Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
shomy72 kaže...

čuj hvala na odgovoru

ali pazi ovo don diego map, big farm 2015, do par dana ranije radile ko bebe,niš nisam dodavo (modovei sl.) samo su krepale

Sigurno nisu "SAMO" krepale..nesto se trebalo dogodit.... a to sto se dogodilo ili se dogadja pise u log.txt fajlu... ako ne jedes, ne seres..ako ne pijes ne pisas...znaci nesto se desilo...

https://www.g2a.com/r/mmarko
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

igram ovu igru vec dosta dugo imam puno raznih i zanimljivih modova i trazim nekog ozbiljnog igraca za multiplayer igram na mapi BelgiqueProfonde V2 s puno modova ako je neko zainteresiran nek mi se javi da mu posaljem sve svoje modove i da mi se pridruzi na mojoj skromnoj farmi i ludoj zabavi!!!  ;) :) 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

kada pocnem da igram igru nakon kratkog vremena oko 30sec-1min izbaci mi ovaj Error: Farming simulator 2015 giants engine 6.0.2 has stopped working.

Izbriso sam sve modove koje sam imo ali nepomaze. Zamolio bih vas za pomoc sto prije :D .

Selkoo
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pozdrav svima.Evo jos jednog pitanja za sve vas iako sam na sva moja pitanja dobio samo 1 odgovor..Hvala Vam za to.

Zanima me dali postoji mod kako bih mogao da uposlim radnika npr.da tovari trupce na kamion ili slicno?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Labo12 kaže...

Pozdrav svima.Evo jos jednog pitanja za sve vas iako sam na sva moja pitanja dobio samo 1 odgovor..Hvala Vam za to.

Zanima me dali postoji mod kako bih mogao da uposlim radnika npr.da tovari trupce na kamion ili slicno?

Za sada takav mod ne postoji.

11 godina
neaktivan
Labo12 kaže...

Naj bolje daj nekome sa foruma igru pa neka on igra za tebe haha

17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Kako neko polje na koje sam posijao travu zasijati sa nekom drugom kulturom?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2015

Moraš ponovno preorati polje i nakon toga možeš saditi druge kulture.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Imam nekoliko pitanja;

Dali se može imat pomagać (jedan vrti travu, drugi balira)? Nema svugdje onog "zaposlenika" da se angažira.

Kako do snijega i zimskog ugođaja?

Dali se srušena drva mogu pretvorit u dašćice?

Pozdrav.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Btw: Kako dodat novu mapu?

Pozdrav.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

Imam nekoliko pitanja;

Dali se može imat pomagać (jedan vrti travu, drugi balira)? Nema svugdje onog "zaposlenika" da se angažira.

Kako do snijega i zimskog ugođaja?

Dali se srušena drva mogu pretvorit u dašćice?

Za travu nema pomagača.To moraš sam.Za dodavanje mape je prvo trebaš skinuti s neke stranice i onda je staviti u mapu -Mods-.Na youtubeu imaš stotine filmića o tome,a internet je pun stranica koje temeljito objašnjavaju sve u vezi FS15.

12 godina
neaktivan

Stavio sam je u mapu mods, ali se ne vidi u FS-u. :(

Pozdrav.
11 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

covik ti je lipo objasnia,najjednostavnije od i na youtub i vidi kako se ubaci mod,nemoze ti crtat!,potrudi se!!!

12 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

Raspakiraj datoteku koju si skinuo pa vidi.Treba biti datoteka sa extenzijom .zip i takva funkcionira.

13 godina
Farming Simulator 2015

pozdrav svima. Igram FS15 već dosta vremena, a trenuto igram na mapi woodside v2. Evo i par slika u nstavku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Tonxy Xy kaže...

Raspakiraj datoteku koju si skinuo pa vidi.Treba biti datoteka sa extenzijom .zip i takva funkcionira.

Raspakirao sam ju... 

Znam da se treba raspakirat i gdje ju stavit, ali se u igri ne pojavljuje. 

Pozdrav.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 14:14 (Tonxy Xy).
13 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...
goransmy kaže...
Tonxy Xy kaže...

Raspakirao sam ju... 

a jel znas da moras ispocetka ici dok stavis novu mapu? Carrer/ pa prazni save game slot / pa difficult odaberes mapu i tam ti treba biti tvoja nova mapa koju si stavil i start i to je sve...

12 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
Tonxy Xy kaže...
goransmy kaže...
Tonxy Xy kaže...

Raspakirao sam ju... 

a jel znas da moras ispocetka ici dok stavis novu mapu? Carrer/ pa prazni save game slot / pa difficult odaberes mapu i tam ti treba biti tvoja nova mapa koju si stavil i start i to je sve...

I to znam.

Ali sam na isti način stavio jednu drugu mapu koja se može otvorit i prikazana je (što znaći da je ova s kojom sam imao problema "defektna". 

Pozdrav.
12 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...
kicmabrajker kaže...
Tonxy Xy kaže...
goransmy kaže...
Tonxy Xy kaže...

Raspakirao sam ju... 

I to znam.

Ali sam na isti način stavio jednu drugu mapu koja se može otvorit i prikazana je (što znaći da je ova s kojom sam imao problema "defektna". 

Daj link od te mape da vidimo onda gdje je greška.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ova, a baš mi se čini zanimljiva. Ako uspiješ reci kako si sredio da se pojavi. Ova radi bez problema. :)

Pozdrav.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

skinio sam mapu agro valle 2015 frutales dobra mapa manja polja neravna poljski neravni putevi sve dosta usko nemozes sa velikim strojevima prolaziti :)

uz to sam skinio mapu la ferme limousine  ista stvar sa poljima i putevima ali na obje mape su otkljucana polja pa nije niti malo zanimljivo igrati

treba se boriti za veci stroj ili vise polja

dali neko igra mapu kao sto su ove 2 znaci neravna polja a da nisu ova velika polja i da ima poljskih puteva sa neravninama  :)

i naravno zakljucana polja da se moraju kupovati :)  bio bih zahvalan na linku 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

Ova, a baš mi se čini zanimljiva. Ako uspiješ reci kako si sredio da se pojavi. Ova radi bez problema. :)

Ništa.Mapa je fail.

13 godina
balvanar kaže...

skinio sam mapu agro valle 2015 frutales dobra mapa manja polja neravna poljski neravni putevi sve dosta usko nemozes sa velikim strojevima prolaziti :)

uz to sam skinio mapu la ferme limousine  ista stvar sa poljima i putevima ali na obje mape su otkljucana polja pa nije niti malo zanimljivo igrati

treba se boriti za veci stroj ili vise polja

dali neko igra mapu kao sto su ove 2 znaci neravna polja a da nisu ova velika polja i da ima poljskih puteva sa neravninama  :)

i naravno zakljucana polja da se moraju kupovati :)  bio bih zahvalan na linku 

probaj sa woodside farm http://fs-uk.com/mods/view/36050. Ja trenutno igram na njoj i meni je odlična. Imaš poljskih puteva, polja raznih veličina koja se mogu kupovati, uski prolazi na farmi pa je teško manevrirati sa većim strojevima

12 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...

probaj sa woodside farm http://fs-uk.com/mods/view/36050. Ja trenutno igram na njoj i meni je odlična. Imaš poljskih puteva, polja raznih veličina koja se mogu kupovati, uski prolazi na farmi pa je teško manevrirati sa većim strojevima

Hvala! :D 

Super mi je ta mapa. 

S linka kojeg si dao ne mogu skinut, ali ovdje ide bez problema http://www.2015mods.com/woodside-farm-v2/ .

Pozdrav.
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ima neki mod da strojevi vise trose gorivo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
krokodil kaže...

To neznam. Ali znam da ovaj Zetor brzo "pocucla" naftu. 

Pozdrav.
13 godina

Ovaj case isto dosta brzo troši tako da ga treba svako malo točiti

12 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Raspakiraj mod,u notepadu otvori datoteku sa imenom moda i pronađi ovaj redak.....povećaj vrijednosti i tako ćeš mu napiti potrošnju.Malo je slaba kvaliteta slike.Mijenjaš- Fuel usage-

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:11 (goransmy).
11 godina
neaktivan
goransmy kaže...
krokodil kaže...

Raspakiraj mod,u notepadu otvori datoteku sa imenom moda i pronađi ovaj redak.....povećaj vrijednosti i tako ćeš mu napiti potrošnju.Malo je slaba kvaliteta slike.Mijenjaš- Fuel usage-

od modova koristim jedino mapu i ono da biram vucu i palim gasim traktor,svi strojevi su od igre,

znaci jeli ima bas poseban mod koji bi to moga napravit sta ja zelim...vjerojatno ne jer svaki stroj drugcije trosi gorivo?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

A jel postoji neki način da rotirke, žmigavci i motor rade ako vozač nije gore na stroju?

Pozdrav.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice