Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Farming Simulator 2013
Varaš se, moj tata ima bioelektranu pa dobro znam. Nije to nikakva obična rupa, gnojevka+silaža stvara plin i taj plin se pretvara u struju. Zarada je 2.000000kn godišnje, ali to je mukotrpan posao.
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Varaš se, moj tata ima bioelektranu pa dobro znam. Nije to nikakva obična rupa, gnojevka+silaža stvara plin i taj plin se pretvara u struju. Zarada je 2.000000kn godišnje, ali to je mukotrpan posao.

Bio-plin je metan, koji izgara u kotlu za grijanje vode, stvara se para koju se salje u parne turbine koje su povezane za generatorima struje, proizvedena struja se po povlastenoj tarifi prodaje HEP-u (razliku u cijeni placamo svi mi smrtnici u Republici, dakako, jer je bio-plin 'pravi ekoloski izvor energije bla bla truc truc), itd itd, znam pricu, sam imam doma solarne kolektore i jos dan danas se cudim kako sam uspio dopustiti da me tako jako nategnu zbog tih tako skupih..igracaka?!?!.

Covjece, govorim o elektrani U IGRI!! a ne u stvarnosti!!{#}

U igri samo ubacis silazu i PUF! eto para.

Inace, buduci da smo malo pri parama, konacno dosao trenutak da zamijenim svoje dotrajale Buhrere, one koje voze samo pomocni radnici. Sto mi je vazno kod novih traktora? Priblizno ista snaga, oko 140-150 KS, a najvaznije mi je promjer kruga okretanja, sto uzi krug, to ce bolje drljati/gnojiti/sijati sa sto manje neobradjenih 'rupa'.

U priblizno istoj klasi u obzir sam uzeo 2 traktora: Hurlimann XL130 i Deutz 430. nakon malo experimentiranja, pobijedio je Deutz 430. ma najuzi krug okretanja od sve trojice, i seksi zvuk motora. Sto se tice izgleda/sminke, pobjedu bi odnio Hurliman, ali ne volim bijele traktore.

Dakako, ima tona vecih/jacih traktora, ali bitno je da ovi obavljaju svoju duznost bez previse problema i mojih uplitanja.

We have the winner!!

P.S. Svi su krenuli na parkiralistu sa iste tocke i u istom smjeru (imam kompas-mod), onda sam nabio volan skroz u lijevo i krenuo dok prednji lijevi kotac nije dosao nasred bijele crte na podu. Sto je kotac vise u 'desno' to je krug manji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:01 (BULIGO).
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Ma kakvi Buhrer kad sam ja to prodao. Trenutno imam onog Deutza za 210 tisuća, traktor je mrcina, ali definitvno ne vrijedi toliko. Meni je onaj mali crveni bez kabine dobar, ali samo za košenje i slično.

Dali je itko probao zakačit one največe tanjurače (7.8) na tog malog traktora bez kabine (70HP) xDDDDD

I da... može nekoliko dobrih modova? Hvala puno :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ma kakvi Buhrer kad sam ja to prodao. Trenutno imam onog Deutza za 210 tisuća, traktor je mrcina, ali definitvno ne vrijedi toliko. Meni je onaj mali crveni bez kabine dobar, ali samo za košenje i slično.

Dali je itko probao zakačit one največe tanjurače (7.8) na tog malog traktora bez kabine (70HP) xDDDDD

Ja sam se dugo mucio sa pomanjkanjem para tako da sam tek sada uspio skupiti.

E da, jos jedna slicica jednog strike koje je..malo..izvan konkurencije!!{#}

12 godina
Farming Simulator 2013

Ovo je mrcina {#} Fendt 309c

radi ekran za obrtaje i brzinu radi ekran za obrtaje i brzinu
sa duplim gumama btw ovo nisu moji novci to mi je profil za isprobavanje modova sa duplim gumama btw ovo nisu moji novci to mi je profil za isprobavanje modova
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BULIGO kaže...
Deawood kaže...

Ja sam se dugo mucio sa pomanjkanjem para tako da sam tek sada uspio skupiti.

E da, jos jedna slicica jednog strike koje je..malo..izvan konkurencije!!{#}

Najsssss. Malo, a? Da mi je imati takvoga jednoga.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo minimum modova koje koristim na svakoj mapi. Malo dzumbusasto lai trudio sam se..

@DEawood: to ti je onaj najjaci iz igre, samo su mu makli gusjenice, dodali duple gume, kotaci su upravljivi i nema vise onaj idiotski zglob koji mi je zadavao mucninu!!

Cijena je ista, oko 330000.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:26 (BULIGO).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ovo je mrcina  Fendt 309c

Super izgleda!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:28 (BULIGO).
12 godina
Farming Simulator 2013

Jel bi mogao ja nekako na Fendtu povečat ubrzanje jer nekada ide normalno 50km/h a nekada jedva 25km/h isto je kad je natovaren i prazan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel bi mogao ja nekako na Fendtu povečat ubrzanje jer nekada ide normalno 50km/h a nekada jedva 25km/h isto je kad je natovaren i prazan.

To je mod? Mozes, treba promijeniti postavke u dijelu motora u njegovom .xml fajlu. moze i u originalu ali onda multiplejer nece raditi.

P.S.

Novi traktori rade odlicno, bolje nego stari Buhreri!! {#}

14 godina
odjavljen
Znam, znam.
12 godina
neaktivan

Svi su spremni, samo se ceka da psenica sazri!{#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo,probao ovaj sistem, i radi!

Modovi: prikolica Krampe BB XL (nosi 60000) i mala rampa, placeable, tj, ako nam vise ne treba, prodamo je i kvit.

Malo je nemusto krcanje ali uvijek bolje nego furati papicu zlicicu po zlicicu..

Onda iskipamo u jamu koliko ide. Kad je puno, prikolica sama prestaje kipati! Nema gubitaka.

I, ne, rampa NE moze nikako blize jami!! Grr..Duza prikolica bi bila bolja.

Probao sam one tekuce trake. Nijedna ne radi, jer nemaju mogucnost aktivirati trigger za iskrcavati u jamu. Steta. Niti Lizzard moze iskipati u tekuce trake, ni on nema trigger za to.

Ovako radi ok, samo je malo tovarenje jos uvijek otezano. Potrazit cu neki agroliner-40 sleper, oni su dugacki mozda bude radilo bolje. Ha, i Scaniu Topline R730 kad se vec zezamo..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ou jea, bladi parfekt! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako si dobio u igrici FNDT traktor??

jel to mod, daš link i gdje se ti modovi stave u koju mapu u datoteci gdje je instaliran farming simulator, jel ima to negdje na youtubu objašnjeno?

šta mi je potrebno za igrat igricu multiplayer 

hvaa puno

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 14:32 (ratnik9).
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Evo minimum modova koje koristim na svakoj mapi. Malo dzumbusasto lai trudio sam se..

@DEawood: to ti je onaj najjaci iz igre, samo su mu makli gusjenice, dodali duple gume, kotaci su upravljivi i nema vise onaj idiotski zglob koji mi je zadavao mucninu!!

Cijena je ista, oko 330000.

od kud ti ti modovi?'

daš link da skinem, i gdej se oni stave u koju mapu u računalu gdje sam instalirao igricu, jel se odna u igrici pokaže da se to može kupitit ili??

hvala punooooooo

14 godina
neaktivan

jel ima neki mod da traktori budu brzi?' ili nešto

može i sva vozila

hvala

14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ou jea, bladi parfekt! {#}

kako si ti taj kamion nabavio, i ovo gdje se bager popne da ga natovario??

hvala

12 godina
Farming Simulator 2013

Na forumu si 2 godine a još nisi naučio da možeš uređivat svoj post

Link za Fendt-a http://ls-portal.eu/fendt-309c/

Mod staviš u my documents/my games/farming simulator 2013/mods

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 14:51 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Na forumu si 2 godine a još nisi naučio da možeš uređivat svoj post

Link za Fendt-a http://ls-portal.eu/fendt-309c/

Mod staviš u my documents/my games/farming simulator 2013/mods

a sorry baš nisam neki geek

hvala za ovo

a jesu ti traktori brzi od onih iz igrice i jači ili isti?

hvala

12 godina
Farming Simulator 2013

Ovisi kako je koji mod napravljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

a da li znaš možda koji mod koji je brrzzzzz traktor i jak ali brzzz?

hvala

12 godina
Farming Simulator 2013

Evo ti stranica s modovima pa si nađi mod koji ti paše.

http://www.ls2013.com/

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 15:04 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BULIGO kaže...
Deawood kaže...

Bio-plin je metan, koji izgara u kotlu za grijanje vode, stvara se para koju se salje u parne turbine koje su povezane za generatorima struje, proizvedena struja se po povlastenoj tarifi prodaje HEP-u (razliku u cijeni placamo svi mi smrtnici u Republici, dakako, jer je bio-plin 'pravi ekoloski izvor energije bla bla truc truc), itd itd, znam pricu, sam imam doma solarne kolektore i jos dan danas se cudim kako sam uspio dopustiti da me tako jako nategnu zbog tih tako skupih..igracaka?!?!.

Covjece, govorim o elektrani U IGRI!! a ne u stvarnosti!!{#}

U igri samo ubacis silazu i PUF! eto para.

Inace, buduci da smo malo pri parama, konacno dosao trenutak da zamijenim svoje dotrajale Buhrere, one koje voze samo pomocni radnici. Sto mi je vazno kod novih traktora? Priblizno ista snaga, oko 140-150 KS, a najvaznije mi je promjer kruga okretanja, sto uzi krug, to ce bolje drljati/gnojiti/sijati sa sto manje neobradjenih 'rupa'.

U priblizno istoj klasi u obzir sam uzeo 2 traktora: Hurlimann XL130 i Deutz 430. nakon malo experimentiranja, pobijedio je Deutz 430. ma najuzi krug okretanja od sve trojice, i seksi zvuk motora. Sto se tice izgleda/sminke, pobjedu bi odnio Hurliman, ali ne volim bijele traktore.

Dakako, ima tona vecih/jacih traktora, ali bitno je da ovi obavljaju svoju duznost bez previse problema i mojih uplitanja.

We have the winner!!

P.S. Svi su krenuli na parkiralistu sa iste tocke i u istom smjeru (imam kompas-mod), onda sam nabio volan skroz u lijevo i krenuo dok prednji lijevi kotac nije dosao nasred bijele crte na podu. Sto je kotac vise u 'desno' to je krug manji.

Ma kakvi solarni kolektori. To se totalno razlikuje, da se dobije ista količina energija mi bismo trebali platiti 18 miliona kuna (solarne ploče tj. kolektori), a mi smo platili 9 miliona kuna za bioelektranu + 7 miliona za farmu svinja.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Znaci, svinjski drek je najbolji? A zasto nema svinja u igri??!?!{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ratnik9 kaže...
macgyver 53 kaže...

hvala

Sto ce ti brzzzz traktor? nije ovo need for speed.Ores, drljas, sijes, zanjes, baliras.. nema potrebe za brzinom, glavno da traktor moze obaviti posao. Ionako je vecina akcija brzinski limitirana na automatsku brzinu 2.

15 godina
neaktivan
ratnik9 kaže...
macgyver 53 kaže...

hvala

ja mislim da si pogrijesio temu... NFS tema ti je na drugom mjestu lol... pa nisu ovo trke traktora brate, nego simulacija farme! haha svasta :)

edit, evo dok sam piso post buligo je vec sve reko :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:09 (karlo666).
12 godina
Farming Simulator 2013

Kupio sam još jedan traktor za obavljanje manjih poslova.{#}

jeste znali da možete voziti ove aute za golf :) jeste znali da možete voziti ove aute za golf :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

znali smo... al sta mi vrijedi kad nema od njih koristi :/

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

A onaj mali bijeli ti je za se poc popiskit iza ugla na brzinu?? {#}

@Karlo666: Karlo, ti si se svojevremeno zezao sa modovima za ETS2 (sjecas se mog motora za Scaniu od 830 konja? Taj je presao 200.000+ km!!), prckas li i ovdje po modovima?zanima me kako izbaciti ono drmusanje kamere u FS2013 koje imaju neka vozila, najvise Claasova? Mislim, kad gledam izvana svoj traktor, on ne poskakuje, nego citav svijet poskakuje. To mi uzasno smeta, dok vecina originalnih vozila u  igri radi drukcije, vidim njih kako poskakuju i prevrcu se a moja 'kamera' je stabilna??

Pozz.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 17:09 (BULIGO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice