Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 813.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
1337Code_breaker kaže...
a i btw imam minimal i vecinu reccomended za 10

imaš samo 2 gige rame...koju grafičku imaš?

15 godina
neaktivan

ima dual core a ne singel core 1.6 + 1.6 je 3.2 ghz što je dovoljno za recommend requirements

15 godina
neaktivan

ups napiso sam recommend a trebo recommended

15 godina
neaktivan
Fifa 11

onda ja imam 5.6 ghZ..i ja imam dual core processor..

!! koju grafu imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nije to baš tako, dual core otprilike 1.5 puta ubrza procesor, al da je brže to stoji

15 godina
neaktivan
Fifa 11

ah ljudi nemojte se svađati....:DD

I da ti mega killer malo pročitaj komentare na sajtovima na kojima su fifa novosti i slike....FIFA 11 PC REVOLUTION!!!!

I PES PADA!

Antonio Boltek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ma ne svađamo se....jedva cekam.. 3.9 demo izlazi..:DD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

ma ne svađamo se....jedva cekam.. 3.9 demo izlazi..:DD

to te ja pitam care...:DD

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan
Fifa 11

kad izlazi cijela igra

WAKA WAKA EH EH :) :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

od 24.9 do 1.10

u tom periodu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

od 24.9 do 1.10

u tom periodu..

necu ja to moc docekat -.-

WAKA WAKA EH EH :) :)
15 godina
neaktivan
Fifa 11

niti ja..hhehe

ali cudno kao da EA,KONAMI I 2K VOLE NAŠU ŠKOLU!!..ISS

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 22:09 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a jel sad isti tim radi i verziju za xbox 360, ps3 i PC???
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

da

15 godina
neaktivan
Fifa 11

sve cu na high igrat..a jel ima neki specifican đojstik za fifu..ja imam od ps2...s onim usb-om..=))

jel tko koristi mozzilu firefox 4 betu?..iiznimka..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 22:17 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
1337Code_breaker kaže...

da

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

konacno ce izac postena FIFA za komp Smijeh

Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
Tommy_123 kaže...
1337Code_breaker kaže...

da

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

konacno ce izac postena FIFA za komp Smijeh

ali sa ovakvom konfom nezz jel ces moc igrat..!!!

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
1337Code_breaker kaže...

da

NE.......Za ps3 i xbox 360 David Rutte.....a za Pc Ian Darvis...(:

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan
ocu jer mi je ovo konfa od laptopa, komp cu kupit ovo ljeto a to cudo pokrece GTA IV sve na max...
dajte se slozite dali isti proizviđač, jer su zbog toga prosli nastavci i bili losi...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ocu jer mi je ovo konfa od laptopa, komp cu kupit ovo ljeto a to cudo pokrece GTA IV sve na max...
dajte se slozite dali isti proizviđač, jer su zbog toga prosli nastavci i bili losi...

ovako kako si rekao vuci ces ju onda s intelovom..al ja cu na hihg...na svu srecu...za par mjeseci kupujem GTX 260!!.. :D :D :D

15 godina
neaktivan
GtA-EfLc kaže...
Tommy_123 kaže...
1337Code_breaker kaže...

da

ali verzije za xbox,ps2 i pc su jako slične!

16 godina
Fifa 11

jel mozete ovu temu malo drzati organizirano bez nepotrebnih gluposti,spamanja i skretanja s teme.. hvala

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

jel mozete ovu temu malo drzati organizirano bez nepotrebnih gluposti,spamanja i skretanja s teme.. hvala

da.""

15 godina
Fifa 11

Joj dajte prestanite svršavat klinjare i pričekajte dok obadvije igre (PES) izađu van pa onda pišite spike pes pada i slično.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
GtA-EfLc kaže...
Tommy_123 kaže...
1337Code_breaker kaže...

da

ali verzije za xbox,ps2 i pc su jako slične!

znam ali to nije to evo inervju sa Pc Producentom Ian Jarvisom          http://fifa.easports.com/enGB/media.action#mediaId=lwbjBsMToC7DbOyS9I6rX_esKbb0dmAT

a evo ps3/xbox360 David Rutter http://fifa.easports.com/engb/media.action#mediaId=ZzaWppMTr6EcCtoHNwtj2o1eBr1aKCWS

Antonio Boltek
15 godina

ovo je službeno iz ea sportsa

FIFA 11 PC će biti nadogradnja FIFE 10 next gen i FIFE World Cup 2010, neće biti potpuno ista kao FIFA 11 next gen, jer će faliti personality, pro passing i creation center (ne sumnam da će neko napraviti taj program posebno, kao i svake godine), ali će grafika biti na toj razini, a razlike će biti minimalne

novost je i da ćete moći preko web stranica ea sportsa ubaciti svoju vlastitu facu (e sad tu neznam dali će trebati original), uostalom evo vam sve pa čitajte:

FIFA 11 PC sadrži:

- Next Generation Engine: EA Sports nogometni engine nove generacije je optimiziran za PC. Osjetite slobodu na terenu s različitim kontrolama i kretanjem igrača, profinjenim dodavanjima i fizičkom interakcijom između igrača.

- Next Generation Gameplay: Visoko kvalitetan gameplay, inovativni game modovi i zadivljujuća grafika koja je učinila FIFA-u najcjenjenijom sportskom igrom na PS3 i XBOX-u 360 i pobjednikom nad 50 sportskih igrara u natjecalju za igru godine dolaze na PC.

- Virtual Pro: Uživite se u igru tako da napravite svog igrača koji ima vaše vlastito lice. Igrajte s vašim igračem u različitim modovima i gledajte kako rastu njegove kvalitete i ocjene.

- Prilagodljiva taktika: Napravite i spremite svoje vlastite taktike ili pokrete igrača pri izvođenju kornera koje možete koristiti prilikom odigravanja utakmice. Dodjelite specifično kretanje i trčanje svakom igraču vaše momčadi koji se nalazi na terenu. Vježbajte te poteze u Practice Areni i rasturite za vrijeme igre.

- Practice Arena: Prije nego stanete na teren, poradite na individualnim i momčadskim vještinama koristeći potpuno optimiziran mod za viježbu.

- 360° Dribling: Pravi 360° dribling sustav poboljšava kontrolu driblinga od osam smjeroma na punu kontrolu od 360 stupnjeva. Igrači sada mogu naći prostor između igrača koji prije nije bilo moguće.

- Vješt Dribling: Animacijska tehnologija savijanja nove generacije omogućuje besprijekornu kontrolu. Vješti igrači sada imaju mogućnost da se suoče s obrambenim igračem i koriste visoko kvalitetno vođenje lopte da bi prošli igrača.

- Fizička igra: Nova next gen tehnologija sudara stvara raznoliku, manje predvidljivu i proširenu borbu za poziciju između napadača i obrambenog igrača. 

- Žurnost igrača: Poboljšana je logika i brzina kretanja igrača u opasnim situacijama s oko 50 next gen ciklusa kretanja. To pridonosi tome da imamo puno inteligentnije pozicioniranje i razmišljanje, tako da igrač ostane fokusiran na loptu i kreće se različitom brzinom ovisno o akciji.

- Napredan napad: Igrači analiziraju prostor puno učinkovitije i stvaraju linije prolaza kako bi što bolje iskoristili prostor. Linije prolazavariraju od akcije do akcije.

- Poboljšane opcije obrane: Braniči izvršavaju zadatke i igraju puno inteligentnije prilikom pokrivanja praznog ili opasnog prostora. Imaju bolji učinak kod korištenja logike i više alata za sprječavanje mogućih opasnih situacija.

- Inteligencija golmana: Vratari sada imaju veću hitrost i bolje percepcije o tome gdje će presresti ubacivanja i labave lopte. Nova animacijska tehnologija savijanja omogućuje realistično pozicioniranje golmana i golman može odabrati ispravni trenutak da bi očistio opasnost ispred gola.

- LAN Igranje: Napravi LAN partiju i igraj s prijateljima online bez priključivanja na EA Server.

- PC Alati: Inovacija koja omogućuje pretragu online utakmica na temelju vještine i geografskog položaja.

- Zapanjujuća next gen grafika: Visoko kvalitetno rendiranje oživljava svakog igrača na terenu. Uz to imamo 62 različita stadiona.

- Autentičnost: Preko 30 različitih licenciranih liga, 500 licenciranih momčadi i više od 15 000 igrača.

izvor: www.crofc.net

15 godina
neaktivan
Fifa 11

neće trebati original igra za virtual pro........samo se treba ulogirati na njihovoj stranici...poslikati se i napraviti facu po želji

Antonio Boltek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidit ćemo !

15 godina
neaktivan

FIFA 10 je graficki bila sht a pes je uvijek odlican u tom pogledu a i u svim ostalim!

15 godina
neaktivan

ak mislis pljuvati po fifi , idi igraj dalje taj svoj pes , neznam kaj si opce doso tu na forum od jadne fife , kad je pes tolko tehnoloski napredni...

i da , ja na tvom mjestu nebi ni isprobo fifu 11 , jer jednostavno ZNAM da ce biti shit ko i svaka dosad...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice