dali ima kakvih novih zanimljivih mapa sa sojom suncokretom i drugim zitaricama za sijati?
niko nista nepise ili se neigra ili su na moru pa ce bacirti jesensku brazdu kad se vrate kuci :)
dali ima kakvih novih zanimljivih mapa sa sojom suncokretom i drugim zitaricama za sijati?
niko nista nepise ili se neigra ili su na moru pa ce bacirti jesensku brazdu kad se vrate kuci :)
Evo ja trazim mapu da mozes sijati vise vrsta..Vec sam neke imao i igrao na njima ali nemos nista sa njima,a neke mi odjednom brisu vozila sa mape...Nadam se da cu naci mapu gdje sve funkcionira...
ako nadjes pa odma javi :) ja sam skinio isto nekoliko ali sve bezveze sada igram org mapu ali sa nekim preinakama na poljima i mjestima za ostavljati strojeve
nista posebno ali gura se :)
Evo ja trazim mapu da mozes sijati vise vrsta..Vec sam neke imao i igrao na njima ali nemos nista sa njima,a neke mi odjednom brisu vozila sa mape...Nadam se da cu naci mapu gdje sve funkcionira...
Ja sam imo problem nakon 5-6h igre, sa JD W660. Snimim normalno, a kad učitam nema nijednog vozila.
Ošo u save mapu napravio backup xml. i u njemu briso vozila po 2-3 kom, pa učitavanje igre dok nije proradila.
Skonto da je do tog kombajna i onda samo njega obriso iz sejva, i sad dalje igram normalno i normalno se učitava sejv.
Loš mod ili neki mod conflict. Šteta jer je dobar stroj
Slike...
Proširivanje njive sa JD 6210R, nova linija sa 210 ks, a plug je original iz igre.
jarane kako to oreš neide to tako :D
a jel to mod sa takav izgled oranice ili sto je to da se vide brazde?
jarane kako to oreš neide to tako :D
Ok pouči me kako se ore, ako znaš bolje
a jel to mod sa takav izgled oranice ili sto je to da se vide brazde?
To je ova TheLake with washer and Mistmod v2.0
mapa i ima sve izmjenjene teksture, izgleda ko neka crnica, a sjaji se jer traktor ima plavkasta svijetla i izgledaju kao xenon
izgleda mi dobra mapa i kad kilknem na taj link pregledam sve ali NIGDJE nema link da vidim download?????
daj reci gdej si ga ti nasao :)))))))
izgleda mi dobra mapa i kad kilknem na taj link pregledam sve ali NIGDJE nema link da vidim download?????
daj reci gdej si ga ti nasao :)))))))
odmah iznad slike ti je link... fino pise: AllesImModsOrdnerEntpacken.zip [163.99 Mb] (Downloads: 532)
narode trebam pomoc
nekuzim se u modove i instalaciju pa me zanima kako da instaliram ovu mapu
ima ovih 5 zipova u sebi i kako da to rijesim
narode trebam pomoc
nekuzim se u modove i instalaciju pa me zanima kako da instaliram ovu mapu
ima ovih 5 zipova u sebi i kako da to rijesim
Za svaki zip napravis folder,ubacis u folder,ekstraktas i copy/paste u mods folder...
dali je skinio tko ovu mpudali ima sto novoga u njij ako netko zna
narode dali netko ima iskustva sa nekom mapom koja ima mod za kisu,da bude koji kisni dan a ne samo sunce ili oblacno??
igra je odlicna samo ima tih par sitnica nedoradjenih :)
na ovoj mojoj mapi pada kiša :D
a koja je to tvoja mapa? :)
zašto me traži CD kada oću igrati kad sam prije igro bez CD-a
mapa je bulusowo v2
Ako mi može neko reć dali mogu ova dva kombajna za repu i krumpir ići sama da nemoram ja vozit..hvala unaprijed :)
Ako mi može neko reć dali mogu ova dva kombajna za repu i krumpir ići sama da nemoram ja vozit..hvala unaprijed :)
Stisnes slovo H i on sam radi...
Stisnes slovo H i on sam radi...
a ima i nekih radnji sa strojevima koje moras sam radit bez pomoći
Pa nemože se stisnut slovo H kad nema..
Izgleda da ima..
ljudi jel igra ko multiplayer i kada?ujutro, popodne, navecer? jos nisam naiso na server s domacim ljudima
pa key ti kosta 90 kn barem to nije problem izdvojiti
ehh jeste problem kad nemas posao 6 mjeseci pa radis na crno da se jedva prehranis
(Drzava u banani)
ehh jeste problem kad nemas posao 6 mjeseci pa radis na crno da se jedva prehranis
(Drzava u banani)
istina... al niko tebi ne moze dat svoj key... ne mogu dvojica sa istim igrati...