FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Joj da je bar Fifa na steamu{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Da li je moguce da sam izbrisao igru i ponovo instalirao i nije mi nova verzija ?da poludim

Hteo sam da dovedem Doumbiu i doveo ga malo pre za 1000 coinsa,smejao sam se,sam sebi jer nisam verovao a vredi 5 puta vise,znaci sou program kako sam neke igrace doveo u svoj tim.

Savet:ne treba zuriti sa kupovinom igraca kog si planirao evo vec 5 put dovodim igraca za male pare a spreman sam bio da dam mnogo vise, u odnosu za koliko sam ga kupio, mislim mozda znate za ovo al eto rekao za one koji neznaju

Koje bolji po vama golman Degea ili Hauward?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:02 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Da li je moguce da sam izbrisao igru i ponovo instalirao i nije mi nova verzija 

Moguće je, ipak se radi o Originu. Najbolji način da vidiš jel ti je igra updejtana je da zaigraš carrer mode i vidiš jel možeš mijenjat vremenske uvjete prije tekme.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Ma kakvi,Proverio sam i nemam da menjam i pllus izbrisao i origin i fifu i sve ponovo i ne vredi.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Onda ćeš morat ponovno skidat. Stvarno je taj Origin sranje.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa da,taj problem je i meni,samo ona slika na početku,i onda izađe iz igre. J*beni Origin! baš sam mislio odigrati koju tekmu danas nakon 15 dana,ali izgleda da ću još čekati.

Isti problem i ja imam...

Ima 2 tjedna otkako sam kupio igru, a nisam je pokrenuo... :(

Pišem supportu preko maila (jer Live Chat ne radi!!!) daju neka rješenja, od kojih nijedno ne radi.

Di si ti kupio igru?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Onda ćeš morat ponovno skidat. Stvarno je taj Origin sranje.

Pa to sam i uradio i nista....

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
antimadridista kaže...

pa da,taj problem je i meni,samo ona slika na početku,i onda izađe iz igre. J*beni Origin! baš sam mislio odigrati koju tekmu danas nakon 15 dana,ali izgleda da ću još čekati.

Pišem supportu preko maila (jer Live Chat ne radi!!!) daju neka rješenja, od kojih nijedno ne radi.

Di si ti kupio igru?

Ako imaš no name gamepad moraš ga u registriju preimenovat u logitechov i igra će ti radit....Sad bih ti kopirao šta trebaš napravit ali kad kopiram ne mogu postat....

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel vama laga kad igrate online?? Na sp je sve okej, cim pokrenem multi laga do bola

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Laga mi ponekad, a ako tebi stalno laga znači da imaš lošu konekciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmmm nemoguće da je do konekcije, imam 8192/768 kbps, kod bilo koje druge igre koju igram online ne laga, jel treba nešto dirat postavke u igri?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

A čuj možda si baš loše sreće pa uvijek dobiješ lika s lošom konekcijom. Meni online laga samo kad dobiejm nekog specijalca s lošom konekcijom (crvene crtice).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hm, noob pitanje, kako mogu vidjeti jačinu njegovog signala? i jeli moguć nekakav chat unutar igre

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Prvo pozdrav za sve clanove foruma. Ja sam nov na forumu i ovo mi je prva poruka

Imam problem sa Fifom 12.

Kada kliknem 2x na ikonicu ukljuci mi se pescani sat na delic sekunde ali se igrica ne pokrece. U Task manager/processes igrica se ukljuci ali se nakon jedne sekunde sama iskljuci iz procesa, a igra nije ni pokrenuta.

Na Windows 7 je radila bez problema ali sada na XP SP3 desava se ovo sto se desava.

Da li neko zna u cemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Hm, noob pitanje, kako mogu vidjeti jačinu njegovog signala? i jeli moguć nekakav chat unutar igre

Koji online mod igraš?

Recimo  u FUT prije tekme možeš vidjet kvalitetu konekcije između sebe i protivnka, a to su crvene, narančaste i zelene crtice. Ako su zelene igra če ti radit super.

Dok recimo  u H2H seassons ne možeš birat kvalitetu konekcije i samim time ti je veća vjerojatnost da će ti lagat.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Koji online mod igraš?

Recimo  u FUT prije tekme možeš vidjet kvalitetu konekcije između sebe i protivnka, a to su crvene, narančaste i zelene crtice. Ako su zelene igra če ti radit super.

Dok recimo  u H2H seassons ne možeš birat kvalitetu konekcije i samim time ti je veća vjerojatnost da će ti lagat.

H2H, nisam nijedan drugi igrao...inače, tek sam počeo sa igranjem, ovo mi je prva fifa.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ako igraš samo H2H onda prije svake utakmice vidiš kolika je latencija između tebe i protivnika, ak je crveno nemoj ni ulazit u igru.

U H2H seassons tamo ne možeš birat latenciju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Meni se uvek ti likovi pojave kada treba finale da igram u FUT i desava se da laga nezgodno tipa da mi kasne komande i tako ponekad izgubim i dobijem a konekcija mi je 16 mb.
15 godina
Šef kaže...
antimadridista kaže...

Di si ti kupio igru?

na Base-Hostu sam kupio key i sve je dobro radilo dok nisam instalirao Windowse,i ponovno skinuo igru i ne radi. Mjesec dana je radilo bez greške.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FIFA 12

evo sad mi samo ne radi desni analog,ali nemam fifa 11 folder tako da rješenje sa fifa 11 folder ne dolazi u obzir.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tmaxx86 kaže...

Prvo pozdrav za sve clanove foruma. Ja sam nov na forumu i ovo mi je prva poruka

Kada kliknem 2x na ikonicu ukljuci mi se pescani sat na delic sekunde ali se igrica ne pokrece. U Task manager/processes igrica se ukljuci ali se nakon jedne sekunde sama iskljuci iz procesa, a igra nije ni pokrenuta.

Na Windows 7 je radila bez problema ali sada na XP SP3 desava se ovo sto se desava.

probaj ovako

idi u mapu od fife pa u mapu fifasetup i obrisi fifasetup_default.ini pa onda probaj pokrenit

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Šef kaže...
antimadridista kaže...

Di si ti kupio igru?

na Base-Hostu sam kupio key i sve je dobro radilo dok nisam instalirao Windowse,i ponovno skinuo igru i ne radi. Mjesec dana je radilo bez greške.

Vidiš kako je sad to iritirajuće kad t ise crasha lol.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Tommy_123 kaže...

koja je svrha ovog tvog posta? očito je da problem nije u igri,nego u Originu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Na kojim si winsima?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Tommy sine, origin je kriv za 95% problema kod Fife 12.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Na kojim si winsima?

Windows 7 64-bit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 18:31 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Na kojim si winsima?

Windows 7 64-bit.

I ja sam i full mi je radila s originom al sam izbirsao origin zato kaj stalno kad uđem u njega mi kaže da moram ponovo skinut a igra je skinuta.

Da je na steam-u fifa išlo bi sve 5. Zato ju ja imam za ps3.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Trebamo bojkotirat svi Origin i nek se sve igre vrate na Steam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 18:34 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dmanz kaže...
tmaxx86 kaže...

probaj ovako

idi u mapu od fife pa u mapu fifasetup i obrisi fifasetup_default.ini pa onda probaj pokrenit

Hvala prijatelju. Sad radi :)

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Mene isto zna izbacit van iz igre na provjeri konekcije ... npr. juče sam uša iz drugog pokušaja, prije par dana iz 4. a prije toga iz 1. ...

Sve u svemu zid j..e Origin ali nakon par pokušaja sam u igri ...

Edit:

Evo sad sam odigra 3 H2H i iz 1. ušao u igru {#}

Hasta La Victoria Siempre
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 19:52 (iggy81f).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice