Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

E, imam problem. Kad sam sad pokrenuo FS13 opet me pita za product key. Unio sam starog, ali ne želi radit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Deawood kaže...

E, imam problem. Kad sam sad pokrenuo FS13 opet me pita za product key. Unio sam starog, ali ne želi radit

kupi igru pa te nece vise nikad trazit product key...

@BULIGO: ha neznam, ustvari bi moro vidit koji je problem, ja stvarno imam puno traktora i svega i nisam naisao na takav problem... naravno poskakuju traktori, neki su napravljni tako, nekima se sjedalo onako pomice u kabini, nije fixno... al za to da se sve toliko trese kako ti kazes, hmmm neznam... nisam nesto posebno prcko po modovima, pa neznam kak se to moze rijesit :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

igrao sam prije LS11 i tako, imao puno modova i postala mi je nezanimljvia, evo sad je izašao LS13.

KUpujete li samo strojeve i alate iz igre ili stavljate modove. Imaju neki modovi za strojeve da neki veći stroj košta 1eur, a obični traktor u igri 20000eur. Stavljate li taakve modove. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gefufna kaže...

igrao sam prije LS11 i tako, imao puno modova i postala mi je nezanimljvia, evo sad je izašao LS13.

KUpujete li samo strojeve i alate iz igre ili stavljate modove. Imaju neki modovi za strojeve da neki veći stroj košta 1eur, a obični traktor u igri 20000eur. Stavljate li taakve modove. 

to su cheatevi, a time se ne bavim... a nevidim ni razloga to metat kad mogu stavit cijenu koju hocu u modu... al kazem to je bezveze kad ti traktor kosta 1€... ja takve cijene modova momentalno mijenjam priblizno pravoj cijeni :) a sto se modova tice, cuj, da nema modova ja ovo nikad nebi igro :) imam oko 550 modova do sad i planiram i dalje skidat kad izađe nesto novo :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja kod modova za koje mislim da su korisni i da cu ih koristiti, odmah postavim cijenu kakva je u igri. Dakle, sve verzije Krone BIG-X-a (modovi) prije upotrebe promijenim cijenu i stavim kakva je u igri,  395000EU. Ne vidim razloga zasto koristiti mod koji kosta 1E kad vec mogu stavit milijune milijardi eura u igru ako hocu bas cheatat? Mora bit prisutan nekakav izazov, makar beznacajan. Novac se u igri ionako prelako zaradi, pa jos varati... Prije dok sam uzimao pomocnike za sve i svasta, sada lijepo zasjednem u traktor, stavim neki radio stream sa neta, zavalim se i idem sijati ili orati, sto god.

Volim sjeckati kukuruz i praviti bale od sijena/trave. Planiram kupiti sva veca polja i zsaditi svuda psenicu. Tako da na kraju budem imao hrpe bala sijena, pa cu pokusati sve sloziti u jednu od onih ogromnih betonskih baraka kakva je jedna na farmi.

Trebas  si postaviti neki cilj i pokusati ga ostvariti. Npr. 2000 krava ti daje dnevno preko mlijun eura, sto ce ti cheat??

Ja sam uvijek u potrazi za kakvim dobrim modom koji omogucava nesto novo, cega nema u igri. Npr. trenutno isprobavam onaj kontejner mod. Mozda bi bilo fora puniti doma kontejnere npr. sa zitom i voziti ih dolje na terminal u luku, i tamo ih naslagati par stotina.. onda kad nastane velika potraznja za zitom ali NE u luci, ae, vozimo kontejnere okolo po mapi :) Napravim si svoju privatnu Brajdicu (kontejnerska luka u Rijeci).

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:02 (BULIGO).

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zašto euri kad su dolari ili imaš mod?
14 godina
odjavljen
Zato jer im treba 9-10 vrsta hrane (ovisi o tome dali su mali gujdek, tovljeniki ili prave svinje). 1500 svinja treba 1T kukuruza na dan. Kome bi se to sve dalo raditi? Premixi, soja, ječam, kukuruz...
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Zašto euri kad su dolari ili imaš mod?

Igru sam kupio karticom na njihovom sajtu, jezik Engleski. Jbg, ta verzija ima jasno, eure. Jer smo u Europi. Skidrow valjda nije {#}

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kupio sam i ja preko steam-a pa dobio dolar verziju...

Sve je moguće...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
johi bro kaže...

Steam je odakle? Zapravo, odakle je uopce Valve corp.??

Nasao novu rampu. Bolja je od 'stare' jer, kako se cini, omogucava postavljanje mrvicu blize silage jame. Ma, svaka prikolica ce raditi OK, cilj je je bio samo da: kliknem na mapi na Scaniu, istog trena sam u kabini, puknem "Q", ona pocne kipati silazu u rupu, a ja sam vec negdje drugdje svojim poslom. I to dok ima silaze u kiperu.

P.S> LOPOVCINE!!

Konacno docekam 'veliku potraznju' za barley, skupilo se oko milijun i pol litara u silosu, i dobio ponudu da prodam po dvostrukoj cijeni (nekih 1430/tona). Sav sretan prodam mozda 4 ture po 100000, kad PUF! padne cijena na 800/tona! ma mislim.. E bas im nedam po toj cijeni! nek stoji u silosu do druge prilike!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 23:45 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nekoliko slikica...

Sve je moguće...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 0:00 (johi bro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Steam ti je američki kao i Valve (Counter strike)
15 godina
neaktivan
johi bro kaže...

ja kupio od onog lika na fejsu key4game... 120kn valjda bila kad sam ja kupovo (sad je 90) i normalno imam englesku verziju i eure i kmh umjesto mph... :) al najbitnije da to sve normalno radi :)

14 godina
odjavljen
Ja imam '$' i 'MPH'.
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Ja imam '$' i 'MPH'.

neznam :/  kod njega je najjeftinije i kazem, sve radi normalno, tak da me uopce nije briga... dok god je on najjeftniji ja cu kod njega uzimat igre :)

12 godina
Farming Simulator 2013

U koju prikolicu mogu natovariti silažu bagerom da bih ju mogao prodat za bio plin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zašto prikolicom kad je mjesto za "ubacivanje" 10 metara od mjesta gdje se silaža stavlja.
12 godina
Farming Simulator 2013

Zato jer sam silažu iskipao kod krava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sori, greska, rece jez i tiho sidje s cetke...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 15:38 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pa sta se ne moze utovarit u onu prikolicu ukoju silirate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

pa sta se ne moze utovarit u onu prikolicu ukoju silirate?

Ma, neke prihvacaju samo chaff a silazu ne, neke silazu a chaff ne, neke oboje, neke nijedno..

Krampe 900 XL kipper prihvaca oboje, ja zadovoljan (mod). Agrolineri obicno prihvacaju, ako ne, onda ih treba 'nagovoriti" :)

P.S. Bas isprobavam novu mapu, zove se..Vojvodina!! Dobro napravljena mapa. Nisam jos vidio sistem  ogromnih polja koja su zapravo podijeljena na desetke manjih dijelova (bez savova izmedju), tako da ne moramo odmah iskasljat milijun za veliku njivu, vec otkupljujemo komadic po komadic, ovisno kako stojimo s parama. Genijalno, ionako vecina nas nastoji spojiti vise manjih u jednu vecu.Jednom kad otkupimo cijelu, postaje velika njiva okolo omedjena zemljanim putevima itd. Ovdje je to predvidjeno. Ima BioGas, sto ja volim, znakove na raskrscima, horizontalnu signalizaciju (prvi put vidim): na galvnim raskrscima na asfaltu pise npr. BioGas i velika bijela strelica u desno itd. Ima i pijanac ispred krcme koji sjedi s bocom u ruci i mrmlja nesto, a kod mehane se ore narodnjaci lol.Texture su poboljsane, ali nista strasno, moja stara kanta to vrti na medium dobro. Inace ne volim ful ravne mape, ali ovdje nam je to 'podvaljeno' neprimjetno, jer, hej, mi smo u ..Vojvodini, gdje je najvislje brdo...bundeva!! ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 17:17 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ajme meni {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ajme meni {#}

Hehe. Isključi promet

Probo sam tu Vojvodinu ili kak se već zvala za FS 2011, i nije mi baš "sjela", iako se vidio trud oko detalja.

Čak sam i nabavio 2-3 IMT-a, ZMAJ-a itd.

Priča je bila kako krećeš od očevog imanja i malo zemlje, pa kasnije kupnje lokalne firme "kooperacije" i okrupnjivanja zemljišta.

Ispočetka si mogo samo 2-3 usjeva sijati, u biti si mogo posijati, ali nisi mogo nigdje prodati. Tek kad si  kupio firmu, mogo si sve.

Sve je moguće...
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Aha. Tek sijem prvu psenicu, pa ne znam kako je s prodajom. Postoje misije, probao sam nekoliko onih s prijevozom paleta, i OK su, nisu teske (malo selo valjda i jednostavni teren samo picis preko polja i nema prometa tamo, ni gudura ni brda, osim kanala i par mostova sve je ko na tanjuru). Bilo mi zabavno dok nisma naletio na misiju gdje je onaj zeleni krug na cilju bio postavljen oko 5 metara visoko u zraku. FAIL :(

Isto tako ima u gradu za kupiti 5-6 parcela od broja 79 do 85 mislim, i kad kupis, nista se ne dogadja? Na mapi nije vidljiva nikakva promjena? Jel bilo toga i u FS11? Cemu sluze? Pise na tablici na kolcicu da je PLAC na prodaju. Kupis PLAC..i sto s tim??!??! Mogu tu nes gradit ili??

Nikako da nadjem forum sa podrskom za tu mapu.

Eh, to je zanimljivo, na kraju se UVIJEK vratim na Two Rivers {#}

Uvijek malo mudriji, uvijek sa par trikova vise u rukavu :)

Two Rivers mi ima 'sve' sto mi od mape treba, sitni detalji koji ponekad puno znace...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 19:50 (BULIGO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

imam problem sa kipanjem silaže..........................nakon što sam ispraznio silos, počeo praviti novu silažu i neče mi kipati.................silos je prazni piše fill level 0 %, al ne mogu skipati. dal je neko imao sličnih problema???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozdrav drugovi :) imam pitanje vezano za farming simulator 2013...pozenjem njivu kombajom natijeram balirku john deer ili welger izbaliram male bale zatim zakacim prikolicu dvosovinku dodjem na njivu pretisnem slovo z da se bale tovare natovarim punu prikolicu bala i neznam gdje da ih istovarim i kako da ih istovarim sa prikolice samo mi stoje bale na prikolici moze li mi iko pomoci hvala vam unaprijed :)

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Pa šta se bale mogu same tovarit na onu običnu plavu prikolicu za bale? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Aha. Tek sijem prvu psenicu, pa ne znam kako je s prodajom. Postoje misije, probao sam nekoliko onih s prijevozom paleta, i OK su, nisu teske (malo selo valjda i jednostavni teren samo picis preko polja i nema prometa tamo, ni gudura ni brda, osim kanala i par mostova sve je ko na tanjuru). Bilo mi zabavno dok nisma naletio na misiju gdje je onaj zeleni krug na cilju bio postavljen oko 5 metara visoko u zraku. FAIL :(

Isto tako ima u gradu za kupiti 5-6 parcela od broja 79 do 85 mislim, i kad kupis, nista se ne dogadja? Na mapi nije vidljiva nikakva promjena? Jel bilo toga i u FS11? Cemu sluze? Pise na tablici na kolcicu da je PLAC na prodaju. Kupis PLAC..i sto s tim??!??! Mogu tu nes gradit ili??

Nikako da nadjem forum sa podrskom za tu mapu.

Eh, to je zanimljivo, na kraju se UVIJEK vratim na Two Rivers {#}

Uvijek malo mudriji, uvijek sa par trikova vise u rukavu :)

Two Rivers mi ima 'sve' sto mi od mape treba, sitni detalji koji ponekad puno znace...

Probaj nać FS Srbija ili sl. na netu. Prije su imali stranicu sa forumom.

Ja igram Central Kansas v 2.1. Velika, sve šljaka, za courseplay i followme dušu dalo. Danas igro i zaboravio slikat {#}

Ima neki tip što stalno radi na courseplay modu, i stalno ga "updejta". Puno stvari je popravio, i doradio. Sad se vozači puno manje "glupiraju".

Našao sam stranicu slučajno, na FS UK forumu. Pa ako kog zanima novija verzija... Courseplay/courseplay · GitHub

Sve je moguće...
12 godina
neaktivan
YTO554 kaže...

pozdrav drugovi :) imam pitanje vezano za farming simulator 2013...pozenjem njivu kombajom natijeram balirku john deer ili welger izbaliram male bale zatim zakacim prikolicu dvosovinku dodjem na njivu pretisnem slovo z da se bale tovare natovarim punu prikolicu bala i neznam gdje da ih istovarim i kako da ih istovarim sa prikolice samo mi stoje bale na prikolici moze li mi iko pomoci hvala vam unaprijed :)

Ta prikolica na koju samo-utovarujes bale je neki mod? Modovi koje sam vidio imaju negdje na ekranu upute kako tovariti/istovarivati..

12 godina
neaktivan
luka1991 kaže...

imam problem sa kipanjem silaže..........................nakon što sam ispraznio silos, počeo praviti novu silažu i neče mi kipati.................silos je prazni piše fill level 0 %, al ne mogu skipati. dal je neko imao sličnih problema???

Da, nekima je cak bila neka nevidljiva prepreka nasred praznog bunkera. Jedan je lik rekao da je stvar rijesio tako da je s jednog na drugi kraj jednostavno provozao utovarivac, i poslije sve ok?!?!? Navodno program nije registrirao da je bunker posve 'prazan'.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 23:49 (BULIGO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice