Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Farming Simulator 2013

Počeo sam igrati na mapi two rivers, i ako pokosim travu što je ima kraj ceste hoće li ona opet narasti ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

Valjda hoce. Ja kosim samo one travnjake koji su predvidjeni za to. Ima li kakve koristi od kosenja trave izvan njih??Ova trava u travnjacima se ponasa kao bilo koji usjev, na mapi su vidljivi kao oranice, status rast, status spremno za kosenje. Mozda daju veci prinos nego pored ceste?? Vise trave?

P.S.

Ima li limita koliko slame mogu baciti kravama za lezanje? Imam sad 251 kravu, nabacao sam im 115.000 litara slame, i dojadilo mi vise. To ce im trajat valjda mjesecima hehe.Sinoc mi konacno dosla velika potraznja za canolom. prodao 300.000 po 2400!! vratio dug, i organizirao kravlji biznis, kupio one strojeve za sjeckati slamu i praviti kravlji mix. Kupio jos krava. Ostatak para mi mora trajati do slijedece velike potraznje, koja sigurno vise nece bit canola :(

Sto mislite o uzgoju krumpira? Navodno daje veelike prinose, ali su strojevi skupi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 14:24 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozdrav ekipa .... e ovako ... imam veeeliki problem .... dakle imam volan logitech formula vibration force feedback i skinem drivere za volan .. i sad kad uniđem u farmer srisnem gas il bilo sta sto ima veze sa volanom kamera mi se krene vrtit ... i nemogu je zaustavit ... i izbriso sam te drivere ali jos se isto desava

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marcavrbanja kaže...

pozdrav ekipa .... e ovako ... imam veeeliki problem .... dakle imam volan logitech formula vibration force feedback i skinem drivere za volan .. i sad kad uniđem u farmer srisnem gas il bilo sta sto ima veze sa volanom kamera mi se krene vrtit ... i nemogu je zaustavit ... i izbriso sam te drivere ali jos se isto desava

ako imas logitechov volan, onda moras dobit i one logitechove profajlere i programcic onaj za podesavanje... odes tamo u kontrolnu plocu pa pod uređaje i mora pisat kontrolori za igre (mislim da je tako jer je kod mene na engleskom :)) desni klik na to i onda postavke ili nesto slicno (kod mene pise game controller settings) klik na to i otvori se program... onda u tome moras naci gdje ti pise report combined pedals i stavis kvacicu na to... spremis i onda nebi trebalo bit problema sa nekontroliranim okretanjem kamere :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

bog decki jel mi moze ko rec di mogu u zg-u kupit cd posto nezz di da skinem,i jel cu moc ja onda sa ti cd-om instalirat i na drugom kompjuteru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jsturlic kaže...

bog decki jel mi moze ko rec di mogu u zg-u kupit cd posto nezz di da skinem,i jel cu moc ja onda sa ti cd-om instalirat i na drugom kompjuteru

cd ko cd nije bitan... bitan je onaj kod sto dobijes sa CD-om i njega mozes upisat samo na jedan komp :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Na kojim mapama igrate? Ja sam jos uvijek na Two Rivers. OK je mapa, svidja mi se. Danas sam pronasao jos jednu dobru mapu: Big European Map. Sve je ravno, ima manje polja nego u originalu, nema brda, naselja i slicnog sto bi moglo smetati, 99% je obradiva povrsina, parcele od malih do zadnje ogromne koja kosta 15 milijuna hehe.

Dobro napravljena, idealna za one koji se zele bas 'raspistoljiti' sa najjacim i najvecim strojevima. Zapocinje se od nule uz par strojeva ali su autori postavili par vjetroturbina za struju te nekoliko solarnih panela. Automatski prihod je oko 20.000/sat tako da ne treba cekati sudnji dan da si kupis nes posteno, ili podlegnes napadu i stavis money cheat.

Meni malo steka na medium, jer ima dosta novih textura i mnoge su dosta detaljne. Kad mi jednom dosade rascjepkana polja (i kad kupim novu 'kantu') zapocet cu na toj mapi, mislim.

