nema Hrvatske uopće je malo čudno. Ili su nas zaboravili ili je Šuker tražio previše para.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 8:42 (Hexfire).
17 godina
srdjan3 kaže...

Ka bu na ovim prostorima počeli prodavati više igri i prodajni rezultati budu bolji bit će i nas u igri.  Zato uvijek kažem, ako voliš igru, uživaš u njoj, kupi je i nagradi razvojni studio a oni će ti to znati vratiti kroz ovakve bonuse.

Ljudi rade za novce a ne za pohvale na forumu nakon što igru skineš s neta kako je dobra... njima je igra dobra onoliko koliko je novca donijela...

14 godina
Diavol kaže...

A nema Hrvatske u reprezentacijama :/

Da preloše... gledam baš ovdje i od ovih 30 nema 5 repki, naravno i nas {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Smece2 kaže...

BTW...

ja sam prošle godine samo promijenio lokaciju EA accounta, stavio da sam iz USA i onda sam mogao igrati, nije trebalo nikakav proxy koristiti, tako ću vjerojatno i ove godine.

lol... Ja sam prosle godine samo crack zakeljio, i sve je radilo... Nisam znao za tu caku da se prebacim u USA, budem probao ove godine... Tnx

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Nema Hrvatske a 9 smo na fifinoj ljestvici{#}

Al to me neće spriječit da kupim i uživam u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene samo cude ovi klipovi na netu vezano za fifu 13,vidim neki likovi uveliko pikaju sa realom,barsom a neko rece u predhodnom postu da nece biti ni reala ni barse.I imam osecaj kao da je vec negde izasao ili procureo demo ili ustvari sta oni igraju ustvari koju verziju.Ova fifa je ista ko fifa 12 sa malo boljom sminkom i potezom tj driblingom vise,ali je ekstra.Danas sam instalirao pes 13,ljudi ono je zlo ali zlo mislio sam da ce popraviti nesto od prosle godine a ono blagi uzas ko to bude igrao treba mu odati priznanje al stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 13:35 (Red_Star_Forever).
15 godina
Praetorian1 kaže...

Nema Hrvatske a 9 smo na fifinoj ljestvici{#}

Al to me neće spriječit da kupim i uživam u igri.

lista nije potvrđena od strane EA-a. tesko da ce biti bez rvacke posto je jako popularna repka za igrati...

13 godina
neaktivan

Te snimke su ako sam dobro skuzio od odabranih Fifa igraca (vecina ima odlicne YT kanale) pa su svi dosli u Englesku isprobat igricu.

17 godina
Idealist kaže...

lista nije potvrđena od strane EA-a. tesko da ce biti bez rvacke posto je jako popularna repka za igrati...

Gdje?   U Hrvatskoj?

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma ja mislim da će bit Hrvatska, već godinama je u Fifi i ne vidim razloga zašto nebi bila sada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

evo još jedan gameplay - United vs Atletico Madrid

i još jedan - Bayern vs Barcelona

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 17:39 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ma ja mislim da će bit Hrvatska, već godinama je u Fifi i ne vidim razloga zašto nebi bila sada.

neće biti ove godine 100%, evo link na službenu stranicu EA Sportsa sa popisom liga i ekipa koje su u igri, nema Hrvatske.

http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-13-leagues-list-02

meni je potpuno svejedno, ionako se ne sjećam jesam li uopće odigrao utakmicu sa Hrvatskom u FIFI 12, a i sveukupno sa reprezentacijama sam odigrao možda 5 utakmica.

15 godina

Ogromni TD za EA!!!

15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

Gdje?   U Hrvatskoj?

KONAMI je to izjavio prije par godina, da je hrvatska repka odmah poslije brazila sto se tice odabira s kojom momcadi tko igra. valjda je tako to i u fifa-i...

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

neće biti ove godine 100%, evo link na službenu stranicu EA Sportsa sa popisom liga i ekipa koje su u igri, nema Hrvatske.

http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-13-leagues-list-02

meni je potpuno svejedno, ionako se ne sjećam jesam li uopće odigrao utakmicu sa Hrvatskom u FIFI 12, a i sveukupno sa reprezentacijama sam odigrao možda 5 utakmica.

Šteta što neće biti. S HRV. mi je bilo zakon igrat. Dobar mix igrača i tako to. TD za EA od mene.

14 godina
FIFA 13

Meni pak je Hrv bila katastrofa. Modrić i Eduardo jedini od koristi. Više bi joj odgovarale 4 zvjezdice nego 4 i pol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

KONAMI je to izjavio prije par godina, da je hrvatska repka odmah poslije brazila sto se tice odabira s kojom momcadi tko igra. valjda je tako to i u fifa-i...

Očito nije... osim toga očito smo mariginalno tržište koje ne zaslužuje neku posebnu pažnju bez obzira kaj mi mislili o tome...  a možda je problem nastao negdje drugdje. Možda je hns previše tražio a možda ima ugovor s konamiem?  Tko će znati u čemu je fora?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam sa hrv igrao jedino za vrijeme eura tako da me i nije toliko briga

1 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

Očito nije... osim toga očito smo mariginalno tržište koje ne zaslužuje neku posebnu pažnju bez obzira kaj mi mislili o tome...  a možda je problem nastao negdje drugdje. Možda je hns previše tražio a možda ima ugovor s konamiem?  Tko će znati u čemu je fora?

uglavnom, mislim da nas prcaju s tim linencama. KONAMI barem napravi repku, iako nema licencu, pa se kasnije to patchom prepravi. a EA samo ubacuje ono za sto ima licencu (izuzev eura 2012)...

15 godina
Idealist kaže...

uglavnom, mislim da nas prcaju s tim linencama. KONAMI barem napravi repku, iako nema licencu, pa se kasnije to patchom prepravi. a EA samo ubacuje ono za sto ima licencu (izuzev eura 2012)...

misliš da oni nebi mogli ubaciti neke licence da mogu? primjerice LP bi sigurno bila u igri licencirana da je KONAMI nije uzeo. Mogli bi i oni napraviti reprezentacije i klubove bez licenci, ali to bi bilo glupo jer je FIFA oduvijek imala ful licencirane ekipe, glupo da sad mijenjaju tradiciju.

uostalom koga briga, onaj tko hoće igrati sa igru sa boljim gameplayem neće sigurno birati PES jer ima neki tamo klub sa pravim dresovima, samo neka oni imaju sve prave dresove, grbove i ostalo, meni ni ovako ne fali ništa. Bitno da u igri imam ove najbolje klubove, najgore mi je kad u PES-u vidim da se neki pale na to da u igri sa patchem imaju AEK, Red Bull Salzburg, Inter Zaprešić i Slaven Belupo itd, eto tek tako da ih ima u igri, a zapravo ih nikad neće ni birati u igri.

15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
movie kaže...
Idealist kaže...

Nisu ni na EURU imali sve licence za sve drzave, bilo ih je nelicenciranih i to dosta....

13 godina
neaktivan

jeste...oni koji su popularni na yt pozvani su u kanadu(ne u englesku jer je u kanadi firma electronic arts) da probaju fifu 13 i dobili su full verziju!...samo sto na toj verziji nema najnovojih transfera  ali ce biti 25-28

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice