FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

pa da,taj problem je i meni,samo ona slika na početku,i onda izađe iz igre. J*beni Origin! baš sam mislio odigrati koju tekmu danas nakon 15 dana,ali izgleda da ću još čekati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

trebas u registry da namestis kontrole samo nagadjam da nije tokom novog windows-a nije prepoznao kako treba joystick pa moras da rucno podesis.

I da li je moguce da niko nece da mi odg kako se vidi dal je verzija igre 1.3?Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:42 (Nokialino).
15 godina
Nokialino kaže...

trebas u registry da namestis kontrole samo nagadjam da nije tokom novog windows-a nije prepoznao kako treba joystick pa moras da rucno podesis.

I da li je moguce da niko nece da mi odg kako se vidi dal je verzija igre 1.3?Hvala

nije to problem,imam Xbox gamepad koji nema problema sa igrom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Instalirao si sve potrebne drajvere?

14 godina
neaktivan
pa imam i ja pa sam ipak to morao da uradim barem je kod mene tako bilo.
15 godina
dreammaker kaže...

Instalirao si sve potrebne drajvere?

jesam.

Nokialino kaže...
pa imam i ja pa sam ipak to morao da uradim barem je kod mene tako bilo.

pa što to treba promijeniti u registry-u? koji gamepad ti imaš? Mislim da je to samo za generic gamepade,Xbox gamepad nema problema s time u FIFI 12,jedino ako se nije nešto dogodilo u ovih 15 dana što nisam igrao,ali ne vjerujem baš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 22:14 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FIFA 12
Gdje mogu naci online pas for free na netu ?????
Luka Gulan

0 2 hvala 0
15 godina
galovac1911 kaže...
Gdje mogu naci online pas for free na netu ?????

nemožeš naći online password free,kupi igru i uživaj. Nije toliko skupo.

13 godina
neaktivan
FIFA 12
A ima li kakav hack za fifu 12???
Luka Gulan

0 6 hvala 0
16 godina

Dam ti ja hak iza ušiju.

15 godina
galovac1911 kaže...
A ima li kakav hack za fifu 12???

kakav hack? o čemu ti?

13 godina
neaktivan
FIFA 12
Pa pitam imali kakav hak za multiplayer igru????
Luka Gulan

0 3 hvala 0
15 godina
galovac1911 kaže...
Pa pitam imali kakav hak za multiplayer igru????

gledaj,nije toliko teško za shvatiti. Kupiš original key,ukucaš ga u Origin i vidi čuda,igraš igru! nema multiplayer igre bez original keya.

17 godina
Nokialino kaže...

Ako u career modu u opcijama imaš mogučnost mijenjanja vremenskih uslova onda imaš zadnju verziju igre. To ti je jedini način za provjeru na računalu. Na PS3 mi lijepo piše v 1.3

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa da,taj problem je i meni,samo ona slika na početku,i onda izađe iz igre. J*beni Origin! baš sam mislio odigrati koju tekmu danas nakon 15 dana,ali izgleda da ću još čekati.

Ma taj Origin je sranje nad sranjima. Svaki put kad izađe patch ja moram skidat igru i net mi je spor. Tak da par dana skidam cijelu igru samo zbog toga što mi yebeni origin neće drukčije updejtat igru. Dođe mi da spucam šakom onaj dio na monitoru gdje vidim ikonu od origina, al onda se sjetim da bi me to mglo skupo koštat...

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 22:37 (Praetorian1).
17 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

Ma taj Origin je sranje nad sranjima. Svaki put kad izađe patch ja moram skidat igru i net mi je spor. Tak da par dana skidam cijelu igru samo zbog toga što mi yebeni origin neće drukčije updejtat igru. Dođe mi da spucam šakom onaj dio na monitoru gdje vidim ikonu od origina, al onda se sjetim da bi me to mglo skupo koštat...

A da svatko od nas uputi kakav protesni mail zbog toga originu ili ea sportsu?

15 godina
neaktivan
FIFA 12
Ma ja postam o tome na EA forumu (ima nas puno s tim problemom)ali EA šuti.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Desni klik na igru i repair install ti ne pomaže?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ne, prođe provjera i kaže da mi je sve u redu i da je igra up to date, a nije ju patchiralo....

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 22:41 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ja sam upravo sad na live chatu i rekao sam problem koji imam, i kaže mi da ostanem na vezi,da pokušavaju identificirati problem. Čekam već 15 minuta,nitko se ne javlja niti ja imam riješen problem,toliko o njihovoj uslužnosti. Kako mi je žao što FIFA nije na Steamu,nebi bilo nikakvih problema i igra bi odlično radila bez ovih glupih bugova.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12
E da je bar na steamu sad bi mi ljepo updejtalo igru bez ovih pizzdarija. Sad ću par dana morat skidat cijelu igru samo zbog patcha.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...
E da je bar na steamu sad bi mi ljepo updejtalo igru bez ovih pizzdarija. Sad ću par dana morat skidat cijelu igru samo zbog patcha.

ja imam još gori problem,da mi je bar kao tebi.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

ja imam još gori problem,da mi je bar kao tebi.

Probaj gamepad preimenovat, bilo je objašnjavano kak se radi to. Meni je to pomoglo kod izbacivanja.

F.C LIVERPOOL
15 godina
Praetorian1 kaže...

Probaj gamepad preimenovat, bilo je objašnjavano kak se radi to. Meni je to pomoglo kod izbacivanja.

nije to,to je samo za generic gamepade.

15 godina
neaktivan
FIFA 12
Jes stavio sve drivere, budući da su windowsi novi?

Probaj skinut ponovno cijelu igru.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam noćas reinstalirao windowse. Samo sam kopi pejstao folder skinute igre u novi origin folder i sve šljaka. Sad sam za probu izbrisao fifa.exe te pokrenuo repair install u nadi da i patch instalira, nije instaliralo. možda kad bi saznali točno koje fajlove patch zamjenjuje pa njih izbrisati da repair stavi nove?

15 godina
Praetorian1 kaže...
Jes stavio sve drivere, budući da su windowsi novi?

Probaj skinut ponovno cijelu igru.

svi driveri su instalirani,a sa instalacijom nije nikakav problem,probao sam ići na Repair Install opciju i na kraju mi piše da je sve u redu i da nema nikakvih problema sa instalacijom.

Gamepad također nije problem,jer sam maloprije probao pokrenuti sa isključenim gamepadom i opet ista stvar se događa.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

dreammaker: Neće ti ništa pomoć samo gubiš vrijeme, briši igru i skidaj.