Narode imam probelem sa kisom nece da padne, jel zna neko sta je u pitanju?
I kod mene je tako...Neznam dali je do grafike ili do neceg drugog...
Možda sušna sezona
A šta ti piše na prognozi u PDA?
E Buligo, krivo sam se izrazio, nekosim sa Follow me...
Oba kombajna su došli do kraja njive i osto je samo jedan prohod na kraju njive pa su se blokirali.
Pa sam prvog pustio da kosi nazad, a drugog da ga prati do kraja njive, pošto je dugačka, da nemoram sam vozit
Prikaze on kisu na pda ali od kise ni k...Neznam do cega moze bit,sjecam se da je padala tek kad sam poceo igrat fs,ali od tad nista...
Prikaze on kisu na pda ali od kise ni k...Neznam do cega moze bit,sjecam se da je padala tek kad sam poceo igrat fs,ali od tad nista...
Možda mapa koju igraš nema kišu?
Nasao sam u cem je problem. Icepa se kisa od padanja....
Kod mene je bilo isto tako. Pogledaj u folder sky da li je u potpunosti. Ja sam ga prebacio iz ls 2011 u 2013 i radi.
Igrao sam hrpu mapa...Hagenstedt,Two Rivers,Canada....Ni na jednoj mapi kisa nije pala.Ja opet krenio na Two rivers mapi,koju god mapu probam na ovoj zavrsim ova mi je nekako najbolja i najdetaljnija...
Igrao sam hrpu mapa...Hagenstedt,Two Rivers,Canada....Ni na jednoj mapi kisa nije pala.Ja opet krenio na Two rivers mapi,koju god mapu probam na ovoj zavrsim ova mi je nekako najbolja i najdetaljnija...
Two rivers je dobra mapa, samo ima par sitnica koje su me zasmetale... Brzo se obogatiš jer su cijene za prodaju dosta velike, polja malo previše daju i još me malo zasmetalo što se bez problema može prolaziti kroz drveća.
Jedna od ljepota u 2 Rivers je bogatstvo drveca. A opet, previse ih je za ucinkovito farmanje, pa je autor maknuo collisione. Sva sreca..
U zadnje vrijeme igram OGF Australiju. Preporucam!
Jako puno sam igrao 2 Rivers, i kad god vidim vase skrinsote s te mape, nekako mi drago :)
dali ima u australiji multifruit? :)
Ne, al moš si stavit
Tak sam ja stavio soju i suncokret u Američku Westbridge mapu.
Ne original iz data foldera nego skinio istu mapu al kao mod, u zip-u.
Sad ću i ja na australiju. Ove sve imaju neke bugove.
Samo moram maknit koližne kraj ceste da se CP nadničari nevješaju po grmovima
Ne, al moš si stavit
Tak sam ja stavio soju i suncokret u Američku Westbridge mapu.
Ne original iz data foldera nego skinio istu mapu al kao mod, u zip-u.
Sad ću i ja na australiju. Ove sve imaju neke bugove.
Samo moram maknit koližne kraj ceste da se CP nadničari nevješaju po grmovima
Da, ti zaostali nevidljivi collisioni i mene dovode do ludila. Re: multifruit: i ja sam se veselio mapama koje imaju i druge usjeve osim onih par difoltnih. No, malo sam se ohladio kad sam shvatio da treba stalno traziti nove strojeve, one koji podrzavaju te nove sorte, pa zavrsi tako da radim uglavnom sa difoltnim sortama. Meh, cak ni krumpir ne sadim, a kamo li suncokret, soju itd. Johi, najnezgodnija su mi ona 2 colisiona, onaj na sjeveru kod ovaca u onom kanjonu istok-zapad, na desnom rubu ceste kad ides prema zapadu, i onaj negdje kod pecare za viski :) , na glavnoj cesti. Ima ih jos ali ti su mi najgori. Vise puta sam ih trazio u editoru, bez uspjeha
P.S. Povecao sam broj svinja na 2000,i opet je zarada mizerna, novi prascici se kote tako sporo (nema svinjske viagre?).
Koliko svinja vi drzite na farmi? Mislim, na neki 'razuman broj'?
Sinoć sam tražio po mapi te koližne i našo sam 2-3, a taj kod pecare nisam, i onda sam se sjetio da sam to prije riješio. Uglavnom na grmu piše rigid body iliti čvrsto tijelo i onda zapneš. Makneš kvačicu sastrane i onda moš proć kroz objekat. Probo sam malo igrat i više nisam zapinjo tako da misli da sam rješio to, jer drugo drveće i grmovi nemaju rigid body pa moš proć kroz njih.Također je i istovar u pecari u banani pa mi traktor skoči u zrak i onda se nasadi il na zid il na ogradu tako da sam mako i taj koližn sa ograde pa idem malo sastrane a triger za kipanje hvata tak da nema više problema. Sutra stavim soju i suncokret možda i još nešto, pa startam karijeru
Ma eto, nasao sam konacno u cemu je problem u kod onog nevidljivog collisiona na Australia mapi (u kanjonu): jedno malo stablo koje se nadvijalo nad cestu ima odredjen static collision, za razliku od svih ostalih stabala. Static collision kod stabla je ok na normalim mapama, ovdje u Australiji su vecinom iskljucene (zgog pomocnika), a ovdje je to ostalo. Problem je nastao zato sto su sva (vecina) stabala u Australiji prikazana kao zakrzljala grmolika stabla, na nacin da su u editoru 'ukopana' u zemlju i u stvari ona grmlja sto mi vidimo su vrhovi tih stabala koji su normalne velicine. Da nisu ukopana, bila bi triput vislja.
Ides, ides, ides...BUUM! Ne ides vise :)
Evo krivca, sav se zacrvenio od srama,i treba da se crveni!
Doobra cijena kanole!!
Zarada: oko 6 milijuna $
Ja sam imao 4200 ali samo u prvom satu. drugi sat je bio već upola manje. Kak se dobije da se u igri mogu vidjeti ti koližnsi?
Ima još jedan "crveni" grm. Kad nastaviš vozit ravno nekih 200-300 m, na prvoj slici sa lijeve strane puta je veliki grm, kod skretanja desno prema mostu.
Ima još jedan "crveni" grm. Kad nastaviš vozit ravno nekih 200-300 m, na prvoj slici sa lijeve strane puta je veliki grm, kod skretanja desno prema mostu.
Hvala, nasao. Nisam ga bio ni trazio jer se valjda JOS nisam bio zabio u njega.
Sto se tice cijena, primjetio sam da ta 'garantirana cijena 24 sata' ne radi kako treba. Cini se da na orig mapi Hagenstedt, je sve ok, imas vremena 24 sata prodati Svetog petra kajganu ako zelis, dok na vecini (svim??) mod-mapa ta cijena traje tocno 1 'tic' tj. 20 minuta. Isto je na Australiji, isto se dogadja na 2 Rivers.
Cim se ekonomija 'osvjezi', dakle 3 puta u minuti, opa, cijena padne i nastavi se taj trend sve dok prestanes zatrpavati trziste tim proizvodom. To nije u redu, to se dogadja u normalnim uvjetima, dok kod 'velike potraznje' cijena mora biti stalna, zato i cekamo danima na tu priliku da prodamo sve po visokoj cijeni.
Ako igra vara, onda mogu varati i ja! kako? Prvi nacin da kupim gomilu velikih prikolica, parkiram ih kod recimo mlina i cekam na Vel. potraznju. Drugi (mnogo bolji) nacin je da jedonstavno postavim kod mlina sasvim novi silos. Tako ce prodaja teci brze. Ako sa s Editorom doda novi silos u igru, njegov sadrzaj ce biti jednak onom normalnom silosu. To je malo prelagano, pa ja montiram sasvim neovisni silos koji nema veze sa onim glavnim (kod kokosinjca). Ima vise verzija tog moda ja koristim jedan i super mi je. Ukratko, direkt sa polja trpam taj silos umjesto onaj na farmi. Ponekad ne stignem bas sve prodati na vrijeme (novi silos ipak ima konacnu brzinu kojom isotvaruje proizvod u prikolice), ali ja sam zadovoljan.
EDIT:
Ma, pocelo mi je to bivati dosadno, to cekati na veliku ponudu. Evo, npr sad na Australiji skupio 3 milijuna litara psenice, a tjedan dana nema velike potraznje za psenicom. Nece je ni biti uskoro jer sam stavio na 120x i otisao gledati TV. Prva Velika potraznja je bila za slamu, druga za krumpir, a tek treca, nakon 3 dana za Canolu, tj. jednu od kultura koju sijem. A psenica? Tko zna kad ce.
Kad i ako stigne, ionako cu imati novaca vise nego mi treba, tako da..bzvz. Mozda najbolje sijati Canolu i jednu od dvije sorte koje daju slamu, malo psenicu malo barley (slama za krave i svinje), a na veliku potraznju najbolje zaboraviti. Samo malo pricekati da se cijene koliko-toliko oporave, pa prodati.
I nakon godine dana igranja, nisam se uspio prilagoditi tom nacinu igranja da cekam i prodajem SAMO kad su velike potraznje..
Stavio sam soju i suncokret na Australia mapu.
I dok je sa suncokretom sve u redu, soja neće rasti.
U logu piše da je učito oboje, ali samo suncokret raste.
Na karti, kad stisneš pauzu, ima suncokret di je posijano i kolko je naraso, al nema soje, i kad hoćeš snimit i izać, sruši se igra
Jučer sam s patio cijelo veče, i nisam mogo nać grešku.
Probat ću stavit neku drugu sortu
Johi, imas soju na HeavensGateu, mozda se moze tamo 'maznuti' i staviti na AU mapu?Meni je taj multifruit totalna tlaka :(
P.S. Ovi tvoji suncokreti mi izgledaju kao oni na Plants vs. Zombies :D
Napokon uspio...
moze uploud te mape?? :) naravno ako nije problem
Koja slikica od mene..Ubacio nove texture,update-o na noviju verziju,ubacio more realistic mod i classic pack ubacio...Cim sam na novoj verziji zaigrao kisa pala u roku 10 min..
"Zaklat" ćeš jadnog ursusa
Napokon uspio...
moze uploud te mape?? :) naravno ako nije problem
Zasad ne jer moram sve ponovo, pošto sam isprobavo svašta, nešto sam zabrljo pa zablokira igra kad snimaš.
Bude load game ok tamo di sam stao i snimio, al neželim riskirati da mi smulja neki sejv nakon nekoliko sati.
Moram ubacit neke stvari pa ću sigurno stavit koju sliku. Možda i danas to sredim, pošto moj suborac u WOT-u, danas nema vremena... A ti me podsjeti da uploadam
Uglavnom našo sam na Giants DE forumu u čemu je problem, a najveći što neznam njemački
Stavi tu u temu link da mogu i ja download-ati,htio bi malo zaigrat na multifruits mapi...Daj koju slikicu nabaci da vidimo :D
Odradio je ursus svoje,sad je bolja oprema pa nemoze nista osim vuc prikolicu sa gorivom...
Propadanje guma je do traktora...
e decki ovo propadanje guma u zemlju i slajdranje jel to neki mod ili do mape?
samo polako kad rijesis stavis i sve 5 :)
ja sam se da kazem zeznio
skinio link od jeden mape i kada sam je ubacio i krenio igrati moram stiskati f7 da bi stroj isao naprijed nazad
izasao iz mape usao u svoju staru mapu i stari save file a kad ono isto to i na toj mapi
obrisem tu mapu sto sam bio instaliro tu novu reko da mi se makne iz moj stare taj f7
kad ono nista :( ubi me to
samo polako kad rijesis stavis i sve 5 :)
ja sam se da kazem zeznio
skinio link od jeden mape i kada sam je ubacio i krenio igrati moram stiskati f7 da bi stroj isao naprijed nazad
izasao iz mape usao u svoju staru mapu i stari save file a kad ono isto to i na toj mapi
obrisem tu mapu sto sam bio instaliro tu novu reko da mi se makne iz moj stare taj f7
kad ono nista :( ubi me to
Balvanar, izgleda da imas sukob key-bindinga. ima jedan fajl gdje treba ubaciti neki string koji odredjuje koje tipke treba pritiskati za razne funkcije. To ubacis sam. no, imju neki modovi (najcesce oni koji se instaliraju pokretanjem instalacijskke .exe datoteke a ne samim prebacivannjem moda u .zip formi) koji ti sami to u fajlu promijene, i odjednom se tipke na raznim strojevima pobrkaju jer ti stisnes recimo 'M' za..oranje, i istovremeno (a da to ni ne vidis) si promijenio SVIM kombajnima da umjesto slame iza sebe ostavljaju..nista, sameljenu slamu. Naravno, pomocnik u kombajnu nema pojma, i kad dodjes na iskombajniranu oranicu da bi skupio slamu za krave, ne nadjes i S od slame.
Poguglaj malo po forumima (tech/mod support) da ti objasne kako opet srediti key-binding. Ja sam svoje kombajne sredio Balkanskim kljucem: odabrao sam kao JEDINU mogucnost da mi kombajn baca samo slamu, nikakvu u*ranu prasinu, tako se vise ne svadja s drugim modom koji si je 'zabezecirao' tipku "M" samo za sebe.
Ako ti se to dogodilo nedavno, probaj procesljati nove modove jedan po jedan (provjeri u njihovim mod.desc fajlu tko ti je maznuo tipku F7)
Evo prmjer: ovdje se vidi kako je moj (novo instalirani) mod za skupljanje trave/slame 'rake' od Dimanixa maznuo tipku M mojim kombajnima(tipkom M uglavnom biramo izmedju slame/sjeckane slame kod kombajna).
Imam jedan problem :/ od prije koju god mapu stavim ide mi sve bez problema,a evo ima mozda 15 dana koju god sad ovu mapu novu stavim ne moze mi ocitati je :( kada kliknem na mapu i idem na start i onda pise da sacekam da se ucata i kad mi treba doci START da krenem igrati izbaci me iz igrice :( u cemu je probblem? zna li iko?..unaprijed HVALA :)