Ko ti sad igra umjesto Evre?
Pa Coentrao :D
Ko ti sad igra umjesto Evre?
Pa Coentrao :D
Izgleda da se ekonomija malo stabilizirala, jučer sam uspio prodat baš sve što sam stavio na aukciju. Zaradio oko 20000 samo tako.
a na cemu igras?
pozz...imam jedan problem kod fife 2012..instalirao sam,igram,sve ok,al mi je rezolucija stavljena na 800 x 600,kad je promjenim i stavim 1024 x 768 ne mogu nikako ući u igru...monitor mi nije čemu al podržava rezol. 1024 x 768...fifa nije orginal..
jel ti widescreen monitor?
Izgleda da se ekonomija malo stabilizirala, jučer sam uspio prodat baš sve što sam stavio na aukciju. Zaradio oko 20000 samo tako.
a na cemu igras?
PC
nije....i aspect ratio mi je 4:3 i nemam mogućnost da ga promjenim u fifa settings..
a na cemu igras?
PC
:O da mi je znati koje si bozje cudo pronasao da ti je to poslo za rukom
a na cemu igras?
PC
Pa ništa posebno, zarađujem na isti način kao i prije addida kupa koji je sve sjebo. Kupim jeftino i prodam skupo. Najčešće managere sa contract bonusom i one +10 all attribute kartice. Da imam puno više vremena i češće visim na auction house, mogao bih bez frke zaraditi oko 50000 dnevno
a na cemu igras?
PC
Pa ništa posebno, zarađujem na isti način kao i prije addida kupa koji je sve sjebo. Kupim jeftino i prodam skupo. Najčešće managere sa contract bonusom i one +10 all attribute kartice. Da imam puno više vremena i češće visim na auction house, mogao bih bez frke zaraditi oko 50000 dnevno
zanimljivo, ja sam neko vrijeme kupovao broncane igrace u npower champ, league 1 i league 2 za 200 buy now i prodavao za skuplje, ali to dugo traje pa mi je dosadilo.. da sam na xboxu ili ps3 to bi super bilo
u dva dana rotterham united iz 4.lige doveo u 1.ligu
bilo je tesko al sam uspio
najveci je problem bio s novcima jer sam trebao sve bolje i bolje igrace pa sam ovo napravio-
kupovao free agent igrace,tu se da nac jako dobrih igraca za free(k.naughton primjer) i par njih prodao u kupio skauta koji ima 2x3*
s njim trazio igrace i bilo koji koji za prec u seniore ima 55+ ja bi ga izvuko i za njega dobio od 500k na vise,zadnje sam izvukao 16godina 69 ima
Meni je problem s tim slabijim klubovima, nakon par odigranih kola svi mi igrači budu umorni i rijetko kad mogu imat prvu 11 koju želim. Stalno moram krpat pozicije jer uvijek je netko umoran.
nije....i aspect ratio mi je 4:3 i nemam mogućnost da ga promjenim u fifa settings..
A neznam
EDIT: Evo preša u Barcu i kupio Neymara i Akinfeeva :P
imas najbrzeg lijevog beka ikad :P
Meni je problem s tim slabijim klubovima, nakon par odigranih kola svi mi igrači budu umorni i rijetko kad mogu imat prvu 11 koju želim. Stalno moram krpat pozicije jer uvijek je netko umoran.
a jbg...tako je kako je
kupi se ove free agent i kada budes malo jaci
uzmi akpana,jackea,konea,sigurdsordana,smitha-to su igraci koji su mi se pokazali kao jako isplativi
uzeo ih ga 500-3kk i sada svi vrijede preko 5kk
A neznam
EDIT: Evo preša u Barcu i kupio Neymara i Akinfeeva :P
imas najbrzeg lijevog beka ikad :P
Hebemu, igra tamo bolje od Abidala :P
Krenuo manager mode iz zadnje Engleske lige.Jel pokušao još tko ovakav podvig?
Jel se može kasnije preći u neke bolje klubove? Tipa Primera ili slično :D
Možeš ako ostvariš dobre rezultate, al neočekuj odma Barcu i slično :P
Krenuo manager mode iz zadnje Engleske lige.Jel pokušao još tko ovakav podvig?
Jel se može kasnije preći u neke bolje klubove? Tipa Primera ili slično :D
ja vec drugi put idem
prvi puta sam u drugoj ligi dobio ponudu od chelsea,to mi je najbolji klub,ostalo se da nac recimo psg ili getafe
Ma dobro je to.Igram Fifu od izlaska u ultimate team i H2H al sad baš oću manager mode probati.
Glavno mi je da mogu preći u neku drugu,bolju ligu :)
Imam jedno pitanje.
Da li ce mi FIFA 12 raditi na P4 3.00Ghz.Imama jos 2GB rama i Geoforce GT430 DDR3 512 MB.
Zabrinut sam zbog procesora
Imam jedno pitanje.
Da li ce mi FIFA 12 raditi na P4 3.00Ghz.Imama jos 2GB rama i Geoforce GT430 DDR3 512 MB.
Radit će
Imam jedno pitanje.
Ano nije Dual Core mislim da neće ...
Ljudi zasto mi uvijek kada igram fifu 12 na PS3 na onom original joysticku dualshock 3 samo od sebe one taktike dole izbaci i onda kad se krecem ne onim gljivicama uvijek mi odradi kao da sam pritisnuo neku taktiku. To me jako iritira!!! Ima li neki nacin da se to iskljuci?
Dok moj drug koji ne igra na original joystiku nema tih problema. poludih zbog toga!
Moraš promijenit kontrole ako želiš koristit d-pad za kretanje. Gljive su po defaultu za kretanje, a d-pad za taktike. Ako ti se i nakon promjene kontrola događa da pokreće taktike onda je ili nešto krivo sa gamepadom ili s igrom.
Ja imam od Smartboxa gamepad i sve mi je u igri na default postavkama, i na desno mi igrač radi fore ide u for. A ovo za taktiku mi je onaj kružić s strelicama (gore, dolje, lijevo, desno).
Ljudi zasto mi uvijek kada igram fifu 12 na PS3 na onom original joysticku dualshock 3 samo od sebe one taktike dole izbaci i onda kad se krecem ne onim gljivicama uvijek mi odradi kao da sam pritisnuo neku taktiku. To me jako iritira!!! Ima li neki nacin da se to iskljuci?
Dok moj drug koji ne igra na original joystiku nema tih problema. poludih zbog toga!
Nisam baš skužio kako igraš i kako ti je gampad namješten, ali ako ti je gljiva za mijenjanje taktike, a mijenjanje taktike se samo aktivira iako ne diraš gljive, probaj napravit kalibraciju gamepada.
Nisam baš skužio kako igraš i kako ti je gampad namješten, ali ako ti je gljiva za mijenjanje taktike, a mijenjanje taktike se samo aktivira iako ne diraš gljive, probaj napravit kalibraciju gamepada.
MA ja minjema igrace na glive. a uopste ne diram one strelice i opet mi se pojavi kao da diram taktiku. Igram na alternative posto sam navikao na pes pa mi je sut na kocku :)
kako tu kalibraciju?
moze netko uploadati profile settings iz my documents fifa 12 ja sam svoj profil slucajno obrisao a igra mi se crasha na interactive tutorial
bitno je da je profil savean poslije tutoriala
mozete mi poslati uploadano link na pm
hitno
Igra li tko online? Keyevi su strasno jeftini, kupio sam svoj za 15 eura.
Registrira se na originu (EA-ova verzija steama), skine se igra i hala ko luda online. Past cu sve ispite.
Svi igramo online.