Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 167.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Far Cry 4
D3lBoy kaže...

Cuj dvije rijeci i upisi ih na google + lyrics, uvijek nadje kolko god da ne poznate pjesme bile :D Osim ako nisu one tibetanske good luck with that

Problem je u tome da nemaju rijeci, jedna od tih pjesmi je neki military march sa paganovog radija, a neke pjesme su sa RFK a za to si vec dao odgovor :p.

Igra ko igra:

Plusevi: velika mapa i puno mogucnosti sa istom, random misije, zivotinje, puno oruzja, craftanje, grafika prirode, sokoli koji te nemilosrdno napadaju...

Minusi:

- fali jedan dobar kroser za se vozit po mapi (ili drugi motor, kako im je to promaklo, pitam se)

- pre lagana igra, pre malo glavnih misija

- pre vise zivotinja i pritom pre lako craftanje (bolje da se svo craftanje izvlaci iz misija fashion week)

- glavni lik koji moze popit metke i tuc se medvjedom a 2 budaletine ga nadrogiraju kad im se da

- osvajanje fortresa sa svakakvim oruzjem, koja je onda svrha placenika?! Kad ti njihova pomoc ne treba. 

- imamo padobrane i wing suit a nema planina s kojima se mozes bacit i to iskoristit za uzivanciju

- pare, u toj igri pre lako dodjes do para, tek sto sam poceo igrat vec sam kupio sve mape

- pre vise metka za odredjena oruzja

Iako sam stavio puno minusa, igra mi je bila super dok nisam dosao do buzzera, i 5 minuta kasnije ubio Pagana (oba puta :D). 

Pot piss
17 godina
Izba Gun kaže...

- glavni lik koji moze popit metke i tuc se medvjedom a 2 budaletine ga nadrogiraju kad im se da

- osvajanje fortresa sa svakakvim oruzjem, koja je onda svrha placenika?! Kad ti njihova pomoc ne treba. 

- imamo padobrane i wing suit a nema planina s kojima se mozes bacit i to iskoristit za uzivanciju

1. {#}
  2. Undetected ;)
  3. Sve što je dobro kratko traje {#}
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Far Cry 4

Kakva je velicina mape i trajanje igre u odnosu na trojku? I jel ima nekih nadrealnih djelova, kao u trojci kad si se morao boriti s nekim zombijima i takve gluposti... to mi je bio najlosiji dio trojke, nadam se da toga ovdje nema ili ima jako malo

I jos jedno pitanje, kolko je komplicirano doci od mjesta A do mjesta B? Ono sto hocu reci, u trojci je manje vise sve bilo ravno i lako si mogao ici preko polja. Ovo je Himalaja, pa dal ima puno prirodnih prepreka i dal cesto moras raditi veliki obilazak da dodjes do nekud?

0 0 hvala 0
14 godina
macgyver kaže...

Kakva je velicina mape i trajanje igre u odnosu na trojku? I jel ima nekih nadrealnih djelova, kao u trojci kad si se morao boriti s nekim zombijima i takve gluposti... to mi je bio najlosiji dio trojke, nadam se da toga ovdje nema ili ima jako malo

I jos jedno pitanje, kolko je komplicirano doci od mjesta A do mjesta B? Ono sto hocu reci, u trojci je manje vise sve bilo ravno i lako si mogao ici preko polja. Ovo je Himalaja, pa dal ima puno prirodnih prepreka i dal cesto moras raditi veliki obilazak da dodjes do nekud?

Mapa je veća, da li duže traje, neznam jer je nisam prešao. Ali mi se čini da ima puno više toga za raditi, samo kaj su ti "questovi" nezanimljivi. Barem meni. 

Kompliciranije nego u trojci ali opet ne toliko komplicirano. Tu i tamo naletiš na neko brdo na koje se moraš popeti užetom, ostalo kružiš okolo dok ne nađeš cestu koja vodi prema gore. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
10 godina
neaktivan

@macgyver,

- Mapa mi se cini nesto veca u 4.

- Ima nadrealnih djelova, konkretno se boris protiv nekakvih duhova/shamana ili si nadrogiran do bola i ti duhovi su redom zivotinje i armija.

- Doc od mjesta A do mjesta B je lakse nego na 3. jer iako si na planinskom podrucju, nema bas neke kompliciranosti u preprekama. Konkretno imas nekakav tracker koji te vodi po cesti cim na mapi odredis gdje zelis doci, auti bolje drze cestu i quad se penje gdje god, a da i ne spomenemo helikoptercic koji brdo njih koristi za ic od towera do towera (meni je najveci gust bilo ic pjeske lukom i poubijat sve prepreke hehe). Btw. vozila se teze razbijaju a sama cinjenica da se quadom prevrnes nije dovoljna da otidjes kreatoru. U 3. imas u nekim mjestima zahebanu vegetaciju pa mi je puno teze stic negdje i to ti govorim kao neki koji je prvo igrao 4. pa poslje 3.

Pot piss
11 godina
neaktivan

Mapa je veca nego u FC3 ali nista me previse ne motivira da ju istrazujem kao u trojci. Cak i main questovi te drze u jednom vecem krugu cijelo vrijeme. Onaj ko nije igrao trojku ovo ce mu bit bolesno dobro, a oni sto su igrali... ok je. :D

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:08 (D3lBoy).
16 godina
D3lBoy kaže...

Mapa je veca nego u FC3 ali nista me previse ne motivira da ju istrazujem kao u trojci. Cak i main questovi te drze u jednom vecem krugu cijelo vrijeme. Onaj ko nije igrao trojku ovo ce mu bit bolesno dobro, a oni sto su igrali... ok je. :D

Da,slazem se,graficki je novi Far Cry predivan i velik,ali Far Cry 3 mi je nekako bolji i cim dobijem jaci komp prelazim ponovno na Ultra.

Onaj osjecaj mora,dzungle,plaza,voznja na jetskyu,spustanje sa planine :D 

16 godina
Far Cry 4

Mapa je malo manja ili barem jednake veličine, ali je popunjenija sadržajem i nema tolko neiskorištenog prostora kao u FC3.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Mapa je malo manja ili barem jednake veličine, ali je popunjenija sadržajem i nema tolko neiskorištenog prostora kao u FC3.

Nisam odigrao puno Far Cry 4,ne mogu reci govorim za sami setting igre,tj.planine i krajolik podno njih vs tropski ugođaj iz Far Cry 3.

Osobno se meni puno više sviđa tropski ugođaj kao sto rekoh,a i ne znam sam shader vode su unazadili kao u Far Cry 4.

Opet Far Cry 4 se isto prelazi poslije FC3 na Ultra :D

Far Cry 3 voda Far Cry 3 voda
FC4 Water FC4 Water
16 godina
Evo i ja skinuo FC4, zanima me jel se kasnije u prici dojde do onih planina il je to samo backdrop?
Naravno, takodjer imam probleme sa stutteringom makar igra radi na 55-75fps. (1080p ultra, SSBC, SMAA)
Lieber tot als rot
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Jesam ja jedini primjetio da nema kiše, grmljavine u igri, tj općenito izmjene vremenskih neprilika, ajde u Himalajama nešto kao sniježi, ali u Kyrat-u samo lišće pada, bar nešto, da je vazdazeleno drveće, nebi ni lišće padalo, padal bi jedino ja sam buzzera ili wingsuit-a...{#}

Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 4

Ako nekomu treba, tu su vam svi fixevi za igru (cisto da ne kopate po kojekakvim forumima itd)....

http://pcgamingwiki.com/wiki/Far_Cry_4

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 15:54 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Našao sam Shepru ispod mosta, haha, legenda se igra skrivaća, mislio je da ga neću naći. {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
1BIT kaže...

Jesam ja jedini primjetio da nema kiše, grmljavine u igri, tj općenito izmjene vremenskih neprilika, ajde u Himalajama nešto kao sniježi, ali u Kyrat-u samo lišće pada, bar nešto, da je vazdazeleno drveće, nebi ni lišće padalo, padal bi jedino ja sam buzzera ili wingsuit-a...{#}

možda je to isto bug... {#}

15 godina
Far Cry 4

Živcira me onaj mouse lag kod onako "srednje brzih" pokreta. Ima još neko taj problem i kako ga popraviti?

Probao sam mjenjat tamo nešto u onoj gameprofile fileu ali nije pomoglo.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Živcira me onaj mouse lag kod onako "srednje brzih" pokreta. Ima još neko taj problem i kako ga popraviti?

Probao sam mjenjat tamo nešto u onoj gameprofile fileu ali nije pomoglo.

Imas na ovom linku gore sto je kolega postao konkretan fix ali zahtijeva da skines alate s kojima ces raspakirati odredene fajlove od igre i onda rucno izmijeniti konfiguracijske postavke za input. Nije toliko komplicirano jer postoji detaljan guide, samo zahtijeva malo vremena.

lovac82 kaže...

Ako nekomu treba, tu su vam svi fixevi za igru (cisto da ne kopate po kojekakvim forumima itd)....

http://pcgamingwiki.com/wiki/Far_Cry_4

I possess a skill to google.
12 godina
Far Cry 4

Nisam cito , izna postove, dali je neko jos imao problema , sa save ... kolko god da dodem , kad udem in game pogledam nema save, i sve ide iz pocetka ! ....

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
razermario kaže...

Nisam cito , izna postove, dali je neko jos imao problema , sa save ... kolko god da dodem , kad udem in game pogledam nema save, i sve ide iz pocetka ! ....

Meni bio isti problem. Samo što sam ja uspio doći na početak onog sela, a sve kasnije mi vračalo na tu lokaciju. Kad god sam htio napraviti fast travel ili izaći u meni nije mi dalo jer je autosave in progress. Naravno kad bi izašao iz igre kompletno vratilo me opet napočetak tog sela.

11 godina
Far Cry 4

mene samo zeza crna mapa,stisnem M odem na map i sve mi je crno hh,ima netko rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jack Sparrow kaže...
razermario kaže...

Meni bio isti problem. Samo što sam ja uspio doći na početak onog sela, a sve kasnije mi vračalo na tu lokaciju. Kad god sam htio napraviti fast travel ili izaći u meni nije mi dalo jer je autosave in progress. Naravno kad bi izašao iz igre kompletno vratilo me opet napočetak tog sela.

ma ja sam igro dok, sam sami zasao iz kuce, i onda dok je onaj vozac umro , i kasnije dok samvozio , i iazsao udem nema saves.... dali si kako rijesio ?

Finger Up
11 godina

Onima koji ne radi save neka pokrenu igru kao administrator

12 godina
The_K kaže...

Onima koji ne radi save neka pokrenu igru kao administrator

Radi xd

Finger Up
17 godina
moderator
Far Cry 4

Zna li neko što ovaj Injector v3 (dual core fix) neće da radi? Imam Win 7 x64 i NET Fr 4, dobijam ovu poruku:

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Zna li neko što ovaj Injector v3 (dual core fix) neće da radi? Imam Win 7 x64 i NET Fr 4, dobijam ovu poruku:

Možda ti antivirus neda, disableaj ga pa onda probaj.

17 godina
moderator

Probao sam, ista je stvar.

12 godina
Far Cry 4

Meni je bila ista poruka i kad sam iskljucio AVG radilo je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

U novom patchu miču nvidia gemworks efekte...

Added 21:9 aspect ratio support
Added Russian text and subtitles to worldwide game version
Fixed an issue with aim assist
Fixed an issue with grappling if aim button was remapped on another key
Fixed an issue with mouse input
Fixed an issue with movement key binding on mouse buttons
Fixed an issue with Uplay invites in Steam version
Fixed various Controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various Session Browser issues
Fixed various UI issues
NVIDIA graphics preset was removed
Reduced performance drop impact during streaming

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...

U novom patchu miču nvidia gemworks efekte...

Added 21:9 aspect ratio support

još uvijek ništa za 5:4 ili 4:3 {#}

pa jel to toliki problem suziti sliku mamicu im nesposobnu

16 godina

Sa novim patchom ne radi više skipintro. Sad opet moram gledati one dosadne logoe. Jel ima kakav drugi način za to preskočiti?

17 godina
Far Cry 4

kakvi su to idioti tolko pachat igru non stop , sram ih bilo, bdw odustao sam od iste tolku dosadu nisam uzivotu igrao , nemastovitost i ispraznost do bola i totalna preslika FC3-a ! , vidi se da su je napravili nabrzaka kako po stoy line-u tako i optimizaciji istog ,puj puj puj , UBISESOFT{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 16:24 (4mal).
Moj PC  
0 8 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice