- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne igram multiplayer, samo solo+ pomocnici
koliko vam traje fermentacija,ja napunio 420K i traje više od 1 H, još je u tijeku, i 1T prodam za 1280
igram hagenstedt normal, je li to zbog toga što ja još nisam updateao 1.4 (nisam kupovu igru pa ne mogu)
ima ona jedna igrica isto kao farming simulator, možda je čak i bolja, samo se ne mogu sjetit kako se zove, možete li mi reći točan naziv, nešto a???? simulator
ima ona jedna igrica isto kao farming simulator, možda je čak i bolja, samo se ne mogu sjetit kako se zove, možete li mi reći točan naziv, nešto a???? simulator
Agricultural Simulator 2013
edit: čuo sam bio već za nju ali sma mislio da je isto smao drugo ime a sad vidim da je dobra skidam je :D
Ja sam prošle godine skinuo Agricultural Simulator 2011 i igra je puna bugova ni jače konfe ju nisu mogle normalno vrtit. Kada skinete 2013 javite kako radi da neskidam bezveze.
koliko vam traje fermentacija,ja napunio 420K i traje više od 1 H, još je u tijeku, i 1T prodam za 1280
igram hagenstedt normal, je li to zbog toga što ja još nisam updateao 1.4 (nisam kupovu igru pa ne mogu)
Ma nije, u stvarnosti fermentiranje traje tjednima, u igri nekoliko game-sati, svakako manje od 1 dana. Gledaj koliko % je fermentiralo,pa stavi na 120x vrijeme i vidi koliko vremena treba za svaki postotak.
Igram na two rivers i BGA 'jama' proguta vise od 2 puna bunkera, tj. vise od 1.2 milijuna litara silaze na dan!!
Puno para, ali bogme i puno posla!! Placaju mi 800 eura za tonu, manje nego Hagenstedt (na normal tezini). Bah.
Ja sam prošle godine skinuo Agricultural Simulator 2011 i igra je puna bugova ni jače konfe ju nisu mogle normalno vrtit. Kada skinete 2013 javite kako radi da neskidam bezveze.
Citam da je jos uvijek bezveze
Navodno je bolje strukturirana i bolje zamisljena ali izvedba sepa. Mozda nije dobro optimizirana.... na pocetku topica su o njoj raspravljali Karlo i Headshot cini mi se. Odvrtite nazad topic kod pocetka, tamo pise sve.
Nema vise mjesta!! Sto sad???
ma nesto je bolja od 2011 al nije to to... msm agricultural... citao sam da ipak ima puno bugova i ja je nemam u planu skidati :) bio sam skinuo 2011 i sa ovom mojom konfom ju nisam mogo igrat.... mislim wtf? onda je cak bila i povucena iz prodaje... zanimljivo je odrađeno ovo oranje i neke sitnice, al nekako ne doreceno, meni je ipak fs bolji ;)
ma nesto je bolja od 2011 al nije to to... msm agricultural... citao sam da ipak ima puno bugova i ja je nemam u planu skidati :) bio sam skinuo 2011 i sa ovom mojom konfom ju nisam mogo igrat.... mislim wtf? onda je cak bila i povucena iz prodaje... zanimljivo je odrađeno ovo oranje i neke sitnice, al nekako ne doreceno, meni je ipak fs bolji ;)
Kako ide stvar s modovima, Karlo? Jesi li uspio 'destilirati' 500 naj-naj boljih??
nisam igrao jer imam neki problem, nakon učitavanja samo ostane crno alt+tab i pogledam procese i kaže da se izvodi, nezz u čem je problem.
ali šta sam vidio na yt čini mi se bolja jer realnija je pogotovo brazde pri oranju ovdje (FS) je cijela mapa praktički ravna msm polje nakon bilo čega samo se promijeni slika, ona mi izgleda više realna i više simulator nego ova, ova je više igra nego simulator
Dosao sam do tocke da sam se toliko prosirio i pravim vise silaze nego to BGA moze progutati. Morat cu neka polja predvidjena za kukuruz-silazu poceti sijati nesto drugo. A tako je dobro 'sopati' BGA, dobra lova, ne treba cekati na 'veliku potraznju'....
P.S>
Trazim dobru tanjuracu (kultivator) sirine 9-10 metara, ne mogu nac pravu. Hvala!
Evo dok skinem AS 2013, pa ću probati i viditi jel valja i jel se isplati dat 20E za nju.
Probo sam onu AS 2011 al nije valjala. Štekala i mutna slika bila da boli glava. Previše "bluma". Zanimljive ideje ali loša izvedba.
Onda sam na stranom forumu pročito da su ljudi slali mailove na support autorima igre, da kažu šta nevalja, a oni su ih sve ignorirali, itd.
Izgubio sam volju za igranjem na orginalnoj mapi, prodao silažu zaradio preko 1 milijun kupio sve strojeve koje nisam imao, dosta polja, još krava i sad stalno imam para ko blata pa mi više nije zanimljivo. Ako netko zna neku dobru mapu sličnu kao two rivers da ima i velikih i malih polja, da nešteka igra sa njom i da nije sva monotona neka mi da link. Hvala!
Dobra je ova na kojoj ja igram..Central kansas v2...Ima dosta polja i sve je blizu...
Dobra je ova na kojoj ja igram..Central kansas v2...Ima dosta polja i sve je blizu...
Nju sam već isprobao nije mi baš prirasla srcu :)
ma taj Agricultural meni ne pase nikako... bolje je odrađeno to oranje, ali to je sve samo ideja dobra, izvedba je prilicno losa... nema modova, sto je meni prilicno bitna stvar... treba probati, al ipak je meni FS bolji :)
@BULIGO prebrao sam modove i sad imam nekih 400... al svejedno se to lagano popunjava jer svaki dan izađe nesto zanimljivo :)
Skinio 2 puta i sve traže šifru za raspakovati rar, i naravno link na opasne stranice.
Tako da što se mene tiče, lažnjak i nemojte ni skidati da vam bezveze komp radi promet.
A vidio sam i demo od nekih 600mb, pa jedino to probati...
Nju sam već isprobao nije mi baš prirasla srcu :)
Mozda da probas ovu
http://www.modhoster.com/mods/mscymap--2
si pogledao vec Vojvodina mapu?? ima mala polja koja polako 'okrupnjujes' u ogromna koliko imas novaca, toliko dijelova kupujes.
Vojvodinu sam probao, skidam ovu što si mi preporučio.
Mozes mi reci kako se u Vojvodini aktiviraju one prokl** lule u silosu? Uspijevam iskrcati sve u resetku ali nikako da iskrcam u prikolicu?
Pitaj Karla za OGF Hagenstedt, mocno preradjena originalna mapa. Ili big Tony's Hagenstedt, malo preteska za moju staru kantu, puno preradjena, ako te jos uopce zanima nekakva varijacija hagenstedta. Ja sam jos na Two Rivers, nekako mi pase dobro. Oko 80 sati i jos vuce..
Zaglibio s ovcama. Zao mi je sto sam se uopce upustao u to. Stalno moram bdjeti pored one palete s vunom. Samo da konacno glupe ofce pojedu silnu travu koju sam potrosio na njih, i sve ih saljem u mesnicu.Krave su ok, oko 1000 krava imam. Staklenici su katastrofa. Ono, 80 dolara na sat? bez zafrkancije?? zasto ne OSAM na sat? kad vec rintam za kikiriki...Moj dan je sve duzi i duzi. dok obradim/posijem/pognojim/oberem/itd 20 oranica...dan nikako ne prolazi, nema velikih potraznji, pare od mlijeka rijetko dobivam, 12 sati je citava vjecnost. Jedino BGA radi dobro, svako malo financijska injekcija da se mogu malo poigrati s novim igrackama..
Nastavit ću igrat gdje sam stao na orginalnoj mapi jer mi se neda počinjat sve ispočetka a novce ću trošit na krave. Jel kod vas kad padala kiša?
Nastavit ću igrat gdje sam stao na orginalnoj mapi jer mi se neda počinjat sve ispočetka a novce ću trošit na krave. Jel kod vas kad padala kiša?
Kod mene je jednom padao snijeg, ali kisa jos nije.
Pozdrav ljudi imam jedan problem u Farming simulatoru 2013 naime vidio sam onaj toxbar za sljepanje i uzeo sma međutim nemogu zakaciti za traktor samo za imt i kada hocu zakaciti dr. imt nemogu dali znate rijesenje? http://upload.slike.com/slike/L7tJH.png http://upload.slike.com/?v=L7tJH.png
Unaprijed Hvala!
Pozdrav ljudi imam jedan problem u Farming simulatoru 2013 naime vidio sam onaj toxbar za sljepanje i uzeo sma međutim nemogu zakaciti za traktor samo za imt i kada hocu zakaciti dr. imt nemogu dali znate rijesenje? http://upload.slike.com/slike/L7tJH.png http://upload.slike.com/?v=L7tJH.png
Unaprijed Hvala!
Skini neki drugi mod za šipku, šta će ti toliko novaca?
Probaj s ovim http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/tow-bar-v-1-0-mp.html
pozz ljudi,može li mi netko reci gdje se može naci key za patch 1.4?