Da pitam iskusnije, da li i tu vrijedi fora kad se duže korisiti oružje da zapne kod pucanja kao i u FC2?
Sva sreća ne!
Da pitam iskusnije, da li i tu vrijedi fora kad se duže korisiti oružje da zapne kod pucanja kao i u FC2?
Sva sreća ne!
Ekipa idem sada probati DX 11 da ucitam saveove,jel vam se sta bolje izvodi pod DX11 ili mogu ocekivati jos pad fps ?
znacajan pad FPSa, na DX9 sam imao preko 60FPSa
pokrenuo igru preko onog dx11 launchera i imao sam 25-30
također i kod mene, a uopće ne izgleda toliko bolje na DX11.
Ekipa idem sada probati DX 11 da ucitam saveove,jel vam se sta bolje izvodi pod DX11 ili mogu ocekivati jos pad fps ?
I na DX11 igram sa lockom na 38 FPSa iako sad zna doći do 33/34 FPSa te nije toliko konstantni FPS na 38... Ali nikada ne pada ispod 32 FPSa Bliže je 40 nego 30...
Postavke:
Kako se kraftaju luk i strijela?
I na DX11 igram sa lockom na 38 FPSa iako sad zna doći do 33/34 FPSa te nije toliko konstantni FPS na 38... Ali nikada ne pada ispod 32 FPSa Bliže je 40 nego 30...
Postavke:
ja sam mislio da mogu igrati na tvojim postavkama ali onda meni padne ispod 20fps-a nikad se ne digne iznad 30
i kako mozes tjerat POST FX na high bez problema
Evo maloprije je tigar obavio sav posao umjesto mene i evo i dalje se smijem. AI je zbilja super i jako je zabavan, stealth mehanika je isto super. Moram priznati da se ovako dobro u SP igri nisam zabavio još od Max Paynea 3.
Ono što je najbitnije je da je igra zabavna i daje bezbroj mogućnosti pristupu misije. Neki put sam raspoložen za tihu eliminaciju lukom i strijelom, a već u slijedećoj sve palim, igra je zbilja uživancija :D
Pozdrav momci,
Instalirao sam Far Cry 3 na 2 kompa. Na novom radi, na starom izbacuje error - http://imageshack.us/photo/my-images/24/eroruu.jpg/.
- The application failed to initialize properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application.
Konfiguracija tog kompa je - MBO: Asus P5NT-WS, CPU - Core2Duo E8600, 3GB DDR2 @800 MHz, Windows XP SP3.
Instalirao sam najnovije nVidijine drivere (306.81), update DirecX-a i .NETFramework 4.
Ne znam što da radim.
Svaka ideja dobrodošla :)
Hvala
jel istina to što čitam po forumima da igra ako se pokreće preko normalnog launchera ne radi na dx 11 iako su postavke tako namještne? iako se meni čini da nije tako jer kontam da ne bi baš na dx 9 imo u prosjeku 37 frameova na nekim high very high detaljima,a ujedno igra izgleda predobro za dx 9 ako je tako kako kažu
Već rekoh prije, igru da radi u DX11 treba pokrenuti preko farcry3_d3d11.exe
Evo ovdje, kad god igru pokrenem preko farcry3.exe, iako je u opcijama DX11 grafika je kao na slici gdje sam obilježio DX9
Sitnice; recimo ljevo na slici u crvenom krugu objekt više ima volumen, dubinu ili kako da već kažem hauba je zaobljenia.... Tako sitnice dolaze do izražaja... Kao i osvjetljenje.
O auspuhu neću niti pričat
A kad se pokreće preko Uplay-a je li onda to vrijedi?
Koliko ja znam FC 3 ne radi na XP.
Koliko ja znam FC 3 ne radi na XP.
dali netko zna kako se može imati dva oružija odjednom. npr da imam AK47 i RPG
dali netko zna kako se može imati dva oružija odjednom. npr da imam AK47 i RPG
Moras skupljat biljke ili kozu zivotinja i craftaš to da dobijes onaj remen koji nosi vise oruzja
Moze link ako je neko skidao sa neta ?
Ili ste svi kupili celu ?
početak igre sve na high uz 4x msaa ovako izgleda zauzeće gpu rama proc
Sve četiri jezgre u pogonu, grafilka na 99%, oko 2.50GB radne memorije u pogonu...
Kolika je "gustoća" vozila?
I ja sam otkirio toplu vodu s DX11 .exe-om no prije nego ga isprobam
želim napraviti backup savea jer ste mi uvalili paranoju.
Jedini problem jest što ga nigdje ne mogu naći.
Gledao sam standardno C:/users/docs... & main .dir od igre ali nigdje ga nema.
Znači, recite mi gdje mogu naći save
i koliko se onda zapravo osjeti DX11, onako 'odokativno'
odnosno vrijedi li ga uopće koristiti?
Evo naša sam rješenje za sve koji imaju problema s ovim errorom (- The application failed to initialize properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application.) pa da podijelim.
Na ovoj temi imate link na zippy i objašnjeno šta treba napravit - http://forums.ubi.com/showthread.php/730828-Far-Cry-3-XP-SP3-doesn-t-work-error-0xc0000142-!/page4
I ja sam otkirio toplu vodu s DX11 .exe-om no prije nego ga isprobam
želim napraviti backup savea jer ste mi uvalili paranoju.
Jedini problem jest što ga nigdje ne mogu naći.
Gledao sam standardno C:/users/docs... & main .dir od igre ali nigdje ga nema.
Znači, recite mi gdje mogu naći save
i koliko se onda zapravo osjeti DX11, onako 'odokativno'
odnosno vrijedi li ga uopće koristiti?
Save folder --- ProgramData/Orbit, (moraš čekirat da vidiš hiden files)
A DX11 ima kvalitetnije osvjetljenje i mnogi objekti izgledaju kao da imaju volumen. Ništa strašno, ali ako radi bez problema zašto ne
Za osvjetljenje vidi ovdje.
Moji screenshotovi. Pogledaj onu sliku gdje je krilo od aviona i onda sliku skroz na dnu gdje je ona uvala i držim snajper; DX11 - puno življe boje, bolje osvjetljnje; na DX9 slika je malo bljeđa
jebate igra je čudo.
najbolje je što je bez problema pokrećem integriranom grafikom, i sve na high
Uz maxam AA naravno?
Neznam jeli netko već napisao ali za nvidiu zadnji beta driveri podižu performanse poprilično. Sad sve max bez problema igram na 50-65 fpsa, dok nisam njih instalirao jedva 25 da bi uhvatio
vidim svi pisete o sp a mene zanima kakav je mp isplati se uzet radi mp ili je bzvz meni je u 1 bio predobar naprimjer..
Igra je mnogo bolje optimizovana od Ac3 igra na high i ni malo ne secka :D Igra je Extraa :)
jebate igra je čudo.
najbolje je što je bez problema pokrećem integriranom grafikom, i sve na high
Pokrenuti i igrati nije isto.
Nadam se da planiram uzet neku grafu uz taj proc :D
Danas sam samo otvarao radio towere da se otključaju oružja da ih ne kupujem i jedan safehouse po sektoru da brže putujem i da se otvaraju lokacije za živine i hunting misije.zeznuto je hostile područje pa se šuljam kao tigar.
Setup oružja,bow,sniper 700,single fire assault puška i bull pumpa za lov na veće beštije.
Izgleda da za svako oružje ima signature edition.zasad imam magnum cannon i bull pumpa.valjda kad nadješ odredjeni relic otvori se za kupiti.
Treba vidjeti za prima guide skinuti.
ovako nešto http://www.amazon.com/Far-Cry-Prima-Official-Guide/dp/0307890430
aha,idite u handbook/progress i imate zvjezdice za achievemente i signature weapone,recepte itd.
E da, brijem da nitko nije komentirao... Vožnja, predobro je napravljena, pogotovo u odnosu na FC2.
Kako se uopce dobijaju signature oruzja?
Dobio sam 'Bull' shotgun ali nemam pojma kako.
Samo sam ga našao u menuu.
Mogli su malo bolje izvesti izbornik za craftanje, podatke i kupovinu, to mi je jedina velika zamjerka igri.
Ako su već isli na RPG elemente, trebali su ici i na RPG sucelje.
Ovako je u najmanju ruku nezgrapno i nepregledno,
jedna drop-down lista u koju stalno moras ulaziti i izlaziti.