EA je objavio prvi Trailer za FIFA 10, Trailer traje 30 sekundi i pokazuje nekoliko InGame scena. FIFA 10 bi trebala biti dostupna 20.08 ove godine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EA je objavio prvi Trailer za FIFA 10, Trailer traje 30 sekundi i pokazuje nekoliko InGame scena. FIFA 10 bi trebala biti dostupna 20.08 ove godine.
Ne vidi se ama baš ništa ingamea. Jednostavno ne vjerujem u FIFU već godinama.
tocno to kad je za ps3 i xbox 3x bolja neg za pc
Aha.
Dakle,svaka nova FIFA znaci sranje.Amatersi nogomet.Svatko tko se malo bolje razumije u nogomet,zna da je FIFA sranje.Cak ju ne izvlace oni silni driblinzi i forsiranje inih,po kojima se FIFA kao gurala ispred PES-a.
FIFA je jos bebica malena sa dudicom za PES.
?????
Da, ko kad su izbacili Bullse iz Nba kad su imali Jordana LOooL Izbacili budu real not.
neće ga izbacit 100%
Ista stvar kod mene ali igre kao Fifa i PES (kaj se nogometa tiče), bez obzira na neuspjeh jednog ili više prethodnika, svejedno su uvijek popularne s obzirom na ogroman broj fanova.
Još kad se k tome dodaju silne najave oko poboljšanja gameplaya, bolje grafike i optimiziranosti, taj mamac postaje neodoljiv i opet svi zagrizu...
Tak bude i s novom Fifom i PES-om.
A onda opet sve ispočetka - ili mnoštvo kritika (u zadnje vrijeme) ili pohvale i pomama za svojim primjerkom digitalnog oblika najvažnije (ne)sporedne stvari na svijetu.
EDIT: Izjava dana
:
jesi ti siguran da izlazi 20.8? malo mi je glupo, jer transferi traju do 31.8 tako da nece biti svih transfera...btw, fifa je 0 naprema pesu...
Da, ko kad su izbacili Bullse iz Nba kad su imali Jordana LOooL Izbacili budu real not.
Nije bio u NBA igrama jer je tražio previše novca.
OT: mislim da bi EA trebao razmisliti o konverziji FIFE sa next gen konzola na PC. Razlozi protiv toga su im jadni (mnogo ljudi nema dovoljno jak PC, PC zaslužuje vlastitu igru...)
jesi ti siguran da izlazi 20.8? malo mi je glupo, jer transferi traju do 31.8 tako da nece biti svih transfera...btw, fifa je 0 naprema pesu...
To je lik krivo preveo, do 20.8 znat će se svi detalji i izaći će demo a full normalno u 9 mj. ko i svake godine. Odi na str. od FIFA-e i sve ćeš lijepo nać.
Aaaaaaaaaaa lol...dobra...
Fifa je smeće...PES rulz bejbe...
pozz
Kad se realno krene porediti Fifa i PES, medju konzolama PES nije ravan Fifa-i ni u jednom segmentu, pocevsi od grafike, fizike, AI-a, i najvaznije licenci! Sto se tice PC verzije, svi znamo da se engine nije mijenjao nekoliko godina, samim tim i ostali aspekti u igri, a PES jeste ali opet mu fale licence...
Posjedujem Fifa-u 09 za PS3, i odusevljen sam, sto grafikom i igrivoscu tako i redovnim zakrpama, i iskreno nikad ne bih uzeo PES za PS3, PC je vec druga stvar...
iskreno na konzoli nikad nisam igro pes(osim na ps2)no kolko malo sam igro fifu na ps3 jako me odusevila...ono ja sav sretan instaliram na komp i kad ono sranje od igre
Sto se tice igranja,na FIFI je gotovo nemoguce dat gol van 20 metara,dok se na PES može recimo sa npr. CR7 može raspalit i postic odlican gol. Na fifi svaki duel 1 na 1 igrac na golmana zavrsi golom, dok je na pesu ipak potrebno malo vise da se potrudimo. Ali jedino sto se meni svidja na FIFI je MENAGER MODE koji je zaista odlican. Sto se tice toga ne mozete poredit PES sa FIFOM. Na FIFI imamo pravi novac,mozemo nadogradivat stadion,slat skaute u neke drzave i kontinete, ali tagodzer imamo i pravi novac. MOzemo birat izmedu 3 valute. DOLARI,EURI i FUNTE. Imamo timskog sponzora koji nakon svake utakmice daje odredenu svotu novca,poneki bonus..........Menager mode je zaista odlican.
iskreno na konzoli nikad nisam igro pes(osim na ps2)no kolko malo sam igro fifu na ps3 jako me odusevila...ono ja sav sretan instaliram na komp i kad ono sranje od igre
to se isto i meni desilo, na ps3 sve super, instaliram za pc ono lopta do koljena igračima, teško smeće lol