P.S. Na toj mapi MORA se spricati usjeve inace ne daju 100% prinosa. Sto je super jer inace spricanje ne sluzi nicemu, kao  ni oranje ni tanjuranje,kravlji drek i smrdljiva tekucina. :(

http://fs-uk.com/mods/view/28630

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Na kojim mapama igrate? Ja sam jos uvijek na Two Rivers. OK je mapa, svidja mi se. Danas sam pronasao jos jednu dobru mapu: Big European Map. Sve je ravno, ima manje polja nego u originalu, nema brda, naselja i slicnog sto bi moglo smetati, 99% je obradiva povrsina, parcele od malih do zadnje ogromne koja kosta 15 milijuna hehe.

Dobro napravljena, idealna za one koji se zele bas 'raspistoljiti' sa najjacim i najvecim strojevima. Zapocinje se od nule uz par strojeva ali su autori postavili par vjetroturbina za struju te nekoliko solarnih panela. Automatski prihod je oko 20.000/sat tako da ne treba cekati sudnji dan da si kupis nes posteno, ili podlegnes napadu i stavis money cheat.

Meni malo steka na medium, jer ima dosta novih textura i mnoge su dosta detaljne. Kad mi jednom dosade rascjepkana polja (i kad kupim novu 'kantu') zapocet cu na toj mapi, mislim.

P.S. Na toj mapi MORA se spricati usjeve inace ne daju 100% prinosa. Sto je super jer inace spricanje ne sluzi nicemu, kao  ni oranje ni tanjuranje,kravlji drek i smrdljiva tekucina. :(

http://fs-uk.com/mods/view/28630

ja igram na OGF map v3... nije losa... i trazim si jos mapa u kojima ima dosta tjesnaca, uskih poljskih puteva, srednje velicine njiva i to... uglavnom mape koje su u megabajtima manje od 100 ni ne pogledam :)

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ima li zainteresovanih da igramo fs 2013 multiplayer ? :)

ekky97
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemoguce, previse izmijenjenih .xml fajlova!!{#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kako da kupim zemljišta??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Svaka parcela koja nije tvoja ima negdje pri sredini kruzic s upitnikom koji se okrece. Idi tamo, sidji s vozila i bubni u znak, pojavit ce se opcija R-kupi zemlju. Pisat ce cijena i kvadratura i mozes li je kupiti ili nemas dovoljno novaca. Eto. {#}

P.S. Znakic se nalazi tocno na mjestu gdje stoji broj parcele kad gledas na mapi, recimo sa ESC pa do mape.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 21:26 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav svima,imam original CD,moze li mi iko objasniti kako mogu da igram igricu LAN,kad kreiram na jednom kompu nmg ga pronaci sa drugog,zna li neko u cemu je problem ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ladilak kaže...

Pozdrav svima,imam original CD,moze li mi iko objasniti kako mogu da igram igricu LAN,kad kreiram na jednom kompu nmg ga pronaci sa drugog,zna li neko u cemu je problem ?

naravno... ne mozes jedan te isti key koristit na 2 kompa.... moras druskane imat 2 cd keya ;)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

raja,instalirao sam demo verziju fs 2013 sve je ok,samo problem je sto nemogu sacuvati igru,zanima me jel se moze nekako to rijesiti,mogu li ista uciniti,promjeniti u dat da bih mogao sacuvati?hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne, morat ces kupiti igru :)

Moja mala ali vazna grupa za proizvodnju bala od trave {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 3:12 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ne, morat ces kupiti igru :)

Moja mala ali vazna grupa za proizvodnju bala od trave {#}

ova prikolica za kupit bale je defaultna iz igre, ili je mod.... ako je mod daj link... jbg jos nikad nisam kupio tu prikolicu, nekako mi skupa :D

12 godina
neaktivan

Difoltna je. Ja sam sklopio nagodbu sam sa sobom: bale sijena/slame kupim po polju sa tim difoltnim bale-stackerom, i kad je pun (stane 18 bala), odlozim hrpu na jedno mjesto u blizini, ili na samu frmu, doma. Tek odatle koristim mod-prikolicu za bale koja sama sebe natovari s balama. S tom prikolicom (li dvije, tri povezane u 'train') onda prenesem bale na kravlju farmu (mislim da stane 59 bala po prikolici). Tako mi se cini malo 'postenije' nego jednostavno sa automatskom prikolicom pokupiti sve bale direkt sa njive. Hehe, malo sam sebe zavaravam, ali meni odgovara.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozz.zanima me kako povecati potrosnju goriva na strojevima jer ovako premalo trose i nije mi to bas realno.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Napravi poseban direktorij, npr 'privremeno'. S copy&paste iskopiraj unutra .zip od moda, npr. KAMION.zip  . Zatim preimenuj ga u npr xxKAMION.ZIP   Zatim un-zipaj ga (extract here).

Dobijes saku datoteka. Potrazi fajl po imenu KAMION.xml. Otvori ga s nekim boljim text editorom. Mozda moze i sa obicnim, nisam probao, ja imam neki  besplatni koji mi ne radi cuda ali otvara sve fajlove. U tom  .xml fajlu potrazi dio:

</motor>
    <accelerationSpeed maxAcceleration="0.5" deceleration="0.25" backwardDeceleration="0.7" />
    <fuelCapacity>170</fuelCapacity>
    <fuelUsage>0.002</fuelUsage>

ovo 0.002 promijeni u broj koji zelis, npr. 0.004.

Zatim snimi izmijenjeni fajl (save). Potom zazipaj sve raspakirano natrag, kao ime stavi KAMION.zip (da nisi promijenio ime originalnom fajlu, zad bi ga zgazio s izmijenjenim, ovako imas oba).

Kad je gotovo, novi KAMION.zip sa copy&paste stavi u /mods direktorij.

Gotovo :{#}

Na nasoj farmi nema zafrkancije, koristi se najnovija tehnologija. Nema vise vijugavih brazdi, laserska tehnologija!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:46 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zna li iko kako se stavlja cerada na onu malu prikolicu zapremine 21 000, nez kako se točno zove  ja msm da je nešto mk 302 ugl mala zelena prikolica na slici u trgovini ima žuta cerada na vrhu a ja nemogu da je stavim. zna li iko kako staviti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Tema nije za FS 2011 ali nema veze, ovako zanima me kako ovo bijelo da maknem, pa da tu mogu kipati silažu ? ? 

Farming Simulator 2011

[IMG]http://img542.imageshack.us/img542/2273/lsscreen20130215091254.png[/IMG]

ekky97
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je pravo opustajuca, sit sam se smijao prijatelju kad mi je hladno jedno jutro rekao - postao sam virtuelni seljak :D.I tako me malo zarazio tom igrom iako vrlo lahko puknem kad ne uzorem svaki centimetar (jos nisam iskusan) ili kad preskocim neki dio da pokosim.Jedina stvar koja me malo nervira sto moras putovati cijelu vjecnost da prodas proizvode..ali ok je :D

12 godina
neaktivan
blue_tander kaže...

Igra je pravo opustajuca, sit sam se smijao prijatelju kad mi je hladno jedno jutro rekao - postao sam virtuelni seljak :D.I tako me malo zarazio tom igrom iako vrlo lahko puknem kad ne uzorem svaki centimetar (jos nisam iskusan) ili kad preskocim neki dio da pokosim.Jedina stvar koja me malo nervira sto moras putovati cijelu vjecnost da prodas proizvode..ali ok je :D

A zamisli tek mene, koji sam se u pocetku financirao od misija prevozenja paleta svuda po mapi!! 90% vremena sam bio na cesti, vozio x od A do B :)

Hah bar sam upoznao mapu!!{#}

12 godina
neaktivan

USPIO 

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Prepoznaje li igra vise jezgrenost, no da mi ne bude problem kao kod bus simulatora

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Ja imam dvojezgreni proc i radi normalno. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
blue_tander kaže...

A zamisli tek mene, koji sam se u pocetku financirao od misija prevozenja paleta svuda po mapi!! 90% vremena sam bio na cesti, vozio x od A do B :)

Hah bar sam upoznao mapu!!{#}

...khm... svaka cast na zivcima :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pomoc mi treba, kupio sam igricu i kad zelim da se spojeim na multiplayer da igram s nekime ne moze mi se spojiti... zna li netko u cemu je problem???

pise mi "es konnte keine verbindung zum multiplayer spiel hergestellt werden"

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imas original?

Nisi nista prckao/mijenjao u originalnim fajlovima? Ako jesi, nece radit multi.

Ako je sve to Ok mozda imas postavke u firewallu koji se sudaraju sa serverima od igre.

Imas na FS13 forumima support odjele koji se bave poteskocama s igrom, mozda nadjes pomoc tamo.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice