FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
NightShadow kaže...

Na mojoj konfi: low, aa off, 1280x800 šteka!! Razočaran sam, jer nije baš tako loš komp..

Odlični sudari igrača, primjeti se kad padnu da su NPC, ali do tog trena izgledaju vrlo "life like".

Nema nikakvog trenja između igrača i podloge po meni, da se promjeni podloga na bijelo bio bi NHL...

Komentatori su i dalje loši pa tako za ispucavanje sa svoje polovice koje uhvati golman komentiraju kao obranu.

U ovo malo što sam igrao uspjela je lopta suca pogoditi, odbiti se od prećke na volej i još par sitnica koje "život znače".

Da.Igrači kao da lebde kad da su 5cm od podloge.Neki imaju vrlo čudne pokrete.Npr nogama mašu sporo a u punom su šprinu i idu dosta brzo.Takodjer me još zasmetalo što kada idete X-om na protivničkog igrača start je jako blag ili ga upoće nema. Igrač ne želi ući u drugog igrača

15 godina
Kill Frenzy kaže...
NightShadow kaže...

Na mojoj konfi: low, aa off, 1280x800 šteka!! Razočaran sam, jer nije baš tako loš komp..

Odlični sudari igrača, primjeti se kad padnu da su NPC, ali do tog trena izgledaju vrlo "life like".

Nema nikakvog trenja između igrača i podloge po meni, da se promjeni podloga na bijelo bio bi NHL...

Komentatori su i dalje loši pa tako za ispucavanje sa svoje polovice koje uhvati golman komentiraju kao obranu.

U ovo malo što sam igrao uspjela je lopta suca pogoditi, odbiti se od prećke na volej i još par sitnica koje "život znače".

Da.Igrači kao da lebde kad da su 5cm od podloge.Neki imaju vrlo čudne pokrete.Npr nogama mašu sporo a u punom su šprinu i idu dosta brzo.Takodjer me još zasmetalo što kada idete X-om na protivničkog igrača start je jako blag ili ga upoće nema. Igrač ne želi ući u drugog igrača

očito nisi gledao tutorial na početku i ne znaš da je u igri novi sustav obrane,nema više držanja X da se lopta oduzme samo tako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Praetorian1 kaže...

Uspio sam uć u igru, morao sam napravit onaj fix za gamepad, ali su mi kontorle skroz pomiješane, baš dobro da nisam napravio preorder za ovaj polu poizvod

čekaj malo,ovakavu igru nazivaš poluproizvodom? a da nije možda tvoj gamepad poluproizvod?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:06 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

čekaj malo,ovakavu igru nazivaš poluproizvodom? tko ti je kriv što imaš šrot gamepad,ja sa Xbox gamepadom nemam nikakvih problema.

Znači svi moraju imat gamepad od 300 kn da bi mogli igrat fifu?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Isuse odite u my documents i kopirajte buttonDatasetup od fife 11 i kopirajte u folder od fifa12 i radit ce vam svaki kontroler

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:03 (Arnold Šrafncinger).

4 0 hvala 2
15 godina
Kill Frenzy kaže...
antimadridista kaže...

čekaj malo,ovakavu igru nazivaš poluproizvodom? tko ti je kriv što imaš šrot gamepad,ja sa Xbox gamepadom nemam nikakvih problema.

Znači svi moraju imat gamepad od 300 kn da bi mogli igrat fifu?

nisam to rekao,ali definitivno igra radi na jednom Chillstreamu koji ne košta 300 kn,vi bi svi uzeli onaj gamepad za 30kn i htjeli da sve radi kao na gamepadu sa konzola,razmisli malo zašto neki gamepadi koštaju 30 ili 50,a drugi 200 ili 300 kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:04 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

kontrole se mogu mjenjat u igri pa stisnete esc pa tamo settings-controller i stisnete LT il nes da se promjeni stranica i tam mjenjate osim toga meni radi savrseno na tipkovnici a neznam zasto nebi na gamepadu a ovakvu igru nazvat poluproizvodom je fakat nesto najgluplje sto sam procitao u ovoj temi.

Pa to je demo alo, demo je tu da se proba i i otkriju bugovi koji se onda rijese u cijeloj igri

i napravite to sto je srafciger reko i ja prije par stranica, od fife 11 kontrole prebacite u 12 i sve radi savrseno

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:04 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni se cini nekako jako usporenija,jel tak i kod ostatka ili samo kod mene

1 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Pa ne mogu vjerovati?  Ljudi je li vi imate oči?  Ako nisi shvatio ali sada su novi sistemi obrane, uklizavanja, oduzimanja lopti i markiranja protivničkog igrača. Zaboravi na stari x i pogledaj u uvodu kako se sada igra obrana.  Nešto potpuno novo i sasvim sigurno će zahtijevati vježbe kako ne bi ispadao iz igre i olako primao golove...

I da odgovorim arniju iznad mog posta. Ako ti je igra prespora imaš u opcijama mogučnost ubrzavanja igre.  Sada je na normal i meni je to sasvim prirodno. Ništa se ne vuče iako u usporedbi s pesom igra je malo sporija ali mi je to realnije nego oni skakavci koje ne možeš pohvatati po ekranu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:19 (movie).
16 godina
FIFA 12

@movie

Uopče nisi čitao što sam pisao dalje. Znači, ja imam Logitech gamepad s kojim igram fifu, ali uz to imam zaštekan i volan s kojim igram vožnje, naravno da ne mislim igrati fifu na volan ako imam gamepad. Sad je problem u tome da ja moram odštekati volan kako bih mogao igrati demo ili ga preimenovati u neku vrstu gamepada. Sva sreča pa ima ovaj fix sa preimenovaljem jer da svaki put moram odštekavati volan kad idem igati fifu nebi je igrao jer ako odštekam volan izgubim sve što sam si na njemu podesio i onda mi se neda svaki dan kalibrirati volan ponovo.

Sad pošto postoji ovaj fix sa preimenovanjem ne smeta mi previše, iako se nebi bunio da to poprave, pa onda nebi ni trebao to raditi{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

nema vise x-a x je sada samo da prati igraca i gleda ga, zatvara, standing tackle moras stisnuti sam u najboljem trenutku ako fulas ispao si igrac te prodje itd

odigrajte tutorial na pocetku

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo i ja sam preorderao na base-host-u :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

@movie

Uopče nisi čitao što sam pisao dalje. Znači, ja imam Logitech gamepad s kojim igram fifu, ali uz to imam zaštekan i volan s kojim igram vožnje, naravno da ne mislim igrati fifu na volan ako imam gamepad. Sad je problem u tome da ja moram odštekati volan kako bih mogao igrati demo ili ga preimenovati u neku vrstu gamepada. Sva sreča pa ima ovaj fix sa preimenovaljem jer da svaki put moram odštekavati volan kad idem igati fifu nebi je igrao jer ako odštekam volan izgubim sve što sam si na njemu podesio i onda mi se neda svaki dan kalibrirati volan ponovo.

Sad pošto postoji ovaj fix sa preimenovanjem ne smeta mi previše, iako se nebi bunio da to poprave, pa onda nebi ni trebao to raditi{#}

Pa to sam i mislio pa sam rekao kako u ea sportsu nitko nije predvidio takvu mogučnost niti je isprobao istovremeno imati zaštekan volan i gamepad da bi vidio da li se javljaju kakvi problemi no zato smo mi tu beta testeri koji ćemo isprobati sve mogučnosti i javiti kakvi se problemi javljaju kod odrešenih ljudi, i to je sve ...

16 godina
antimadridista kaže...

nisam to rekao,ali definitivno igra radi na jednom Chillstreamu koji ne košta 300 kn,vi bi svi uzeli onaj gamepad za 30kn i htjeli da sve radi kao na gamepadu sa konzola,razmisli malo zašto neki gamepadi koštaju 30 ili 50,a drugi 200 ili 300 kn.

Gle imam 4 džojstika i niti jedan nije ispod 300 kn. Tako da mi nemoj pametovat i btw niti jednog mi nije kupila mama dok tebi vjerojatno je.

Druga stvar je da ljudi nemaju za džojskit od 300 kn.Većini ljudi cijeli komp ne vrijedi više od 2000 kn.

Ne uzimaju ljudi džojstik od 30 zato što im se hoće nego zato što moraju

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ne mogu preći onaj treći dio na tutorialu, držim cijelo vrijeme LT i pratim igrača u onom zelenom, i nikak da pređem to. :D

0 0 hvala 0
17 godina
Diavol kaže...

Evo i ja sam preorderao na base-host-u :D

Izgleda da će im danas promet naglo porasti ....

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Znaci odigrao sam 2 tekme.Nastimao sam sve,prvo mi nije radio kontroler al kad sam skopirao stari setup od Fife 11 proradilo je.Sto reci-osim svida mi se!{#}

Bio sam skeptican jer je EA prije Fife radio po principu copy/paste,ali sada vidim da cu ponovo morat ucit igrat Fifu.Kao u zlatno doba PES-a.Sve znanje steceno u prijasnjoj verziji si mogao bacit u kos,i ponovo ucit.Vidim da je kontrola nad igracem sada jos veca.Sut je realniji,pogotovo plasirani sut u situacijama 1 na 1.Impact engine radi odlicno,vidi se razlika u velicini i konstituciji igraca.Nema onog debilnog kilometarskog remplanja koje nemozes prekinuti pomocu kojeg ti minijaturni igrac kraj tvoje obrambene grdosije klizanjem dode pred sami gol.Grafika miljama bolja od prosle verzije.Animacije hebene.Meni heben.Ovo je demo,a tek kakva ce bit igra

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 12

inace kad igrate fifu , imate controls tamo di je assisted za passeve nabacivanja i ostalo , tamo je zadnja opcija defending , pa maknite tactical i stavite onu drugu (to vraca na obranu kakva je bila u svim prijasnjima :)

1 0 hvala 0
17 godina
Defa.psd kaže...

Ne mogu preći onaj treći dio na tutorialu, držim cijelo vrijeme LT i pratim igrača u onom zelenom, i nikak da pređem to. :D

Pa čitaj što ti piše i to radi, vrlo jednostavno....

15 godina
Kill Frenzy kaže...
antimadridista kaže...

Gle imam 4 džojstika i niti jedan nije ispod 300 kn. Tako da mi nemoj pametovat i btw niti jednog mi nije kupila mama dok tebi vjerojatno je.

Druga stvar je da ljudi nemaju za džojskit od 300 kn.Većini ljudi cijeli komp ne vrijedi više od 2000 kn.

ko je tebi rekao bilo što za tvoj gamepad? ja sam odgovarao Praetorianu što se tiče gamepada.Kako ti znaš ko je meni kupio gamepad? za tvoju informaciju kupio sam ga sam,hebe se meni što ti misliš.

E pa ti ljudi koji moraju uzeti gamepad od 30kn moraju shvatiti i da im neće baš raditi kao onaj od 200 ili 300kn,nemožeš i ovce i novce.To je jednostavno tako,i ja bi volio da nije,ali nema logike da ne bude.

i još jedna stvar,nije joystick,nego gamepad,dvije potpuno različite stvari,to mi odmah govori da nemaš pojma o čemu pričaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:37 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
antimadridista kaže...

Djeco ja imam vec 7 godina SmartBox gamepad koji sam kupio dok sam bio 1 srednje i platio sam ga 50 kuna.Sve radi fantasticno na njemu.Ak Vam Fifa ne radi zbog gamepada,kopirajte iz Fife 11 config u My documentsu i prebacite u Fifa 12.probao sam igrat i s Xbox gamepadom i s Logitech bezicnim gamepadom kod prijatelja i uopce ne vidim razlog zasto bi pljunuo lovu za gamepad od Xboxa.Jedina razlika je da ga ne moras konfigurirat.7 godina i ni s jednom igrom nisam imao problema koji nisu zacas rijeseni.Gamepad od Xboxa kupuju klinci da se razmecu s njim,i da na sva zvona zvone da ga imaju

14 godina
neaktivan

šta da ja radim sa gamepadom od ps2... mogu se samo ubit..napravio sam sve ovo ali kontrole su mi skroz izmiješane npr. O je dodavanje X šut.. strašno 

16 godina
neaktivan
skala92 kaže...

šta da ja radim sa gamepadom od ps2... mogu se samo ubit..napravio sam sve ovo ali kontrole su mi skroz izmiješane npr. O je dodavanje X šut.. strašno 

Kopiraj file od Fife 11 u folder od Fife 12,moj gamepad je PS2 stila,meni kopirani file od Fife 11 s konfiguriranim tipkama radi

16 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Djeco ja imam vec 7 godina SmartBox gamepad koji sam kupio dok sam bio 1 srednje i platio sam ga 50 kuna.Sve radi fantasticno na njemu.Ak Vam Fifa ne radi zbog gamepada,kopirajte iz Fife 11 config u My documentsu i prebacite u Fifa 12.probao sam igrat i s Xbox gamepadom i s Logitech bezicnim gamepadom kod prijatelja i uopce ne vidim razlog zasto bi pljunuo lovu za gamepad od Xboxa.Jedina razlika je da ga ne moras konfigurirat.7 godina i ni s jednom igrom nisam imao problema koji nisu zacas rijeseni.Gamepad od Xboxa kupuju klinci da se razmecu s njim,i da na sva zvona zvone da ga imaju

Djeca?

Dosta sam stariji od tebe pa sam svejedno uzeo taj controller.

Teorija ti je tupava da boli glava.Ic se hvalit džojstikom? Od sramote nesmijem drugima reć koliko sam dao za taj komad plastike.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma ja ne znam kontrole promijeniti, stavim na Alternate i u igri mi uopće nije tako, nego je trokut pucanje, x nabacivanje -.-

Pomoć.

0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...
antimadridista kaže...

e vidiš nije istina,Xbox gamepad je daleko najkvalitetniji gamepad na tržištu i nije istina da ga ljudi kupuju da se razmeću s njim,to su gluposti,pa pola mojih frendova ni nezna što je Xbox a kamoli kakav je gamepad ili nešto drugo.Da je to tako kako ti kažeš,onda bi svatko ko ima Xbox konzolu se hvalisao sa gamepadom.imao sam i ja raznih gamepada od 50kn,ali daleko je to od ovoga.Kao prvo kvaliteta izrade je vrhunska,sve su tipke naštimane automatski,sve igre rade,ima pravi force feedback što je jako korisno u trkaćim igrama,malo pročitaj BUG od prije 2-3 mjeseca gdje su bili testovi gamepada pa vidi što tamo piše.

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Djeca?

Dosta sam stariji od tebe pa sam svejedno uzeo taj controller.

Teorija ti je tupava da boli glava.Ic se hvalit džojstikom? Od sramote nesmijem drugima reć koliko sam dao za taj komad plastike.

S obzirom kak razgovaras ne bi ti dao vise od 16-17

16 godina

{#}

Ovo sam i čekao.

Ajd sad traži gramatičke greške

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

{#}

Ovo sam i čekao.

Ajd sad traži gramatičke greške

Ajd ne da mi se s klincima raspravljat samo cu dobit karton bezveze,idi igraj Fifu

14 godina
neaktivan

ee prijatelju ako nije problem jel možeš nekako poslat taj file na mail ili nešt.. obrisao sam fifu prije cca 2 tjedna a nemam u documents ništa ajd molim te... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice