- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bastosa bez dileme,zvijer od igrača u igri.
Nene 5* skill, ima odlican sut + ako se nevaram bolji overall, oboje su LM pa bih ti preporucio Edena Hazarda iz Lilla, igrac bez konkurencije na toj poziciji. Ima sam svu trojicu i Hazard je monstrum 90 pace + 90 dribbling.
Za mene je FIFA i dalje sranje. Zašto? Zato jer je nisam uspio pokrenut.
Kakve sad to ima veze s igrom, kaj si ti nesposoban instalirati ili kaj?
Kakve sad to ima veze s igrom, kaj si ti nesposoban instalirati ili kaj?
ima problem taj da mu se igra crasha sama od sebe na početku,tako je i meni trenutno. Radilo mi je sve super mjesec dana,i onda kad sam instalirao Windowse se počela crashati igra,uopće neće uđe,samo se crasha na prvoj slici. Ovi iz Origina se prave mutavi i nema nikakvog rješenja.
hahhahhahha..igra je fantasticna a to sto neznas pokrenuti to je tvoja stvar
hahhahhahha..igra je fantasticna a to sto neznas pokrenuti to je tvoja stvar
aj malo bolje pročitaj. Gdje sam rekao da igra nije odlična? igrao sam igru punih mjesec dana bez ikakvih problema i onda se odjednom nije htjela upaliti kad sam instalirao Windowse. Praviš se tu pametan,a uopće neznaš u čemu je problem,nije problem u nama,nego u glupom bugovitom Originu. Da nema Origina,FIFA bi za mene bila igra godine.
Mene je izbacivalo iz igre, al kad sam preimenovao gamepad više ne.
Ja sam skinuo FIFU 12 da ju vidim prije nego sto ju uzmem. Nisam je mogao prije uzet jer sam bratu slagao racunalo i nisam imao para.Sad ju namjeravam kupit al me zanima posto ja vec imam profil na Originu,mogu li ja kupit kljuc i samo upisat u Origin (ili igru nisam siguran di se pise) i igrat mp bez da reinstalliram igru,i skidam ponovo preko Origina?
..
LOL baš sve ha?
Ja sam skinuo FIFU 12 da ju vidim prije nego sto ju uzmem. Nisam je mogao prije uzet jer sam bratu slagao racunalo i nisam imao para.Sad ju namjeravam kupit al me zanima posto ja vec imam profil na Originu,mogu li ja kupit kljuc i samo upisat u Origin (ili igru nisam siguran di se pise) i igrat mp bez da reinstalliram igru,i skidam ponovo preko Origina?
Možeš kupiti key i upisati ga u Origin, no mislim da ćeš morati ponovo skinit igru s Origina i instalirati.
..
LOL baš sve ha?
Ma, nije nikoga, nego sam bio dobar pa su svi prekidali i onda ti automatski piše 3:0
Baš počeo carrer mode s Wolsburgom :P
I kakva ti je igra, nisam baš čuo od tebe mišljenje?
I kakva ti je igra, nisam baš čuo od tebe mišljenje?
Nakon prelazka s pesa sad na fifu odlična,samo da mi ne postane dosadna,to mi se dogodilo s fifom11,preveliki hype i nakraju mi dosadila nakon 3 dana.Grafika mi je super,samo me malo hebe sustav obrane.Još učim dok sve ostalo glatko ide.Sviđa mi se ono drop ball,quick throw in,golmani su dosta poboljšani,šareniji stadioni,bolji kišni i sniježni efekti.Sve je sušper uglavnom :)
Kod mene je opet problem što igra nikak da mi dosadi, nepamtim kad mi se to desilo s nekom igrom u zadnje vrijeme.
EDIT:
Krenuo sam managera s Hamburgerom, budući da sam svojom krivicom ostao bez sejvova i tako mi ošla karijera s Napoloijem.
Super igra HSV, još kad dovedem Messija, Higuaina biće svega.
Ljudi jedno brzinsko pitanje... Citav zivot igram PES ali evo kanim se da predjem na Fifu izgleda mi mocno sada :)
E sad me zanima ako kupim fifu,konkretno za PS3 da li ce oni izbacivati updateove sa transferima igraca kao sto to cini KONAMI za PES. Npr. da Fabregasa sad prebace u Barcu iako je na pocetku igre bio u Arsenalu i sl.
Hvala
Ljudi jedno brzinsko pitanje... Citav zivot igram PES ali evo kanim se da predjem na Fifu izgleda mi mocno sada :)
E sad me zanima ako kupim fifu,konkretno za PS3 da li ce oni izbacivati updateove sa transferima igraca kao sto to cini KONAMI za PES. Npr. da Fabregasa sad prebace u Barcu iako je na pocetku igre bio u Arsenalu i sl.
Hvala
Da...
fabregas je od pocetka u barci na fifi, nije nikada bio u arsenalu osim u demu a demo tako i tako nema transfere skoro pa nikakve
proradila mi FIFA!
Na koju foru?
Bok,molim vas nemojte me ismijavat i zezat i nemam namjere provocirat ali stanje je ovako:
Ja sam ujutro sa bugovog cd-a instalirao fifa-12 demo
instalirao sam prije ali nije mi htjela pa sam danas skuzio da treba iskljucit joystick (gamepad,kako vam draze) kad se ulazi u igricu.Naime udjem u igricu pa mi se zacrni zaslon,logo fife pa onda se vrati na radnu povrsinu.Onda sam iskljucio gamepad i vidio da sad oce...tek danas.Ovo mi je naime prvi put da imam fifu i prvi se put susrecem sa igrom...i veoma mi se sviđa.Ja bi želio naprimjer ako mozete u kratkim crtama da mi objasnite kako namjestit kontrole(i to mi je bilo tesko a mislim da mi je razlog taj sto nemam ona dva gamepada koja su ponudjena u settingsu..) i objasnit ove izbornike i to sve.....hvala
proradila mi FIFA!
Na koju foru?
ponovno instalirao Windowse.
Ipak nije bio problem u Originu, tko bi reko.
Vjerojatno kod mnogih nije striktno u Originu. Mislim da bi pol ekipe porješavalo probleme reinstalacijom Windowsa..
Al izludjuje ovaj UT, klinci lovatori nakupovali Coinse i napravili ekipu da je to strasno! Ne mogu a da se ne nerviram, kada ih zbijem u 16, a oni mi daju gol iz neke odbivaljke. Strasno. a onaj H2H, mi je mucno igrati, tamo su svi Barca, Argentina, Brazil, Real. Uzas.
Al izludjuje ovaj UT, klinci lovatori nakupovali Coinse i napravili ekipu da je to strasno! Ne mogu a da se ne nerviram, kada ih zbijem u 16, a oni mi daju gol iz neke odbivaljke. Strasno. a onaj H2H, mi je mucno igrati, tamo su svi Barca, Argentina, Brazil, Real. Uzas.
pa ti uzmes u H2H naprimjer romu ili lyon i dobiti ces za protivnika napoli, atletico madrid itd. to ti ide po zvjezdicama kluba koji si izabrao
Bok,molim vas nemojte me ismijavat i zezat i nemam namjere provocirat ali stanje je ovako:
Ja sam ujutro sa bugovog cd-a instalirao fifa-12 demo
instalirao sam prije ali nije mi htjela pa sam danas skuzio da treba iskljucit joystick (gamepad,kako vam draze) kad se ulazi u igricu.Naime udjem u igricu pa mi se zacrni zaslon,logo fife pa onda se vrati na radnu povrsinu.Onda sam iskljucio gamepad i vidio da sad oce...tek danas.Ovo mi je naime prvi put da imam fifu i prvi se put susrecem sa igrom...i veoma mi se sviđa.Ja bi želio naprimjer ako mozete u kratkim crtama da mi objasnite kako namjestit kontrole(i to mi je bilo tesko a mislim da mi je razlog taj sto nemam ona dva gamepada koja su ponudjena u settingsu..) i objasnit ove izbornike i to sve.....hvala
Čitaj unazad i naići ćeš na problem gamepada i kako ga riješiti. Već se puno pisalo o tome ovdje i nema smisla svakom novom ponovno objašnjavati kada je već rečeno.
Prati raspravu unazad i naići ćeš na riješenje problema... sumnjam da će ti netko po stoti put odgovarati...