ako kupim box verziju http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/fifa-12/10460624.html ocu li morati imati origin instaliran?
da, moraš igru aktivirati i igrati preko Origina.
ako kupim box verziju http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/fifa-12/10460624.html ocu li morati imati origin instaliran?
da, moraš igru aktivirati i igrati preko Origina.
Da
Edit: Kolega me prestigao, nisam vidio
Imam org Fifa 12, mogu li instalirati Cracked Uefa Euro 2012 including Fifa 12 na drugu particiju bez da se fileovi pomiješaju?
Fifa je na B, Origin na C, a ovo bi stavio na A?
Hoću probati dlc, pa ako mi se svidi da kupim
Imam org Fifa 12, mogu li instalirati Cracked Uefa Euro 2012 including Fifa 12 na drugu particiju bez da se fileovi pomiješaju?
Fifa je na B, Origin na C, a ovo bi stavio na A?
Hoću probati dlc, pa ako mi se svidi da kupim
Mislim da nemožeš ali nisam siguran.
Prije da se ne može, ali treba probat.
moze preporuka brazilskog cm trojca (trenutno imam ramires-anderson-hernanes)?
dal mi neko moze dati link sa popisom svih mijesta gdje mogu kupiit igrice.negdje sam nasao to na forumu ali sada na mogu da nadjem
Nije da se hvalim, ali jako mi dobro ide branjenje penala online.
radi li kod vas UT
Nije da se hvalim, ali jako mi dobro ide branjenje penala online.
Nije da se hvalim,ali i mene sreca posluzi,al kod pucanja imam mozda nekakvih 60%zabijenih
hoću da instaliram FIFU 2012, pa može li mi ko reći da se ne zamučavam mogu li igrati na ovoj mašini:
Intel pentium 2,6 GHZ
GeForce 9400 GT 512 MB
RAM 3G
HD 150 GB
10 | DA |
---|---|
0 | NE |
Kakvu sam sad tekmu imao online, ja igram s A. Bilbaom, a protivnik s Bayernom. Bilo je 0:0 i onda smo prošli produžetke i dalje je bilo nerješeno i dobio sam ga na penalima.
U kojem online modu je to bilo? Ja igram isključivo Head2head matcheve gdje nažalost nema produžetaka..
I ja to inače igram, ali ovaj put sam igrao H2H prijateljske.
Ako može jedna pomoć.
Instaliro sam FIFU 2012 igram sa džojzdikom GIGA Tech al nikako ne mogu da nađem gdje se podešava kretanje igrača (lijevo <, desno>, naprijed i nazad) šut pas, rade al upravljanje ne.
lol sad igram oniline i iz svog šesnaesterca pokušam izbiti loptu u korner i slučajno pogodim stativu, zamalo autogol, a komentator kaže "He really needs to improve accuracy from that range, next time he should score from that spot."
DECKI NOVI SAM NA OVOM FORUMU...ZANIMA ME DALI NEKO IGRA FIFU 2012 SA JOYSTICIMA OD SONY 2...NEMOGU NIKAKO NAMJESTIT ANALOG DESNI....MOLIM ZA POMOC...HVALA UNAPRIJED....
DECKI NOVI SAM NA OVOM FORUMU...ZANIMA ME DALI NEKO IGRA FIFU 2012 SA JOYSTICIMA OD SONY 2...NEMOGU NIKAKO NAMJESTIT ANALOG DESNI....MOLIM ZA POMOC...HVALA UNAPRIJED....
Trebaš nekakav fix skinit.
KAKAV FIX BRATE
KAKAV FIX BRATE
potraži malo tu u temi, na prethodnim stranicama je bilo riječi o tome, i isključi Caps lock kad pišeš.
KAKAV FIX BRATE
YO BRATE, MOZDA TI I KAZU AKO ISKLJUCIS CAPS LOCK I POCNES NORMALNO PISATI.... KAPIRAS BRATE?
jel zna neko sta trebam napravit.....
potraži malo tu po temi, bilo je rečeno nekoliko puta za taj fix.
Ja sam skinio x360ce, stavio u Game folder od FIFE 12 i namjestio sve, sad mi sve normalno radi, probaj taj program i javi.
probo sam danas i nece nikako....meni radi normalno sve tipke osim desnog analoga....
lol sad igram oniline i iz svog šesnaesterca pokušam izbiti loptu u korner i slučajno pogodim stativu, zamalo autogol, a komentator kaže "He really needs to improve accuracy from that range, next time he should score from that spot."
Moraš više vježbat
Gdje mogu nabaviti cd key? Sad imam piratsku verziju, a hoću igrat Online.
g2play ili cjs cd keys.
ja korisitim ps2 gamepad, dodaj me na origin pa cu ti poslati postavke svoje ako je potrebno ..:)