Imam problem... Prekjucer sam htio pokrenut Fifu i javilo mi je Fifa Config has stopped responding. Pokusao sam reinstalirat igru i vise je ne mogu pokrenut..Pise mi ready to install(slika), a kad to stisnem pocne instalirat.. Nakon minutu-dvije ponovno pise ready to install. Vec 2 puta sam reinstaliro i Origin i Fifu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D
Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.
Da :)
Imaš prijedlog za stopera il za lijevog beka nekog jeftinog jer nemogu se bas razbacivat parama.. :P
Za ljevog beka probaj F. Aurelia mislim da nije toliko skup kad neigra više u prvih 11 Liverpoola, a za stopera probaj Subotića. Neznam sad koliko on košta al valjda nije preskup.
Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D
Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.
Da :)
Imaš prijedlog za stopera il za lijevog beka nekog jeftinog jer nemogu se bas razbacivat parama.. :P
Za ljevog beka probaj F. Aurelia mislim da nije toliko skup kad neigra više u prvih 11 Liverpoola, a za stopera probaj Subotića. Neznam sad koliko on košta al valjda nije preskup.
Hvala :)
Ljudi, brzo i odmah!
Imam ponude:Milan,Juventus,Manchester United,Arsenal,Bayer 04 Leverkusen, gdje? :)
Ljudi, brzo i odmah!
Imam ponude:Milan,Juventus,Manchester United,Arsenal,Bayer 04 Leverkusen, gdje? :)
arsenal!
Ljudi, brzo i odmah!
Pa definitivno ti je najjači tim Milan (sa standardnom postavom!). Poslije njih United. E sad vidi si transfere koji su bili.
Otiša sam u United iako ih ne volim baš jer su imali najbolje igrače i najveći transfer budget!
Prodao sam sve 80- igrače i zaradio 50 miliona!Kupljeni su nakon toga:van Der Wiel, Modrić, David Luiz, Higuain, Arturo Vidal..:D
Igram Head to Head Seasons i vodim protiv lika 5-0,on izađe i nisam dobio 3 boda,ja ne mogu vjrerovati.Koje sranje.
Igram Head to Head Seasons i vodim protiv lika 5-0,on izađe i nisam dobio 3 boda,ja ne mogu vjrerovati.Koje sranje.
Ma nije to ništa ... Ja igram protiv lika i pobjedim 3:1 u H2H cup-u 1/4 finalu, sve se normalno završilo ali kad sam došao u cup menu nigdi nema te utakmice .... kao da je nisam igrao LOL
Jedno pitanje?
Da li u ovim Gold Premium JUMBO paketima mogu da se izvuku i igraci koji su prethodno bili u timu nedelje (In form, tj. sa crnim karticama) ili samo ovi koji su trenutno u timu nedelje???
Ja sam danas izvukao IRELANDA iz Aston vile, crna kartica, i ima OVERALL 82, ne znam za koliko da ga stavim na aukciju, gledam, do sada ga niko nije izvukao, a ni stavio na prodaju?!
Hvala unapred.
Ja gledam da stavimcenu neku koja bi bila primamljiva a da si zadovoljan.
Jedno pitanje?
Da li u ovim Gold Premium JUMBO paketima mogu da se izvuku i igraci koji su prethodno bili u timu nedelje (In form, tj. sa crnim karticama) ili samo ovi koji su trenutno u timu nedelje???
Ja sam danas izvukao IRELANDA iz Aston vile, crna kartica, i ima OVERALL 82, ne znam za koliko da ga stavim na aukciju, gledam, do sada ga niko nije izvukao, a ni stavio na prodaju?!
Hvala unapred.
U paketićima možeš dobiti samo igrače iz trenutnog Team Of The Week.
Btw ja nikad u tim paketićima (a otvorio sam ih preko 20) nisam dobio igrača da je jači od 82 (M'Bia). Sve neki panjevi koji se prodaju ispod 1000.
Gervinho u 4-3-3 za 2200.. ja bi to nazva steal ^^
Otiša sam u United iako ih ne volim baš jer su imali najbolje igrače i najveći transfer budget!
Prodao sam sve 80- igrače i zaradio 50 miliona!Kupljeni su nakon toga:van Der Wiel, Modrić, David Luiz, Higuain, Arturo Vidal..:D
Sad si još kupi nekog golmana dobrog i imaš super momčad. Nejdi ispod Casilasa, Neuera, Buffona, Cecha.
Malo da se pohvalim sinoc dobio marlosa silver igraca iz silver premium paketa formacija 4-4-1 CF i dodao mu nekoliko ugovora i malo pre ga prodao za 95 000.
