http://www.ea.com/uk/football/videos/player-impact-engine-trailer-02
izgleda da cu morati kupovati xbox
http://www.ea.com/uk/football/videos/player-impact-engine-trailer-02
izgleda da cu morati kupovati xbox
http://forum.ea.com/uk/posts/list/662348.page
I dalje ne gubim nadu!
Rutter je glavni producent PS3, X360 i PC verzije i kaže da će napraviti identične verzije za sve tri platforme.
Što se coop-a tiče, na PlayStationu 3 će istovremeno utakmicu moći igrati do sedmero igrača, a na Xboxu 360 tek četiri. U online mečevima moći će sudjelovati istovremeno 22 igrača.
BRUTALA :D
mozda padne original :p
I dalje ne gubim nadu!
Rutter je glavni producent PS3, X360 i PC verzije i kaže da će napraviti identične verzije za sve tri platforme.
MA sve to stoji,ali ja ipak mislim da nećete dobit Impact engine.Da bar.
Impact engine samo na konzolama?
Zašto sam ovo znao prije ove vijesti? Pitam se..
Srećom, ps3 je kupljen prije mjesec dana..
Također,slimče od 160 gb:D
OVO će rulat na ps3-u,daj mi nick svoj:)?
Što se coop-a tiče, na PlayStationu 3 će istovremeno utakmicu moći igrati do sedmero igrača, a na Xboxu 360 tek četiri. U online mečevima moći će sudjelovati istovremeno 22 igrača.
Ja 320gb.. nemam PSN account, nisam baš legalac (imam cfw).
Online mi ne treba, nije mi gušt igrat protiv unknown ljudi kao s frendovima.. nadam se da će zadržat podršku za bar neke pc kontrolere (Logitech Rumblepad 2 radi super) da ne moram novi joy uzimat za to..
A ovo za 22 igrača je potencijalno zanimljivo u teoriji, al mogu mislit kako to izgleda u praksi.. svi trče za loptom, nitko ne igra poziciju koja mu je namjenjena.. to je dobro samo ako se skupi uigranih 11 protiv uigranih 11, a to je malo teže..
naravno da je super...
nakon nekog vremena ce shvatit kako je bitno igrat svoju poziciju...
naravno da je super...
nakon nekog vremena ce shvatit kako je bitno igrat svoju poziciju...
Pa naravno da se može shvatit, samo je pitanje dal će bit tako.. odnosno, da neće namjerno trčat po terenu kao muhe bez glave u želji da daju gol..
Impact engine samo na konzolama?
Zašto sam ovo znao prije ove vijesti? Pitam se..
Srećom, ps3 je kupljen prije mjesec dana..
Također,slimče od 160 gb:D
OVO će rulat na ps3-u,daj mi nick svoj:)?
Ja 320gb.. nemam PSN account, nisam baš legalac (imam cfw).
Online mi ne treba, nije mi gušt igrat protiv unknown ljudi kao s frendovima.. nadam se da će zadržat podršku za bar neke pc kontrolere (Logitech Rumblepad 2 radi super) da ne moram novi joy uzimat za to..
A ovo za 22 igrača je potencijalno zanimljivo u teoriji, al mogu mislit kako to izgleda u praksi.. svi trče za loptom, nitko ne igra poziciju koja mu je namjenjena.. to je dobro samo ako se skupi uigranih 11 protiv uigranih 11, a to je malo teže..
Šteta ja imam fifu 11 za ps3 i odlična je,a još bolja online,nije meni gušt igrat protiv komp,samo da se uigram i taktiku da isprobavam sve ostalo ej an online :D
A da izviriš van tu i tamo :D,smanji doživljaj.Uobičajena politika EA-a ubodu zlatnu žilu i peglaju.Malo nadogradnje na bazu,ni do koljena nekoj realnosti igrači presporo trče,udarac je slabašan,hrpa bugova i na konzolama i PC-u.O PES-u i da ne pričam,na niske je grane spao nogomet u igra-obliku
Ja bi bio zadovoljan da poprave barem transfere i vremenske prilike,ostale zamjerke su nevazne.Osobno necu ni igrat taj goalkeeper mod,mozda samo probat,malo bi mi bilo dosadno cjelu tekmu sam stajat i gledat-pogotovo zato sto me i u be a pro modu umjetna intaligencija izluduje svojom sporoscu u reakcijama pa vecinom igram s cjelim timom a ne samo sa pro-om,i jos da cekam sto godina da se dovuku do gola nekak-ne hvala.Ovaj sustav fizickog kontakta bi mogao bit dobar jer mi najblesavije izgleda gradenje lopte koje je pre-klizavo
I dalje ne gubim nadu!
MA sve to stoji,ali ja ipak mislim da nećete dobit Impact engine.Da bar.
Neznam zasto im to predstavlja problem,jer Pc bi to i bolje odradio od PS3 ili Boxa,osim naravno ekskluzivnost s ciljem zarade..............ipak je to Ea
Ja bi bio zadovoljan da poprave barem transfere i vremenske prilike,ostale zamjerke su nevazne.Osobno necu ni igrat taj goalkeeper mod,mozda samo probat,malo bi mi bilo dosadno cjelu tekmu sam stajat i gledat-pogotovo zato sto me i u be a pro modu umjetna intaligencija izluduje svojom sporoscu u reakcijama pa vecinom igram s cjelim timom a ne samo sa pro-om,i jos da cekam sto godina da se dovuku do gola nekak-ne hvala.Ovaj sustav fizickog kontakta bi mogao bit dobar jer mi najblesavije izgleda gradenje lopte koje je pre-klizavo
Vjeruj mi bea goalkepper je barem meni sranje,to mogu samo nostalgičari koji vole golmane stajat cijelu teku na golu.Napisali su da će i ponovo nešto uvest u carrere mod i novi menu?
Vjeruj mi bea goalkepper je barem meni sranje,to mogu samo nostalgičari koji vole golmane stajat cijelu teku na golu.Napisali su da će i ponovo nešto uvest u carrere mod i novi menu?
kakve veze imaju nostalgičari sa be a goalkeper?
E Tommy vidim da imaš PS3 i kak se igrat na njemu???
Ja ću isto preć na Play Station:)
Ove godine se neću ni zamarat s pesom.
a kaj da za pc gledam gameplaye od fife 11 na ps3 i xbox?
Da,to je sad fifa 11 koja je na x360,ps3 samo će bit s novim transferima,dresovima i možda novim menuom ako Rutter ne promjeni smjerr i uvede impact engine na PC.
bitno da je kompletna na ps3 ^^
dobro da sam kupio xbox prije mjesec dana...fifa ce rulat
FIFA 11 je ista na PC-u i konzolama,samo što nema Be a goalkeeper,ili griješim?
FIFA 11 je ista na PC-u i konzolama,samo što nema Be a goalkeeper,ili griješim?
Nema ultimate team,be a goalkepper,vlastito uređivanje muzike i navijačkih pjesama,personality +,itd.
i nema impact engine
Primjetio sam da je utjecaj fizičke snage igrača malo smanjen u FIFA-i 11 na konzolama u odnosu na PC ili se varam??
Po meni svake neparne godine izlazi dobra fifa.
Primjer : fifa 07,fifa 09,fifa 11 odlicno
fifa 06,fifa 08,fifa 10 sr**ja da veca nisam vidio
PC verzija