Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
thuglife kaže...

Jeli moguće da postoji netko toliko nesposoban? Ako imaš preko 12 godina i to si izveo zbilja si poseban. Da nisi moga izguglat, malo po jubitu proletit ili nešto, jednostavnije je igrat 20 sati s jednom puškom.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Far Cry 3

upravo završio igru. skoro 50 sati igranja, svi sidequestovi, trialsi, path of the hunter i sve ostale sporedne misije riješene, svi skillovi ownani... ostalo mi je sakupit još nekoliko relicsa.

sve u svemu odlična igra, super sam se zabavio. da se ide samo po glavnoj misiji bilo bi možda malo dosadno, al uz sate i sate istraživanja otoka = pre****no {#}

ostao mi je reclic za pokupiti na onome calvary pointu odmah do onog početnog gradića, kao neko brdašce je bez pristupne staze, ne vidim ni nikakve pećine da bi bile u blizini pa bi se kroz njih prošlo. samo s padobranom se može pokupiti ili ima neki pristupačniji način?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dary555 kaže...
besla kaže...
Xboxn00b kaže...

dali netko zna kako se može imati dva oružija odjednom. npr da imam AK47 i RPG

Moras skupljat biljke ili kozu zivotinja i craftaš to da dobijes onaj remen koji nosi vise oruzja

Preso sam igru na najlakse sa jednim oruzjem,ali jel mozes malo pojasniti kako craftas???

S jednim oružjem si prošao, ne znam bih li ti čestitao ili dao facepalm...

17 godina
Praetorian1 kaže...
dary555 kaže...
besla kaže...
Xboxn00b kaže...

Moras skupljat biljke ili kozu zivotinja i craftaš to da dobijes onaj remen koji nosi vise oruzja

Preso sam igru na najlakse sa jednim oruzjem,ali jel mozes malo pojasniti kako craftas???

to sa onim coltom na pocetku sta dobijes bez upgrades... {#}

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

odlična igra.tek sam počeo igrati(6%) grafika je stvarno predivna.preživio sam napad morskog psa{#} krokodila i  tigra tj. njega sam ubio prije nego što me skužio.sviđa mi se skupljanje biljaka,kože itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 18:44 (hitmanovich).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Praetorian1 kaže...
dary555 kaže...
besla kaže...
Xboxn00b kaže...

to sa onim coltom na pocetku sta dobijes bez upgrades... {#}

Ma jok. On to s mačem.

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

zašto napadate malog?

ja san isto priša igru, s par oružja max., tek iza glavne priče san iša obavljat sporednje misije, dead questove i hunter questone, da ne spominjem da nisan ima ništa prošireno u craftingu

jel zaostajem za svoje godine? iman 19

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
1 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
dary555 kaže...
besla kaže...
Xboxn00b kaže...

{#}{#}{#}

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

zašto napadate malog?

ja san isto priša igru, s par oružja max., tek iza glavne priče san iša obavljat sporednje misije, dead questove i hunter questone, da ne spominjem da nisan ima ništa prošireno u craftingu

Eh, ali ti nisi koristio jedno oružje kao on{#}

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

zašto napadate malog?

Tako si igra jer je to tvoj izbor ( neke mačo stvari i guess ), tako si je tija odigrat. On nije, on je tija craftat i nije samo zato jer nije zna kako, i tako je priša igru.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja osobno igram sa svakim oružjem po malo, svako je dobro napravljeno i volim kombinirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

priša sam tako jer ne razumijem drugačiji stil

kakav je smisao riješavanje 20-ak dead/hunter questova kad su svi isti, monotono za poludit nakon 5-6 riješenih, nekakvo odugovlačenje igre ili? ne razumijem

uz glavnu priču su moglli dodat neke druge gluposti za zabavu, a ne monotono skupljanje para za otključavanje oružja, mapa itd.

igra je mrtvi open world

Moj PC  
7 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Meni nije jasno kako je dary555 prošao početnu misiju a da nije naučio craftati? Možda zbog toga što ne vlada dobro engleskim? Prva misija više sliči na tutorial how to nego na misiju. Slažem se da stvarno treba proraditi na tome da izbjegneš taj tutorial koji se provlači kroz cijelu igru i da na kraju shvatiš da si debelo fula, ali ja osobno znam brzoplete ljude koji ne igraju tako često a kad zaigraju, ja se vatam za glavu, tako da se ne trebate isčudavati i još vrijeđati malog zbog toga što ne zna kako to radi pro gejmer haha

=▲<
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 20:56 (Cevi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

kakav je smisao riješavanje 20-ak dead/hunter questova kad su svi isti, monotono za poludit nakon 5-6 riješenih, nekakvo odugovlačenje igre ili? ne razumijem

uz glavnu priču su moglli dodat neke druge gluposti za zabavu, a ne monotono skupljanje para za otključavanje oružja, mapa itd.

igra je mrtvi open world

Nije istina da su svi dead/hunter questovi isti, svakom questu treba drukčije pristupit. A i mislim šta bi ti, leteće medvjediće da te napadaju i da ih skidaš s golim rukama...

15 godina
Far Cry 3

Pozdrav!

Instaliro sam igru i kad je pokrenem ona se crasha: "Far Cry 3 has stopped working..."

Pregledo sam malo po netu i tu u ovjoj temi no nisam našao rješenje. 

Molim vas neki savjet?

[G] Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Stavio sam patch 1.4 i ostao sam bez sejvova{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...
Cerina15 kaže...

igra je mrtvi open world

Nije istina da su svi dead/hunter questovi isti, svakom questu treba drukčije pristupit. A i mislim šta bi ti, leteće medvjediće da te napadaju i da ih skidaš s golim rukama...

Pa dobro,dead questovi i jesu vecinom isti,bilo bi vise fora da treba npr. sredit konvoj sa C4 ili oteti brod sa nekim posebnim teretom ili zasjeda.A ovako sam dodjes,uzmes sniper,poskidas sve one okolne vojnike,priblizis se i ubijes onog glavnog.Mogli su cak i staviti da ima misije gdje pomognes onim plavim vojnicima dok oni osvajaju nesto.

17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Pa dobro,dead questovi i jesu vecinom isti,

Meni su oni i napadi na outposte najzabavniji dio igre, svaki put možeš taktizirati prema okolišu i svakom napadu pristupiti drugačije. Fora mi je i kada se koji put i neka divlja životinja umješa a tebi ne preostaje nego vrtit palčeve i čekati da se digne plava zastava.

Ili, jednom mi se desilo na misiji kad sam trebao ukokati tipa nožem da su se odjednom pojavili Rakyjati i počeli izmjenjivati vatru sa njegovim čuvarima. Morao sam brzo reagirati ili bih izgubio bounty u slučaju da je tip pao pod paljbom savezničkih metaka.

Ja imam primjedbi na loot. Bilo bi zabavnije kad bi se moglo iz onih sanduka lootati oprema ili nešto korisno a ne samo random stvari koji ti jedino služe za prodaju. Tada bih bio motiviraniji da istražim svaki kutak otoka. Ali zato stave neke kipiće koji su totalno nezanimljivi za skupljati. Čemu? Da bih dobio virtualnu značku? {#}

Trenutačno mi je najveći novčanik u igri pun, otključao sam skoro sva oružja (barem ona koja koristim) sa svim potrebnim dodacima i kad vidim sanduk samo se okrenem i nastavim svojim putem.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

I meni su outpostovi najzabavniji dio igre, baš se osjećaš ko predator dok gledaš protivnike i planiraš napad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I meni su outpostovi najzabavniji dio igre, baš se osjećaš ko predator dok gledaš protivnike i planiraš napad.

Upravo to! Jel postoji nacin da ponovno predjem outpostove jer stvarno je pregust ih osvajat.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nope, kad ga osvojiš, imaš ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

dolazak na neku uzvisinu blizu outpusta cca. 80-100m, označavanje kamerom meta, ubijanje sa snajperom i osvajanje

ili

dolazak blizu outpusta, označavanje meta kamerom, uključiti rambo mode, prišuljati se do alarma, isključiti ga, pa mačo rješavanje meta takedown-ima

morao sam ovo napisati, izlazim iz teme sad

jedina dobra strana je priča, ostalo je prosjek

Moj PC  
4 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Priča sama po sebi i nije neka kvaliteta ( likovi su, s druge strane izvrsni ), ako nisi gušta u otoku kao free roam području nemaš  što radit u igri preko 5-6 sati.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

kakav free roam?

otvoreni prazni svijet

mogu ići na ona sniper/pistol/knife challenges, postavljati rekorde na onim survivle izazovima, zaboravia sam kako se zovu u igri, ili ići u lov koji mi slučajno nije dosadia nakon tih silnih hunter questova

otvoreniji svijet ima nba 2k13

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nije mi jasno zasto mi se igrica ugasi nakon 5 minuta igre...do napajanja nije a ni do temperatura...Zanimljivo je to što se uvijek ugasi na istom mjestu...lol...Bio bih zahvalan na pomoci...

vremena se mijenjaju,dal ce biti isto ko prije,znam da nece,nemam baš razloga al cece se smijem,stvari vidim jasnije,pricam glasnije i bolje...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Nije mi jasno zasto mi se igrica ugasi nakon 5 minuta igre...do napajanja nije a ni do temperatura...Zanimljivo je to što se uvijek ugasi na istom mjestu...lol...Bio bih zahvalan na pomoci...

Teško je to ovako sada napamet govoriti. Jesi stavio zadnji 1.04 patch? Zadnje drivere za grafu? 

Btw, pa flankiraj to mjesto, možda se onda ne ugasi ;)

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
15 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Da ti je do napajanja ugasio bi ti se cijeli kompjuter.

Na kojem mjestu ti se ruši igra? Ustvari, je li original igra ili krekirana?

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

kakav free roam?

otvoreni prazni svijet

mogu ići na ona sniper/pistol/knife challenges, postavljati rekorde na onim survivle izazovima, zaboravia sam kako se zovu u igri, ili ići u lov koji mi slučajno nije dosadia nakon tih silnih hunter questova

otvoreniji svijet ima nba 2k13

Nabroja si više free roam elemenata nego šta ih igre koje se se tako deklariraju imaju. Ako ćemo ić tako razlagat nema igre s tvojim kriterijima free roama uopće, šta bi triba radit nakon šta priđeš igru, mora se ponavljat, bit repetitivno, jedini izazov mora bit samo dizanje rekorda, šta drugo može bit općenito nakon šta se odigra priča, novi sadržaji? Ako ćemo uglupo, ima bolji free roam od mafije 2.

15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
retardinjo25 kaže...

Da ti je do napajanja ugasio bi ti se cijeli kompjuter.

Na kojem mjestu ti se ruši igra? Ustvari, je li original igra ili krekirana?

A ugasi mi se cijeli kompjuter da...Pardon krivo sam napisao...

Hip-hop is not dead
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

uspoređuješ karakteristike open worlda iz far cry 3 s onim iz mafie II? {#}

pa u far cryu mogu odigrati eventualno dva puta ta natjecanja u gađanju, odigrati na poker par puta, i to je to

dok se u mafiji mogu danima vozat i ubijat po gradu

Moj PC  
0 6 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice