Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
odjavljen
Far Cry 3

Jučer krenuo s igrom i porpilično je dobra. Spoiler: Trenutno sam na misiji kada moram uništiti svu travu :) Glazba je prejaka 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

4 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Stavio 1.3 update i nestali saveovi.
Jel ima pomoci ili ispocetka ? {#} 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Far Cry 3
doky01akablava kaže...

Stavio 1.3 update i nestali saveovi.
Jel ima pomoci ili ispocetka ? {#} 

Stavi stari "bypass" od 1.2 ;)

17 godina
Žohar kaže...

Zašto nema Jason-ove sjene? Kod 1.02 patcha, umjesto Jason-ove sjene je bila sjena nekog oružja, valjda je to bug?{#}

imam identični problem, meni je sjena od luka, ioako ga nemam ekvipanog... ne razumijem nimalo xD

Bok, ja sam sharyn
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Sa kojim updateom se pojavila sjena Jason-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Jučer krenuo s igrom i porpilično je dobra. Spoiler: Trenutno sam na misiji kada moram uništiti svu travu :) Glazba je prejaka 

Dobro si proša u jedan dan.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
odjavljen
thuglife kaže...
Kordy kaže...

Dobro si proša u jedan dan.

Napokon mali odmor od faksa, mora se nadoknadit sada {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 11:25 (Kordy).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ali nemoj samo prolazid kroz igru direktno po glavnoj radnji, SVE sporedne kvestove odigraj, lutaj krajolikom, istražuj, pa onda odigraj jednu glavnu misiju, pa opet istražuj, i tako stalno.

Ja upravo tako igram, jer nakon što pređem glavnu radnju (kod bilo koje igre) jednostavno nemam više volje trčkarat okolo i rješavat sporedne misije.

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Omerta23 kaže...

Ali nemoj samo prolazid kroz igru direktno po glavnoj radnji, SVE sporedne kvestove odigraj, lutaj krajolikom, istražuj, pa onda odigraj jednu glavnu misiju, pa opet istražuj, i tako stalno.

Ja upravo tako igram, jer nakon što pređem glavnu radnju (kod bilo koje igre) jednostavno nemam više volje trčkarat okolo i rješavat sporedne misije.

Istina je da sam večinom igrao glavne misije ali prešao sam i 2-3 sporedne. Sinoć sam se više usredotočio na lov (zbog wallet-a, ruksaka i ostalih potrepština).

16 godina
Far Cry 3

Evo ja upravo završio igru. 40 sati i 27 minuta gameplaya.

Rješavao sam mapu po mapu. Prvo odašiljač, pa neprijateljske baze i zatim sve pomoćne zadatke te skupljanje artefakata i pisama na toj mapi. Glavnu misiju sam rješavao kako mi je bila prilika, nekad prije nekad na kraju. Pa zatim prelazak na iduću mapu.

Poginuo sam izm. 20 i 30 puta na predzadnjoj težini (ah, godine su krive :) s time da me jedan odašiljač dobrano namučio i stradao sam na njemu nekoliko puta.

Ispunio sam sve zadatke, koristio sva oružja i vozila (voda, kopno, zrak), čak sam koristio i fast travel...

Odigrao i one 2 dodatne misije. Dobro mi došle da upotpune igru.

Drogirali me, vezali, silovali (nadam se da me nije Buck potajno kresnuo :), bio hrana životinjama... što bi još čovjek mogao poželjeti.

Malo sam krenuo MP nekih pola sata i ne mogu reči da je loš, da se igrati. Co-op ću kasnije isprobati.

Zaključno: Dobro potrošenih 178 kn što se igara tiče. Kad sam je uzeo u pretplati morao sam se odreći nekih stvari pa sam se nadao da će igra stvarno biti posebna. I nisam se razočarao. Već nakon nekoliko sati igre, kad sam se priviknuo na sistem igranja te kad sam igru skužio kako funkcionira, već sam tada vidio da je igra ono nešto. Nešto što izlazi tek svakih nekoliko godina.

Malo mi je žao što je ljudi odigraju samo po glavnim misijama. Ne vide potpuno svu raskoš koju igra pruža. Jednostavno te nešto vuće da odgonetneš sve tajne koje skriva. Iako vjerujem da sa svim skupljenim artefaktima i mnoštvom skupljenih dijamanata nisam otkrio ni polovinu pećina ili koliba, puteva, podvodnog blaga i ostalog što je postavljeno na ta 2 otoka.

Još bolje. Igru ću za koji mjesec sigurno ponovno prolaziti, ovaj puta na najteže. I vjerujem da će biti jednako zanimljivo kao i prvi puta.

Igra mi ulazi među top 5 najboljih igara.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Sinoć sam gledao Lost i jedna me scena na Far Cry podsjetila

0_o
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 Financial Planning

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Jos mi je bilo cudno kad sam tek pokrenio kako igra izgleda drugacije nego prikazano na E3 i trazio sam usporedbu.

Ovo je nevjerojatno koja je to razlika,od sjena,vegetacije,mora i ostalog.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Far Cry 3

Ja evo igram i igram ali dosadno bez frendova mu multiplayer :(

Ako netko hoce kupit od mene nek mi se javi na PM

Stvarno mi dosadilo vise samom peglat ovo dok svi ostali po CoD-u ili WarZ-u deru :D

BTW aktivirano je na uPlayu

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ovako, došla mi je igra i možda ju počnem šibat ovih dana, ali samo me nešto interesira i želim biti siguran (vjerojatno sam već i dosadan):

1. Nakon što se neprijatelje taga sa kamerom oni budu vidljivi iza svih objekata - to se može isključiti u settingsima?

2. One oznake iznad glava neprijatelja se ne mogu isključiti?

Ovdje ne govorim o rješavanju tih stvari preko mod-ova, već po defaultu. Thx

Stvarno nemam volje čekat patch 1.05 jer tko zna dali će UBI uopće omogućiti potpunu kontrolu nad HUD, pošto svi znamo što su "omogućili" u patchu 1.04.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 10:02 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaheb

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 10:03 (Omerta23).
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nemožeš tagganje isključit, možeš ga isključit sa puškom, znači kad na njega nišaniš neće se "označiti", ali kamera ih uvijek označi.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

A joj.. :(

Znači "Aim tag" je ono sa puškom i to se može isključit, dok se taganje sa kamerom ne može.. Joooj, šteta, a to mi je tako J.A.D.N.O., pa nisam retard, majmun ili 10-ogodišnjak. Ajme što rade od današnjih igara :(

Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

A joj.. :(

Znači "Aim tag" je ono sa puškom i to se može isključit, dok se taganje sa kamerom ne može.. Joooj, šteta, a to mi je tako J.A.D.N.O., pa nisam retard, majmun ili 10-ogodišnjak. Ajme što rade od današnjih igara :(

Jel ti palo možda na pamet da ne koristiš fotoaparat?

I po stilu pisanja bi se reklo da jesi 10-ogodišnjak, no offense.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jesam da, imam 15 godina, pa što? 

Joj gle, ako želim zumirat, dal to mogu samo sa kamerom ili pored sebe još imam neki dvogled? Pretpostavljam da ne, i ako je to tako, tvoj komentar pada u vodu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 3
Pozz svima, jedno brzinsko pitanje
Hocu ponovo da instaliram FC3 i vidim da ima nekih 4 update.a zanima me da li moram sve redom instalirati radi njihovog ucinka ili samo zadnji, i da li mogu koristiti patcheve sa oficijalne stranice i da li moram imati crack od update.a ili moze onaj prvi crack
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljudi sa sela kažu da ta žena nema milosti..

Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 Bloopers, Glitches & Silly Stuff

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
dex3108 kaže...
Stigao patch 1.04

Users that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.

hehe, konačno :-)  Sad mogu imat 100% i cijeli tattoo :-)   Jel ovo cumulative patch ili trebam stavit i 1.02 i 1.03 prije njega ?
12 godina
neaktivan
Far Cry 3
Zna li netko kako povecati draw distance? Ide mi na zivce pop up bilja, raslinja, planina...itd. Posebno se dobro vidi dok juris gliserom.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

lost expedition misije su glupe zao mi je sta sam dao 50kn vise zbog te dve misijepise da traju zajedno 40min a ja ih proso za 15min.

PS3 FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nakon 10 sati igranja, prešao sam samo 7 main misija. Uglavnom sam fokusiran na outpostove i radio tornjeve i obavavljanje onih misija gdje treba lovit životinje i ubijat one pirate.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

lost expedition misije su glupe zao mi je sta sam dao 50kn vise zbog te dve misijepise da traju zajedno 40min a ja ih proso za 15min.

Kakve su te misije uopće? I što je s onim monkey buessnisom ili kako već, jeli igrao tko?

13 godina
neaktivan
besla kaže...
Xboxn00b kaže...

dali netko zna kako se može imati dva oružija odjednom. npr da imam AK47 i RPG

Moras skupljat biljke ili kozu zivotinja i craftaš to da dobijes onaj remen koji nosi vise oruzja

Preso sam igru na najlakse sa jednim oruzjem,ali jel mozes malo pojasniti kako craftas???

dary555
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jeli moguće da postoji netko toliko nesposoban? Ako imaš preko 12 godina i to si izveo zbilja si poseban. Da nisi moga izguglat, malo po jubitu proletit ili nešto, jednostavnije je igrat 20 sati s jednom puškom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 14:18 (thuglife).
Moj PC  
13 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice