I šta će zapravo novo bit u Fifa 12?
bukkake
Frajer zapravo pokazuje kako FIFA još uvijek ima neke osnovne greške koje trebaju popraviti. Ako si igrao FIFA-u 11, koliko ti je golova dolazilo upravo iz situacija gdje se obrambeni igrači ponašaju ko retardi?
a kad izlazi fifa 12 ?? :D
a kad izlazi fifa 12 ?? :D
Ako računaš kao i prošle godine,1.10
FIFA 12-MY story Trailer
Noviteti Fife 12 pojašnjeni su kao da ne znamo čitati, a onda smo vidjeli kako su Rooney, Kaka, neki nasumični igrači i škrabavi Lil'Wayne angažirani za promociju igre. Puno važnije, predstavljen je EA Football Club – besplatna mrežna usluga koja djeluje kao svojevrsna društvena mreža sa izazovima, leaderboardsima i sl. Pojavit će prvo na X360 te PS3 konzolama, pa naknadno i u okljaštrenim verzijama za ostale platforme.
http://www.eafootballtalentscout.com/TalentScout/TalentScout/index.aspx
OHOHOH,ovo je sve bolje od boljeg :DDDD
Jizz in my pants.
Sreća pa su ipak odlučili omogućiti Impact Engine i na PC-u.
Sad treba samo i dočekati rujan...
kak ne znaci??? Najveca vijest u ovoj temi!
Baš, čudim se da će ipak bit ta fizika i na PC-u.
Šta je to PES :)
e hvala Bogu,stvarno nisu imali razloga da PC verzija bude lošija od konzola,imali su dosta vremena da je naprave kako spada,a ko će sad dočekati rujan,ovu igru sigurno kupujem!
Baš, čudim se da će ipak bit ta fizika i na PC-u.
a ne samo to, svi featuri, pise potpuno ista igra na te 3 platforme (PS3, xbox i PC)
Nisam od uzbuđenja mogao sve pročitat :)
kak ne znaci??? Najveca vijest u ovoj temi!
zato i jest xD na kraju :D
ovo se čeka već 3-4 godine,FIFA 11 jest bila dobra za PC,ali kad ju zaigraš na konzolama,to je potpuno drugi osjećaj,a sad ćemo imati potpuno istu igru i na PC-u!
Ne mogu se dočekat da krenem menađera igrat s Liverpoolom ili Chealsijom.
Znaci FIFA12 na PS3 i na PC-u potpuno ista?
Znaci FIFA12 na PS3 i na PC-u potpuno ista?
da,tako piše u tekstu.
Ja ću ionako igrat na konzoli, potpuno mi svejedno. Nema toga što može nadomjestit xbox kontroler.
Ja ću ionako igrat na konzoli, potpuno mi svejedno. Nema toga što može nadomjestit xbox kontroler.
Nisi u pravu. Igrat FIFU12 je fora tek na kompu na fullHD rezi s AA i xbox kontrolerom. Hebeš 720p bez AA.
ja imam xbox gamepad za PC,pa mi je svejedno na čemu igram ako je ista igra.
još će na PC-u bolje izgledati kad se uključi AA.
Nisi u pravu. Igrat FIFU12 je fora tek na kompu na fullHD rezi s AA i xbox kontrolerom. Hebeš 720p bez AA.
Kako znaš? jesi igrao?
Može i meni jedna kristalna kugla?
ja imam xbox gamepad za PC,pa mi je svejedno na čemu igram ako je ista igra.
još će na PC-u bolje izgledati kad se uključi AA.
Istina, ali neću sad zbog FIFA-e kupit kontroler od 300 kn da bih je igrao na PC-u ako mogu na konzoli
Pa ako ga već imaš na konzoli lako ga uštekaš u PC, radi se o istim gamepadovima (x360 controller for windows i standardni).
Jbte to nisam ni znao, onda se može samo kupit i xbox 360 gamepad i igrat na PC?
Jbte to nisam ni znao, onda se može samo kupit i xbox 360 gamepad i igrat na PC?
da,evo ga,samo trenutno nije dostupan:
http://www.links.hr/index.php?naziv=Gamepad+MICROSOFT+XBOX+360+for+Windows%2C+za+PC%2C+52A-00005%2C+USB%2C+%9Ei%E8ani&option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.093
ja sam ga kupio prije 6 mjeseci i predobar gamepad,ne trebaš uopće namještati tipke kad ulaziš u igru,sve je namješteno kao na xbox-u i to na svim igrama.
Također za ps3 :)
Uplatio novce za nju,sad samo čekam 30.9,uff :))
da,evo ga,samo trenutno nije dostupan:
http://www.links.hr/index.php?naziv=Gamepad+MICROSOFT+XBOX+360+for+Windows%2C+za+PC%2C+52A-00005%2C+USB%2C+%9Ei%E8ani&option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.093
ja sam ga kupio prije 6 mjeseci i predobar gamepad,ne trebaš uopće namještati tipke kad ulaziš u igru,sve je namješteno kao na xbox-u i to na svim igrama.
To je onda zakon.
Pa ako ga već imaš na konzoli lako ga uštekaš u PC, radi se o istim gamepadovima (x360 controller for windows i standardni).
Da, kako misliš da ga uštekam? Kontroler je bežični što znači da opet moram nešto kupovat.