- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slamu možeš iskoristiti kao dodatak u mixu za hranu za krave u onoj kuhn mješalici, ili ju možeš nastrti pod krave sa onim bale schrederom ili kako se već zove.
Ili ih jednostavno prodaj.
A kako mogu da ih prodam,msm kako,gde su mi,ja kada sam usao da nastavim igru nije mi imalo bala na prikolici
A kako mogu da ih prodam,msm kako,gde su mi,ja kada sam usao da nastavim igru nije mi imalo bala na prikolici
Prodaješ ih na svojoj farmi.Vidjeti ćeš jednu drvenu kućicu i ostatke slame unutra i malo ispred nje.Tu ih iskipaj i naguraj unutra i dobitićeš novce za to.
Hvala,probacu
pozz farmeri evo jedno glupo pitanje moze li org key Farming simulator da ja koristim na PC a igra je od Nintenda ako me razumijete?
ja imam igricu ali je Pirat eh bili pasao key na nju.
pozz farmeri evo jedno glupo pitanje moze li org key Farming simulator da ja koristim na PC a igra je od Nintenda ako me razumijete?
ja imam igricu ali je Pirat eh bili pasao key na nju.
Stvarno ti je glupo pitanje.
Jel se netko bavi sa izradom/prepravljanjem modova?
Zanima me da se savjetujemo i pomažemo kod uređivanja i pravljenja modova.
s čim uzmete onaj pallet fork,fronk kak vec,sto košta 800$, s traktorom nemogu nikako :O
Moras da kupis masinu slicnu traktoru,tj kao viljuskar,tamno crvene je boje kosta ja mislim oko 26.000
Pozdrav.
Molim vas ako možete mi dati link za download crack-a.Ja sam pokusavao naci i nasao sam par njih ali nemogu ih otvoriti jer su zaštićeni šifrom.
Hvala unaprijed.
Stigla je nova farma za mobitele i tablete!!!! Besplatno je skinite sa http://apkfordownload.blogspot.com/2013/11/farming-simulator-14-v101.html
Kako mogu da slikam,da mi ostanu slike,da ne idem na print screen i na paint nego normalno da stisnem dugmic i da slika
Kad stisneš print screen slika se spremi u my documents/my games/farming simulator 2013/screenshots
Kako mogu da slikam,da mi ostanu slike,da ne idem na print screen i na paint nego normalno da stisnem dugmic i da slika
Malo nerazumljivo...stisni print screen i imaš sliku.
Hvala,sada sam razumeo :D
CSI
kolega moze link od ovoga prikljucka na kombajnu za silazu za "malo" veci zahvat :)
CSI
kolega moze link od ovoga prikljucka na kombajnu za silazu za "malo" veci zahvat :)
http://www.farmingsimulator-mods.info/load/combines_excavators/forage_harvesters/krone_easycollect_wide/119-1-0-3083#
Majstori moze jos jedna pomoc jeli se jos nekome ovako nes desavalo,sve radi samo nece da mi utovara bale
To ti nije prikolica za velike bale. to ti je prikolica za normalne bale, a ti kolko vidim imaš velike bale.
Evo i od mene nekih screenshota...
A imas li link moda te prikolice
A imas li link moda te prikolice
Evo recimo, CAT pack... U tom packu imaš i prikolicu za bale na koju možeš natovariti i te velike bale.
Ljudi jel moze mala pomoc?
Reci sta ti treba
Kombajnom...
Znam i ja da treba kombajnom,ali sa kojim priljuckom napred,ako moze slika priljucka, i ako moze slika iz igrice kako izgleda sadilica za kukuruz (u igrici)
Znam i ja da treba kombajnom,ali sa kojim priljuckom napred,ako moze slika priljucka, i ako moze slika iz igrice kako izgleda sadilica za kukuruz (u igrici)
Ovo šta ti imaš je kombajn za siliranje.Priključak je ok.