FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
Arnold Šrafncinger kaže...

Ajd ne da mi se s klincima raspravljat samo cu dobit karton bezveze,idi igraj Fifu

Brine te karton?

Aha.Nesmiješ prijateljima na klupici rec da si banan na bug-u.Nećeš više bit kul

15 godina
FIFA 12

A ti si mi prava muškarčina kad misliš da netko tko ima 17-18 godina nezna razmišljat svojom glavom i da mi mama još kupuje gamepad,koliko ti imaš,60? pa ćeš mi tu prodavati neke spike o ponašanju,a tvoja kultura je na najmanjem nivou.

jbt,počnite više raspravljati o igri,ovo je sve počelo kad sam rekao da je Xbox gamepad kvalitetnijih od ostalih,jeli sam lagao?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:53 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel mi može netko na pm ili ovdje poslati/postati taj config od gamepada od fife 11, pošto 11 nemam instaliranu..

0 0 hvala 0
14 godina
skala92 kaže...

šta da ja radim sa gamepadom od ps2... mogu se samo ubit..napravio sam sve ovo ali kontrole su mi skroz izmiješane npr. O je dodavanje X šut.. strašno 

Kopiraj file od Fife 11 u folder od Fife 12,moj gamepad je PS2 stila,meni kopirani file od Fife 11 s konfiguriranim tipkama radi

ja kad sam izbrisao fifu 11 izbrisao i taj folder, ni sam ne znam kako. jel moguće da to netko na neki način stavi da se može skinuti? znam da mnoge boli glava od nas koji imamo probleme, al eto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:52 (mariclius).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Uspio sam uć u igru, morao sam napravit onaj fix za gamepad, ali su mi kontorle skroz pomiješane, baš dobro da nisam napravio preorder za ovaj polu poizvod

čekaj malo,ovakavu igru nazivaš poluproizvodom? a da nije možda tvoj gamepad poluproizvod?

PA NORMALNO DA JE POLUPROIZVOD. DA NEBI KUPOVO MOŽDA GAMEPAD OD 300 KUNA DA IGRAM IGRU, MA NEĆU SAD IZ INATA KUPIT FIFU NEGO PES.

F.C LIVERPOOL
15 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Uspio sam uć u igru, morao sam napravit onaj fix za gamepad, ali su mi kontorle skroz pomiješane, baš dobro da nisam napravio preorder za ovaj polu poizvod

čekaj malo,ovakavu igru nazivaš poluproizvodom? a da nije možda tvoj gamepad poluproizvod?

PA NORMALNO DA JE POLUPROIZVOD. DA NEBI KUPOVO MOŽDA GAMEPAD OD 300 KUNA DA IGRAM IGRU, MA NEĆU SAD IZ INATA KUPIT FIFU NEGO PES.

nemoj molim te,nemooooooooj preklinjem te,ubit ću se ako kupiš PES umjesto FIFE {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma neću kupit nijednu, evo sad sam mirne duše napravio preorder za NBA2k12.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

koji gamepad imaš uopće,jesi li probao napraviti onaj fix? čovječe pa ovo je demo,što ste se svi zapalili tako,uozbiljite se malo.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

koji gamepad imaš uopće,jesi li probao napraviti onaj fix? čovječe pa ovo je demo,što ste se svi zapalili tako,uozbiljite se malo.

Ponavljam ne treba Vam nikakav fix samo kopirat setting od Fife 11 u folder od Fife 12

15 godina
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Ponavljam ne treba Vam nikakav fix samo kopirat setting od Fife 11 u folder od Fife 12

da,na to sam i mislio.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo vam moj control setup

kopirajte u my documents/fifa 12  folder

A - nabacivanje

S - dodavanje

D - pucanje

W - u prostor

E - sprint

LT - Q

RB - ctrl

http://www.2shared.com/file/eixUM3v5/buttonDataSetup.html

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
antimadridista kaže...

A ti si mi prava muškarčina kad misliš da netko tko ima 17-18 godina nezna razmišljat svojom glavom i da mi mama još kupuje gamepad,koliko ti imaš,60? pa ćeš mi tu prodavati neke spike o ponašanju,a tvoja kultura je na najmanjem nivou.

jbt,počnite više raspravljati o igri,ovo je sve počelo kad sam rekao da je Xbox gamepad kvalitetnijih od ostalih,jeli sam lagao?

.... sve ti je to stvar navike.  Meni osobno za igrati fifu ili pes nema boljeg gamepada od PS3 originala....

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma napravio sam ja onaj fix da si preimenujem gamepad i sad mi radi igra ali su mi kontorle bezveze nariktane, ma nepada mi napamet da idem snimat Fifu 11 samo da bi si mogao nariktat kontrole.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ma napravio sam ja onaj fix da si preimenujem gamepad i sad mi radi igra ali su mi kontorle bezveze nariktane, ma nepada mi napamet da idem snimat Fifu 11 samo da bi si mogao nariktat kontrole.

potpisujem :D da hoce neko upload uraditi to bi super bilo

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Ajde dosadan si i glupav... očigledno i klinac. Boli me briga što ćeš ti kupit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 17:21 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

3 posta iznad...

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Svima vama koji imate problema s kontrolerom na PC-u, instalirajte si Xpadder..... meni se igra nece otvoriti, napravio sam onaj file demofix.reg i paste-ao onaj kod, ali kada pokrenem samo se otvori kao obicni txt dokument? help!!!

EDIT: Sredio sam, skinuo file s interneta... ako netko ima isti problem kao ja, evo link: http://www.fifa-infinity.com/files/demofix.rar

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 17:28 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

Svima vama koji imate problema s kontrolerom na PC-u, instalirajte si Xpadder..... meni se igra nece otvoriti, napravio sam onaj file demofix.reg i paste-ao onaj kod, ali kada pokrenem samo se otvori kao obicni txt dokument? help!!!

EDIT: Sredio sam, skinuo file s interneta... ako netko ima isti problem kao ja, evo link: http://www.fifa-infinity.com/files/demofix.rar

za sta je ovaj fix??

14 godina
neaktivan

hej guys kak da namjestim kontrole u fifi da mi budu iste ko na pesu,ima u options configure on my own ali ne moze tamo.

PLS HELP!!!

~^iGoR~
15 godina
neaktivan
FIFA 12

A koje sranje od igre, sad mi se pojavljuju dva gamepada u uigri, i sad opet nemogu igrat. Jedino što na ovoj fifi valja je optimizacija, na high s 4 puta AA imam oko 180-200 FPS, a s VSYNC 60 FPS i nešteka a sve drugo je lošije, i jel ovo do drivera ili šta, ali igrači mi lebde kao da ne dodiruju teren.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A koje sranje od igre, sad mi se pojavljuju dva gamepada u uigri, i sad opet nemogu igrat. Jedino što na ovoj fifi valja je optimizacija, na high s 4 puta AA imam oko 180-200 FPS, a s VSYNC 60 FPS i nešteka a sve drugo je lošije, i jel ovo do drivera ili šta, ali igrači mi lebde kao da ne dodiruju teren.

Ovo nije igra, nego demo. Ogromna razlika je, zato san i tolerantan prema svim bugovima, a nisan iz prve ni moga pokrenit igru. Šta se tiće gameplaya, fenomenalan je. Jedino me jebu kontrole na gamepadu koje ne mogu još namistit.

15 godina
Praetorian1 kaže...

ja stvarno neznam,meni je sve super,od gamepada,do grafike koja je puno bolja nego prošle godine,i igra je prezarazna.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kakve su vam to izjave "lebde" po terenu...stvarno ste KO kreteni (sa naglaskom na ko)...sto kaze antimadritista igra je odlicna i prezarazna...i svakako ce biti OPET najbolja nogometna simulacija...bravo EA

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

a hebemti, uvjek neke zafrkancije... pa kako nemogu freakin demo napravit kak treba -.-

i de, ako netko ima taj buttonData da uploada ali da su kontrole defaultno fifine tj. da nije ništa izmjenjeno...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DangerousB kaže...
lovac82 kaže...

za sta je ovaj fix??

Fix ako ne mozes instalirati fifu 12 demo, ima problema sa instalacijskim direktorijem fife 11.... znaci, samo to otvoris i moci ces normalno instalirati fifu 12 demo, neces trebati brisati fifu 11. Ovdje sam to nasao: klik

Kod fife me najvise smeta nastelavanje controlsa u igri za tastaturu aaaa, ista stvar kod PES-a, al tamo se jednom namucis i poslije samo gledas i "kopiras"

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 17:57 (lovac82).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

neznam u cemu je poanta al u vecini tekmi nalupaju me ko beba zvecku , dodaju kroz moje igrace ko da ih nema , i lagano poentiraju , dok s druge strane ja nemogu dodati ni slobodnom igracu jer se uvijek neko zaleti i presijece dodavanje , moja nabacivanja obrambeni uredno sva love , dok njihovi napadaci uvijek stoje sami i bez problema zabijaju glavom :S

nemojte misliti da sam jako los , jer fkt nisam , na fifi 11 budete imali velikog problema da me dobijete , dok ovdje nemam nikakve sanse ni na legacy defending ni na tactical , jednostavno me AI ubija...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12
Može netko uploadat ButtonDataSetup.ini iz FIFA-e 11 a da ima kontrole ko na PES-u? Zahvaljujem.
balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Igrica je odlicna..Ali mi trza na Windows 7 x64?! kad stavim windowed sve radi normalno..Probao sam druge drivere i to je definitivno do igre

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Koji ku*ac ste poceli spamati na temi,ako neradi provaj rješenje a nemojte pi*diti i spamati kako igra nevalja,boli mene neka stvar jeli ti koristis đojstik od 30 ili 300 kuna,ako i neradi nakon onih "rješenja" ili kupi novi ili prijavi tamo na EA forumu.Eto ja necu instalirati igru zato jer nekome đuri neće đojstik prihvatiti. KRAJ!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:14 (shady1024).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Igrica je odlicna..Ali mi trza na Windows 7 x64?! kad stavim windowed sve radi normalno..Probao sam druge drivere i to je definitivno do igre

kod mene na win 7 x64 na 1920x1200  4xAA igra savršeno ide, nema nikakvog trzanja .  Igra leti!  To definitivno nije do igre već do tvojer konfiguracije..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice