Dali postoji mod VITLO sa kojim mogu vuci balvane?
Dali postoji mod VITLO sa kojim mogu vuci balvane?
Aj da malo dignemo ovo mrtvilo...za kojih sat-sat i po dize se FS15 dedicated server za vas/nas ovdje prisutne.
Server ce biti u Germany global roomu, mastovitog imena CRO Dedi Server.
Takodjer bit ce pod sifrom pa bih molio zainteresirane da mi posalju PM sa svojim imenom/nickom pod kojim se misle logirat a ja cu vam sapnut sifru za login.. :-)
Pošto ovo radim prvi puta neznam dali vi morate imati modove lokalno ili ce sve ici sa tog serverva...uglavnom nece se igrat orginal mape, niti ce biti igra bez modova...trenutno dizem mapu na server a nakon toga cu i modove
Vi za svaki slucaj skinite mapu u svoj mod folder... mislim da ce vam tako igra lakse disat
MOD PACK potreban za igru - sa ovog linka mozete skinuti sve modove koji su na serveru i sa kojima se igra....takodjer je i mapa na ovom linku....kad otvorite stranicu na dnu ispod modova imate gumbić da skinete sve odjednom
Sve u svemu, da bi igrali, morate imati sve modove lokalno na svom kompu.
još jednom podsejćanje na MP za ekipu, a kao novinu predstavljamo i TS3 server 46.20.46.89:10111 pass: g43b
dok čekamo pojačanje mi udaramo na jedno od najvećih polja na mapi
Navratio bi ja, al fale mi dva moda. Di ih mogu nabaviti?
Sad radi. Ajmo igrati
Sad radi. Ajmo igrati
Eh..za branitelja neznam dal igra preko dana, al vecinom smo obojica navecer oko 8 online... server je inace 24/7, a kome je potreban pass za ulaz nek mi se javi u PP
Kako pomuzti krave
opereš ruke, pa sise, i onda savinutim palcem na dlanu prisloniš ruku te stegneš sa ostala 4 prsta i tako dok curi mlijeko...
neznam kakve veze pitanje ima sa igrom?
ako u igri imaš krave (standardna mapa) uveče ~18:00 se mlijeko samo prodaje, a ako imaš modanu mapu trebaš neki tank i natovariti mlijeko pa ga prodati ručno
opereš ruke, pa sise, i onda savinutim palcem na dlanu prisloniš ruku te stegneš sa ostala 4 prsta i tako dok curi mlijeko...
neznam kakve veze pitanje ima sa igrom?
ako u igri imaš krave (standardna mapa) uveče ~18:00 se mlijeko samo prodaje, a ako imaš modanu mapu trebaš neki tank i natovariti mlijeko pa ga prodati ručno
LOOOOOOOOOOL.....
Pretplata na server obnovljena na jos mjesec dana.
Modove i mapu možete preuzet OVDJE. Neki modovi nisu aktivni pa njih možete i preskočit kod skidanja (slika 1), ali bit će vam lakše ako skinete sve (slika2).
U igri su dvije mape jedna manja Unna i jedna veća Dondiego
Da bi nas našli idite Multiplayer---join game---Deutschland---CRO Dedi Server, a postavke za trazenje servera moraju biti kao na slici 3
Pass za ulaz je HR2015.
Nakon što probate i malo igrate prihaćamo i prijedloge za neku drugu mapu i/ili modove.
LP!
zna netko zasto mi se dugo ucitavaju mape
Mozda slabasniji komp i puno modova....
Mozda slabasniji komp i puno modova....
ili mapa ima puno detalja,a ti slabiji komp pa zato cekas,skidaj mape koje imaju manje mb,pa ce ti se ucitat brze
hvala na savjetima
Počeo sam igrati mapu Two rivers i vidim da imam dvije vrste gnojiva NPK (plavkaste točkice) i još nešto pa molim pomoć koja je razlika i kada koje koristim?
Pozdrav raja, ovako instaliro sam igru ali imam problem kada kupujem animals npr. kupim kravu i ja dodjem tamo gdje bi trebala da bude ali nema je nevidim je samo je cujem Muu Muu molim pomoc.
animacija neradi, vidi kad uđeš u izbornik I i listaš desno imaš li je na broju...
animacija neradi, vidi kad uđeš u izbornik I i listaš desno imaš li je na broju...
Jeli mislis na ovo ? :http://i.imgur.com/sstvpi8.jpg
to je trgovina!!
uđi u izbornik sa slovom I (trinaesto slovo abecede) i šetaj desno do krava i (ili) ovaca
Pise da imam 2 krave ovaca 0 i ovih 7 jesili na to mislio ?
Zanima me dali znate neki traktor (mod) koji moze mjenjati brzine
http://www.modhoster.com/mods/gearbox-addon
Ovaj mod je samo mod,dakle radi se o skriptiranom frameworku i samo su neki traktori uključeni,a mod zaista pruža svašta za one koji se razumiju u modiranje.Ako netko ima pitanje u vezi ovog moda slobodno nek se obrati na PVT.Nekoliko traktora koje sam modirao samo za sebe spreman sam podijeliti,inače traktori koji su u FS 15 su dosta realni,ali kako ovaj GB addon mod omogučava emulaciju CVX,Powershift i Vario mjenjača,pa čak i mehaničkih kvačila sa jednom ili dvije lamele vožnja je baš pravi gušt,istina da bi se modirao tratkor potrebno je puno truda i matematičkih proračuna ali je jako cool.Uglavnom uz ovaj mod svakako koristiti i Drive Control mod najnoviju verziju.
moze mi netko ko zna radit modove. napravit malcer ino tfz 225
da li je itko imao problem da da pri učitavanju mape pješčani sat vrti a nema map is being loaded,please wait
da li je itko imao problem da da pri učitavanju mape pješčani sat vrti a nema map is being loaded,please wait
Naravno... fale ti modovi za tu mapu. Istrazi koje modove moras imati da bi mapa funkcionirala. Obicno tamo odakle ju skidas su nabrojani modovi koji su potrebni. ako nema tamo pogledaj u ZIP datoteki dal ima koji READ_ME ili info file i otvori pa citaj. kad skines sve modove koje mapa treba tada ce i mapa proradit, tj loadat.
čuj hvala na odgovoru
ali pazi ovo don diego map, big farm 2015, do par dana ranije radile ko bebe,niš nisam dodavo (modovei sl.) samo su krepale