FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.252.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13

kupis fifu za komp (cca 160kn) i gamepad od xbox-a koristis na kompu i sve kontrole ce ti stimati

14 godina
neaktivan
Idealist kaže...

kupis fifu za komp (cca 160kn) i gamepad od xbox-a koristis na kompu i sve kontrole ce ti stimati

znaci nikako nemou ovaj original gamepad od xboxa pretvoriti pomocu emulatora ili necega da je za pc..jel moguce da je original tako jeftin?!?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:50 (strbi).
15 godina
strbi kaže...
Idealist kaže...

znaci nikako nemou ovaj original gamepad od xboxa pretvoriti pomocu emulatora ili necega da je za pc..jel moguce da je original tako jeftin?!?

ne, to je kopija. Imaš u Linksu original za 250 kn. Ili si možeš naručiti onaj receiver sa ebaya sa kojim možeš povezati baš od xboxa gamepad na PC.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

pa to ti i pricam. ne treba ti NISTA. samo kopcas i igras jer je od microsofta konzola i windowsi. imaju podrsku za gamepad!

14 godina
neaktivan
Idealist kaže...

pa to ti i pricam. ne treba ti NISTA. samo kopcas i igras jer je od microsofta konzola i windowsi. imaju podrsku za gamepad!

super onda, moze koji link na pp, tako da nejdemo vise u off topic :) i na koju foru to radi? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:57 (strbi).
15 godina
neaktivan
strbi kaže...
Idealist kaže...

Nemoj to smeće uzimat. To je govno od kontrolera. Nabavio prije nekih par tjedana x360 i iz prve ruke mi nije bio udoban i nikako da se priviknem a sad ko beba. Nebi ga i za jedan gamepad mjenjao. Ja sm svoj platio 200. Baš od x360 kontroler s usb priključkom. Ovakav.

Oriđiđi Oriđiđi
:D :D
Samo druge boje tj bijele kao na prošlim fotkama s ovakim priključkom. Samo druge boje tj bijele kao na prošlim fotkama s ovakim priključkom.
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
strbi kaže...
Idealist kaže...

Nemoj to smeće uzimat. To je govno od kontrolera. Nabavio prije nekih par tjedana x360 i iz prve ruke mi nije bio udoban i nikako da se priviknem a sad ko beba. Nebi ga i za jedan gamepad mjenjao. Ja sm svoj platio 200. Baš od x360 kontroler s usb priključkom. Ovakav.

ma imam ja doma original bas od xboxa, tako da mi lezi u ruci odlicno..samo kupim za 15 dolara onaj reciever i to je to :)

15 godina
neaktivan
strbi kaže...
Idealist kaže...

super onda, moze koji link na pp, tako da nejdemo vise u off topic :) i na koju foru to radi? :)

Uključiš u komp, instaliraš driver i povežeš se wirelessom ali kažu da na pc-u wireless ne hvata baš najbolje signal i pokreti gljivica su dosta sporiji i neresponsirnije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 1:09 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Uključiš u komp, instaliraš driver i povežeš se wirelessom ali kažu da na pc-u wireless ne hvata baš najbolje signal i pokreti gljivica su dosta sporiji i neresponsirnije.

Lažu. Radi ko beba.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma znam, to je neki lik napisal na yt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ako imas xbox kupi fifu za xbox,cisto zato jer u UT na konzolama imas visestruko vise aukcija

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

ako imas xbox kupi fifu za xbox,cisto zato jer u UT na konzolama imas visestruko vise aukcija

ma znam, ali malo ekipe iz hrvatske igra na xboxu, a i glupo mi placati live samo za to. Ovako za 250kn (fifa preko indije+xbox receiver) se igram, a za xbox igra 430kn+xbox live godisnji 250kn

13 godina
FIFA 13
Htio bih uzeti ovih dana Fifu 13, pa ako je netko tako velikodušan ovdje da mi uzme Fifu 13 preko Indije¨!
Ja mu uplatim pare na račun, a on meni da key na email (bez prijevare!), najbolje bi bilo da mi to onaj koji je kupio preko Indije, ali ako možei netko
drugi, zašto ne!

0 0 hvala 0
15 godina
Samoda te upozorim nemozes kupit key nego mora se igra kupiti sa tvojim accountom
13 godina
Ok, ja uplatim pare i dam mu svoju lozinku i email za prijavu na account , i on kupi!
15 godina
KiX777 kaže...
Ok, ja uplatim pare i dam mu svoju lozinku i email za prijavu na account , i on kupi!

nemoj biti tako naivan. Pa nećeš valdja dati nekome svoje podatke za login?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 15:45 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Definitivno. Samo u slučaju da je ta osoba netko koga osobno znaš (i od koga si fizički jači{#}) i da te podatke ne koristiš ni na kojem drugom računu. Sve drugo ti se lako može obiti o glavu.

15 godina
Ako cu ja ponovo nekome kupovati moze on preko teamviewera gledati cijeli proces i on moze upisati lozinku i onda je moze jos promijeniti. Jer postoji za origin nesto tipa steam guard?
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tommy_123 kaže...

Lažu. Radi ko beba.

Ne znam za vas, ja igram na 2 smartboxa iz magazin rs. ima gljive koje super rade, gamepad je 79 kn. Čist sam zadovoljan. Sve šljaka već godinu dana. {#}

Al da je xbox controller odličan, jest!

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Napravit ću mu ja to {#}

Ja sam svoju igru kupio, nemam interes u tome i pomoći ću. Zapravo ne znam zakaj to delam, al ajde. Samo mi da user i pass  od origina, a kasnije si ga promjeni. 

13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Ako cu ja ponovo nekome kupovati moze on preko teamviewera gledati cijeli proces i on moze upisati lozinku i onda je moze jos promijeniti. Jer postoji za origin nesto tipa steam guard?

može i tw, al vjeruj mi, kad promjeniš proxy, veza je tako očajna da i direkt na svom kompu umireš od jada. A kamoli da ti netko preko team viewera to radi.

Inače, tutorial je banalan i svatko ga može odradit bez problema uz malo truda. Jedino ako je problem plaćanje karticom, onda netko drugi mora uskočit. 

15 godina
A istina preko proxija je brzina katastrofalna. Ja koristim karticu na kojoj imam 200 kn pa se ne bojim da mi je krivotvore
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
A istina preko proxija je brzina katastrofalna. Ja koristim karticu na kojoj imam 200 kn pa se ne bojim da mi je krivotvore

Ko bude ti krivotvorio? Ne sjećam se jel se plaća paypalom?! ili kak već?

Ja imam visa žirac kupujem na ebay, dealextreme, ioffer, kladionice sve žive, levis, sada i eastore.. Uvijek nešto, već par godina, nikad ništa.

Ionak sam socijala, pa ako i krivotvore, ne budu se usrećili {#}

15 godina
FIFA 13
evo trailer sa novim gostujućim dresom Arsenala.
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
lnova65 kaže...

:) To sam i ja mislio dok mi u banci nisu rekli suprotno.nešto mi je ženska objašnjavala ali sad se nemogu svega sjetit.Uglavnom treba se pazit jer to što imaš 200 kn na kartici ne znači da ti ni nemogu otići 200 000 u minus.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ništa posebno.

14 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Ništa posebno.

Naravno da tebi nije ništa posebno pošto si naučen da PES stalno ima sve licencirano i up to date, ali nas u FIFI ti svaka nova promjena veseli.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Imaš kaj protiv ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
lnova65 kaže...

:) To sam i ja mislio dok mi u banci nisu rekli suprotno.nešto mi je ženska objašnjavala ali sad se nemogu svega sjetit.Uglavnom treba se pazit jer to što imaš 200 kn na kartici ne znači da ti ni nemogu otići 200 000 u minus.

Pa u kojem smislu se moram paziti? Mislim, meni ne daju otići ni kunu u minus, ne vjerujem da će odobriti tek tako transakciju od 200 000 kuna preko kartice čiji vlasnik nikad nije napravio mjesečni promet preko 1000 kn.

Kupujem preko paypala, njima vjerujem totalno, a nekada napravim i online kartičnu transakciju (kad kupim recimo sportsku opremu na prodirectsoccer.com ili tako nešto).

Zasad mi nije frka. Ja na to gledam kao i na automobil. Nitko te neće dirat ako voziš pežo 106. Ako pak voziš X5, vrlo vjerojatno svoje vozilo možeš očekivat na BIH grani {#}

Tako i moja kartica, kaj bi meni siroteku radili..

Poanta, ne opterećujem se toliko, koristim usluge za koje vjerujem da su pouzdane, i dobro guram za sada. Kada bi se oko svega brinuli, teško da bi i iz vlastite kuće izlazili {#}

14 godina
Tommy_123 kaže...

Imaš kaj protiv ?

Nažalost, protiv tebe još uvijek ništa efikasno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice