Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.713
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 11

ajde da još jednom pitam

dal ima netko origi na x360 pa da zaigramo koju

dobro danny šta čekaš, kupi igru već jednom

BC2 nick: maxsisac_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 20:15 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

tko ima orginal da ga dodam?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

evo stigao je i meni cd key za fifu..sve odlično radi..sretan sam kao mala beba..;)..jedva cekam zaigrati.;)

koji ti je nick u igri da igramo?

One shot one kill, no cheat just skill :D
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...

evo stigao je i meni cd key za fifu..sve odlično radi..sretan sam kao mala beba..;)..jedva cekam zaigrati.;)

koji ti je nick u igri da igramo?

javi se na PP..jako lagano možemo zaigrati..;)

15 godina
neaktivan
Fifa 11

moze neko namjestit portove plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

1 0 hvala 0
17 godina
Fifa 11

evo moj najljepsi gol u FIFA11..

a glupih modova..nesmjes imati ni potpis vise..bezobrazluk..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da neotvaram novu temu, jel zna netko dal ima neki software koji omogućuje korištenje 2 tipkovnice u na istom kompu, za igranje fife? Imam controler, ali i ja i buraz igramo bolje na tipkovnici nego na kontroleru, pa me zanima jel moguće da spojimo dvije tipkovnice i igramo svaki s jednom? Već smo ih spojili, al ih očitava kao jednu.

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Kad ce vise cep?

Instalirao sam guimatosov superpatch i imaju sve lige svijeta ali nema dresova...

Bojim se da ce izaci nova fifa a ovu nece sredit sa patchevima.

No bitno je da sa pes gdje na najtezem nivou sa recimo sunderlandom bez problema natuces man utd sa 5-6 golova razlike (jer je igra skriptirana) ima i patch sa jamajkanskom ligom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 19:02 (ivanaivana).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

ja mislim da je fifa11 bolja od pesa 11 jer  ona se usavršila a pes ostaje isti (iako mislim da su pesovi od 2005 do 2010 bolji) al to je moje mišljenje :)

Mateo

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ha ha ha ne mogu vjerovat.Prvi put u životu kupio key za igrat igru online(dosad samo crackan iserveri) i nisam znao da ću rasturat.Prva utakmica uzeo valenciju proti RM i liku zabijem u 1. min za 1-0 i preda.Odmah bacim drugu valencia protiv man utda i u 15 min 3-0 i lik preda do kraja bi ga nakurio 50-o.Sada sam odustao jer mi se neda i trećega tako lowa ponizit.Odoh nazad na cod 4 mp

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
tandara kaže...

Ha ha ha ne mogu vjerovat.Prvi put u životu kupio key za igrat igru online(dosad samo crackan iserveri) i nisam znao da ću rasturat.Prva utakmica uzeo valenciju proti RM i liku zabijem u 1. min za 1-0 i preda.Odmah bacim drugu valencia protiv man utda i u 15 min 3-0 i lik preda do kraja bi ga nakurio 50-o.Sada sam odustao jer mi se neda i trećega tako lowa ponizit.Odoh nazad na cod 4 mp

HA HA HA HA...e to je najvce problem kod svih..ja sam lako do 11 lvl došao..a sada sve teže i teže dobivam..sve boljui i bolji protivnici koji znaju igrat..a to sta ti on preda to je njegov problem...dodi do 20,25 levela..onda ces ti predavat tekme jel ces gubit po 3,4:0..

do 5,6 levela su početnici i svi znamo da nitko nevoli gubiti,ali tako ti to mora biti..tako da..nastavi igrati i biti ce ti sve bolje i uzbudljviije..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 21:36 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ja ne nogu ovo igrat hebo ja ea-u mater,ma što je ovo lik opet uzme man utd i naravno povedem ja i onda počne sa pauzama,ode lopta u gol aut i lik ne želi ispucat,pa jbm što se to ne može riješit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tandara kaže...

Ja ne nogu ovo igrat hebo ja ea-u mater,ma što je ovo lik opet uzme man utd i naravno povedem ja i onda počne sa pauzama,ode lopta u gol aut i lik ne želi ispucat,pa jbm što se to ne može riješit?

pa ajde protiv mene odigraj..??..nick ti je?

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
tandara kaže...

HA HA HA HA...e to je najvce problem kod svih..ja sam lako do 11 lvl došao..a sada sve teže i teže dobivam..sve boljui i bolji protivnici koji znaju igrat..a to sta ti on preda to je njegov problem...dodi do 20,25 levela..onda ces ti predavat tekme jel ces gubit po 3,4:0..

do 5,6 levela su početnici i svi znamo da nitko nevoli gubiti,ali tako ti to mora biti..tako da..nastavi igrati i biti ce ti sve bolje i uzbudljviije..

Pardon,zašto bi ja predavao?Nije mi jasno,i zašto td?Uopće mi nisi jasan.

15 godina
neaktivan
tandara kaže...
Tommy_123 kaže...
tandara kaže...

Pardon,zašto bi ja predavao?Nije mi jasno,i zašto td?Uopće mi nisi jasan.

ma nisi me shvatio..večian njih i ja sam upoznat s time..vodim 4:0 i onda mi u 90 ode..i najrađe bi ga ubio..al sta se mroa mora..pobjeda i idemo dalje.sam zaboravi ovo..xD

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
tandara kaže...

Koji si level 30?Nije fer,ali ćemo bacit jer nisam pi...

tandara1crp0

15 godina
neaktivan
tandara kaže...
Tommy_123 kaže...
tandara kaže...

Koji si level 30?Nije fer,ali ćemo bacit jer nisam pi...

tandara1crp0

ma 11 lvl sam..barem 7 pobjeda je bilo po 5:0 i preda meč u 70,80 min..xD

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ali utakmica protiv frenda se ne ranka,ma nema veze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tandara kaže...

hmm..možeš si namjesit da se ranka i ne..unranked i ranked..jel ti paše sutra oko 1?

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
tandara kaže...

hmm..možeš si namjesit da se ranka i ne..unranked i ranked..jel ti paše sutra oko 1?

Ajmo sad

15 godina
neaktivan
tandara kaže...
Tommy_123 kaže...
tandara kaže...

Ajmo sad

nemrem sada...oko 11 sam htio napisati..:P

17 godina
neaktivan
Fifa 11

oko pola noći ajde

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tandara kaže...

oko pola noći ajde

ajde..sada..odi na online lobies ja cu napraviti sobu i nazvat cu je tommy i pass je 1234 oke?

u dodaj me tommy_142

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 21:56 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

a da dodjem i ja i obadvojicu pometem :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanaivana kaže...

hahahhahaha..nebudi toliko uvjeren da ces nas dobit..zato..jel imaš orginal uopće?

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ovo je dno dna lik uključio torrente lagga ko ludo,crni ekran već 10min

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ivanaivana kaže...

hahahhahaha..nebudi toliko uvjeren da ces nas dobit..zato..jel imaš orginal uopće?

Evo sad ću

15 godina
neaktivan
tandara kaže...

Ovo je dno dna lik uključio torrente lagga ko ludo,crni ekran već 10min

idemo nas dvojica 1vs1...dodaj me.

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...