Ma zar ima više smisla raspravljat!?
Čovjek bi micro stuttering i FPS drop rješio sa još 4GB radne memorije, a ne nekim FIXom šta svi ljdu stavljaju...
Nije ovo nikakav Battlefield 3 i ako nekim ljudim sa 4GB radne memorije igra radi odlično i to sa jednim sranjem od GTX460 nem vražijeg govora o stavljanu još 4GB memorije!!
Jel ti sebe čuješ čovječe!? OVO nije B3, ljudi i sa vražijih 16GB i GTX670/GTX680 imaju "trzuckanje" i FPS dropove i NIJE rješenje kupovina još 4GB memorije već neka zakrpa, čekat da AMD/nvidia izbaci nove drivere, nekim fixom šta sam uspio naći preko RIva Tunera i slično....
Pa nemožeš čovjeku reći da će to rješit sa kupovinom memorije! Ali sumanjm da si o toj temi obišao guru3d i službeni Ubisoft fourm pa da vidiš i da ljudi sa tim tvojim famoznim 8GB imaju isto sranje!
Stvarno ne znam u čemu je problem - igram ovu fenomenalnu igru i zaista UŽIVAM. Dugo nisam ovako uživao u nekoj igri (ajde, možda Dishonored...)..
Lokacija i grafika prvog Crysisa (doduše, ne toliko kvalitetna), radnja koju bi najbolje bio opisati kao ''Stalker za veseljake'', nenadjebiva igrivost za jednu pucačinu iz prvog lica, uzor za sve, ma - pun pogodak.
Što se tiče ''štucanja'' (stuttering), desi se to i na mom stroju ali vrlo rijetko. Uglavnom igra ide vrlo glatko i to na maksimalnim detaljima, meni na oko 50 fps-a. Koristim 12.11 nove beta drivere. Ali, koliko vidim, najviše se žale vlasnici Nvidije... pa neka malo i oni cmizdre - ovo i jest igra EXCLUSIVE FOR ATI he he...