Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
14 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
Danyel kaže...
floks kaže...

Mana ove igre je šta je barem meni dosta lagana i na warior težini i kako sve više igram vidim da AI i nije baš najbolji,e sad šta se tiče grafike stvarno nez koja budala

može da kaže da igra loše izgleda jer izgleda predobro na mojoj hd 7970.Igra je jedan od jačih fps kojih sam igrao zadnjih godina al mi je glupo šta ga neki uspoređuju

sa far cry 1 jer nema nikakve veze jedno s drugim s tim da moram da kažem da je far cry 1 meni bolja igra jer više volim SFI(alieni,karakonđule itd)...

Tebi radnja na prekrasnom tropskom otoku i eliminacija neprijatelja stealth pristupom, kojeg je imao i FC1 nemaju nikakve veze?

Priznaj, to si napisao tek da nešto napišeš? 

Ne je meni je far cry 1 sfi igra i nemogu je usporedit sa trojkom koja je otvoreni gta svjet osim naravno tropskog otoka i stealth pristupa.

16 godina
neaktivan
floks kaže...
Danyel kaže...
floks kaže...

Mana ove igre je šta je barem meni dosta lagana i na warior težini i kako sve više igram vidim da AI i nije baš najbolji,e sad šta se tiče grafike stvarno nez koja budala

može da kaže da igra loše izgleda jer izgleda predobro na mojoj hd 7970.Igra je jedan od jačih fps kojih sam igrao zadnjih godina al mi je glupo šta ga neki uspoređuju

sa far cry 1 jer nema nikakve veze jedno s drugim s tim da moram da kažem da je far cry 1 meni bolja igra jer više volim SFI(alieni,karakonđule itd)...

Tebi radnja na prekrasnom tropskom otoku i eliminacija neprijatelja stealth pristupom, kojeg je imao i FC1 nemaju nikakve veze?

Ne je meni je far cry 1 sfi igra i nemogu je usporedit sa trojkom koja je otvoreni gta svjet osim naravno tropskog otoka i stealth pristupa.

Ako bismo htjeli biti sitničavi - ni FC3 nije baš posve ''realan'' svijet. Ima tu poprilično ''Sci-fi'' elemenata - koji se mogu tumačiti halucinacijom prouzrokovanu opijatima, a ima i nekih neobičnih događanja koja se baš i ne bi mogla jednostavno objasniti... Moć ''tatua'', magija... Ima tu Sci-fija, samo što nema vanzemaljaca. I sve ostalo je poprilično slično FC1. Ovo je, po mom skromnom sudu, prvi dostojni nasljednik prvog Far Crya... 

Uostalom, to nismo ''otkrili'' mi (nas par budala ovdje) nego i sami proizvođač igre koji veli ''vraćamo se korijenima prvog Far Crya''... 

Dakle, nemojmo se praviti pametniji nego što jesmo...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 5:32 (Danyel).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zna li netko ime mape u kojoj su prikazana mijesta gdije se može igrati poker

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zgberozg kaže...

Zna li netko ime mape u kojoj su prikazana mijesta gdije se može igrati poker

Pogledaj ovdje, možda nađeš.

http://www.ign.com/maps/far-cry-3/northisland

Idi na Filter > Side Mission > Poker Game

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Instalirao i ja, izgleda predivno (DirectX11). Drago mi je sad što sam uzeo 7850 (clocknuta koliko catalyst dozvoljava, nisam htio preko). Driveri su 12.11 b11 i CAP2. Igra leti.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Upravo sam završio main story, 69% igre. Nemam zamjerki na igru, odlična je, stvarno se ne sjećam kad sam zadnji put igrao nešto što me ovoliko privuklo. Na kraju sam izabrao spas prijatelja, i sad sam na youtubeu vidio da je drugi kraj da umrem, što se dogodi nakon moje smrti, ne mogu igrat dalje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danyel kaže...
melem kaže...

Pa je meni je igra vrh imam jedno 30-tak sati odigrano i jos igram.

Ali uvjek cu tsra na svaku igru koju pojednostavljuju :P i ne kuzim zasto, bar da stave mogucnost za iskljuciti a vjerojatno oce nekim novim patchevima kako cujem.

Recimo da danas rade recimo novi Super Mario kladim se da bi kod svake one cijevi bila neka debela velika crvena strelica koja bi ti pokazivala da se mozes spustiti u tu cijev.

Vjerojatno bi ti kod svakod djela gdje trebas skociti pisalo Jump :D i imao navigacije + ako bi napravio preorder dobio bi kao bonus Luigia, onu plavusu, gljivu ali ni to nije sve preorderom mozete otkljucati achievement da super mario postane rakun i leti.

ha ha

Tu si u pravu, ali to ti je tako - čak i znanstvena statistika pokazuje da su ljudi danas sve gluplji, pa te onda to ne treba čuditi...

To je jednostavno tako i sasvim normalno za očekivati - jede se puno nezdrave hrane sa puno masnoće i šećera (uništava mozak i ljudi nemaju koncentracije), puno kofeina, ekrani na sve strane, debilne reklame, debilne emisije i showovi, sve lošiji filmovi i sve lošija glazba (u globalu)... Normalno je da su onda ljudi sve gluplji pa proizvođači igara moraju spuštati kriterije...

Nažalost.

Najveći problem je ogroman pritok casual igrača koji odmah cendraju po forumima kako nesto ne valja ili je glupo napravljeno jer oni ne razumiju kako i što treba radti.Igra im je ili prelagana ili preteška.Neki su i ovdje pitali glupa pitanja kao što je:A zašto ja ne mogu nositi više oružja?Pročitaj brate,sve ti piše u igri.Neki su se žalili kako im je cjeli crafting sistem nepotrebno konzolaško kompliciranje.Stvarno? Pored toga statistike pokazuju da ogromna većina "gamera" uopće ne završi igru koju kupe.Developeri automatski predpostavljaju da je to zbog toga što je igra prekompicirana i preduga,pa nastavak skrate i pojednostave.Onda se ti isti idu žaliti po forumima kako je igra kratka,a većinu svojih igara niti ne prijeđu do kraja.Užas.Mi pravi igrači zbog toga ispaštamo.FC3 također pati od konzolitisa,samo što sam se ja pomirio sa situacijom u gamingu pa više ne kritiziram.FC3 je odlična igra,a zamislite samo koliko bi tek bolja bila da ne pati od konzolitisa.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja sam upravo ubio Vaasa.

Ove misije koje vode do toga su prebolesno napravljene, pogotovo ona sa Citrom {#}

The world is your playground.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Ne.....ne......ne...... I NE!!!

Jako dugo sam član ovog foruma kao i mnogi korisnici sa kojim se tako rečeno znam ovdje u ovih čertiri godine......

ALI NE!!! .............................AL NE, srati po FC3 koji je SP orijentirana igra; koji u SP segmentu pojede COD i BF u jednom zalogaju!!!

Far Cry 3 je najbolji FPS naslov izašao u zadnjih pet godina!!

Ova IGRA se ne kupuje zbog onih COD i BF multiplayer sranja!! Ubisoft je uspio napravit FANTASTIČNO SP FPS iskustvo!!! Amen --------------- najbolja FPS igra u gotovoj nam godini!

_________________--

Još jednom da ponovim...

Far Cry 3 je najbolji SP FPS naslov izašao u zadnjih pet godina!!

That’s just like, your opinion, man {#}

U redu je hvaliti igru. I meni je odlična, ali da svima mora biti odlična zato što je i tebi, hmmm... s tim se ne slažem. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 9:42 (quickr).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ako i čim izađe novi patch sa on/off UI elemenata, počinjem šibat igru.. {#}

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Šteta što nisu omogućili u onim momentima kad pališ plantaže trave da se napušiš dok traje misija, bilo bi zanimljivo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
thuglife kaže...

Šteta što nisu omogućili u onim momentima kad pališ plantaže trave da se napušiš dok traje misija, bilo bi zanimljivo.

Neznam kako tebi ali moj lik je postao manje precizan, cijela slika se izobličila na toj misiji {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Vidiš nije mi upalo u oko, fuck, propustio high efekt.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

kao fana AC igara moram priznat da je ubi pokupio par elemenata iz te franšize i stavio ih u FC3

watchtower=viewpoint u AC

ista funkcija tj.otkrivanje mape

outposti=borgia tornjevi(ACB),bizantski tornjevi(ACR),fortovi(AC3)

takedown from above (air assassination funkcija uvedena u AC2),ledge takedown(ledge assassination također funkcija prvi puta uvedena u AC2)

to je zasad sto se mogu sjetiti

cak u jednom pismu od onih japanaca iz WW2 se spominje abstergo i POE kao referenca na templare i AC univerzum

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Ne.....ne......ne...... I NE!!!

Jako dugo sam član ovog foruma kao i mnogi korisnici sa kojim se tako rečeno znam ovdje u ovih čertiri godine......

ALI NE!!! .............................AL NE, srati po FC3 koji je SP orijentirana igra; koji u SP segmentu pojede COD i BF u jednom zalogaju!!!

Far Cry 3 je najbolji FPS naslov izašao u zadnjih pet godina!!

Ova IGRA se ne kupuje zbog onih COD i BF multiplayer sranja!! Ubisoft je uspio napravit FANTASTIČNO SP FPS iskustvo!!! Amen --------------- najbolja FPS igra u gotovoj nam godini!

_________________--

Još jednom da ponovim...

Far Cry 3 je najbolji SP FPS naslov izašao u zadnjih pet godina!!

Ma igra je bezveze..{#}

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da, slažem se ... sa ostalima što trenutno misle o tebi :D

EDIT: A ja sam pak još bolji, nisam ju ni počeo igrati a već mi je genijalna i zarazna :D

No, tako sam mislio i o Just Cause 2 pa se nisam razočarao.. Jednostvno po gameplayu vidim dal mi paše ili ne..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 12:12 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Far Cry 3

meni je igra vrlo dobra 

neke stvari oko price su jako nategnute 

no smeta me ono osvajanje outposta ... previse jednostavno je i nakon kaj ga osvojis gotovo 

trebali su napravit kao na GTA SA da naprijatelji idu nakon nekog vremena natrag osvajat taj izgubljeni outpost 

jer sad sam ih sve osvojio i otok je sad pustos :(

http://revohd.com
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Natrpa se tvojih ljudi tamo, oni ih kao čuvaju. Da nema više crvenih u freeroamu kasnije, nema, to je stvarno šteta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Meni je igra bas taman... mozda u kojim trenucima prelagana... ali moram priznat da mi to malo i pase... jer igram malo pomalo, casual kad se ima vremena.

Inace... vec nekoliko puta su ljudi pitali za recenziju multiplayera... pa zar nitko ne igra multy da prokomentira?

0 0 hvala 0
17 godina
Danyel kaže...
floks kaže...

Osim radnje na tropskom otoku to nema nikakve veze sa prethodnikom! i imena koje je tu radi prodaje...

Gomila sidequestova, sandbox, nema vražijih aliena......... Ma da identične su te dve igre!

Za ovo šta nema pirata nakon oslobođenog outposta - pa ljudi su poslušali jecanje 90% igrača FC2 i makli onaj užasni, retardirani respawn!

Da su stavili opet bi se pizzdilo nešto tipa - "Joj, oslobodim outpost, oslobodim cijeli sjeverni otok i oni opet tamo", "Joj maknem se 500m vratim se oni ipet tamo"

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 13:12 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Za ovo šta nema pirata nakon oslobođenog outposta - pa ljudi su poslušali jecanje 90% igrača FC2 i makli onaj užasni, retardirani respawn!

Da su stavili opet bi se pizzdilo nešto tipa - "Joj, oslobodim outpost, oslobodim cijeli sjeverni otok i oni opet tamo", "Joj maknem se 500m vratim se oni ipet tamo"

Da, ali sada kad sve liberateaš, je otok pust.

17 godina
Looka kaže...
doktor1 kaže...

Pa zar nam nije cilj uz oslobađanje prijatelja pomoći "domorodcima" da preuzmu svoj otok nazad?

Nemože se svima udovolji, ali očito je ipak većina bila za micanje respawna i ljepo od UBIa šta su poslušali!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 13:22 (doktor1).
17 godina

malo mi je prica na pocetku nategnuta... ono lik sam kaze da nikad nije niti koga ubija niti oruzje drza a kasnije ko komandos. da je bar nesto tipa ex military ili tako nesto.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Meni je Far cry 3 bolji od skyrima

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeldiBoy kaže...

Ma ovim idiotima sto seru po igri je krivo jer imaju slabe kompove i ne mogu je pokrenuti ni na low kako treba pa zato nalaze neke primjedbe .. faggots.

potpis

(takvi me podsjećaju na one šta kažu da je gta4 bolji od M2)

12 godina
Far Cry 3

Ma mene nerviraju zivotinje.Npr pucam u panteru ili leoparda,

treba mi 50 metaka da ga slozim dole.A covjeka sjinem sa pistoljcicem

u 2 metka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

u 2 metka.

Kako kojeg covjeka,onog heavya nikako ubit .Na kraju sam uzeo C4 i aktivirao kad je dosao blizu njega.Ali su onda dosla jos 3 i nisam imao sanse.

17 godina
Endymon kaže...

u 2 metka.

Ovisi s čim pucaš i u koji dio tijela, ali isto tako uzmi u obzir da su životinje poput medvjeda, leoparda, tigra itd. fizički dosta jače od čovjeka pa je realno da im treba malo više da padnu.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ovisi s čim pucaš i u koji dio tijela, ali isto tako uzmi u obzir da su životinje poput medvjeda, leoparda, tigra itd. fizički dosta jače od čovjeka pa je realno da im treba malo više da padnu.

Samo što tigar izdrži 15 komada u glavu. I nije to problem realizma, kojeg ionako i u svim modernim FPSovima koji se vole pozivati na to ili nema ili ima na kapaljku. To je stvar faktora zabave i osjećaja autentičnosti kojeg ovakve igre koriste da bi uvukle igrača u svoj svijet.

Pa prema tim kriterijima, moje mišljenje je da su neke životinje jednostavno nekad malo OP pa nisu zabavne i kvare imerzivnost. Npr. skuži me cijeli kamp zato jer ja ne mogu headshotati psa s prigušenim pištoljem. Ako ništa drugo, malo je iritantno.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Looka kaže...
doktor1 kaže...

Nije{#}

Sad neznam ako bas sve zastave zauzmes, to moram vidjeti ostale su mi dvije.

Ima mjesta gdje se uvijek spawnaju iako je to podrucje oslobodjeno. Naprimjer pada mi na pamet jedno mjesto, i to mjesto je bilo u misiji kad ides osloboditi ono svog plavog frenda kad izlazi iz helica a ti ga moras pokrivati dok ne dodje do glisera...i na tom mjestu uvijek su ti likovi, ima ih i po obalama itd..hebiga treba otkrivati po otoku i tako{#}

I tamo na drugom otoku kod nekog rudnika a vjerojatno i kod aerodroma a i kod one vile od Hoyt-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 14:28 (melem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice