Evo upravo sam osvojio turnir.
Sve sam tekme igrao s PSG-om.
Najteža je bila polufinale, lik je uzeo Anji i dobio sam ga u produžetcima. Zabio je za 1-1 u 90' i poveo u produžecima, ali sam ga stisnuo i zabio 2. 3-2 Završilo
A u finalu neki genije s Argentinom i završilo je 5-1. Pastore Hat-trick
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ti dodje zato jer trenutno nitko ne igra sa klubom od 5 zvjezdica... npr. ako probaš se connectat sa man city i dodje ti onaj error da si izgubio konekciju izađi iz head to head pa ponovno uđi i biraj neki klub sa 4 i pol zvijezdice ako ponovno neće opet izadji iz head to hed i biraj neki klub od 4 zvjezdice... onda mora sigurno raditi... tako sam ja testirao pa mi proradilo...
Tako teška da vjerovali ili ne, još nemam niti jednu pobjedu protiv CPU-a.
Namjerno igram na najtežim mogućim postavkama, znači Legendary, sve na Manual, Tactical defending, baš da vidim kada (ako ikada), budem pobijedio.
Igram sa Man U, igrao sam protiv najslabijeg kluba iz Engleske treće lige, i pobijede me 1:0, pa to je nemoguće :)
Najveć problem mi je obrana, nikako da se obranim, prolaze pokraj mene kao pored stupa.
Dajte hitno neki savjet ;)
Tako teška da vjerovali ili ne, još nemam niti jednu pobjedu protiv CPU-a.
Namjerno igram na najtežim mogućim postavkama, znači Legendary, sve na Manual, Tactical defending, baš da vidim kada (ako ikada), budem pobijedio.
Igram sa Man U, igrao sam protiv najslabijeg kluba iz Engleske treće lige, i pobijede me 1:0, pa to je nemoguće :)
Najveć problem mi je obrana, nikako da se obranim, prolaze pokraj mene kao pored stupa.
Dajte hitno neki savjet ;)
Kada ti je najteže primi se treninga još žešće....
ah... zavrsio sezonu dobio ponudu za barcu kao kapetan i otiso i zao mi je sto sam ostavio bayern munchen nakon toga pozalit cu
igram karijeri ali sam si del da sam menađer ali i igram i zkj mi nema lige prvaka ima je opče u igri
igram karijeri ali sam si del da sam menađer ali i igram i zkj mi nema lige prvaka ima je opče u igri
ima je moras se kvalificirat za nju prvu sezonu
a malo mutavo jer igram sa barcom pA SE MORAM KVALIFICIRAT
i sad sam onak premotal sezonu biil sam drugi i nisam se nema mi lige prvaka
Prvi put nakon ohoho sam bacio gamepad. Otreso ga o pod ko hračak. Neznam kad sam se ovako zadnji put naživcirao.Lik ne da nema pojma igrat nego je možda i najjadniji protivnik do sada i pobjedi me 3:1.Tj nije došlo do kraja jer sam žvajznuo i u kućište pa se sve ugasilo.Tri puta je prešao centar i zabio mi sva tri kikiriki gola. Moj golman je odreagiro kao zadnja picka iz 18 županijske lige.Neću prepirčavat tekmu jer ću na psihi završit ako već i nisam za nju nakon ovakve tekme.s tim da je svaki hebeni replay on gledao.Ne samo golova nego apsolutno svega. od uvoda,opsajda...ma strašno
Prvi put nakon ohoho sam bacio gamepad. Otreso ga o pod ko hračak. Neznam kad sam se ovako zadnji put naživcirao.Lik ne da nema pojma igrat nego je možda i najjadniji protivnik do sada i pobjedi me 3:1.Tj nije došlo do kraja jer sam žvajznuo i u kućište pa se sve ugasilo.Tri puta je prešao centar i zabio mi sva tri kikiriki gola. Moj golman je odreagiro kao zadnja picka iz 18 županijske lige.Neću prepirčavat tekmu jer ću na psihi završit ako već i nisam za nju nakon ovakve tekme.s tim da je svaki hebeni replay on gledao.Ne samo golova nego apsolutno svega. od uvoda,opsajda...ma strašno
Brate dragi popravio si mi dan hahah
PS. izvini sto se smijem tvojim mukama jer te apsolutno razumijem...
Meni se nekako cini da u igri sudac preolako dosudjuje jedanaesterce... nekad je dovoljno samo da ga okrzne ramenom i ovaj leti rukom na bijelu tocku.. uzasno mi to smeta na fifi skoro svaku tekmu popu*im penal
Sinoć sam rokao osim online h2h malo karijeru, kakvu sam guba gajbu zabio...
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/99358276
S tim da ne znam zašto piše amateur jer je igrano na world class, na svaki video mi stavlja amateur. No, nema veze.
---
Osim te gajbe, danas sam osvojio i ovaj novi kup. Na manual na jedvite jade stigao do finala i u finalu me dočekao R. Madrid. Već u 19 minuti sam mislio da je sve gotovo, jer mi je tip s lakoćom zakucao s 25 metara. I tako smo se nadigravali do 2. poluvremena kad mu je valjda pala koncentracija pa sam preokrenuo i na kraju dobio 2-1. :)
I tako sad imam 2 kupa. :)
Ja ne mogu igrat H2h seasons, stalno dobivam idiote s lošim vezama pa mi igra radi u slideshowu. Dok recimo kad igram samo H2h onda biram ljude s dobrim vezama (zelene crtice) i nelaga nikad. EA nam treba dati opciju da i u H2h seasosnu možemo birati kvalitetu konekcije protivnika.
Omjer u h2h season mi je 19-2-21 užas.
Ja ne mogu igrat H2h seasons, stalno dobivam idiote s lošim vezama pa mi igra radi u slideshowu. Dok recimo kad igram samo H2h onda biram ljude s dobrim vezama (zelene crtice) i nelaga nikad. EA nam treba dati opciju da i u H2h seasosnu možemo birati kvalitetu konekcije protivnika.
Omjer u h2h season mi je 19-2-21 užas.
Šta še žališ na omjer .... moj je 13-9-19
moj je 5-7-6
nego dođem do finala kupa, vodim tipa 1-0 i onda mi dropa konekcija u 60minuti
Trenutno sam u 4 diviziji. Tu i tamo treba malo duže da pronađe protivnika, ali ništa strašno. Konekcija je dosta stabilna, nemam prevelikih zamjerki.
Igram danas polufinale kupa i gubim 3:0 u 30. minuti, u 85. uspijem zabit za 3:3 i dobijem 4:2 na penale :). Napokon da se i meni posreći, u pravilu je obrnuto. Još jedna tekma i naslov je tu.
Jesu li na kraju popravili ovo sa izbacijvanjem kod UT-a nakon sto se odigra utakmica, vidia sam da se neki jos bune nakon sto je izasa patch za to.
Mislim napravit novu momcad za UT, imam 100k coinsa, jedini problem sto neznam kakvu da napravim, nemogu se odlucit dali da napravim BPL, Serie A ili Ligue 1 momcad. I jel slucajno tko ima rusku momcad nekako su mi zanimlijvi Doumbia i Wanger Love ?
Koji lob sam sad uvalio cassilasu,steta sto je na areni ali s obzirom da vjezbam manual shot na world class zadovoljan sam :D
posto vec imam sve na auto
kako promjenim nazad na manual?
hvala
i jos nesto snimio sam jedan lob lijepi sa di mariom u frapsu
kad ono 256 mb :)
s cime konvertirat?
hvala
s cime konvertirat?
ja koristim wondershare video converter
hvala
s cime konvertirat?
unutar igre pod Settings pa Controller Settings.
a ovo za konvertiranje,ja korsitim Any Video Converter i kad convertam,video od 30 sekundi mi ima oko 20mb,to je već podnošljivo.
hvala
s cime konvertirat?
unutar igre pod Settings pa Controller Settings.
a ovo za konvertiranje,ja korsitim Any Video Converter i kad convertam,video od 30 sekundi mi ima oko 20mb,to je već podnošljivo.
ok i jos nes
zasto u replayu nemogu mjenjat kut gledanja?
hvala
Ljudi slomio sam joystick ali ne ovaj za ps2 sa adapterom vec onaj logitech rumle pad a zasto pa jednostavno igrao UT turnir i prvo poluvreme super vodim cetiri nula,plus konacno doveo micela bastosa za 3500 i milina bas se uklapa u ekipu sada,kada pocelo drugo poluvreme a ono disconect i ja izgubio mec i toliko se iznervirao tj samo mi je dolilo lju na ranu posto sam se prvo iznervirao zbog barse i ebene odbrane sevilje da Bog da ispali iz ekipe mamu im ebem,jos messi promasio penal znaci nervni slom samo sto nisam dobio,ko icke igrali ovi iz sevilje govna jedna,i onda ovo mi se desi i sav bes iskalio na joysticku smrsko sam ga u delove. a lepo sam igrao tj nikada bolje nisam odigrao poluvreme.
MOj Ultimate team
!!
I ako ima te sugestiju neku slobodno mi kazite koga da menjam ili da kupim?hvala
Malo ste se previše zagrijali za igricu.