imaš samo 2 gige rame...koju grafičku imaš?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima dual core a ne singel core 1.6 + 1.6 je 3.2 ghz što je dovoljno za recommend requirements
ups napiso sam recommend a trebo recommended
onda ja imam 5.6 ghZ..i ja imam dual core processor..
!! koju grafu imaš?
nije to baš tako, dual core otprilike 1.5 puta ubrza procesor, al da je brže to stoji
ah ljudi nemojte se svađati....:DD
I da ti mega killer malo pročitaj komentare na sajtovima na kojima su fifa novosti i slike....FIFA 11 PC REVOLUTION!!!!
I PES PADA!
ma ne svađamo se....jedva cekam.. 3.9 demo izlazi..:DD
ma ne svađamo se....jedva cekam.. 3.9 demo izlazi..:DD
to te ja pitam care...:DD
kad izlazi cijela igra
od 24.9 do 1.10
u tom periodu..
od 24.9 do 1.10
u tom periodu..
necu ja to moc docekat -.-
niti ja..hhehe
ali cudno kao da EA,KONAMI I 2K VOLE NAŠU ŠKOLU!!..ISS
da
sve cu na high igrat..a jel ima neki specifican đojstik za fifu..ja imam od ps2...s onim usb-om..=))
jel tko koristi mozzilu firefox 4 betu?..iiznimka..
da
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
konacno ce izac postena FIFA za komp
da
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
konacno ce izac postena FIFA za komp
ali sa ovakvom konfom nezz jel ces moc igrat..!!!
da
NE.......Za ps3 i xbox 360 David Rutte.....a za Pc Ian Darvis...(:
dajte se slozite dali isti proizviđač, jer su zbog toga prosli nastavci i bili losi...
dajte se slozite dali isti proizviđač, jer su zbog toga prosli nastavci i bili losi...
ovako kako si rekao vuci ces ju onda s intelovom..al ja cu na hihg...na svu srecu...za par mjeseci kupujem GTX 260!!.. :D :D :D
da
ali verzije za xbox,ps2 i pc su jako slične!
jel mozete ovu temu malo drzati organizirano bez nepotrebnih gluposti,spamanja i skretanja s teme.. hvala
jel mozete ovu temu malo drzati organizirano bez nepotrebnih gluposti,spamanja i skretanja s teme.. hvala
da.""
Joj dajte prestanite svršavat klinjare i pričekajte dok obadvije igre (PES) izađu van pa onda pišite spike pes pada i slično.
da
ali verzije za xbox,ps2 i pc su jako slične!
znam ali to nije to evo inervju sa Pc Producentom Ian Jarvisom http://fifa.easports.com/enGB/media.action#mediaId=lwbjBsMToC7DbOyS9I6rX_esKbb0dmAT
a evo ps3/xbox360 David Rutter http://fifa.easports.com/engb/media.action#mediaId=ZzaWppMTr6EcCtoHNwtj2o1eBr1aKCWS
ovo je službeno iz ea sportsa
FIFA 11 PC će biti nadogradnja FIFE 10 next gen i FIFE World Cup 2010, neće biti potpuno ista kao FIFA 11 next gen, jer će faliti personality, pro passing i creation center (ne sumnam da će neko napraviti taj program posebno, kao i svake godine), ali će grafika biti na toj razini, a razlike će biti minimalne
novost je i da ćete moći preko web stranica ea sportsa ubaciti svoju vlastitu facu (e sad tu neznam dali će trebati original), uostalom evo vam sve pa čitajte:
- Autentičnost: Preko 30 različitih licenciranih liga, 500 licenciranih momčadi i više od 15 000 igrača.
izvor: www.crofc.net
neće trebati original igra za virtual pro........samo se treba ulogirati na njihovoj stranici...poslikati se i napraviti facu po želji
vidit ćemo !
FIFA 10 je graficki bila sht a pes je uvijek odlican u tom pogledu a i u svim ostalim!
ak mislis pljuvati po fifi , idi igraj dalje taj svoj pes , neznam kaj si opce doso tu na forum od jadne fife , kad je pes tolko tehnoloski napredni...
i da , ja na tvom mjestu nebi ni isprobo fifu 11 , jer jednostavno ZNAM da ce biti shit ko i svaka dosad...