Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.002.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

Mozes kupit igru i dobijes. 

MZ
12 godina
neaktivan
barle666 kaže...

pozz ljudi,može li mi netko reci gdje se može naci key za patch 1.4?

kupiš, ostalo je piratstvo (zabranjeno na forumu)

12 godina
neaktivan
barle666 kaže...

pozz ljudi,može li mi netko reci gdje se može naci key za patch 1.4?

Ima keyeva koliko hoces u trgovini GIANTS-a.

12 godina
Farming Simulator 2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

ma lopov da ga ebes... vidi ovo fifa 13 15kn... hahahaha... nema sanse da je to original... mada bi bas volio probat, jer s druge strane, sta mogu izgubit osim pisljivih 15kn... iduci vikend popijem pivu manje i eto! da imam karticu il nesto, sad bi narucio nesto od toga samo da probam :)

btw, vi koji trazite nesto za slepanje, ima negdje za skinut lanac za slepu, al bas lanac, koji ima i karakteristike lanca :D znaci lanac koji se savija i "ponasa" kao stvarni :) probat cu nac link ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
karlo666 kaže...
macgyver 53 kaže...

ma lopov da ga ebes... vidi ovo fifa 13 15kn... hahahaha... nema sanse da je to original... mada bi bas volio probat, jer s druge strane, sta mogu izgubit osim pisljivih 15kn... iduci vikend popijem pivu manje i eto! da imam karticu il nesto, sad bi narucio nesto od toga samo da probam :)

btw, vi koji trazite nesto za slepanje, ima negdje za skinut lanac za slepu, al bas lanac, koji ima i karakteristike lanca :D znaci lanac koji se savija i "ponasa" kao stvarni :) probat cu nac link ;)

Tak svi misle i tak taj lik zaradi. Ne kupuj {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
12 godina
Farming Simulator 2013

I još daje igre gratis, odmah mi je bio sumnjiv ali eto pitao sam da čujem i vaše misljenje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel neko zna gdje idu placeable objects modovi da bi bili u igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

jel neko zna gdje idu placeable objects modovi da bi bili u igri

Pa isto u mods mapu. Samo ih kupuješ u placeable objects (ili sl.) prozoru za kupovinu, a ne u mods prozoru di su traktori i strojevi

zzzZZzzzZZzzzZz...
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 23:14 (hijena).
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
hijena kaže...

Pozdrav ljudi imam jedan problem u Farming simulatoru 2013 naime vidio sam onaj toxbar za sljepanje i uzeo sma međutim nemogu zakaciti za traktor samo za imt  i kada hocu zakaciti dr. imt nemogu dali znate rijesenje? http://upload.slike.com/slike/L7tJH.png  http://upload.slike.com/?v=L7tJH.png

Unaprijed Hvala!

Skini neki drugi mod za šipku, šta će ti toliko novaca?

Probaj s ovim http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/tow-bar-v-1-0-mp.html                                  

Hvala ti ma natukao sam sa vjetrenjacamam puno toga .

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Imam isti problem da mi nece towbar zakacit za niti jedan traktor znali tko kako rijsetiti to? 

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da stavim u mod mapu i stoje za kupit u igri ali niti jedan mod  nemogu kupit to govorim za placeable objects i to

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 0:55 (Majestic Ik).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

batalite se glupavih towbarova, evo vam prava stvar!

http://www.uloz.to/xfzQqyh/vontatolanc-zip

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ma dobro, kog jarca to teglite u igri? Kvare vam se traktori ili sto? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ma nije to ali fora se kacit... :D 

Ida vas jos pitam nije vezano uz fs 2013, ali dali hoce netko igrat fs 2011 multiplayer? Ja sam za a ako netko hoce neka me doda na xf zetor5320.!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nisam imao vise zivaca paziti na glupu paletu sa vunom po cijeli dan, i 'trampio' sam 3000 ovaca za 300 krava, skupa s hranom i sve. Ahhhhh..olaksanje!!{#}

E, sto me nervira ovaj mljekar na Two Rivers!! Ako sam tamo kod mljekare kad tanker krene, redovito se na krizanju zabije u lampion, pa ga moram sa svojim malim ATV-om 'puknuti' s desne strane da ga odglavim. Ali, ako nisam tamo, tj, on vozi OOS-out of screen, onda je sve u redu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 18:04 (BULIGO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Nisam imao vise zivaca paziti na glupu paletu sa vunom po cijeli dan, i 'trampio' sam 3000 ovaca za 300 krava, skupa s hranom i sve. Ahhhhh..olaksanje!!{#}

E, sto me nervira ovaj mljekar na Two Rivers!! Ako sam tamo kod mljekare kad tanker krene, redovito se na krizanju zabije u lampion, pa ga moram sa svojim malim ATV-om 'puknuti' s desne strane da ga odglavim. Ali, ako nisam tamo, tj, on vozi OOS-out of screen, onda je sve u redu {#}

to je msm jedan od bugova na mapi :) isto kao na OGF, kad krene s moje farme prema mljekari prvih 50-ak metara sevelji po cesti ko zadnji pijanac, al kad uspije stabilizirat kamion vozi fino :D

i da, ovaj lanac za slepu mi dobro dođe, nekad znam zaglavit negdje, za neki kamen, ili kad glupi helper zapne za drvo, izvucem ga i teraj dalje :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 18:48 (karlo666).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Odlican novi mali mod za one koji tek krecu u biznis sa stokom:

http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/4301-buy-many-animals-v10.html

Nema vise bjezanja, balondzijo!! RATATTAATATA!! HAHAHAHA!

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 2:51 (BULIGO).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ima ko da se kuzi malo u modanje ? zanima me kako natjerat ovaj lexion da ide bar 30-ak mph ?

http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=163

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Splićo kaže...

ima ko da se kuzi malo u modanje ? zanima me kako natjerat ovaj lexion da ide bar 30-ak mph ?

http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=163

ma ti si pobrkao FS i NFS... kad idem negdje na udaljeniju njivu, kombajne prevozim kamionom, jer je presporo da vozim jedan, pa onda drugi, predugo traje... ovako ih jednostavno natovarim na prikolicu i odma tamo u isto vrijeme krecu radit i brze stignem na odrediste :)

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

to baš i nije odgovor na moje pitanje zar ne ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Splićo kaže...

to baš i nije odgovor na moje pitanje zar ne ?

u šta mu spusti {#}

btw da ne bude spam, buligo možeš li mi reći kako se zove onaj mod koji se spoji na big x pa on sjecka ono šta bude iza kombajna nakon pšenice i ječma?

14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

u šta mu spusti {#}

ma nije mi namjera ni dizanje ni spuštanje.....samo želim odgovor na pitanje ako itko zna..

15 godina
neaktivan
Splićo kaže...
Predator003 kaže...

u šta mu spusti {#}

ma nije mi namjera ni dizanje ni spuštanje.....samo želim odgovor na pitanje ako itko zna..

pa nije ni moje namjera da ZaJe.... nego samo kazem kako ja to rijesim, em je brze i bolje em efikasnije i jeftinije! mada znam i kako promijenit brzinu al ne radim to :) odes u xml fajl moda i tamo imas sve podatke za traktor/kombajn... jacina, brzina, tezina traktora, cak sam na nekima vidio i maximalna nosivost.... isto tako imas i za kombajne... odi u taj fajl i poigraj se malo, a buduci da to buligo radi malo cesce od mene, on ti moze dat neke tocnije podatke, koje vrijednosti da upises ;)

@Predator003 eto bas me pravo spusti! sad sam visok 160cm :D

12 godina
neaktivan

Napravi negdje poseban direktorij, koji se zove isto kao i kombajn-mod, ali bez onog .zip.

Stavi u taj direktorij mod, i raspakiraj ga tu unutra (extract here).

Pronadji .xml datoteku od moda, npr. hebenosporikombajn.xml

otvori fajl sa nekim text editorom

potrazi podatke motora kombajna.

Oni razni RPM su brojeviokretaja motora u raznim brzinama, prvi je prva brzina (tipka 1), drugi u drugoj, treci u trecoj a cetvrti je brzina traktora/kombajna u 'harvesting' brzini, brzina kombajniranja. Sve okretaje mozes povecati koliko zelis, i ubrzat ces kombajn. Najbolje da povecas brzinu SAMO u trecoj, jer je to onda max brzina i ne utjece na brzinu kombajniranja koja ima svoju granicu.

TORQUE je zakretni moment, tj. koliku snagu ima motor na odredjenom broju oktretaja. Povecanjem torque-a direktno povecavas snagu motora!!

BRAKEFORCE je 'snaga' ili otpor koji vozilo pruza kad je oduzet gas, najvidljivije kod prikolica kad kreces unazad, pa se ona 'ukopa' i nece u rikverc. Za kombajn ne diraj.

<accelerationSpeed maxAcceleration="0.30" deceleration="0.6" backwardDeceleration="0.7" /> acceleration je - ubrzanje. AKo stavis veliki broj, kombajn krene ko iz pracke. Stavi razumni broj. To direktno utjece na onu 'tromost' koju imaju sva vozila, tj. kad pritisnes tipku za gas/naprijed, a on jo sneko vrijeme stoji i oce-nece krenut. Ako stavis veliki broj, krene ko iz topa i propne se.

jos npr. <bunkerSiloCompacter compactingScale="2"/> to znaco koliku 'tezinu' ima vozilo ako zelis s njim kompaktirati chaff u BGA/kravljem bunkeru za praviti silazu. Ja to radim samo sa utovarivacem, tako da je kod drugih vozila nepotrebno mijenjati, osobito na kombajnu. Mozes skinuti sjecivo i s kombajnom kompaktirati chaff za silazu ahah.

Jos imas:

forwardGearRatio="15.5" backwardGearRatio="17" differentialRatio="1"

to je omjer (ratio=omjer) brzina u mjenjacu. Ako nisi siguran sto radis, najbolje ne dirati jer mozes carski shebati ponasanje vozila.

Za kraj: najbolje povcati samo brzinu u trecoj brzini (maksimalna brzina) koju ces koristiti SAMO TI kod premjestanja kombajna. AI ne koristi tu brzinu nego samo onu '4' tj. brzinu kombajniranaja, i tu pusti kakva jest.

U mom promjeru bi bilo dovoljno onaj broj na 2 mjesta 2300 povecati na npr. 3000 i ubrzali smo vozilo za nekih 30%. ako je islo 15 milja sad ce ici 20 itd.

Kad si gotov s izmjenama, opet snimi fajl sa  SAVE, i onda sve datoteke u direktoriju osim originalne .zip zapakiraj nazad u .zip, isto ime kao original. Tim novim .zip 'pregazis' originalni .zip koji je u /mods direktoriju.

Ako zelis vise sigurnosti, mozes prije svega kopirati originalni .zip mod negdje drugdje da se imas kamo vratiti ako zaseres mod. Pa opet ispocetka.

Nadam se da sam malo pomogao ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 17:16 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

niko nije ni vidio pa evo opet:

" da ne bude spam, buligo možeš li mi reći kako se zove onaj mod koji se spoji na big x pa on sjecka ono šta bude iza kombajna nakon pšenice i ječma? "

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 17:16 (Predator003).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

niko nije ni vidio pa evo opet:

" da ne bude spam, buligo možeš li mi reći kako se zove onaj mod koji se spoji na big x pa on sjecka ono šta bude iza kombajna nakon pšenice i ječma? "

Jel ovo??

http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/3697-crown-easy-flow-380-v10.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 17:30 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozz igram vec dosta igru ali sam samo zamlju obradjivao imam 12 traktora i 32 prikljucka i to 25 su mi oni veliki (10 samo fendovi) 3kombajna lexion770,cijeli sustav za travu,prekretace kosilice balirke prikolice sve po 2x jer baliram na 2 udaljene lokacije :)

napunio box za silazu,prekrio,fermentiralo,kupio krave 50komi sada se sa time zanimam,

i igram standardnu mapu nisam nikakav mod za mapu stavljo niti sta mjenjao

sad mene zanima na poljima broj 6,7,8 ima postrojenje koliko sam skuzio za silazu 3 ili 4 boxa

mene zanima kada ih ja napunim i kad to sve fermentira dali ja to mogu nekako prevesti na farmu krava ili negdje prodati??

to jos nisam shvatio nadam se da neko zna!

i koja prikolica mora biti da mogu kipati repu?? 25ha sam preoro jer sa onom velikom vadilicom nisam moga nigdje kipati :(

i kako namjestiti da bude kisa ja je jos nisam vidio niti kisu niti snjeg :)

nadam se da neko zna odogovre :)  hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kad chaff fermentira u silazu, mozes prodati tom istom postrojenju, samo utovarivacem zagrabis i iskipas u onu jamu tu blizu onih kupola.

Mozes silazu voziti prikolicom na farmu krava, ali nemas tamo gdje iskipati..osim..u kasiku utovarivaca, pa u mixer {#}

Postoje mod-mape koje imaju ugradjeno spremiste hrane 'Futterlager' tu mozes kipati silazu za rezervu. Na originalnoj mapi  toga nema. Moze se ugraditi sa Editorom, ali ako ne znas sto radis bolje ne dirati originalnu mapu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 19:03 (BULIGO).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice