Hmm, skeptičan sam po tom pitanju jer se to u ovogodišnjem pesu pokazao kao totalni promašaj , bar meni ...
Vidjet ćemo kako je to zamislila ekipa iz ea sporta
Hmm, skeptičan sam po tom pitanju jer se to u ovogodišnjem pesu pokazao kao totalni promašaj , bar meni ...
Vidjet ćemo kako je to zamislila ekipa iz ea sporta
evo ja mislim da ce fifa 11 na pc-u biti losa
nevjerujem vise EA,niti tracevima,nikome
pricekat cu pa cu vidjet
ja sam uvijek igrao fifu a ne pes
no zadnjih 6 nastavaka fife su za qrac i jos cekam pravu fifu od 98-ice
pricekat cu pa cu vidjet
to nije trač da će PC verzija biti NG nego je potvrđeno
pricekat cu pa cu vidjet
to nije trač da će PC verzija biti NG nego je potvrđeno
drago mi je cuti
mozda se fifa isplati kupiti za pc pogotovo zbog one opce We are 11
svima koji razmisljaju o tome preporucam probati i pes i fifu 11 pirata pa tek onda kupiti
oko takvih igra uvijek treba biti oprezan
Ovo je bio tek prvi video i neznam čemu takva nestrpljivost kad dođe demo skineš i vidiš dal ti se igra sviđa, video klipovi samo više znaju iznervirati i još više te bacaju u depru jer znaš da igra ne izlazi uskoro.
a ne bi vam igro ovo smece od igre.... vi ne shvacate koliko ste glupi
O svojoj inteligenciji dovoljno si rekao napisanim postom !
pes fanboy pusti ga
e ima ko pes 2010 e mi može uploadat save datu na net zezno sam cijelu dat pa............
e ima ko pes 2010 e mi može uploadat save datu na net zezno sam cijelu dat pa............
ovo je tema FIFA ne neki lame PES
samo sam pito ima ko save-ove za pes ali više netrebam
evo ljudi video na youtubu.......subscrajbajte plizz....:DD
pes fanboy pusti ga
nije on pes fanboy nego je glup.Pravi pesovci nisu djeca koja idu pljuvat po drugim igrama.
Pravi pesovci nisu djeca koja idu pljuvat po drugim igrama.
Slažem se.
PC gameri ove godine moraju biti sretni jer izgleda dobivamo solidan PES i odličnu fifu... svi smo na dobitku :D
edit: samo mala zamjerka, mislim da malo moramo pazit jer je ovo tema za fifu 11 na PC-u... zato trebamo objavljivati vide-e od FIFE 11 PC... igre će biti slične ali ne i iste! ovo što je movie objavio je verzija za xbox/ps3 (koja btw. izgleda freakin awsome )
Hoće imat fifa nešto slično pesovom Master League Online?
Pravi pesovci nisu djeca koja idu pljuvat po drugim igrama.
Slažem se.
PC gameri ove godine moraju biti sretni jer izgleda dobivamo solidan PES i odličnu fifu... svi smo na dobitku :D
edit: samo mala zamjerka, mislim da malo moramo pazit jer je ovo tema za fifu 11 na PC-u... zato trebamo objavljivati vide-e od FIFE 11 PC... igre će biti slične ali ne i iste! ovo što je movie objavio je verzija za xbox/ps3 (koja btw. izgleda freakin awsome )
Samo solidan PES??? Ja bi rekel odličan PES..al o tome u temi o PES-u.
Ja koji sam oduvijek više volio pes nego fifu moram priznati da će ove godine fifa pokopati pes.
Ali dobro samo neka bude ista na pc-u kao i na konzolama i sve pet.
Mislim si je pes uvelike uvećao izglede sa Online Master Leagueom i sa licenciranim Bayernom.
hah, ovo prilicno solidno izgleda, samo ili je snimak jako los ili meni ova grafika ne pase . . bas mi ruzno izgleda, dok su pokreti, animacije, gameplay sasvim ok . .
nadam se da ce za pc ove igre ove godine biti dobre, . . bar cu imat veci izbor . .
Mislim si je pes uvelike uvećao izglede sa Online Master Leagueom i sa licenciranim Bayernom.
Ne razumijem ? meni je bayern jedan od najodvratnijih klubova kao i svi njemački radni klubovi tako da sam sretan što ga do sada nije bilo. Po meni nikakva prednost ...
Ajde MLO al licencirani Bayern? Pa FIFA ima 30 licenciranih liga tak da joj PES ni blizu nije s time.
Ajde MLO al licencirani Bayern? Pa FIFA ima 30 licenciranih liga tak da joj PES ni blizu nije s time.
lol, pa licencije su najmanji problem...
što se mene tiče, pes ne mora ni jedan klub imat licenciran ako će gameplay biti kvalitetan (prema videima hoće)
@ Praetorian1: pa de pročitaj zadnjih 10 stranica prije nego što napišeš glupost... fifa na PC će imat ng engine :D
Pa ne mogu ne imat klub koji je igro finale LP. Bayern ima poprilično veliki fan base, pogotovo u Hrvatskoj, a još odkad su Olić i Pranjić tamo...
Meni je recimo Tottenham drag samo zato što Hrvati igraju tamo, Man Utd mi je ok zbog Rooneya, Barca mi je draga zbog odnosa Katalonija - Madrid....
što se mene tiče, pes ne mora ni jedan klub imat licenciran ako će gameplay biti kvalitetan (prema videima hoće)
@ Praetorian1: pa de pročitaj zadnjih 10 stranica prije nego što napišeš glupost... fifa na PC će imat ng engine :D
Čitao sam ali ovaj video
izgleda grafički jadno, sam su teksture malo pojačali, nevidim nextgen grafiku.
Nisu licence najmanji problem za prave igrače koji kupe orginal i igraju online.
A za FIFA-inih 30 liga me boli briga, Šta će mi 3 kineska liga i te spike xD
klubovi koji su igrali LP + još 10 kvalitetnih klubova i to je to.