Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 906.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
doktor1 kaže...
Omerta23 kaže...

Dali postoji opcija isključivanja navedenih stvari? Thx

Da! Samo ako ih tagiraš sa fotoapartom se vide kroz zidove, dok aim tagging se može isključiti isto kao i crosshair....

E to me zanimalo, znači "ono" što tagiram fotićem to bude vidjivo kroz zidove i slično. Drugim riječima, isključujem aim tagging. Thx za info

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Danas ugledah galeba reko da vidim moze li se on loviti kad ono moze XD steta sto je pau u vodu a meni mrsko bilo ici po njega XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dex3108 kaže...

Danas ugledah galeba reko da vidim moze li se on loviti kad ono moze XD steta sto je pau u vodu a meni mrsko bilo ici po njega XD

mislim da ih mozes ubit ali ne i lootat =)

15 godina
Far Cry 3

Poceo igrati Far Cry pravo mi se svidjela igra,nego moze li mi neko reci (mozda glupo pitanje ali :/)zasto ne mogu imati vise oruzja,npr.imam sad AKA i kad vidim u pirata neku pusku ne mogu je uzeti nego samo zamjeniti,je li to oko ili?

I da mogu li pored toga imati pistolj?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Bow FTW :D

Takodje stvarno su se potrudili oko pojedinih detalja. Zavrsim delivery misiju i pogledam kod cilja gdje su stajale signalne rakete i vidim ovo

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Možeš ubiti i guštere i rakove,sve što se kreće.Jedino ne znam kako ubiti mante kad su one dublje pod vodom.Možda granatama?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Imam jedan problem..Znaci vidim kako se objekti stvaraju i to me stvarno zivcira,ne znam kako bi opisao..znaci priblizavam se i odjednom se pojave stabla itd,fov mi je na maksimalno postavljen,do cega moze biti?hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
trolljegeren kaže...

Imam jedan problem..Znaci vidim kako se objekti stvaraju i to me stvarno zivcira,ne znam kako bi opisao..znaci priblizavam se i odjednom se pojave stabla itd,fov mi je na maksimalno postavljen,do cega moze biti?hvala

FOV je širina pogleda...

A na poping ja mislim utječe Geometry opcija; meni je na Ultra i nemam popinga, a nisam ga primjetio niti na Very high

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

K vragu, rastrgan sam između FC-a i novoizašlog Baldur's Gatea {#}

Hvala na infou za tagging, baš sam mislio neki dan kako je ipak blago

retardirano vidjeti protivnike s 100 m kroz zid , s oznakama na glavama.

Super da postoji opcija.

Ovoj igri definivno treba SkyrimNexus svoje vrste.

Doktor je recimo napravio perverzno dobru stvar zadnji put s Skyrimom,

tko je bio aktualan se sjeća, ova igra kao da traži istu stvar.

Mada su napravili uistinu izvrstan posao što se tiče grafike out of the box.

Skyrim je (out of the box) naprosto ružan i ispran naspram ovog, bez obzira na ton igre

koji je potpuni kontrast.

Uz nešto moddanja, dođe se skoro do foto realizma,

živo me zato zanima dokle bi FC mogao ići da se napravi ista stvar.

Out of the blue and into the black.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 0:12 (forzzuk).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Jesu raže smrtonosne u igri? Kad sam lovio morske pse vidio sam ih dosta, ali nijedna me nije napala...pitam baš zbog Stevea Irwina.

1 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

što mislite hoće li biti modova za grafiku?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 0:14 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

ja se vracam na stare nvidia beta drivere

rade 20 fps-a manje nego cijelo vrijeme stutter kad se micem pa ovo je neizdrzivo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
trolljegeren kaže...

FOV je širina pogleda...

A na poping ja mislim utječe Geometry opcija; meni je na Ultra i nemam popinga, a nisam ga primjetio niti na Very high

budem probao,a znam za FOV da je to sirina pogleda..ili na engleski Field of view

Budem probao to s tim popraviti..to mi se danas javilo jer sam bio stavio sve na high a inace sam bio na ultra igrao i nije toga bilo..hvala,javim rezultate ;)

13 godina
neaktivan

Probajte hvatat zlatnog tigra, ili medvjeda, ili sve rijeđe agresivne zivotinje samo sa NOZEM :)) Ja iz dosade, probao da vidim kako ce to ic protiv crne pantere...

Uspio sam naucit kako izbjegnut, odnosno kad tocno skocit u stranu kad me crna pantera napada...tako da me ne zakaci niti mi oduzme energiju, a ja nju nozem malo roknem i onda sprint okret i isti postupak :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
Far Cry 3

imam bug,nemam oružje u rukama.original imam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igra predjena nakon 3 puna dana igranja :) Sta reci, nisam ovako uzivao u jednoj igri u zadnjih 3-4 godine sigurno. Igra ce sigurno pokupiti hrpu nagrada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Far Cry 3

Greetings my friends {#}

Eo da se  i ja malo ukljućim u ovu raspravu.

Igrao sam FC3 svega par sati(cca 10ak), i prvi dojmovi su odlićni: igrivost+grafika.

A eo, na svojoj kanti sam uspio iskombinirat(hight=>ultra) video postavke(ima dosta korisnih savjeta ovdje) da dobijem nekih prosječnih 40ak fps-a, bez trzanja pri rez 1920x1080.

Imam xfx HD6850, i prilično je prijateljska prema igri, a update na najnovije beta drivere zbilja popravi FPSiće( ssao/sdao,VS off, buffering off).

Proc dualcore 2.9 oc na 3.7ghz(nemože terat grafu baš pri normalnom radnom taktu).

btw,super stvar u igri što su stavili je weapon luk i strela {#}, rasturaju.

skOOrvY
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

ovo je igra koju svi igraju na ultra.. cak i oni sa integriranom grafikom... zanimljiv fenomen.. {#}

xfact
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
=xfact= kaže...

ovo je igra koju svi igraju na ultra.. cak i oni sa integriranom grafikom... zanimljiv fenomen.. {#}

A tebi krivo jer ti imaš uberkomp pa bi ti da niko ne može osim tebe imat 60 fps {#}

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
McSimon kaže...

Jesu raže smrtonosne u igri? Kad sam lovio morske pse vidio sam ih dosta, ali nijedna me nije napala...pitam baš zbog Stevea Irwina.

Mislim da su to divovske mante.One nemaju žalac pa su bezopasne za ljude.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
lmutak kaže...

ma nikako pronaci svinje za novcanik... samo na veprove nailazim... gdje da nadjem te nesretne svinje?

Ovde.....

TNX!

{#}

13 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
=xfact= kaže...

A tebi krivo jer ti imaš uberkomp pa bi ti da niko ne može osim tebe imat 60 fps {#}

je bas je uber.. nesmijem ni aa upalit.. {#} nego mislim si mozda neko zna nesto kaj ja neznam {#}

spoiler alert - stigao sam pred mansion od drugog bossa i obavio sve do pred poker game.. is this the end?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 8:58 (=xfact=).
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Mislim da su to divovske mante.One nemaju žalac pa su bezopasne za ljude.

Ali te zato znadu meduze zdrmati. Ja ronio po neko blago i naišao na njih.

Btw, imam 17 sati u gameplayu a tek sam na 40%. Stvarno isplativa igra koju možeš igrati kako ti odgovara. Ako ti paše istraživanje možeš guštati u njoj desetke sati. Ako je želiš igrati kao običnu pucačinu opet se nećeš razočarati jer nudi dosta akcije, zanimljivu radnju i iznad prosječnu dužinu gameplaya. Ali opet je šteta igrati samo po glavnim zadacima jer nećeš otkriti možda 10% tajni otoka.

Ja sustavno prolazim mapu po mapu rješavajući sve zadatke i dok vidim koliko mi još dijamanata ostalo po karti (pokupim ih mažda 1/3) vidim koliko toga još ostaje neotkriveno. Tu je još dosta koliba, potopljenih brodica, pećina... Dio toga ću otkriti kad ću po 2. ili 3. put jednog dana ponovno igru prolaziti. A pošto mi ova igra postaje jedna od najboljih igara koje sam igrao, ne sumnjam da ću je još koji puta odigrati.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Što se stvarno može izgasiti cross, nemogu vjerovati da mi je to promaklo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Što se stvarno može izgasiti cross, nemogu vjerovati da mi je to promaklo.

Pod Gameplay opcijama, Reticle i Aim tag obavezno off..... Tako nekako, nemam pojma...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 9:15 (doktor1).
17 godina
Far Cry 3

Mod - uklanja ikone neprijatelja na karti - preporučam to staviti; da se ne vide neprijatelji na minimapi; ipak daje malo akcije, a ne onako, znaš di je i ubiješ ga bez problema, jer one tvrdnje ne gledam minimpau ne prolaze kada zauzima pola ekrana... - KLIK

Ovdje se ukljanjaju sve ikone sa minimape dok su na velikoj mapi vidljive - KLIK

Uklanjanje ikona iznad neprijatelja nakon korištenja kamere te svega spometuog u linku iznad  - KLIK

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 10:08 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ima li kakav blood mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Mod - uklanja ikone neprijatelja na karti - preporučam to staviti; da se ne vide neprijatelji na minimapi; ipak daje malo akcije, a ne onako, znaš di je i ubiješ ga bez problema, jer one tvrdnje ne gledam minimpau ne prolaze kada zauzima pola ekrana... - KLIK (1)

Ovdje se ukljanjaju sve ikone sa minimape dok su na velikoj mapi vidljive - KLIK (2)

Uklanjanje ikona iznad neprijatelja nakon korištenja kamere te svega spometuog u linku iznad  - KLIK (3)

Zanima me eventualno ovaj pod broj (3).. Spomenuo si da uklanja ikone iznad neprijatelja (nadam se i životinja) ali si pored toga spomenuo "te svega spomenutog u linku iznad".. Što točno misliš pod tim? Mene prvenstveno zanima micanje ikona. 

Druga stvar, kamo sa tim mod-om, nabaci neki kratki tutorijal step by step. Nisam toliko u tome a želim riješiti navedene "besmislice" prije početka igranja.

Živio

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
17 godina
Blazen22 kaže...

Ima li kakav blood mod

Šta će ti to u ovoj igri....?

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Neznam kod mene je niti nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice