Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Otvori folder shadercache i probaj obrisat file unutra

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
YTO554 kaže...

Imam jedan problem :/ od prije koju god mapu stavim ide mi sve bez problema,a evo ima mozda 15 dana koju god sad ovu mapu novu stavim ne moze mi ocitati je :( kada kliknem na mapu i idem na start i onda pise da sacekam da se ucata i kad mi treba doci START da krenem igrati izbaci me iz igrice :( u cemu je probblem? zna li iko?..unaprijed HVALA :)

Probaj maknuti SVE modove, pa vidi radi li tako. Ako da, dodaj modove nazad jedan po jedan dk ne krkne, pa ces znati koji mod te muci. Da  nisi stavio neku novu mapu> igras na Hagenstedtu? Probaj startati novu karijeru na original mapi.

12 godina
neaktivan

ok Hvala vam :) idem sad pokusati pa vam javim :)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nazalost ne ide :/ izbacio sam sve modeve iz foldera mods,ubacio sam mapu novu i ne ide isti problem mi se desava izbaci me iz igriec kad treba doci start da krenem igrati :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Di igrate multiplayer? :)

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kopiraj savegame sastrane, i ponovo instaliraj igru, pokreni ju, uđibezveze i snimi da igra napravi sejv foldere. Onda vrati sejvove i probaj

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ja ne igram,od mojih nitko ne igra fs a na forumu vidim nitko ne igra mp..Mozda bi i igrao kad bih imao sa kim..

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
nul-3 kaže...

Ja ne igram,od mojih nitko ne igra fs a na forumu vidim nitko ne igra mp..Mozda bi i igrao kad bih imao sa kim..

A ja baš neču igrat multiplay

zzzZZzzzZZzzzZz...
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav!Ja sam novi na forumu i imam jedan problem.Prije kad sam igrao fs 2013 i kad sam stavljao modove išlo je sve normalno,prije par dana sam podigao nov windows i jučer instaliram fs update ..... i stavim modove od imt 539  i 533 uđem normalno u igru sve super radi i uđem u trgovinu kupim traktor i krenem vozit samo odjednom zablokira i sam se vozi

evo i slike

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nakon preko 100 sati igranja na OGF Australia mapi, konacno sam uspio skupiti potreban novac za kupiti najvecu oranicu na mapi!{#}

Ogromna je, ima 49.3 hektara! Usporedbe radi, na original Hagenstedt mapi najveca oranica, br. 40 ima 'samo' 12.22 hektara, znaci ova nova je 4 puta veca! {#}

P.S . igrao sam po sistemu: bez misija, bez poslovanja sa BGA, broj krava ogranicen na 1000. Nenamjerno sam sam sebi produzio igru jer sam vrlo malo prodavao proizvode, da ne bi previse obarao cijene, uvijek se nadao da ce puknuti 'velika' potraznja....koja nikako da stigne. Uvijek se traze neke gluposti, kao trava, slama itd. Ajde, jednom je i mene pogodilo, trazile se...svinje! Prodao 60 kom po oko 400 komad. Sitna para ali svejedno.. Imam pune silose psenice (3 milijunaL), 'barley' 1.5 milijun L, kanola 2 milijuna L i secerna repa 2 mlijuna. Problem je sto ovo nije originalna mapa i svejedno kad je velika potraznja i 'garantirana cijena' 24 sata, nije uopce garantirana. U pocetku je x 1.5- x 2.0 od normalne cijene, ali nakon prve-druge prodaje odmah padne dole do poda, pa jalova velika potraznja. bah. Cekanje na 'veliku potraznju' je bila velika greska.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 5:26 (BULIGO).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ove glupe deve mi gaze po oranici. Osvecuju mi se jer sam im preorao travnjak {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ove glupe deve mi gaze po oranici. Osvecuju mi se jer sam im preorao travnjak {#}

Natovari i njih za klaonicu {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
12 godina
neaktivan
johi bro kaže...
BULIGO kaže...

Natovari i njih za klaonicu {#}

Igras jos Australiju? Meni je smetalo tamo kod krava ono brdo gnoja i 2 transportne trake. Jedna 'hvata' gnojivo od tamo gdje krave kakaju, to je ako ti se neda kupiti gnoj sa bagerom. Druga traka je s druge strane hrpe, i radi to isto. Nema trake koja 'hvata' sa velike hrpe. Pa moram to raditi utovarivacem. Malo mi smetalo pa sam sve razmjestio, maknuo onu desnu traku, instalirao Marhuovu mod-traku, i hrpu pomaknuo desno skupa s betonskom rampom(dim nisam dirao, ne mora se bas dimiti nasred hrpe).

Sad radi sve perfektno! Nova traka uzima gnoj s velike hrpe, super za tovariti u kamione i prodavati. Jos sam malo ubrzao iskrcavanje trake, sa 1500l/sek na 2000l/sek. Nije mnogo brze, ali se primjeti. Konacno onaj govnjarski kut radi kako spada ;)

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Neigram Australiju jer nisam imo vremena za FS, a i issexo sam se sa onim drugim kulturama, tak da sam odustao na koji dan da se "ohladim".

Skinio sam neke modove i mape pa samo malo  isprobavam...

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jer ima kakav mod da usjevi nemogu propadat???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stolic kaže...

jer ima kakav mod da usjevi nemogu propadat???

Nema mod, ali možeš to napraviti tako da .i3D fajl od mape otvoriš u notepadu i promjeniš par brojeva. mislim da na netu ima tutorial kako to napraviti.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Da li je PRE ocito da je upravo pala Velika Potraznja za kanolom?{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozz,kupio sam Farming Simulator 2013 original CD i instaliram i sve uradim sto treba,i nece da radi multiplayerm,ssta je u pitanju? :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boris9999 kaže...

pozz,kupio sam Farming Simulator 2013 original CD i instaliram i sve uradim sto treba,i nece da radi multiplayerm,ssta je u pitanju? :)

Možda ti firewall blokira povezivanje na net...

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
neaktivan
boris9999 kaže...

Di si ga kupio? Preko njuškala? ima kakva poruka koja ti piše zašto ti se neće spojiti? 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Možda trebaš još i zadnji update skinuti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kolegice i kolege, evo ovaj tjedan bi trebao, ako bude sreće, kupiti igru.

Zanima me samo je li netko zainteresiran za multiplayer?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ja uvijek... Ja već dosta dugo igram default mapu bez modova sa titanium dodatkom u multiplayeru, pa ako je ko zainteresirani i spreman pomoći, nek potraži server pod imenom Agro Croatia u Continental Europe i nek mi se pridruži.

13 godina
neaktivan
Mr. GSII kaže...
nul-3 kaže...

Ja uvijek... Ja već dosta dugo igram default mapu bez modova sa titanium dodatkom u multiplayeru, pa ako je ko zainteresirani i spreman pomoći, nek potraži server pod imenom Agro Croatia u Continental Europe i nek mi se pridruži.

Ja cu vam se predruziti samo da jos dva dana prođu. Ja bih igrao s nekim tko igra stalno da napravimo ekipu da se ne brlja bezveze nego da sve fino se radi. I da se stranci ne pustaju u server jer cesto bude ljudi koji zele samo da pokvare.

MZ
12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...
Mr. GSII kaže...
nul-3 kaže...

Ja cu vam se predruziti samo da jos dva dana prođu. Ja bih igrao s nekim tko igra stalno da napravimo ekipu da se ne brlja bezveze nego da sve fino se radi. I da se stranci ne pustaju u server jer cesto bude ljudi koji zele samo da pokvare.

Znaci igralo bi na Westbridgeu ili?

13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Maki96 kaže...
Mr. GSII kaže...
nul-3 kaže...

Znaci igralo bi na Westbridgeu ili?

Ako mene pitaš, ne. igram default mapu ali s strojevima s titanium dodatka. Posebno mi se sviđa onaj header od 13,7 metara koji na sebi ima i kotače da se može i vući

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ljudi imam problem sa farmom, snimim je na racunar i igram je znaci sve ide bez problema i nako nekog perioda 7-10 dana udjem u farmu i idem da nastavim igru, mapu mi ucitava i kada treba da se pojavi START da kliknem izadje mi iz igre. Digao sam novi sistem (XP SP3) ali opet evo igrao sam otprilike 5 dana i ponovo isti problem. Jel neko imao isti problem ili slicno i ako neko zna u cemu bi moglo bit problem. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sehaaa kaže...

ljudi imam problem sa farmom, snimim je na racunar i igram je znaci sve ide bez problema i nako nekog perioda 7-10 dana udjem u farmu i idem da nastavim igru, mapu mi ucitava i kada treba da se pojavi START da kliknem izadje mi iz igre. Digao sam novi sistem (XP SP3) ali opet evo igrao sam otprilike 5 dana i ponovo isti problem. Jel neko imao isti problem ili slicno i ako neko zna u cemu bi moglo bit problem. {#}

Šta kaže log?

zzzZZzzzZZzzzZz...
11 godina
neaktivan
Molim vas pomagajte..igram par dana fm 13..igrao sam ga prije dosta,al mi se nikad ovo nije desilo..zaposlio sam da mi radnik radi i nakon sto je zavrsio i dalje mi je nastavilo uzimat pare,nekuzim sta je??????
11 godina
neaktivan
sad vidim da mi oduzima konstantno pare pod vehicle running costs,kao troškovi odrzavanja vozila..jel to svima oduzima cijelo vrijeme ili je to kod mene neka greska stali?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice