Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 170.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Far Cry 4

Iskreno, mene Far Cry 4 nije zadivio... :/

CoolerMaster Support
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

Potrebni su definitivno jos koji patch i novi driver. Sjecam se da su mi na FC3 s jednim nvidia driverima performanse skocile za skoro 30%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 4

Jel ima još netko problema sa užasnim stutteringom dok leti s onim helićem jednosjedom. Pretpostavljam da je to zbog učitavanja svijeta ali neigrivo postane. A nema mi veće uživancije nego sa onim ručnim minobacačem iz zraka gađati kamione i napadati outposte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Potpuno sam uklonio stuttering!!

Uskoro video i objašnjenje...

Nvidia...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 22:55 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

ja jos uvijek nisam uspio pokrenuti igru, stalno mi se pojavljuje crni ekran cim kliknem na ikonu igre i crasha mi se

Hm, jel ti podržava grafička dx11, jesi probao sa više "yougurt" verzija igre, razne crack-ove... ?

R9 X270 OC, probao sam vise

17 godina
Far Cry 4

Dakle, evo video da ne mislite da fantaziram i bacam kifle...

Prije mi je za vrijeme vožnje to znalo padat i na cca 24 FPS. Uzeti u obzir da je snimano na GTX 750 TI 2Gb kartici na high postavkama sa nvidia godrays te SMAA te Shadowplay koji ukrade koji FPS! I niti jednom nije palo ispod 30 FPS za vrjeme bezglave jurnajve, (prije mi je pogotovo kod silaska sa motora znalo zatrokat)... Izašo bi iz igre i ponovno  krenuo ko budala letit na motoriću i nebi iskusio stuttering. Prije je i za vrijeme trčanja od sela do motora znalo štucnut dva puta...

Video kvaliteta nije najbolja, ali to nije ni bitno, vidi se FPS te postavke unutar igre

Ovo su GamerProfile.xml editirane postavke:

UseTrippleBuffering="0"
u
UseTrippleBuffering="1"

__

AlphaToCoverage="1"
u
AlphaToCoverage="0"

__

OtherQuality="high"

*ovo mi je bilo na ultra iako nemam pojma šta predstavlja, ali utjecaja na vizualije nema nikakve, možda staviti i na low!!

__

može se promjenit i

DisableLoadingMip0 ="0"

u

DisableLoadingMip0 ="1"

iako ja to nisam mjenjao; tekture ostaju high samo kada se zagledamo u neku teksturu sa 2mm daljine ima slabiju definiciju 

__

Ovo su mi postavke nvidia control panela za FC4 profil 

*ovdje je triple bufering nebitan jer ne radi preko control panela!

EDIT:

Dignuti detalji za testing, zaključan FPS na 30 samo da vidim dali će biti zapinjanja kod vožnje, i radi... bez problema

*i sa soft shadows nema padanja FPSa ispod trideset!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 0:48 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Far Cry 4

haha, svašta se može dogoditi u ovoj igri :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

ja na 270x igram na ultra jedino sam shadow smanjio i onaj klinac kad je tamno, uvijek imam oko 40-50FPS zna biti koji drop al ne toliki da je neigrivo, sa igrom sam skoro pred kraj tako da mi to nije stvarao problem sa ubijanjem i voznjom.

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja jos uvijek nisam uspio pokrenuti igru, stalno mi se pojavljuje crni ekran cim kliknem na ikonu igre i crasha mi se

Hm, na toj grafi bi trebalo letit, jel imaš 64 bitne windowse, igra radi samo na 64 bitnim...

Kad instaliraš igru, otvori folder gdje si je instalirao, znači Far Cry 4 pa otvori folder data_win32 i tu potraži patch i patch.fat datoteke i njih cut-aj na desktop ili ih pospremi negdje po želji, pa probaj pokrenut igru i vidi jel radi... {#}

To bi trebalo riješiti problem, evo već je bilo spomenuto

17 godina
Far Cry 4

..."pravi" patch 1.4 je vani i popravljen je black screen kod pokretanja igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lion002 kaže...

..."pravi" patch 1.4 je vani i popravljen je black screen kod pokretanja igre...

Link ?

17 godina
zzz kaže...
lion002 kaže...

Link ?

http://steamcommunity.com/games/298110/announcements/detail/172589699914812516

Patch Notes:

Fixed the "black screen" issue PC players were experiencing when certain USB peripherals were plugged in.
    Fixed the "grey screen" issue some PC players were may have encountered after the Outpost Master Mission.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 19:02 (Najbrži).
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Ja nisam imao tih problema sa crnim ekranom al update 4 ne donosi nikakve FPS poboljsanja... 

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Najbrži kaže...
zzz kaže...
lion002 kaže...

Link ?

http://steamcommunity.com/games/298110/announcements/detail/172589699914812516

Patch Notes:

Fixed the "black screen" issue PC players were experiencing when certain USB peripherals were plugged in.
    Fixed the "grey screen" issue some PC players were may have encountered after the Outpost Master Mission.

Patch 1.4.0, mi se neče da instalira.

12 godina
Far Cry 4

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-far-cry-4-face-off

Stutter pogadja apsolutno sve kombinacije pc konfiguracija kako se cini i igra je za sad doslovno neigriva.

Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Stutter pogadja apsolutno sve kombinacije pc konfiguracija kako se cini i igra je za sad doslovno neigriva.

Nije...

15 godina
Far Cry 4

Far Cry 4 - The Gun Show

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Razmisljam se da kupim igru pa me zanima da li je isplativo sad kupiti ili jos ima dosta bugova koje kvare igru.Cini mi se da su vecina igraca zadovoljni za razliku od AC Unity pa me zanima da li se isplati davati toliko novaca za ovu igru sad u ovoj ranoj fazi kad je stigla...

0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Nisu to gameplay bugovi.. Ako si volio trojku, ovaj je još bolji, ali na isti kalup...

Najveći problem koji možeš imat je stuttering, pristuran neovisno koliko jaku konfiguraciju imaš...

Ja sam ga se rješio i zasada igra je jako zabavna...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 22:28 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ma da FC3 mi je bio zabavan nego nemam bas novaca da mogu pogrijesiti u smislu da kupim igru pa da je neigriva. Uglavnom hvala na preporuci.

12 godina
Far Cry 4

http://www.dsogaming.com/news/far-cry-4-patch-1-4-is-now-available-fixes-black-screen-issue-does-not-address-sli-black-shadows/

Inace probao sve stutter fixove i niti jedan ne rijesava problem kompletno,takodjer kao i sto je navedeno i meni jedna cpu jezgra siba na max LOL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 4

Nisam listao temu tako da se izvinjavam ako ima odgovor na moje pitanje.

Znači ovako,konfa pod moj pc,720p rezolucija,detalji high,ali mi je sve "pretamno",pojačam svjetlost opet isti slučaj,pretamna je slika unutar igre.

Dali ima tko rješenje?

Sony M2,Z1c,Z3.Samsung N7100, kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

Hm, na toj grafi bi trebalo letit, jel imaš 64 bitne windowse, igra radi samo na 64 bitnim...

Kad instaliraš igru, otvori folder gdje si je instalirao, znači Far Cry 4 pa otvori folder data_win32 i tu potraži patch i patch.fat datoteke i njih cut-aj na desktop ili ih pospremi negdje po želji, pa probaj pokrenut igru i vidi jel radi... {#}

To bi trebalo riješiti problem, evo već je bilo spomenuto

7x64 da...

probao sam izbrisati ova dva fajla i nista...

17 godina
Far Cry 4

Na kojoj tezini treba igrati? Jel prelagana na najlaksoj, kao trojka? I koja je uopce razlika izmedju tezina, jel ti samo treba vise metaka da ubijes neprijatelja na tezoj ili ima jos nekih razlika?

0 2 hvala 0
17 godina
moderator
Far Cry 4

Igra neće da radi na dual core procesorima (bez HT-a), black screen. Da li patch rješava to ili samo ono sa usb uređajima?

-----

EDIT:

Vidim da daju td, pa evo:

http://wccftech.com/death-gaming-dual-core/

http://www.pcper.com/news/Processors/Far-Cry-4-Does-Not-Support-Dual-Core-Processors-Budget-Landscape-Shifting

http://www.reddit.com/r/buildapc/comments/2mxhe4/troubleshooting_is_anyone_running_far_cry_4_on/

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 11:41 (DrNasty).

1 2 hvala 1
17 godina
Far Cry 4

Još jedna u moru različitih smrti u igri.. Raznio sam auto, odletio je u zrak, ali prema meni i zdrobio me...

A među ostalim smrtima ovo su neke:

Skok iz letećeg žohara da bi on posle pao na mene i ubio me...
Pad letećeg žohara na glavu nakon šta sam se spustio na tower sa njime i pustio ga gore...
Svinja koju je ptičurina ulovila i letila sa njiom mi je pala na glavu usred borbe...
Zgazile me dve žene u kombiju...
Pregazilo me krdo nosoroga...
Slon me zaljepio u zid...
Zapalio sam sebe sa šest majmuna dok sam uh pokušvao ulovit...
Požderala me nekakva ogromna pirana...
itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 11:52 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
doktor1 kaže...

Još jedna u moru različitih smrti u igri.. Raznio sam auto, odletio je u zrak, ali prema meni i zdrobio me...

A među ostalim smrtima ovo su neke:

Skok iz letećeg žohara da bi on posle pao na mene i ubio me...
Pad letećeg žohara na glavu nakon šta sam se spustio na tower sa njime i pustio ga gore...
Svinja koju je ptičurina ulovila i letila sa njiom mi je pala na glavu usred borbe...
Zgazile me dve žene u kombiju...
Pregazilo me krdo nosoroga...
Slon me zaljepio u zid...
Zapalio sam sebe sa šest majmuna dok sam uh pokušvao ulovit...
Požderala me nekakva ogromna pirana...
itd...

koji si ti SPECIJALAC {#}

15 godina
Far Cry 4

Jel ima neka dobra dusa koja bi mi uploadala savegame file ako netko ima na 50-ak % jer mi se izgubio,hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 4

malo sam konacno stigao testirati...

surround game na 8080x1440 na NVIDIA settings je prilicno ne griv na oko 24fps

na jednom mon 2560x1440 takoje NVIDIA settings sa vsync on drzi zakucan na 60fps ali je mis neigrivo trom i kao da laguje.

isto ta sa vsync off je vec normalno, ide oko 80-110 fps i ne primjeti se toliko lag misa.

Zna li neko kakvu opciju da se mis sredi da ne laguje kad je vsync on??

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

Sa patchom 1.3 sam imao black screen, a sad sam instalirao 1.4 patch i izbacuje mi ovo.

Da li je neko imao ovo? I kako bih mogao da resim ovo? Trazio sam po netu i nasao neki kao fix da unistaliram microsoft visual, pa ponovo da instaliram, uradio, ali nece da radi, opet isto.

1 1
LoL EU West - Aginho
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice