Fifa 10

poruka: 185
|
čitano: 50.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
17 godina
RE: Fifa 10
FlyBoy kaže...

Može li netko od ovih što su igrali FIFU na konzolama i PES na kompovima reći što je bolje:

FIFA za konzolu ili PES za komp.

Pa PES je i na PC-u i na kozolama isti, pa onda možeš uspoređivati općenito PES i FIFU na konzolama.

BTW i mene jako zanima kako je to FIFA bolja na konzolama od PES-a.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Može li netko od ovih što su igrali FIFU na konzolama i PES na kompovima reći što je bolje:

fifa na konzolama...:)fifa je po meni opcenito bolja kao igra.......mozda zato jer je duze igram nego pes-a:)

16 godina
neaktivan
Fifa 10

Fifa 10 na PS2 je fantasnica....nemam rijeci...mislio sam da ce biti ko 9-tka...ali je puno bolja...eh sad jos samo da vidimo pes 10 za ps2....pes 10 demo za PC je fenomenalan pa bi trebao biti i za ps2

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miro_xfx kaže...
FlyBoy kaže...

fifa na konzolama...:)fifa je po meni opcenito bolja kao igra.......mozda zato jer je duze igram nego pes-a:)

igram i ja fifu od 98, a pes od četvorke..

i mogu reci da više ne planiram igrati fifu u skorijoj budućnosti, kako na pc-u, tako na konzolama...

17 godina
neaktivan
babamatija2211 kaže...

rijesio sam problem a rijesenje je skinit neki crack fix!

i meni isto si rjesio problem...;)

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...
babamatija2211 kaže...

kada sam stavio taj crackfix...i pokusao igrat fifu..na ekranu mi se pojavio "blue screen of death"...bilo bi dobro da je to ostalo samo na fifi nego mi sada kad zelim upaliti komp na ucitavanju windowsa upali...

15 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...
Dalmatinac kaže...
babamatija2211 kaže...

kada sam stavio taj crackfix...i pokusao igrat fifu..na ekranu mi se pojavio "blue screen of death"...bilo bi dobro da je to ostalo samo na fifi nego mi sada kad zelim upaliti komp na ucitavanju windowsa upali...

uhh nista reinstaliravanje winsa ja mislim ti je jedino preostalo

crackfix je vjerojatno bio snažan virus

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Dalmatinac kaže...
Dalmatinac kaže...
babamatija2211 kaže...

uhh nista reinstaliravanje winsa ja mislim ti je jedino preostalo

crackfix je vjerojatno bio snažan virus

a kako sacuvati neke fajle...jer imam vaznih fajli na C

17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
FlyBoy kaže...

Pa PES je i na PC-u i na kozolama isti, pa onda možeš uspoređivati općenito PES i FIFU na konzolama.

kako je bolja? pa nije ista igra ko na pc-u. Nije isti dev, team, producent, mislim čak da se nerade ni u istoj državi (xbox/ps3 verziju radi EA Canada). Samo je izdavač isti :)

17 godina
neaktivan
XXBic kaže...
crystal6 kaže...
FlyBoy kaže...

kako je bolja? pa nije ista igra ko na pc-u. Nije isti dev, team, producent, mislim čak da se nerade ni u istoj državi (xbox/ps3 verziju radi EA Canada). Samo je izdavač isti :)

Umjesto da portaju ko i Japanci. Ma debilana.

Potpis
16 godina
neaktivan
Fifa 10

Ja pita al niko neodgovoriOsmijehDali moze na win7,posto negdje sam vidio da nemoze?i kakva je u odnosu na fifu2008,grafika i igrivost...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10 problem

Ja sam instalirao Fifa 10 i kad pokrenem mi dođe program fifa10exe. je prestao raditi.I još mi piše problem je uzrokovao prestanak ispravnog rada programa.Ako postoji raspoloživo rješenje sustav Windows će vas tome obavijestiti.Možda zna neko u čemu je problem zašto ne mogu igrat Fifu 10???Unaprijed hvala na odgovoru.

16 godina
neaktivan
Fifa 10

Igram fifu i mislim si: jesam ja to malo fulo ikonu?

kad sam se 100 % uvjerio da sam ok, vidio sam da je grafika PUNO GORA od prošlogodišnje, trava izgleda ko isprana blijeda kopija nekog samplea....

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Hvaljenji GameTrailers je fifi 10 dao viskih  9.1 tu mi malo smrdi .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Meni se sviđa nova fifa, kupio je u ponedjeljak iz algoritma, najbolja dosad.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Na onome GameReportu dali 5-, eto sad citam par postova iznad dali 9.1. Pa sto je to tako dobro u toj novoj FIFA-i? Mislim, nisam je igrao, ali gledao sam dosta gameplaya i ne vidim neke znacajnije promjene da tako naglo skoci ocjena?

Namjeravao sam skinuti FIFA-u 10 cistu da probam, posto sam sve dosadasnje FIFA-e (od 2002) igrao, ali sad kako igram PES2010 ni ne pomisljam na FIFA-u, ali tako velike ocjene? Cudno.

Bas me zanima koju ce ocjenu dobiti u Bugu.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Evo da vam objasnim ako vec nije objasnjeno, nisam citao sve postove u ovoj temi. Ja sam oduvijek bio za PES i mrzio sam fifu iz dna duse jer je toliko odvratna ali doslo je vrijeme da malo promjenim misljenje o fifi, zasto??? Kad je izasla fifa za PC reko sam si ajd idem ja to skinit ipak je to fifa 10 pa mozda bude dobra, mozda bude super poboljsana posto su je prosle godine toliko hvalili, a ja ni tad nisam vidio nista dobro ( i dobro sam vidio da ne valja). Upalio ja tu famoznu fifu na PC-u i imam sta vidit, ruglo svjetsko, katastrofa za oci. Uglavnom ja sam to fino obrisao i docekao PES koji je kralj na PC-u. Znaci na PC-u PES kraljuje.

Neki dan sam isao kod prijatelja koji ima PS3 i skinio je fifu 10 demo i sad idemo mi to isprobat, kad smo mi to upalili ostali smo se cudit koja je to razlika izmedju PC-a i PS3. Na PS3 bolja grafika, igrivost odlicna, fizika lopte odlicna sasvim druga igra, nema veze sa onim ruglom na PC-u. Ostao sam ugodno iznenadjen i svidila mi se fifa koliko ja god volio PES. Tako da za konzolu dajem trenutno malu prednost fifi.

Zasto je to tako???

Fifu je od prije dvije godine poceo praviti potpuno novi tim ljudi i vidite sto su napravili, napokon dobru fifu, ali samo za konzole. Zasto se razlikuje na PC-u i na PS3? Zato sta fifa na PC-u korisit stari engine i frajeri rade jako male promjene sto je po meni krađa love, ako je fifa fifa onda neka bude ista na PC-u i na PS3, a ovako su vam to dvije razlicite igre.

Nitko ne moze reci da je fifa na PC-u dobra ili nedaj Boze reci da je bolja od PES-a, ali fifi na konzoli skidam kapu, odlicna je.

10 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Slažem se Dino.

Igrao sam na xboxu i zbilja sam bio jako ugodno iznenađen.
Moram reći također da mi je bolja fifa na konzoli nego PES na kompu ili konzoli.

I dalje doduše ostajem na pesu, ali ovoj konzolaškoj fifi skidam kapu.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Fifa 10
To je možda neka igra u EA zbog piratstva na Pc-u.
Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

I u Fifi je dobra igrivost, bolja nego u prijašnjim izdanjima, ali ono po čemu mi je Fifa draža od Pesa nije grafika već atmosfera u igri, zvuci navijanja, komentatori, licence, općenito bolji ugođaj. I naravno online dio igre koji je puno bolje napravljen nego u pesu.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 10:22 (Joka).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

kod fife 10 mi se jedino sviđaju transferi i nista više ,grafiku su upropastitli toliko da je osmica bolja od nje,igrači izgledaju,trče.miču se nerealnije tj UMJETNO.VELIKA POGREŠKA

pes 10 je mnogo bolji

"ako te neka osoba mrko gleda znaj da je pička jer opasni nemaju vremena za zajebanciju"
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Fifa 10

Može mi li netko reći ima li još netko problema sa isključivanjem onog manual pass i manual cross.Isključim ih ali ostane sve isto,tj. kad  dodajem dugu loptu u prostor (Q+W), nabija ga ka zna.

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 10 - HNL Patch

Jedna sjajna vijest.

Izašel je HNL Patch za novu Fifu, a isti sa sobom donosi i travu visoke kvalitete!

Tu su i stadioni koji su i u noćnoj verziji.

Patch je težak 700mb, a više o svemu OVDJE

Možda moj hard, koji je trenutno bez ikakve nogomentne igre, ipak ugleda Fifu 10 Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 21:07 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 10

jel se može igrat preko hamachija

nemojte mi govorit da pređem na pes,da je fifa sra**,zanima ma dal se može ili nemože

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

nemojte mi govorit da pređem na pes,da je fifa sra**,zanima ma dal se može ili nemože

Ma šta će ti to, pređi na pes, fifa je sra**

16 godina
Ige kaže...
Marsel007 kaže...

Ma šta će ti to, pređi na pes, fifa je sra**

a ne zajeb****

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
16 godina
Dino89 kaže...

Evo da vam objasnim ako vec nije objasnjeno, nisam citao sve postove u ovoj temi. Ja sam oduvijek bio za PES i mrzio sam fifu iz dna duse jer je toliko odvratna ali doslo je vrijeme da malo promjenim misljenje o fifi, zasto??? Kad je izasla fifa za PC reko sam si ajd idem ja to skinit ipak je to fifa 10 pa mozda bude dobra, mozda bude super poboljsana posto su je prosle godine toliko hvalili, a ja ni tad nisam vidio nista dobro ( i dobro sam vidio da ne valja). Upalio ja tu famoznu fifu na PC-u i imam sta vidit, ruglo svjetsko, katastrofa za oci. Uglavnom ja sam to fino obrisao i docekao PES koji je kralj na PC-u. Znaci na PC-u PES kraljuje.

Neki dan sam isao kod prijatelja koji ima PS3 i skinio je fifu 10 demo i sad idemo mi to isprobat, kad smo mi to upalili ostali smo se cudit koja je to razlika izmedju PC-a i PS3. Na PS3 bolja grafika, igrivost odlicna, fizika lopte odlicna sasvim druga igra, nema veze sa onim ruglom na PC-u. Ostao sam ugodno iznenadjen i svidila mi se fifa koliko ja god volio PES. Tako da za konzolu dajem trenutno malu prednost fifi.

Zasto je to tako???

Fifu je od prije dvije godine poceo praviti potpuno novi tim ljudi i vidite sto su napravili, napokon dobru fifu, ali samo za konzole. Zasto se razlikuje na PC-u i na PS3? Zato sta fifa na PC-u korisit stari engine i frajeri rade jako male promjene sto je po meni krađa love, ako je fifa fifa onda neka bude ista na PC-u i na PS3, a ovako su vam to dvije razlicite igre.

Nitko ne moze reci da je fifa na PC-u dobra ili nedaj Boze reci da je bolja od PES-a, ali fifi na konzoli skidam kapu, odlicna je.

to je prava istina....od rijeci do rijeci...fifa pc smece kakvog nema...mislim da nece vise ni raditi za pc...i bolje ako ne misle next engine

15 godina
protjeran
Fifa 10

ovak, ja sam strastveni PES-ovac, nisam FIFU igrao sigurno jedno 10 godina, i sad sam ju instalirao, izabrao sam manager mode, i sad želim kupovati igrače koje ja hoću no na market listi su samo neki, ja npr želim kupiti Aguera ali njega nema na listi a neznam kako ponudu dati za njega, gdje trebam ići, što napraviti, može pomoć?

0 0 hvala 0
16 godina

pogledaj u donjem desnom kut imaš search player(tako nešto) i tamo nađeš ligu i klub iz te lige

15 godina
protjeran
Fifa 10

Moram reći da sam razočaran FIFOM! Grafika amaterska, detalji na nuli, ma mogu do sutra nabrajati, ne shvaćam kako je ovo moglo pobijediti PES!

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice