Učini što ti igra kaže, vrati se kada se otvori transfer market.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Učini što ti igra kaže, vrati se kada se otvori transfer market.
Pa imaš transfers u meniju:
Odabereš to, pa odeš u transfer market, pa onda stisneš Y odnosno trokut i tražiš željenog igrača pa mu pristupiš.
To i ja znam al kad dodjem do tog dijela da ga kupim stisnem enter i kaze da dodjem kad market bude otvoren sad je zatvoren.....I tako mi pise stalno
pa onda dodji kad bude otvoren?????? mislim da je sijecanj i kolovoz?
Neznam kak ti ne leži kad je sve super, komentatori su predobri, grafika super, gameplay predobar, fizika odlična, sitni dueli fenomenalni, atmosfera odlična, Pes ništa od toga nema osim grafike.
komentatori su dobri, grafika mi je bolja u pesu, ali nije loša fifina, gameplay mi je čudan, drven, ne znam, kao da sjecka a ne sjecka, dueli nisu loši kao ni atmosfera. Ali to je vjerojatno stvar ukusa o kojem se ne raspravlja jer su svima različiti...
kod mene ce se ove godine na xboxu igrati bolji nogomet ... no prvo moram probati oboje ...
Pa imaš transfers u meniju:
Odabereš to, pa odeš u transfer market, pa onda stisneš Y odnosno trokut i tražiš željenog igrača pa mu pristupiš.
To i ja znam al kad dodjem do tog dijela da ga kupim stisnem enter i kaze da dodjem kad market bude otvoren sad je zatvoren.....I tako mi pise stalno
pa onda dodji kad bude otvoren?????? mislim da je sijecanj i kolovoz?
Na bosanskom sijecanj je koji mjesec kolovoz koji????
Hvala puno....
Ljudi, ajde da se izdodajemo u friends na gamerangeru? . . maloprije sam igrao, premocno je . .
http://forum.ea.com/uk/posts/list/10991.page
Lista bugova.Presmiješno kolko ih ima.Stvarno su se potrudili....
de, kao se nisu potrudili
pa cijeli su engine prebacili na PC, normalno da ima bugova
ja igram s bordoom i na kraju sezone imam jednu punu zvjezdicu i u polufinalu kupa sam i zasada 2 na tablici lligue ..:D
doveo pienarra i nekog mladoga na z..predobar je..;)
BTW:izasli su novi drajveri za nvidiu.i instalirao sam i sve na high nema lagga..popravljenno je sve..;))
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-260.63-beta-driver.html
de, kao se nisu potrudili
pa cijeli su engine prebacili na PC, normalno da ima bugova
Pa kaj onda.Pa i konami je prije portal ps2 verziju, pa sad xbox 360 i nema takvih bugova.Uglavnom imali budu brdo tog za popravit, i bolje im je da poprave.PC igrači su malo više zahtjevniji od konzolaških.
Pa kaj onda.Pa i konami je prije portal ps2 verziju, pa sad xbox 360 i nema takvih bugova.Uglavnom imali budu brdo tog za popravit, i bolje im je da poprave.PC igrači su malo više zahtjevniji od konzolaških.
lol, pa našta je ličilo prvo portanje NG pesa... igra je bila shit dok je ova fifa trenutno najbolja simulacija nogometa na kompovima
da, ima bugova dosta i valjda će ih popravit (ima nekih koji se nisu smjeli pojavit ali ipak većina njih nije toliko zamjetna)... btw. ova lista je zanemariva kada bi se usporedila sa onom od F1 2010
LOL!
EJ ljudi imam problem. Instaliro sam fifu i ubacio joystick, iz prve mi je odma sve prihvatio i sve je ok bilo. Drugi dan mi nikako nije htio prihvatiti joystick pa sam reinstaliro igru. Sad je situacija ista. Ukljucim joystick i ne prepoznaje ga u fifi. U control panelu sve štima no kad udem u igricu nista. Jer zna netko u cemo je problem, inace joystick je saitek. HVala puno unaprijed!!
lol, pa našta je ličilo prvo portanje NG pesa... igra je bila shit dok je ova fifa trenutno najbolja simulacija nogometa na kompovima
da, ima bugova dosta i valjda će ih popravit (ima nekih koji se nisu smjeli pojavit ali ipak većina njih nije toliko zamjetna)... btw. ova lista je zanemariva kada bi se usporedila sa onom od F1 2010
Kakve veze ima na kaj je ličilo portanje.Pa igra nije imala bugova nego je samo bila loša (pes 2008).I oprosti PES je bolja simulacija nogometa na kompu.Igral sam fifu protiv frenda koji igra za HR repku u fifi i ubila sam ga 6:2, dok on meni na pesu nemože dat gol.Mogu samo reć da imam 95% pobjeda online u fifi(porazi su bili od fredna koji je zagriženi pes-ovac ko ja), i sve su reze bile vaterpolske osim ovih protiv frenda.Dovoljno o simuliranju nogometa.FIFA je za klince kaj bi se samo napucavali.Uopče neznate gradit napad ni ništa.Samo trčite po krilu i ubacivate unutra.Pa jel vi gledate pravi nogomet.Kak se dodava, lijepo rade akcije.Ja toga ne vidim u fifi, al vidim u PES-u.
LOL!
A kaj je smiješno.Želimo da igra nebude loši port, i da bude puno bolja nego na konzoli.Da se iskoristi snaga PC-a.Al naravno nisu u stanju nit im je očito u interesu da to naprave.Današnji programeri nemaju pojma kaj rade.Rijetki su koji znaju kaj je programiranje (Carmack).Ostali samo rade shitty portove uz loš kod.
Kakve veze ima na kaj je ličilo portanje.Pa igra nije imala bugova nego je samo bila loša (pes 2008).I oprosti PES je bolja simulacija nogometa na kompu.Igral sam fifu protiv frenda koji igra za HR repku u fifi i ubila sam ga 6:2, dok on meni na pesu nemože dat gol.Mogu samo reć da imam 95% pobjeda online u fifi(porazi su bili od fredna koji je zagriženi pes-ovac ko ja), i sve su reze bile vaterpolske osim ovih protiv frenda.Dovoljno o simuliranju nogometa.FIFA je za klince kaj bi se samo napucavali.Uopče neznate gradit napad ni ništa.Samo trčite po krilu i ubacivate unutra.Pa jel vi gledate pravi nogomet.Kak se dodava, lijepo rade akcije.Ja toga ne vidim u fifi, al vidim u PES-u.
ahhaha, pes 208 nije imao bugova?
dobro, tebi je pes bolji, drugom je fifa... o tome mi se stvarno neda raspravljat
evo imam jedan problem... naime kada igram solo sve mi super radi ali kad uštekam drugi joystick neće ući u igru... jel ima kakvo rješenje za to? znači s jednim radi a sa dva ne radi
ahhaha, pes 208 nije imao bugova?
dobro, tebi je pes bolji, drugom je fifa... o tome mi se stvarno neda raspravljat
Sve 5.Točno to.
Instalirao sam fifu 11 na win 7 i sve je radilo ok...
sad sam se vratio na windows vistu i da pokrenem igru izbaci mi kao na slici...
Kako da rijesim taj problem......
imam taj problem i meni se to dešava samo kada su uštekana 2 joysticka... kada je samo jedan sve super radi...
Imam tastaturu na njoj igram samo fifa ne radi sve ostale igre rade
evo imam jedan problem... naime kada igram solo sve mi super radi ali kad uštekam drugi joystick neće ući u igru... jel ima kakvo rješenje za to? znači s jednim radi a sa dva ne radi
jer zna netko kako se golman poziva u napad u zadnjim minutama?
Sjecam se na FIFI 08 da naprimjer kad gubis i izvodis korner tamo poslije 86min. da ti sam ponudi da stisnes nesto cinimi se R1 ili R2...do sad u ovoj Fifi se nisam susreo s tim
brijem da trebas si samo namjestiti all out attack (ultra offensive ) ono na strjelice
i on ti sam doleti
Moram priznat da fifa ima bolju grafiku ljepše akcije i vođenje lopte
ali šutevi i golovi su puno spontaniji i realniji u pesu (govorim za ovogodisnja izdanja)
npr. u fifi nikako ne zelim pucati izdaleka kad vidim da mogu dupli pas odigrat i zabit
dok u pesu jednostavno puknem jer nemam sta drugo
ali šutevi i golovi su puno spontaniji i realniji u pesu (govorim za ovogodisnja izdanja)
npr. u fifi nikako ne zelim pucati izdaleka kad vidim da mogu dupli pas odigrat i zabit
nema bolju grafiku.:P
nema bolju grafiku.:P
ima :P
Ima bolju grafiku...