FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam problem... Prekjucer sam htio pokrenut Fifu i javilo mi je Fifa Config has stopped responding. Pokusao sam reinstalirat igru i vise je ne mogu pokrenut..Pise mi ready to install(slika), a kad to stisnem pocne instalirat.. Nakon minutu-dvije ponovno pise ready to install. Vec 2 puta sam reinstaliro i Origin i Fifu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
rookica19 kaže...
Praetorian1 kaže...
rookica19 kaže...

Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D

Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.

Da :)
Imaš prijedlog za stopera il za lijevog beka nekog jeftinog jer nemogu se bas razbacivat parama.. :P 

Za ljevog beka probaj F. Aurelia mislim da nije toliko skup kad neigra više u prvih 11 Liverpoola, a za stopera probaj Subotića. Neznam sad koliko on košta al valjda  nije preskup.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
rookica19 kaže...
Praetorian1 kaže...
rookica19 kaže...

Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D

Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.

Da :)
Imaš prijedlog za stopera il za lijevog beka nekog jeftinog jer nemogu se bas razbacivat parama.. :P 

Za ljevog beka probaj F. Aurelia mislim da nije toliko skup kad neigra više u prvih 11 Liverpoola, a za stopera probaj Subotića. Neznam sad koliko on košta al valjda  nije preskup.

Hvala :)

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi, brzo i odmah!
Imam ponude:Milan,Juventus,Manchester United,Arsenal,Bayer 04 Leverkusen, gdje? :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samo Barsa ili Crvena Zvezda....
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Ljudi, brzo i odmah!
Imam ponude:Milan,Juventus,Manchester United,Arsenal,Bayer 04 Leverkusen, gdje? :) 

arsenal!

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
17 godina
rookica19 kaže...

Ljudi, brzo i odmah!

Pa definitivno ti je najjači tim Milan (sa standardnom postavom!). Poslije njih United. E sad vidi si transfere koji su bili.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Otiša sam u United iako ih ne volim baš jer su imali najbolje igrače i najveći transfer budget!

Prodao sam sve 80- igrače i zaradio 50 miliona!Kupljeni su nakon toga:van Der Wiel, Modrić, David Luiz, Higuain, Arturo Vidal..:D

Manchester United Manchester United
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:28 (rookica19).

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Igram Head to Head Seasons i vodim protiv lika 5-0,on izađe i nisam dobio 3 boda,ja ne mogu vjrerovati.Koje sranje.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Igram Head to Head Seasons i vodim protiv lika 5-0,on izađe i nisam dobio 3 boda,ja ne mogu vjrerovati.Koje sranje.

Ma nije to ništa ... Ja igram protiv lika i pobjedim 3:1 u H2H cup-u 1/4 finalu, sve se normalno završilo ali kad sam došao u cup menu nigdi nema te utakmice .... kao da je nisam igrao LOL

Hasta La Victoria Siempre
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jedno pitanje?

Da li u ovim Gold Premium JUMBO paketima mogu da se izvuku i igraci koji su prethodno bili u timu nedelje (In form, tj. sa crnim karticama) ili samo ovi koji su trenutno u timu nedelje???

Ja sam danas izvukao IRELANDA iz Aston vile, crna kartica, i ima OVERALL 82, ne znam za koliko da ga stavim na aukciju, gledam, do sada ga niko nije izvukao, a ni stavio na prodaju?!

Hvala unapred.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja sam izvukao Aimara crnu kartu i prodao za 45 000,moze da se dobije ali ako bas imas srece,ja sam sinoc uzeo jedan paket premium silver i dobio Marlosa, koji vredi ni manje ni vise oko 90 000 ,znaci nisam mogao bolje da dobijem,tako da sam ga odmah stavio na aukciju i plus mu dodao jos ugovore i sada ima oko 40 i formacija 4-4-1.

Ja gledam da stavimcenu neku koja bi bila primamljiva a da si zadovoljan.
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Jedno pitanje?

Da li u ovim Gold Premium JUMBO paketima mogu da se izvuku i igraci koji su prethodno bili u timu nedelje (In form, tj. sa crnim karticama) ili samo ovi koji su trenutno u timu nedelje???

Ja sam danas izvukao IRELANDA iz Aston vile, crna kartica, i ima OVERALL 82, ne znam za koliko da ga stavim na aukciju, gledam, do sada ga niko nije izvukao, a ni stavio na prodaju?!

Hvala unapred.

U paketićima možeš dobiti samo igrače iz trenutnog Team Of The Week.

Btw ja nikad u tim paketićima (a otvorio sam ih preko 20) nisam dobio igrača da je jači od 82 (M'Bia). Sve neki panjevi koji se prodaju ispod 1000.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Gervinho u 4-3-3 za 2200.. ja bi to nazva steal ^^

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Otiša sam u United iako ih ne volim baš jer su imali najbolje igrače i najveći transfer budget!

Prodao sam sve 80- igrače i zaradio 50 miliona!Kupljeni su nakon toga:van Der Wiel, Modrić, David Luiz, Higuain, Arturo Vidal..:D

Sad si još kupi nekog golmana dobrog i imaš super momčad. Nejdi ispod Casilasa, Neuera, Buffona, Cecha.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 12:38 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan

Malo da se pohvalim sinoc dobio marlosa silver igraca iz silver premium paketa formacija 4-4-1 CF i dodao mu nekoliko ugovora i malo pre ga prodao za 95 000.

Sada imam ovu ekipi i neznam koga mi predlazete da uzmem za ovaj tim,stim sto jos imam i Pata,Robinja,Boatenga,Abatea i Krasica,pa ako moze neki predlog koga da dovedem i umesto koga????hvala

Italijanska liga Italijanska liga
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 13:22 (Nokialino).
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
rookica19 kaže...

Sad si još kupi nekog golmana dobrog i imaš super momčad. Nejdi ispod Casilasa, Neuera, Buffona, Cecha.

Kad skupim para :D

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam krenuo managera s Crystal Palacom, biće teško. Nemam para za nikog igrača boljeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam Benta, Agbonlahora, Hernandeza i Defoa! E, koga sada uzeti, Toresa ili Teveza???

Savet, unapred hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav svima,novi sam na forumu,pa mi ne zamjerite,ako je vec bilo ovako pitanje.Imam odredjenih problema sa fifom 12 za ps3.Desava mi se da kad igram u manager modu,da mi nakon odredjenog vremena se desava da mi igra zaledi ,da nestaju igraci u rosteru,da se pojavi 4-5 golmana u timu,i onda zaledi,pa mi se desava da mi se opcije pocnu same mijenjati,kao da drzim strelicu prema dole na dualshocku.CItao sam da ,doduse na stranim forumima,da dosta ljudi ima slicne probleme.Sad me zanima da li postoji neki patch ili update,koji bi otklonio to i da li se neko od vas susretao sa slicnim problemima.INace igra je odlicna i steta da je ovakve stvari pokvare.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 20:43 (nedim81).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav
imam pitanje, a ne mora bit vezano samo za fifa-u...
uglavnom, možda prije to nisam primjećivao, al sad mi često upada i oko "problem" sa texturama... naime, u video se vidi kak se texture mijenjaju ovisno o udaljenosti od predmeta, znam da je to tako rađeno zbog bolje optimizacije, ali svejedno je dosta očito, bar na ovom primjeru u videu kojeg sam napravio. Obratite pažnju na donji dio dresova (štucne) igrača u živom zidu kod promjene kuta gledanja, a kasnije je vidljiva promjena tekstura na rooneyevom dresu... inače igra je na high detaljima i max rezoluciji. Taj fenomen sam primjetio na još nekoliko igara, pa me baš zanima u čemu je "problem".
dakle, da li je igra tako napravljena, ili je moža problem u mojoj grafičkoj kartici? 
video: http://www.mediafire.com/?i7wkbotm2boz3qo 

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Uključi u driverima od grafičke Anisotropic filtering, ja sam sebi stavio na 4 x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i na 4 x i na 16 x je isto... ATI kartica, pa mijenjam preko AMD VISION engine control centra...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

50% bonusa na ugovore je maksimum sto mozes dobit od managera?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aciboy kaže...

pozdrav
imam pitanje, a ne mora bit vezano samo za fifa-u...
uglavnom, možda prije to nisam primjećivao, al sad mi često upada i oko "problem" sa texturama... naime, u video se vidi kak se texture mijenjaju ovisno o udaljenosti od predmeta, znam da je to tako rađeno zbog bolje optimizacije, ali svejedno je dosta očito, bar na ovom primjeru u videu kojeg sam napravio. Obratite pažnju na donji dio dresova (štucne) igrača u živom zidu kod promjene kuta gledanja, a kasnije je vidljiva promjena tekstura na rooneyevom dresu... inače igra je na high detaljima i max rezoluciji. Taj fenomen sam primjetio na još nekoliko igara, pa me baš zanima u čemu je "problem".
dakle, da li je igra tako napravljena, ili je moža problem u mojoj grafičkoj kartici? 
video: http://www.mediafire.com/?i7wkbotm2boz3qo 

AJ sada polako procitaj ovo sve ponovo i kazi mi dal je to toliko znacajno,o Boze dal je moguce da se ti i jos neki opterecujete sa ovakvim debilnim stvarima,prosto ne mogu da shvatim,kao i oni likovi sto stavljaju bagove koji se javljaju u igri,prosto se iznenadjujem i pitam se dal je moguce?????????{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 0:45 (Nokialino).
14 godina
StormHB kaže...

Da

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
StormHB kaže...

Da

glupost :/ bezveze sam sad nesto love bacia u vjetar tako reci.. al nema veze, glavno da je malo ostalo

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja sam krenuo managera s Crystal Palacom, biće teško. Nemam para za nikog igrača boljeg.

Meni je Evra sad bija nezadovoljan pa oša u Tottenham a reka je da mu fale prijatelji i rodbina {#}

Uzea san Fabia Coentraa {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ko ti sad igra umjesto Evre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Izgleda da se ekonomija malo stabilizirala, jučer sam uspio prodat baš sve što sam stavio na aukciju. Zaradio oko 20000 samo tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice