Cuj dvije rijeci i upisi ih na google + lyrics, uvijek nadje kolko god da ne poznate pjesme bile :D Osim ako nisu one tibetanske good luck with that
Problem je u tome da nemaju rijeci, jedna od tih pjesmi je neki military march sa paganovog radija, a neke pjesme su sa RFK a za to si vec dao odgovor :p.
Igra ko igra:
Plusevi: velika mapa i puno mogucnosti sa istom, random misije, zivotinje, puno oruzja, craftanje, grafika prirode, sokoli koji te nemilosrdno napadaju...
Minusi:
- fali jedan dobar kroser za se vozit po mapi (ili drugi motor, kako im je to promaklo, pitam se)
- pre lagana igra, pre malo glavnih misija
- pre vise zivotinja i pritom pre lako craftanje (bolje da se svo craftanje izvlaci iz misija fashion week)
- glavni lik koji moze popit metke i tuc se medvjedom a 2 budaletine ga nadrogiraju kad im se da
- osvajanje fortresa sa svakakvim oruzjem, koja je onda svrha placenika?! Kad ti njihova pomoc ne treba.
- imamo padobrane i wing suit a nema planina s kojima se mozes bacit i to iskoristit za uzivanciju
- pare, u toj igri pre lako dodjes do para, tek sto sam poceo igrat vec sam kupio sve mape
- pre vise metka za odredjena oruzja
Iako sam stavio puno minusa, igra mi je bila super dok nisam dosao do buzzera, i 5 minuta kasnije ubio Pagana (oba puta :D).