jucer narucio key na base hostu . sad ujutro uplatio ...
jel im treba poslati kopiju uplatnice ili samo pricekam key , i kad bi mogo doci ?
jel im treba poslati kopiju uplatnice ili samo pricekam key , i kad bi mogo doci ?
Evo nakon 20-ak odigranih tekmi sa Arsenalom u career mode izgubio sam živce skoro sam razlupao gamepad... jel ima neki tecaj upisat za fifu12??
Ne znam je li Arsenal trash club ili sam ja totalni antitalent za ovu igru...
Nije mi jasno zasto neka momcad koja povede npr. wolverhampton drzi loptu u nogama po 20.ak min ..nemoš loptu uzet ..samo je vracaju u obranu i kruze s njom...
Dva puta mi se desilo da sudija svira kraj tekme i to dok sam isao 1v1 na golmana... i zasto mi svaku *ebenu tekmu piči sunce... oci me bole od sunca ... ko da igram u Španjolskoj ligi a ne u Engleskoj!?
Ja im nisam slao ništa samo sam uplatio juče na žiro račun i sad čekam key.
Igraju nogomet!
kako namjestiti joystick, imam onaj od ps1 spojen preko adaptera, kad ulazim mogu normalno stiskat x, start itd, al kad pocnem igrat neradi nijedna tipka
kako namjestiti joystick, imam onaj od ps1 spojen preko adaptera, kad ulazim mogu normalno stiskat x, start itd, al kad pocnem igrat neradi nijedna tipka
Imam isti joystick i sve mi radi ok. Kopirao sam fajl iz fife 11(buttonDataSetup) koji ti se nalazi u my documents-fifa 11. Kopiraj ga u također my documents FIFA 12. Ako nemaš instaliranu fifu 11 onda imaš ovdje taj fajl. trebao bi pomoći...
sta nitko nezna, ili mozda nisam dovoljn dobro objasnio u cemu je problem
Evo nakon 20-ak odigranih tekmi sa Arsenalom u career mode izgubio sam živce skoro sam razlupao gamepad... jel ima neki tecaj upisat za fifu12??
Ne znam je li Arsenal trash club ili sam ja totalni antitalent za ovu igru...
Nije mi jasno zasto neka momcad koja povede npr. wolverhampton drzi loptu u nogama po 20.ak min ..nemoš loptu uzet ..samo je vracaju u obranu i kruze s njom...
Dva puta mi se desilo da sudija svira kraj tekme i to dok sam isao 1v1 na golmana... i zasto mi svaku *ebenu tekmu piči sunce... oci me bole od sunca ... ko da igram u Španjolskoj ligi a ne u Engleskoj!?
Tocno znam kako ti je I ja igram sa Arsenalom i mucim se. Prosle fife sam igrao bez problema, a tu sam sretan ako izvucem nerjeseno... Na kojim postavkama igras? I dal ima neko taktiku za igru u obrani? Kako protivniku oduzeti loptu bez da ga srusim???
He...he...he...
Ja sam isto jučer pocrvenio i skoro slomio svoj Logitech kontroler... Taru me... Izvlačim neriješeno...uglavnom..
Toliko sam bio iznerviran (igram s Aston Villom -ajde reko kao neću
odmah sa najjačim klubovima početi Carrier Mode) da mi je upropašteno
cijelo poslijepodne...
Za ručkom siva atmosfera -- u kući nitko ne razumije cit. ''ma sramoto jedna kako
te glupi crveni karton i to u ''igrici'' može iznervirati ?''
EDIT: Kako protivniku uzeti loptu ? Obrana = slomi mu nogu sa tipkicom ''A'' !
Imam isti joystick i sve mi radi ok. Kopirao sam fajl iz fife 11(buttonDataSetup) koji ti se nalazi u my documents-fifa 11. Kopiraj ga u također my documents FIFA 12. Ako nemaš instaliranu fifu 11 onda imaš ovdje taj fajl. trebao bi pomoći...
eo sad radi al opet nemogu namjestit kontrole, odem da stavim da mi se s l1 mijenjaju igraci i nezeli mi prihvatit, i nerazumijem ovo dodavanje lopti, stisnem da doda srednjem igracu, a on njega preskace i dodaje spici, a x sam stisno lagano, igro sam 10 minuta i neznam sta da kazem, jedino mogu rec da je pes 2010 bolji od fife sto se tice igrivosti.
ja u fifi nevidim razliku izmedju brzog i sporog trcanja, nemogu prec igraca 1 na 1 bez fore, i imam problem s presingom, drzim brzo trcanje i x i on omjesto da ga napada, on stane u bekovski polozaj i ide prema iza. jedino sto mogu reci da mi se svidja jest uklizivanje i kako igraci padaju, i suci su pono bolji nego u pesu.
odo jos malo odigrat ako nebude valjalo brisem igru.
poslije stavim jos neke moje dojmove i probleme :D
neznam kako vama , al meni je sad puno lakse igrati nego demo...
protivnici malo vise grijese , moji suigraci se otkrivaju i pravilo je da zabijem pogotke , a ne iznimka kao u demu ...
eo sad radi al opet nemogu namjestit kontrole, odem da stavim da mi se s l1 mijenjaju igraci i nezeli mi prihvatit, i nerazumijem ovo dodavanje lopti, stisnem da doda srednjem igracu, a on njega preskace i dodaje spici, a x sam stisno lagano, igro sam 10 minuta i neznam sta da kazem, jedino mogu rec da je pes 2010 bolji od fife sto se tice igrivosti.
ja u fifi nevidim razliku izmedju brzog i sporog trcanja, nemogu prec igraca 1 na 1 bez fore, i imam problem s presingom, drzim brzo trcanje i x i on omjesto da ga napada, on stane u bekovski polozaj i ide prema iza. jedino sto mogu reci da mi se svidja jest uklizivanje i kako igraci padaju, i suci su pono bolji nego u pesu.
odo jos malo odigrat ako nebude valjalo brisem igru.
poslije stavim jos neke moje dojmove i probleme :D
stavi si legacy defending a ne tactical , tamo u settingsima di namjestas manual i assisted
stavi si legacy defending a ne tactical , tamo u settingsima di namjestas manual i assisted
aha eo sad radi, a daj mi reci kako se finte rade, sta nije bilo da drzim l2 i lijevu gljivicu micem, sad nezeli nikako radit te finte, i arena mi neradi, jedino radi ona koja dodje prije tekme, a kod one u menu nemogu se kretat niti pucat, nereagira na pritisak tipke na joysticku
Ima li LP u career mode??
Meni se taj problem javio juce oko joysticka a pre toga je radio sasvim normalno a imam od ps2 dualshock joystick sa adapterom i kada primi loptu on je sutne 5 metara ispred sebe,to mi se i pre desavalo na fifi 11 pc ali neznam sta sam radio da bi posle igrao normalno.(stavio sam podesavanje kontrola iz fife 11 tako to je ok ali mi nije jasno zasto vovo se desava sa joystickom dok kada stavim drugi joystick neki xwave koji je los ali ima pecurke tj slicanj ps2 radi sve normalno ali su mu tipke tvrde tj imaju cudan osecaj nema kako da kazem mekocu prilikom pritiskanja i onda mi je on ocaj za igranje,Pa ako neko zna bilo sta dobro bi dosla pomoc?hvala
drug imamo isti problem al ocito je da izgleda niko ne zna kako ga rijesiti. Ugl izgleda nista od fife bar meni jer mi se neda probavat sa kupovinom novih jojstika.
Mene ubi ovaj tactical defending, na koju foru vi igrate? Onaj jockey mi je sranje zesce, cini mi se dok drzim to dugme da je igrac sporiji, i ama bas nista ne postizem, svejedno moram ganjati igraca i stiskati stand tackle dugme, kojim jako cesto promasim i eto mi gola :S ima li ko kakav savjet?
Pa ja imam gamepad od Smartboxa koji sam platio 70 KN, i sve mi radi super samo što sam ga morao preimenovat u Logitechov.
Nego još mi nije stigao key.
He...he...he...
Ja sam isto jučer pocrvenio i skoro slomio svoj Logitech kontroler... Taru me... Izvlačim neriješeno...uglavnom..
Ha, znaci nisam samo ja papak. Ima nas jos!!!
He...he...he...
Ha, znaci nisam samo ja papak. Ima nas jos!!!
Ma da ima nas jos papaka:)
Velim ti jos malo pa cemo svi u vecernju skolu za fifu12 hehe...
Konacno i meni stigo key. Imam pitanje, mogu li instalirati reloaded verziju i ulogirati se s njom sa accountom na kojem je aktivirana igra, znaci moram li skidati sa origina ili mogu reloaded?
E to i mene zanima?
Nego kad ti je stigao key, meni ga nema još a na facebooku piše da je svima poslan osim onima koji su danas naručili.
Inace sam bio vjerni pratilac PES serijala i ovo mi je prvi FIFA naslov koji igram i ono igram prvi put na PC - u i stavim na semi - pro sta ja znam, njubara sam velim.. I sj*bem se, Liverpool sam dobio 5 - 1, Aston Villu 11 - 0 ono wtf !?
PES mi je npr. na regular na kompu bio mnogo tezi prosle godine, je li do mene ili do igre ? XD
Ima li LP u career mode??
i mene to interesuje ako ne bude bice pravi shit
E to i mene zanima?
Nego kad ti je stigao key, meni ga nema još a na facebooku piše da je svima poslan osim onima koji su danas naručili.
Oko 11:49 danas. Vjerujem da će ti stiči do 6 danas.
Jel treba za Fifi 12 (full game) logitechov gamepad ili može bilokoji?
Ista stvar - ako zabijem gol, AI brzo izjednači pa čuva loptu. Ako oni povedu, onda je kraj tekme odmah...
Bio sam pun pohvala jučer kad sam zaigrao P1 vs P2, u multiju će bit odlična, ali ništa više bar dok ne izađe neki patch. Igra prespora u nekim dijelovima, dosta primjedbi imam. Najviše za nemogućnost uzimanja lopte kompu ako on to ne želi.
sad čitam zadnje dvije stranice na temi i nemogu vjerovati koje jadikovke,i to uglavnom da se protivniku nemože oduzeti lopta.Kako to da ja baš nikakvih problema s time nemam? Pa izađite viskoko gore,presing napravite,nemojte misliti ako je novi susatv obrane da nemožete izaći visoko,ja igram Career Mode sa HSV-om i par puta sam gubio i vraćao se i na kraju pobijedio,samo je stvar navike.
meni golman nece sam da izadje ispred igraca dok ja ne drzim tipku da on izadje :/ i imal liga prvaka u career modu?