Ovo je moja kombinacija
1 - VECTOR .45ACP, (ili MP5) sa prigušivačem ako me iznenadi kakav dvojac pa da ih lako, brzo i bezčujno eliminiram da drugi ne čuju)
2 - LMG - U100 - kada postane gusto John Rambo i Commandos style stupa na scenu - extended magazine must have
3 - R700 snajper - Z93 nema prigušivač te mi njegova jačina i doseg ne igraju ulogu; tu je R700 sa prigušivačem i scopeom za eliminiranje neprijateljskih snajpera i alarm boxova
4 - M133 shotgun - najviše radi iznenadnih napada životinja; brza i efikasna eliminacija
_________
Dugo sam nosio crossbow, ali sada je u penziji.....
Sta pricas da Z93 nema prigusivac kad ima.Ja ga sigurno nebi koristio da nema prigusivac.
BTW.Presao sam igru,18-19 sati mi je trebalo,sve radiotowere i outposte oslobodio,sve misije rijesio,ocekivao sam da ce Boss biti malo zabavniji ali sta cu,sta je tu je.Vaas>Hoyt,hoyt je tapija.Po meni ovo je GOTY,bas mi nijedna igra ne konkurira ovome.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
te sam na jedan način otkrio da je igra 1.02 verzija bez obzira ne neke druge nesuglasice