kupis fifu za komp (cca 160kn) i gamepad od xbox-a koristis na kompu i sve kontrole ce ti stimati
kupis fifu za komp (cca 160kn) i gamepad od xbox-a koristis na kompu i sve kontrole ce ti stimati
znaci nikako nemou ovaj original gamepad od xboxa pretvoriti pomocu emulatora ili necega da je za pc..jel moguce da je original tako jeftin?!?
znaci nikako nemou ovaj original gamepad od xboxa pretvoriti pomocu emulatora ili necega da je za pc..jel moguce da je original tako jeftin?!?
ne, to je kopija. Imaš u Linksu original za 250 kn. Ili si možeš naručiti onaj receiver sa ebaya sa kojim možeš povezati baš od xboxa gamepad na PC.
pa to ti i pricam. ne treba ti NISTA. samo kopcas i igras jer je od microsofta konzola i windowsi. imaju podrsku za gamepad!
pa to ti i pricam. ne treba ti NISTA. samo kopcas i igras jer je od microsofta konzola i windowsi. imaju podrsku za gamepad!
super onda, moze koji link na pp, tako da nejdemo vise u off topic :) i na koju foru to radi? :)
Nemoj to smeće uzimat. To je govno od kontrolera. Nabavio prije nekih par tjedana x360 i iz prve ruke mi nije bio udoban i nikako da se priviknem a sad ko beba. Nebi ga i za jedan gamepad mjenjao. Ja sm svoj platio 200. Baš od x360 kontroler s usb priključkom. Ovakav.
Nemoj to smeće uzimat. To je govno od kontrolera. Nabavio prije nekih par tjedana x360 i iz prve ruke mi nije bio udoban i nikako da se priviknem a sad ko beba. Nebi ga i za jedan gamepad mjenjao. Ja sm svoj platio 200. Baš od x360 kontroler s usb priključkom. Ovakav.
ma imam ja doma original bas od xboxa, tako da mi lezi u ruci odlicno..samo kupim za 15 dolara onaj reciever i to je to :)
super onda, moze koji link na pp, tako da nejdemo vise u off topic :) i na koju foru to radi? :)
Uključiš u komp, instaliraš driver i povežeš se wirelessom ali kažu da na pc-u wireless ne hvata baš najbolje signal i pokreti gljivica su dosta sporiji i neresponsirnije.
Uključiš u komp, instaliraš driver i povežeš se wirelessom ali kažu da na pc-u wireless ne hvata baš najbolje signal i pokreti gljivica su dosta sporiji i neresponsirnije.
Lažu. Radi ko beba.
Ma znam, to je neki lik napisal na yt.
ako imas xbox kupi fifu za xbox,cisto zato jer u UT na konzolama imas visestruko vise aukcija
ako imas xbox kupi fifu za xbox,cisto zato jer u UT na konzolama imas visestruko vise aukcija
ma znam, ali malo ekipe iz hrvatske igra na xboxu, a i glupo mi placati live samo za to. Ovako za 250kn (fifa preko indije+xbox receiver) se igram, a za xbox igra 430kn+xbox live godisnji 250kn
Ja mu uplatim pare na račun, a on meni da key na email (bez prijevare!), najbolje bi bilo da mi to onaj koji je kupio preko Indije, ali ako možei netko
drugi, zašto ne!
nemoj biti tako naivan. Pa nećeš valdja dati nekome svoje podatke za login?
Definitivno. Samo u slučaju da je ta osoba netko koga osobno znaš (i od koga si fizički jači) i da te podatke ne koristiš ni na kojem drugom računu. Sve drugo ti se lako može obiti o glavu.
Lažu. Radi ko beba.
Ne znam za vas, ja igram na 2 smartboxa iz magazin rs. ima gljive koje super rade, gamepad je 79 kn. Čist sam zadovoljan. Sve šljaka već godinu dana.
Al da je xbox controller odličan, jest!
Napravit ću mu ja to
Ja sam svoju igru kupio, nemam interes u tome i pomoći ću. Zapravo ne znam zakaj to delam, al ajde. Samo mi da user i pass od origina, a kasnije si ga promjeni.
može i tw, al vjeruj mi, kad promjeniš proxy, veza je tako očajna da i direkt na svom kompu umireš od jada. A kamoli da ti netko preko team viewera to radi.
Inače, tutorial je banalan i svatko ga može odradit bez problema uz malo truda. Jedino ako je problem plaćanje karticom, onda netko drugi mora uskočit.
Ko bude ti krivotvorio? Ne sjećam se jel se plaća paypalom?! ili kak već?
Ja imam visa žirac kupujem na ebay, dealextreme, ioffer, kladionice sve žive, levis, sada i eastore.. Uvijek nešto, već par godina, nikad ništa.
Ionak sam socijala, pa ako i krivotvore, ne budu se usrećili
:) To sam i ja mislio dok mi u banci nisu rekli suprotno.nešto mi je ženska objašnjavala ali sad se nemogu svega sjetit.Uglavnom treba se pazit jer to što imaš 200 kn na kartici ne znači da ti ni nemogu otići 200 000 u minus.
Imaš kaj protiv ?
:) To sam i ja mislio dok mi u banci nisu rekli suprotno.nešto mi je ženska objašnjavala ali sad se nemogu svega sjetit.Uglavnom treba se pazit jer to što imaš 200 kn na kartici ne znači da ti ni nemogu otići 200 000 u minus.
Pa u kojem smislu se moram paziti? Mislim, meni ne daju otići ni kunu u minus, ne vjerujem da će odobriti tek tako transakciju od 200 000 kuna preko kartice čiji vlasnik nikad nije napravio mjesečni promet preko 1000 kn.
Kupujem preko paypala, njima vjerujem totalno, a nekada napravim i online kartičnu transakciju (kad kupim recimo sportsku opremu na prodirectsoccer.com ili tako nešto).
Zasad mi nije frka. Ja na to gledam kao i na automobil. Nitko te neće dirat ako voziš pežo 106. Ako pak voziš X5, vrlo vjerojatno svoje vozilo možeš očekivat na BIH grani
Tako i moja kartica, kaj bi meni siroteku radili..
Poanta, ne opterećujem se toliko, koristim usluge za koje vjerujem da su pouzdane, i dobro guram za sada. Kada bi se oko svega brinuli, teško da bi i iz vlastite kuće izlazili
Imaš kaj protiv ?
Nažalost, protiv tebe još uvijek ništa efikasno.