Zanimljiva stvar za nas koji volimo drzati puno krava :)
Spremiste za gotovu hranu sadrzi 100 tona mixa.
Vidim da dosta sporo proizvodi mix, nesto u stilu: 'nakrcaj i zaboravi'. Napunimo ulazne kontejnere i on polako proizvodi mix. kad zatrebamo, samo grabimo i vozimo.
Meni je za sada jos uvijek dobar moj futterlager + velika mjesalica od 48.000 litara i koja uz to uzima za mix i kukuruz :)
EDIT: nakon sto sam taj mix station neko vrijeme koristio na farmi, poneki utisak.
-Mijesalica radi ok, jest da je 10000 kila mixa na sat sporo, ali nitko ne brani da se postavi nekoliko mijesalica jednu do druge. 5 komada= 50000l mixa na sat i ukupni sadrzaj svih kontejnera 500.000. Dosta i za zahtjevnije.
Za nekoga tko nije vican editoru, velika stvar. Jedino nema skladista za pojedine vrste hrane, trava, slama, silaza.. jedna verzija je da travu i slamu baliramo, i drzimo u blizini.Stvar prima bale bez problema.Bale trave mogu biti zelena trava ili sijeno.ili kupimo pokosenu travu i trpamo. Silazu iz bunkera na rancu ili kod BGA. Druga verzija: neki od onih modova gdje se moze kipati bilo gdje. Jednu 'hrpu' za slamu, drugu za travu, silazu vozimo iz bunkera.
I jos nesto: mix stanicu se moze 'trpati' i sa utovarivacem ako podrzava sve tri vrste hrane, travu, slamu i silazu. Moj je multi-fruit i radi bez problema.
P.S. Ne pisem sve detalje za vas stare macke, nego i za ove novije igrace kojima bi ta stvar mogla pomoci ako nisu vicni da sami mijesaju mix.