Ali meni nece da zanje,mozda mora jos malo da sazri
Ali meni nece da zanje,mozda mora jos malo da sazri
Napravio sam neki objekat konvertovao sam ga itd. U GIANTS Editor ima boju sve je ok, ali kad ga pokrenem u igrici sive je boje. Dali neko zna sta je u pitanju?
Nema veze,zaoroa sam sve,posadio sam samo kukuruz
Napravio sam neki objekat konvertovao sam ga itd. U GIANTS Editor ima boju sve je ok, ali kad ga pokrenem u igrici sive je boje. Dali neko zna sta je u pitanju?
A šta si napravio i kako? Jel može slika tog što radiš da vidim?
Neučitava ti texture. Ili si promjenio adresu putanju foldera sa texturama ili su ti texture u drugom formatu.
Skini Notepad ++ i snjim otvori i3d fajl pa vidi i usporedi jel problem u adresi (mislim na - C/texture/deutz/zmaj/babaroga) ili formatu textura.
Notepad++ je must have alat za uređivanje XML dokumenata
Ako nekužiš šta ti pišem, javi i stavi screenshot da vidim, pa ti ja pošaljem sliku na što mislim
Slika: Riješim svijetla i mogu u polje
EDIT: samo radim rescale da bude 1:1 veličina, pošto je bio 4.9m, a prava visina je 3.96m. Veličinom sa isticao ko magare u stadu ovaca
Evo malo slika
Ahhh, originalni Hagenstedt. Skoro da mi fali..
E, vec skoro 2 mjeseca igram stalno ETS2, i jucer me spopala neka nostalgija za farmanjem pa sam malo farmao na Australia mapi.Bas sam uzivao, nisam se vise sjecao koliko je farmanje zabavno!
Tamo sam jos 'mali od farme' i kuburim s novcem pa je jos zabavnije, veselim se svakoj dobroj prodaji.Planiram kupiti brdo opreme ali polako, treba prija pare zaraditi ...
Bas su super oni modovi koji omogucavaju da unajmim strojeve koje trebam. platim xxx eura po satu/danu, i kad je posao gotov, vratim stroj :) Za sada unajmljujem kombajne i
Big M500. Jucer pala ponuda(aukcija) za kupnju dosta velikog polja, kupio sam ga s 50% popusta, ustedio 220.000EU
Cini se da ti nije dobar path do appleta gdje su texture od objekta pa program stavi difolt bijelu boju.Nije dovoljno stavit .i3D, treba i texture. U objects ili buildings (u appletu mapa).
Moze li neko molim vas da mi pomogne da nadjem mod za ove bale,ubacio sam ih dosta ali nece nijedan,molim vas dajte link moda za prikolicu koja kupi bale
Coko, ja sam ti gore dao link da si skineš Cat pack di unutra imaš prikolicu za velike bale.
Moze li neko molim vas da mi pomogne da nadjem mod za ove bale,ubacio sam ih dosta ali nece nijedan,molim vas dajte link moda za prikolicu koja kupi bale
Ako nece od Caterpillara, morat ces ih nabosti jednu po jednu s viljuskarem (nastavak s siljcima za bale) i potrositi/prodati. Drugi puta uzmi mod koji radi normalne bale a ne prizmaticne.
Znaci kockaste da, ali normalne kocke (kvadri).
P.S. Ovo je slika sa Two Rivers mape, dok me drzalo kravlje ludilo (5.000 krava!)
Hraniti ih samo balama je bio Sizifov posao!
Onda je Frisco izumio "futterlager' a Marhu 'Mixing Station' i sve je otislo kvragu
ja igram buligovu preradu org mape i zadovoljan sam
samo trazim jednu mapu a kada nju nadjem nece me vise niti jedna mapa privuci da igram
trebam org mapu znaci onu heged... ALI multifruit :) znaci treba mi soja i suncokret da mogu sijati i da se moze prodavati
dali je tko upoznat sa takvom mapom ili neka druga ali da je dobra kao i ova :)
ja igram buligovu preradu org mape i zadovoljan sam
samo trazim jednu mapu a kada nju nadjem nece me vise niti jedna mapa privuci da igram
trebam org mapu znaci onu heged... ALI multifruit :) znaci treba mi soja i suncokret da mogu sijati i da se moze prodavati
dali je tko upoznat sa takvom mapom ili neka druga ali da je dobra kao i ova :)
Evo ti ova... nije čista originalna, ali je malo izmjenjena i multifrut. Inaće, meni super mapa sa puno mogučnosti. od popravka vozila, prelaska preko crvenog na semaforu do dućana koji radi tek od 7, vage na svakom koraku, velika zgrada koja služi kao silos itd. http://www.modhoster.com/mods/hagenstedt-modified-2013--4
Vidim da su decki iz SMT izdali poboljsanu verziju Vojvodine 'Vojvodina SPECIJAL map V2.0'. Ima prasce,telice za tov, moras/mozes sam voziti i prodavati mlijeko, imaju semafori, nove texture kultura, dodali su suncokret i soju,mali aerodrom, vlak... svasta nesta. Je li tko isprobao? meni je Vojvodina bila OK, iako je nisam puno igrao. Ovo je sigurno puno bolje. A bas sam planirao opet na vojvodini igrati kad mi dosadi ova Australia map
E, da, mapa ma pack modova koji piripadaju mapi, kao svinjska farma itd, tako da mapa i svi potrebni modovi dolaze u kompletu!!
Prestao sam igrati na Vojvodini jer sam bio igru totalno 'usro' silazom za BGA.Samo to sam radio. tada me to jos zabavljalo, sada vise ne. Zelim pokusati jednu dobru mapu bez BGA (neka je BGA unutra, ja necu koristiti) te bez KRAVA!!
Ovce su OK (ali bez automata za skupljanje bala vune od Marhu!!)
Pravi davez je skidati one palete/bale vune kad se napune, jednu po jednu, ali ok, nesto se mora raditi.
Je li tko probao igrati neku mapu bez zivotinja i bez BGA, i bez misija? Prezivljavas samo od prodaje poljoprivrednih proizvoda?
Pitanje!Jel ima kakav hack da mogu spojiti 5+ prikolica? Več nakon treče je gotovo nemoguče i treba 1h da se spoji...
Pitanje!Jel ima kakav hack da mogu spojiti 5+ prikolica? Več nakon treče je gotovo nemoguče i treba 1h da se spoji...
Ma ne treba! koristi 'Balkanski kljuc'! Tj. novu prikolicu postavi tik do mjesta gdje mora biti da bi se zakacila za zadnju u nizu, samo sto je lijevo ili desno od nje (Paralelno). Onda je otkaci i traktorom/kamionom je odguraj na mjesto i zakaci je. najlakse bagerom jer mozes upravljati lopatom hehe
P.S. zasto jednostavno ne povecas kapactet prikolice sta ja znam...na 50000 ili 80000 pa ce ti par njih biti dosta.Plus jos i kamion-kiper koji ih vuce, i on moze nositi svoj dio tereta.
P.P.S. Isprobao sam novu mapu Vojvodina i puno je bolja od stare. ima prascice (animirane) i telice (isto animirane) i tvornicu stocne hrane! Slicno kao od Marhu mix station samo je ovo ogromno, hebena zgradurina u koju udjes sa kamionom/traktorom :)A hrana se mijesa u betonskom kontejneru velicine olimpijskog bazena
Jel zna neko da li ima mod da mogu spremat gotov mix iz mixstation?Znaci kad mixstation napravi 100 000 mixa da ga mogu spremit negdje
ko sto ima storage za travu i sijeno.
Jel zna neko da li ima mod da mogu spremat gotov mix iz mixstation?Znaci kad mixstation napravi 100 000 mixa da ga mogu spremit negdje
ko sto ima storage za travu i sijeno.
Pancurak, najefektnije je instalirati Futterlager. No, to moras sa editorom. Ako igras Westbridge mapu, izasao je mod gdje postavljas futterlager bez editora(placeable mod)! Radi samo na Westbridge (jer se Westbridge mapu ne moze mijenjati).
Inace ako nisi 'na ti' sa editiranjem mape, uzmi neki od modova gdje mozes kipati na zemlju (placeable heaps, tip anywhere, alternative tipping). Onda ce ti trebati transportna traka ili bager (utovarivac) koji moze prevoziti gotovu hranu. Imam ja svoj modificirani koji prihvaca sve ako ti bude trebao. preradjeni lizzard.
P.S. zasto ti treba skladiste gotove hrane? Postavi si jos jedan mixing station pa ces imati 200.000L gotove hrane. To ti je dosta za hraniti 1000 krava danima.
Malo mi je 1000 krava ocu veliku proizvodnju :D...igram Paradise mapu...tako da mogu unaprijed spremit velike kolicine na milijune i milijune litara gotovog mixa :D
da pokupujem sve njive posteno i svu opremu pa kad pokrenem sve to da mi se pc raspadne :D
hahhaa...vec cu smislit nesta :D
Malo mi je 1000 krava ocu veliku proizvodnju :D...igram Paradise mapu...tako da mogu unaprijed spremit velike kolicine na milijune i milijune litara gotovog mixa :D
da pokupujem sve njive posteno i svu opremu pa kad pokrenem sve to da mi se pc raspadne :D
hahhaa...vec cu smislit nesta :D
Sto Paradise nema futterlager? Ja sam samo pogledao slike i filmice, nema teorije da takva mapa prodadi na mojoj staroj pegli. Meni je i Australija preteska.
Ae sretno, i javi kako ide tvoj-mega pothvat
P.S. Ako nekom treba (radi samo na Westbridge):
http://www.modhoster.com/mods/westbridgehills-cow-forage-storeage-addon
Jel ima ko neki mod za široki kultivator jer imam puuno polja,i dali može neki link moda da je dobra mapa?
Jel ima ko neki mod za široki kultivator jer imam puuno polja,i dali može neki link moda da je dobra mapa?
kultivator http://www.modhoster.de/mods/horsch-joker12rt , meni osobno najbolja mapa http://www.modhoster.de/mods/heavens-gate--2
kultivator http://www.modhoster.de/mods/horsch-joker12rt , meni osobno najbolja mapa http://www.modhoster.de/mods/heavens-gate--2
Trebam barem 20m,jel ima takvo šta?? Mapu skidam,hvala!
Jel ima gdje zadnji "narodni" update za običnu i Titanium edition igru?