Sada imam ovu ekipi i neznam koga mi predlazete da uzmem za ovaj tim,stim sto jos imam i Pata,Robinja,Boatenga,Abatea i Krasica,pa ako moze neki predlog koga da dovedem i umesto koga????hvala
Sad si još kupi nekog golmana dobrog i imaš super momčad. Nejdi ispod Casilasa, Neuera, Buffona, Cecha.
Kad skupim para :D
Ja sam krenuo managera s Crystal Palacom, biće teško. Nemam para za nikog igrača boljeg.
Imam Benta, Agbonlahora, Hernandeza i Defoa! E, koga sada uzeti, Toresa ili Teveza???
Savet, unapred hvala!
Pozdrav svima,novi sam na forumu,pa mi ne zamjerite,ako je vec bilo ovako pitanje.Imam odredjenih problema sa fifom 12 za ps3.Desava mi se da kad igram u manager modu,da mi nakon odredjenog vremena se desava da mi igra zaledi ,da nestaju igraci u rosteru,da se pojavi 4-5 golmana u timu,i onda zaledi,pa mi se desava da mi se opcije pocnu same mijenjati,kao da drzim strelicu prema dole na dualshocku.CItao sam da ,doduse na stranim forumima,da dosta ljudi ima slicne probleme.Sad me zanima da li postoji neki patch ili update,koji bi otklonio to i da li se neko od vas susretao sa slicnim problemima.INace igra je odlicna i steta da je ovakve stvari pokvare.Hvala
pozdrav
imam pitanje, a ne mora bit vezano samo za fifa-u...
uglavnom, možda prije to nisam primjećivao, al sad mi često upada i oko "problem" sa texturama... naime, u video se vidi kak se texture mijenjaju ovisno o udaljenosti od predmeta, znam da je to tako rađeno zbog bolje optimizacije, ali svejedno je dosta očito, bar na ovom primjeru u videu kojeg sam napravio. Obratite pažnju na donji dio dresova (štucne) igrača u živom zidu kod promjene kuta gledanja, a kasnije je vidljiva promjena tekstura na rooneyevom dresu... inače igra je na high detaljima i max rezoluciji. Taj fenomen sam primjetio na još nekoliko igara, pa me baš zanima u čemu je "problem".
dakle, da li je igra tako napravljena, ili je moža problem u mojoj grafičkoj kartici?
video: http://www.mediafire.com/?i7wkbotm2boz3qo
Uključi u driverima od grafičke Anisotropic filtering, ja sam sebi stavio na 4 x.
i na 4 x i na 16 x je isto... ATI kartica, pa mijenjam preko AMD VISION engine control centra...
50% bonusa na ugovore je maksimum sto mozes dobit od managera?
pozdrav
imam pitanje, a ne mora bit vezano samo za fifa-u...
uglavnom, možda prije to nisam primjećivao, al sad mi često upada i oko "problem" sa texturama... naime, u video se vidi kak se texture mijenjaju ovisno o udaljenosti od predmeta, znam da je to tako rađeno zbog bolje optimizacije, ali svejedno je dosta očito, bar na ovom primjeru u videu kojeg sam napravio. Obratite pažnju na donji dio dresova (štucne) igrača u živom zidu kod promjene kuta gledanja, a kasnije je vidljiva promjena tekstura na rooneyevom dresu... inače igra je na high detaljima i max rezoluciji. Taj fenomen sam primjetio na još nekoliko igara, pa me baš zanima u čemu je "problem".
dakle, da li je igra tako napravljena, ili je moža problem u mojoj grafičkoj kartici?
video: http://www.mediafire.com/?i7wkbotm2boz3qo
AJ sada polako procitaj ovo sve ponovo i kazi mi dal je to toliko znacajno,o Boze dal je moguce da se ti i jos neki opterecujete sa ovakvim debilnim stvarima,prosto ne mogu da shvatim,kao i oni likovi sto stavljaju bagove koji se javljaju u igri,prosto se iznenadjujem i pitam se dal je moguce?????????
Da
Da
glupost :/ bezveze sam sad nesto love bacia u vjetar tako reci.. al nema veze, glavno da je malo ostalo
Ja sam krenuo managera s Crystal Palacom, biće teško. Nemam para za nikog igrača boljeg.
Meni je Evra sad bija nezadovoljan pa oša u Tottenham a reka je da mu fale prijatelji i rodbina
Uzea san Fabia Coentraa
Ko ti sad igra umjesto Evre?
Izgleda da se ekonomija malo stabilizirala, jučer sam uspio prodat baš sve što sam stavio na aukciju. Zaradio oko 20000 samo tako.