FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Da li je moguce da sam ja ovaj tim pobedio,prvo sto mi je palo na pamet jeste sa koliko razlike ce me odrati,drugo da li cu dati gol odnosno sutnuti na gol i trece kada je krenula tekma pa ovaj nema pojma ???Sve u svemu ja odrao njega 5 prema 1 ,zarate i saviola su bukvalno unistavali pikea i puyola a posle u drugom ubacio wagner lova umesto zaratea e to je bilo zlostavljanje ove dvojice nisu mogli da ga uhvate a preko dani alvesa nisam isao jer znate i sami da je zivotinja,a onaj de alesandro nije normalan kako covek deli lopte i uvek je na pravom mestu u pravo vreme i ima neverovatan sut,predhodna tekma pre ove mi je bila teza,a ova je bila laganica ali zaista,eh da imam ovaj tim u head 2 head season!!!!

17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Ljudi slomio sam joystick ali ne ovaj za ps2 sa adapterom vec onaj logitech rumle pad a zasto pa jednostavno igrao UT turnir i prvo poluvreme super vodim cetiri nula,plus konacno doveo micela bastosa za 3500 i milina bas se uklapa u ekipu sada,kada pocelo drugo poluvreme a ono disconect i ja izgubio mec i toliko se iznervirao tj samo mi je dolilo lju na ranu posto sam se prvo iznervirao zbog barse i ebene odbrane sevilje da Bog da ispali iz ekipe mamu im ebem,jos messi promasio penal znaci nervni slom samo sto nisam dobio,ko icke igrali ovi iz sevilje govna jedna,i onda ovo mi se desi i sav bes iskalio na joysticku smrsko sam ga u delove. a lepo sam igrao tj nikada bolje nisam odigrao poluvreme.

MOj Ultimate team 

!!

I ako ima te sugestiju neku slobodno mi kazite koga da menjam ili da kupim?hvala 

Dečko, smiri malo doživljaje ;)

Samo da spomenem Barcu i Sevillu, ae a navedi mi jedan klub koji će otići na Camp Nou nadigravati se, igrati na gol više i da pri tome ne popuši 3+ komada. Oni su odigrali baš kako treba, i napokon da jedan bunker radi protiv "strašne" Barce :)

Why so serious?
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ova FIFA ce me u grob odvest, igram H2H Kup i u prvom krugu naletim na Portugal ja sam ManC, lik je ima 3 udarca na gol 3 gola ali svaki gol moze zahvaliti impact engineu, nevjerovatno koliko sam golova spusio radi tog usranog engina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jedva cekam taj bunker na njihovom terenu kada budu igrali,no malo sam bio juce nervozan i to je to.normalno je da svako igra bunker pa cak i real da mu se ne desi katastrofa od pet nula,ja to postujem zb=naci da se svi plase petarde onda ok.
15 godina
FIFA 12

s kojim programom i kako pogledati sejvani video, i kako ga uploadat tu na forum

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberLink PowerDirector koristim taj porgram za konvektovanje video fajl zato sto sam to snimao frapsom i morao da smanjimsa 1.5 gb na 11 mb i preko tog programa stavio na youtube,ima opciju.
16 godina

evo kako ga jack sparrow aka kuky prima s centra :D

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/99578927

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
FIFA 12
E ljudovi kakvu sam tekmu imao u H2H seasons, ja igro s Milanom, a jedan s Barcom. I taj s Barcom je stvarno igro super 3 puta bolje od mene. I najedamput on istrči s Valdesom do centra, a ja imao loptu s Ibrom, i prođem ja centar i puknem i lopta završi u golu. I od tog trenutka sam igrao bunker i uspio sam ga dobit 1:0. A lik je baš super igrao.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

evo kako ga jack sparrow aka kuky prima s centra :D

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/99578927

To je na pol puta od centra, nemoj pretjerivat.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

LOL koji slobodnjak sa Villom,slucajno sam opalio (htio ubaciti xD) i ono ispadne golcina,ide i video samo da se uploada

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ima kog zainteresiranog za ligu ovdje, nas ima 5, 6. Osam bi nas minimum trebalo. Liga bi se igrala na forumu specijaliziranom za organiziranje liga u sportskim igrama. Prošle godine se igrao PES i NBA, međutim ove godine smo morali odustat od NBA radi neozbiljnosti 2k-a tako da se igra samo PES a ja pokrećem FIFA sekciju. Primamo ozbiljne članove koji ne bi odustali nakon tri poraza u nizu. Kontrole su na assisted jer je jako malo ljudi koji igraju na manual.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 15:53 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
eZo kaže...

Ima kog zainteresiranog za ligu ovdje, nas ima 5, 6. Osam bi nas minimum trebalo. Liga bi se igrala na forumu specijaliziranom za organiziranje liga u sportskim igrama. Prošle godine se igrao PES i NBA, međutim ove godine smo morali odustat od NBA radi neozbiljnosti 2k-a tako da se igra samo PES a ja pokrećem FIFA sekciju. Primamo ozbiljne članove koji ne bi odustali nakon tri poraza u nizu. Kontrole su na assisted jer je jako malo ljudi koji igraju na manual.

ja bi igrao ako smijem igrati na manual,ili baš svi moraju na assisted?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12
Ja igram na semi manual, al ja sam već u jednoj ligi, al neaktivni smo.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja bi igrao ako nije problem.
16 godina
FIFA 12

Malo sam igrao danas virtual pro i skoro sam se zadavio od smijeha kad sam vidio kakvog si je igrača neki lik napravio. Ime mu je bilo A. NOOB{#}

Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
eZo kaže...

ja bi igrao ako smijem igrati na manual,ili baš svi moraju na assisted?

Ma neće bit ograničeno al ne znam koliko je fer da igraš manual protiv assisted. Ista stvar vrijedi i za Praetoriana.

Nokialino kaže...
Ja bi igrao ako nije problem.

Super. Nadam se ozbiljnosti s tvoje strane. Bez razbijanja joya {#}

Ukratko vam javim detalje kad nas se skupi određen broj. U svakom slučaju ćete se morati registrirati na http://www.balkan-gaming.net/bplforum/ i tamo predstaviti :)

I naputak. Pošto tamo igra oko 50-ak ljudi PES molim bez flejmova šta je bolje, FIFA ili PES, hvala lijepo. I da, liga će se najvjerojatnije igrat bez klubova s 5 zvjezdica.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:30 (eZo).
14 godina
neaktivan
Sou program od igraca.Ja zamalo da se udavim,jeo cips i kada sam video crko sam od smeha :) :) :) :)
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Za mene je taj gol smece. Bez imalo akcije ili bilo kakvog neggometa, najlakse je uzet ronalda proc cili teren i usetat se u gol.

LoL acc THCJoshi
14 godina
FIFA 12

Isus te *ebo, nemogu vjerovat kak su napravili ove igrače tak retardiranim! Mislim nekužim jednu stvar, ako ja na kontroleru dam naredbu da on šalje loptu prema naprijed, kak ju on skuži da je to desno ili lijevo i doda ju naravno protivnom igraču i spušim tak jadan gol da to svijet nije vidio! Isto tako pasevi u for su totalno prejadni i u većini slučajeva neupotrebljivi, pogotovo dok se lopta šalje u dubinu! Igrica je s tim tak frustrirajuća da je to strašno!! {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

Isus te *ebo, nemogu vjerovat kak su napravili ove igrače tak retardiranim! Mislim nekužim jednu stvar, ako ja na kontroleru dam naredbu da on šalje loptu prema naprijed, kak ju on skuži da je to desno ili lijevo i doda ju naravno protivnom igraču i spušim tak jadan gol da to svijet nije vidio! Isto tako pasevi u for su totalno prejadni i u većini slučajeva neupotrebljivi, pogotovo dok se lopta šalje u dubinu! Igrica je s tim tak frustrirajuća da je to strašno!! {#}

zato se igra na manual,jest teže igrati,ali bar me igrači slušaju i dodaju gdje im ja naredim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 18:05 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Malo sam igrao danas virtual pro i skoro sam se zadavio od smijeha kad sam vidio kakvog si je igrača neki lik napravio. Ime mu je bilo A. NOOB{#}

Umirem od smijeha, tak ću nešt i ja morat napravit.

eZo ja bi igro, ali mi se neda regat na onaj forum, već sam na previše foruma tak i tak.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 18:08 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
nece te verovati izgubim ja malo pre u UT turnir u finalu tri cetiri razlike,kreten igrao 5-3-2 a ovde ne mogu da izadjem odmah jer se priznaje poraz a golove mi davao na kontru ali ne tipicnu vec idiotsku tako sto pritisne dugme tj kocku i lopta tacno pada ispred njegovog igraca i moji odbramebni kasne i ja tako ispadnem ili samo stoje i to vec prelazi neke granice znaci majstor samo duge cepa ali ne one klasicne duge kao kada centriras vec one kao kad izbijas loptu,znaci strasno i to je bas glupo i ako to neko uvezba tesko onom drugom.I mislim da su najvece ckapi oni koji igraju kao curice ove formacije sa pet u odbrani.
14 godina
antimadridista kaže...
David87 kaže...

zato se igra na manual,jest teže igrati,ali bar me igrači slušaju i dodaju gdje im ja naredim.

El baš sve staviš na manual il samo neke od opcija?

15 godina
FIFA 12
@David87 - sve na manual.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ajmo odigrat jednu da vidim kak ti ide?

username: zaurer

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 19:06 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
malo poslije,nemogu sad. Javim ti se ovdje ili na Originu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Okej ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

danas dodem prvi put u finale kupa,ikad, s chelsijem. lik igra s spanjolskom i tekma je bila ful napeta...i taman zabijem gol u 71' minuti kad ono srusi se igra i veza i sve ode u kura*

popi*dio sam{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

danas dodem prvi put u finale kupa,ikad, s chelsijem. lik igra s spanjolskom i tekma je bila ful napeta...i taman zabijem gol u 71' minuti kad ono srusi se igra i veza i sve ode u kura*

popi*dio sam{#}

Sad kad si spomenuo rušenje, koliko se često događa?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice