FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.991.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
antisa7 kaže...

sta da radim....ponovo reinstall?   pa tako do vjecnosti...

ja uopće nemogu pokrenuti igru već 5 dana,ali neda mi se uopće više ništa ni pokušavati,pričekati ću da se riješe ti problemi sa Originom ili neki patch za igru,a u međuvremenu imam Skyrim i L.A. Noire.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 19:30 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

ti imas novi update pa nesto nije uredu?

17 godina
antisa7 kaže...

sta da radim....ponovo reinstall?   pa tako do vjecnosti...

Čekaj bolje dane, što reći... možda ti ga povuće za koji dan..

15 godina
neaktivan
antisa7 kaže...

ponovo sam instalirao i skidao mi je update 6.2mb ....ali ako je to novi update kako nemam namjestanja vremena u career mode...?

Svaki dan sve više mrzim Origin, pa šta je EA mislio kad su taj Origin pravili, za najobičniji patch ti moraš skidat cijelu igru s neta. Šta da igra ima 20 GB pa ja bi prodo igru i kupio 2 kopije pesa.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
13 godina
neaktivan
FIFA 12

iskreno se nadam da sutrasnji challenge nece biti nesto tipa "odvedite Bosnu na EURO", pri rezultatu 3-1 i crvenom kartonu... :) realno, to bi trebalo da nosi jedno 4000 XP poena..

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic

1 0 hvala 0
15 godina
lex69 kaže...

iskreno se nadam da sutrasnji challenge nece biti nesto tipa "odvedite Bosnu na EURO", pri rezultatu 3-1 i crvenom kartonu... :) realno, to bi trebalo da nosi jedno 4000 XP poena..

nema Bosne u igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

nema Bosne u igri.

Ispala je sinoć...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Dvije utakmice zaredom u UT turniru me spasava Eden Hazard sa dva vrhunska slobodnjaka (1. i .2.). Ispraksira sam ove slobodne udarce koji su do nekih 26-28 metara, ali nikako da naucim pucat ove 30+, uvik mi zapne lopta u zidu.

BTW vidio sam novi challenge, cisto informativno jeli itko od vas jos rjesava te challenge ? Meni su postali dosadni, uvijek ista fora samo drugi klubovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Je l postoji neka sansa da kada mi skida igru preko Origina, da je ne instalira na C particuju, vec da je ja manuelno instaliram na D?

Hvala unapred!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 22:29 (Zoki Mpek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Možeš nariktat da ti skida na koju god oćeš particiju.

Kako gubim u H2h seasson, ne mogu vjerovat. Ova nova obrana me ubija, nikak se ne mogu naviknut na nju. Imam oko 50 pobjeda i oko 70 poraza, grozno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

već tjedan dana nemogu uopće pokrenuti igru,ovi iz origina kad ih kontaktiram samo kažu da im je žao i da Origin trenutno ima problema.

Hoću igrati FIFU! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 23:11 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ne mogu da vjerujem sva ova sranja i recenzije da je fifa bolja od pes-a ma niakd nije bila pogotovo 2012 igrao sam obe igre  i jedina stavar koja je vazna  kod nogometne simulacije je igrivost a to je pes KRALJ pa i da se svi ostali elementi na starni fife opet je je igrivost presudna , mislim jebes ti sva sraja i dodatne opcije kad nemas osjecaj pravi fifa je nasilu i umjetna je sva i to je to , niakd se nsiam s ekipom zabavio na fifi kao na pesu a nije da nismo probali ali nakon dvije tri tekme totalni gamerski laici kao i pro gamers kazu amo mi pesa a fifu nek igraju sminkeri

Moj PC  
0 17 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

jos nesto najbolje mi je pitanje ima li finih poteza ,  ima i sto ih bude vise to ce vise liciti na sadasnji wow sve fino a nitko vise ne igra to

Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
FIFA 12

PES 2012 je arkada koja nema veze sa simulacijom nogometa,i ti sad dođeš tu pametovati i pametniji si od svih stručnjaka i ostalih igrača koji su svi redom dali veću ocjenu FIFI nego PES-u. Možeš reći da ti više odgovara PES i da je tebi više zabavan,ali da PES više sliči na simulaciju od FIFE,na to se samo mogu nasmijati.

KONAMI-jevo vrijeme dominacije je prošlo još prije 3 godine,otkad su počeli eksperimentirati sa PES 2008,sada su se nešto počeli popravljati sa zadnjim nastavkom,ali ja tu igru više nikad neću ni uplaiti dok u potpunosti ne promijene engine igre,jer mi se gadi kad vidim pokrete igrača i golmana,putanju lopte,suca i ostale stvari koje mi toliko smetaju da nisam u stanju završiti niti jednu cijelu utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 23:02 (antimadridista).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam Fifu igrao daleke 95,96 godine, od tada sam presao na WE (ISSS), pa sve do ove godine, a od ove opet sam se vratio na Fifu, jer je FIFA prava pravcata simulacija. PES je unazadjen za jedno 10 godina.

FIFA 12 JE U SVEMU BOLJA OD PES-a!!!

14 godina
neaktivan
Alo ljudi izvinite sto ovako Cam se obracam zar ne vidite da ovaj Swon je samo jedan obican provokator jer svojim izlaganjem sam sebi dao autogol,ocito lik nikada nije igrao fudbal ili nezna da ga igra da bi znao sta je fudbal i ko vise igra pes a ko fifu,mislim da je sama prodaja fife u prvih nedelju dana od kada je izasla najbolji pokazatelj ko je ko,evo ja znam dosta drugara koji su kupili pes a sada ga prodaju da bi kupili fifu za konzolu a uzrok tome sam ja posto su videli ovu simulaciu kod mene i rekli samo Vau koja perverzija od igrice,Samo ga iskulirate i idemo dalje.
17 godina
swon kaže...

ne mogu da vjerujem sva ova sranja i recenzije da je fifa bolja od pes-a ma niakd nije bila pogotovo 2012 igrao sam obe igre  i jedina stavar koja je vazna  kod nogometne simulacije je igrivost a to je pes KRALJ pa i da se svi ostali elementi na starni fife opet je je igrivost presudna , mislim jebes ti sva sraja i dodatne opcije kad nemas osjecaj pravi fifa je nasilu i umjetna je sva i to je to , niakd se nsiam s ekipom zabavio na fifi kao na pesu a nije da nismo probali ali nakon dvije tri tekme totalni gamerski laici kao i pro gamers kazu amo mi pesa a fifu nek igraju sminkeri

pes i igrivost? Što je to?  Golman koji više slići retardinju kojemu je stran pojam kako uhvatiti najjednostavniju loptu, izlazak na centaršut, jednostavna golmanska intervencija ili jednostavno rečeno sprdnja s brojem jedan ili igrači koji trče s kolcem u šupku ili fliper dodavanja ili robotizirani pokreti po cijelom terenu ili udarci glavom koji su ravni projektilu ili neprirodni udarci nogom gdje je sasvom svejedno puca li se unutarnjom, vanjskom, punom ili špicom kopačke ili sudac koji još uvijek nije naučio sva pravila nogometne igre ili... nema smisla dalje nabrajati kao i što nema smisla raspravljati. Uživaj u pesu kao i što zatvorenik uživa u svoja četiri zida bojeći se izaći van njih jer je naučio na na to svoje siromaštvo bojeći se novog, većeg i boljeg svijeta van svojih zidina..

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam, zaista, svih ovih godina pljuvao po FIFI i govorio sve najgore, ali sada FIFA je miljama daleko ispred PES-a, to mi je nekako kao kada sada poredim ,,FIFA SOCCER 95'' za SEGA-MEGA Drive, sa ,,FIFA SOCCER 96'' za SONY PLAYSTATION! ARCADA - SIMULACIJA!!! VELIKO {#} za FIFU 12!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo nesto na brzinu napravio video sa kompilacijom golova do sada na FUT
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Swon, ti si jedan mučki provokator :D uletiš tu na temu kao Zdravko Mamić u svlačionicu Dinama :D

Kladio bih se da ste frendovi i ti se vratili PES-u jer vam je FIFA sa novom obranom teška, jer golman stvarno brani udarce a ne napamet se baca kao neki (khm pes goalkeeper anyone? ), i meni osobno najdraže: FIFA ima licence većine bitnih liga i reprezentacija (ponajviše to govorim zbog Arsenala, u PES-u poznatog kao North London -.-)

Why so serious?

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Men je Fifa 12 toliko dobra da moram svaki dan (ako uhvatim vremena)odigrat barem jednu utakmicu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Toliko o tom famoznom impact enginu, da napomenem golman i taj igrac su se nekih 5 min pokusali dignut, blokira sam 2 udarca prije toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Toliko o tom famoznom impact enginu, da napomenem golman i taj igrac su se nekih 5 min pokusali dignut, blokira sam 2 udarca prije toga.

da i? ti nadjes jedan bug ja sam odigrao puno meceva i nikad mi se to nije dogodilo, to znaci da je impact engine los?

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
JackD kaže...

da i? ti nadjes jedan bug ja sam odigrao puno meceva i nikad mi se to nije dogodilo, to znaci da je impact engine los?

Evo ti cokolada sjedni. Ja nisam nista nasa to je odavno poznati problem, jos od dema, postoje masu topica na sluzbenom forumu gdje se ljudi zale i traze da malo smanje taj impact engine (sto su napravili vec jednom neposredno nakon dema).

I da imapct engine je krimnalno los, odlicna idea ali lose proveden.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

MOJ ID je zokimpek, pa tako ako neko zeli neka me stavi na listu prijatelja! Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
JackD kaže...

Evo ti cokolada sjedni. Ja nisam nista nasa to je odavno poznati problem, jos od dema, postoje masu topica na sluzbenom forumu gdje se ljudi zale i traze da malo smanje taj impact engine (sto su napravili vec jednom neposredno nakon dema).

I da imapct engine je krimnalno los, odlicna idea ali lose proveden.

Kaj je tu loše napravljeno?  Sjećam se jedne tekme reala i milana kada su se dva igrača reala sudarila i oborili jedan drugog a kaka mirno prošao pored njih i zabio gol? I kaj sad? Sranja se događaju iako moram priznati meni se tako nešto nije dogodilo niti jednom. Očito stil igre u nekim slučajevima provocira ovakve situacije.  Ako bi ti se to ponavljalo svaki dan bar dva puta onda bi bilo zabrinjavajuće, kažem meni u ova dva mjeseca niti jednom...  Slušam isto tako kako neki pričaju da im se igrači često ozljeđuju? Pa naravno kada ih forsiraš i jurišaš s njima cijelu tekmu do iznemoglosti. Moraju riknuti. Igram sve na dva tri dodira maksimalno i do sada nisam imao niti jednu ozljedu u igri. Gle, različite situacije, uglavnom nepredviđene kao i različiti stilovi igre dovode do određenih situacija.... u mom slučaju, sa svime sam jako zadovoljan... tko nije natrag na pes, tamo vladaju roboti u verziji transformers 2012...

16 godina
neaktivan
movie kaže...

Kaj je tu loše napravljeno? ....

To sto su se njih dvojica pokusala dignut nekih 30 sekundi, ispucao sam loptu do centra, protivnik je dosao do mog gola gdje su njih dvojica jos uvijek lezala na podu u pokusaju da se dignu, dalje znas i sam. Da, meni se takve stvari dogadaju cesto, izgubio sam 2 UT finala upravo radi impact engina i evo ti jedan od malih milijun klipova

na YT.

Pa lijepo da se tebi to ne dogada, ima ljudi koji vec 2 mjeseca nemogu igrat UT normalno pa im nitko ne drzi prodike kad se pozale.

Od impact engina si dosao do PES-a, way to go.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 22:55 (JackD).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja nemam takvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se jedino povrede igraci ako me neko dobro udari a to zbog toga jer kada vidim protivnika da nema pojma i derem ga onda ga dribla i onda on uklizava ko lud i tako mi sjebe igraca a ovako ne,jer stedim snagu igraca koliko mogu vise na tekmi ne jruim ko lud za loptom.

I jos mi se nije desilo od svih tih pomenutih "bagova" u toku utakmice a igram dosta tekmi,ja mogu da ti navedem hiljade primera gde se igraci sudaraju i ispadnu iz igre a pogotovo je to najvise u situaciji kada krenu ronaldinjo,mesi i taj profil u solo akciju gde protivnicki igraci neznaju gde udaraju.

Zbog ovakvih carobnjaka su napravili fifu 12 da bude najbolja simulacija na svetu sto se tice fudbala : uzivajte u majstoriji koja se isto primenjuje i na fifi 12 skoro sve finte se mogu raditi sa ovog klipa u reziji ovog majstora...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 23:14 (Nokialino).
17 godina
JackD kaže...

To sto su se njih dvojica pokusala dignut nekih 30 sekundi, ispucao sam loptu do centra, protivnik je dosao do mog gola gdje su njih dvojica jos uvijek lezala na podu u pokusaju da se dignu, dalje znas i sam. Da, meni se takve stvari dogadaju cesto, izgubio sam 2 UT finala upravo radi impact engina i evo ti jedan od malih milijun klipova

na YT.

Pa lijepo da se tebi to ne dogada, ima ljudi koji vec 2 mjeseca nemogu igrat UT normalno pa im nitko ne drzi prodike kad se pozale.

Od impact engina si dosao do PES-a, way to go.

Neki dan smo vidjeli bug kada igrač zabije glavom gol s nekih 59 m u stvarnom svijetu?  Kako sam rekao sranja se događaju.  Igram fifu12 poprilično puno i što mogu kada nisam vidio takvu situaciju na svom televizoru ili monitoru?

Osobno nemam nikakvu zamjeru impact enginu a ne treba sumnjati da će ga svakim novim patchem dodatno poboljšati a iduće godine i unaprijediti.  Da ga nisu pustili kako bi došli do svih ovih situacija o kojima pričamo i na temelju kojeg iskustva bi ga učinili boljim?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice