Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 906.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
Kill Frenzy kaže...

evo pokušajte

"To those of you maxing the game out getting 40+ fps and still having stuttering...this fixed it for me.
Open console (~)
type (gfx_maxfps 30)
Problem solved...The game runs smoothly now, the frames stay capped at 30 which is very playable and it looks great. It's not such a bad game now."

ja ću sutra kad budem u mogućnosti pa javim

Probaj ovo gore šta sam stavio preko MSIa...

Samo stavi par FPSa ispod od svog avg i deri, (ako imaš 50 stavi recimo na 44). Meni radi odlično...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igra je fenomenalna.Nisam se ovoliko zabavio sa SP kampanjom ne pamtim od kada.Misije nisam prelazio još,osim prvih nekoliko koje se praktički moraju prijeći,već sam se bacio na istraživanje i lov.

Toliko je dobro napravljeno da je to bolesno.Ljudi svakako što prije kupite bow pod specials jer je s njime neviđeni gušt.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
doktor1 kaže...

Pošto mi igra radi u prosjeku na cca 40 FPSa u MSI afterburneru sam lockao FPS na 38 te to radi još fluidnije nego prije. Defeinitivno vidim pomak u glatkoći izvođenja....

U igri je Vsync isključen te GPU Max Bufferd Frames stavljen na 2..

Slika

Ako imate sttutering probajte to......

puno hvala za ovo, imam sličnu konfiguraciju kao ti i ovo mi je dosta pomoglo. Prije bi stavio sve na High, nešto na Very High, ali sam Shadows morao na Medium. I tako mi je znalo padati ispod 30 fps-a. Sad sam napravio ovo što si napisao i još Shadows na High i stalno mi stoji na 38 fps-a, zna pasti najviše do 35, ali ispod toga ne ide, igra radi savršeno. Svakako preporučujem svima da naprave ovo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
doktor1 kaže...

Probaj ovo gore šta sam stavio preko MSIa...

Samo stavi par FPSa ispod od svog avg i deri, (ako imaš 50 stavi recimo na 44). Meni radi odlično...

sutra ujutro odma probam čim dodjem kući :)

meni je sve na ultra,aa2 i hbao i najviše mi je padalo do 30+ ali se osjetilo dosta da je laggy.nadam se da će ovo pomoći.s tim minimumom bi trebalo biti sve fluidno da je igra i/ili driveri ok

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Hvala svima na prvim utiscima, puno mi više znači kad dođe od nekog s foruma nego sa nekog desetog reviewa. Jedva čekam ugrabiti ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Igra je fenomenalna.Nisam se ovoliko zabavio sa SP kampanjom ne pamtim od kada.Misije nisam prelazio još,osim prvih nekoliko koje se praktički moraju prijeći,već sam se bacio na istraživanje i lov.

Toliko je dobro napravljeno da je to bolesno.Ljudi svakako što prije kupite bow pod specials jer je s njime neviđeni gušt.

Također... Dva sata a odradio prvu glavnu misiju....

Sviđa mi se ovaj loot, lov na divljač i crafting. Daje neki osjećaj preživaljavanja na otolu kada si se našao u lošoj sitaciji.. Je da nema smisla da baš za taj novčanik baš treba određena koža, ali ipak je ovo igra i htjeli su uvesti nešto novo. A šta se tiče upgradea za količinu oružja, količinu metaka itd to je odlično...

Obavezno kupiti luk i strijele za lov; ne rade buke a moćni su; buka zato jer me jednom sa leđa napao tigar nakon opaljenog hitca, a jednom ekipa u autu doletila... Ovako si siguran ako si i u blizini jazavaca...

Na ovoj slici gađam kozu i uspio sam je pogodit {#}

Super šta se može crosshair maknut, još da je mapa kao u FC2 ili barem manja bilo bi odlično. za one indikatore se neću bunit pošt služe i kao stelath metar koji u ovoj igri funkcionira odlično; Znam da sam poludio na samom početku šta nemogu maknut tijelo, ali zato je tu tetovaža, (RPG elementi) i domah sam to ispravio...

Lako moguće GOTY......

Skyrim with guns

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 0:26 (doktor1).
15 godina
Far Cry 3

ovaj gpu max buffered.... više opterećuje graficku ili procesor?nekužim to.

btw kad sam roknuo onog noja ili koji već jarac kad su se pajdaši njegovi sletili na mene i ucmekali me ko zadnjeg bandita.hhehe

da ne pričam kako su me varani vijali deset minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

ovaj gpu max buffered.... više opterećuje graficku ili procesor?nekužim to.

btw kad sam roknuo onog noja ili koji već jarac kad su se pajdaši njegovi sletili na mene i ucmekali me ko zadnjeg bandita.hhehe

da ne pričam kako su me varani vijali deset minuta

Nemam pojma, probao sam i na OFF, ali ovako mi djeluje nabolje...

___________-

Moram probat kako luk i strijela djeluje na nojeve... Mene je krokodil onako laganini za doručak bez imalo muke.... {#}

Fizika voženj osjetno bolja nego kod prethodnika; veliki vojni brod, valovi me valjaju, sunce zalazi, Vassovi ljud na plaži privode neke mještane, ja dolećem pun gas i taman poberem dvojicu banditosa i parkiram brod u grmeču; neprocjenjivo {#}

Oblaci - odličan prizor - nakon kakvih deset minuta je počelo nevrijeme

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 0:34 (doktor1).
15 godina
Far Cry 3

nisam siguran jel ovo bilo ali još jedan mogući fix

"just put MaxFps="45" (or 30, that works for me), but exactly as I have written it) or whatever you want it to be in the gamerprofile.xml right after the command ShowFps="0". Gamerprofile.xml is located in C:\user\[username]\mydocuments\mygames\farcry3. Just be sure to make the file read only after you edit it or else the game will remove the command when you restart it."

IT WAS A SOLUTION FOR FAR CRY 2 BUT WORKS PERFECTLY WITH FC3.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

nisam siguran jel ovo bilo ali još jedan mogući fix

"just put MaxFps="45" (or 30, that works for me), but exactly as I have written it) or whatever you want it to be in the gamerprofile.xml right after the command ShowFps="0". Gamerprofile.xml is located in C:\user\[username]\mydocuments\mygames\farcry3. Just be sure to make the file read only after you edit it or else the game will remove the command when you restart it."

IT WAS A SOLUTION FOR FAR CRY 2 BUT WORKS PERFECTLY WITH FC3.2

To mi nije pomoglo...

Bold - FC 3.2{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Far Cry 3

Dobri navodnici :)

Vidim da dosta ljudi navodi riješenje sa afterburnerom kao uspješno pa je to valda to onda

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 0:42 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Dobri navodnici :)

Vidim da dosta ljudi navodi riješenje sa afterburnerom ako uspješno pa je to valda to onda

nisam nigdje našao to sa afterburnerom za FC3... Našao sam to rješenje za Skyrim pa sam išao probat na ovom čudu.. i eto proradilo...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Far Cry 3

ako mi sutra to zapne javim ti se.vidim da je to riješenje za dosta igri baš za microstutter. nešto se spominje rivatuner ovo ono pa ako zapnem...ili napravi tutorial

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Evo kako uz pomoć MSI Afterburnera rješiti problem micro stutteringa; meni je pomoglo kao i mnogima no ne mora značiti da će sigurno funkcionirati.

Dakle pokrenemo MSI Afeterburner te će nam se u system trayu pojaviti ikona od Afterburnera sa ljubičastim bojem 60 - SLIKA

p.s. - ako nema ikone probajte kliknuti na setting tab u MSI afterburner prozoru te u properties prozoru kliknut na On-Screen display tab - SLIKA

Zatim ćemo kliknuti na ikonicu, (sa ljubičastim bojem 60) u system trayu, te dobiti Riva Tuner Statistic prozor

Zatim sljedi dodavanje farcry3.exe na način da kliknemo na plus u donjem ljevom kutu te u ponuđenom porzoru navigamo do farcry3.exe datoteke te kliknemo otvori/open

Tada u listi potražimo farcry3.exe datoteku, (vjerovatno je već selektirana automatski) te kliknemo na ikonu u obliku ključa gore desno; tada dobivamo MSI On-Screen Display server properties te tu namjestimo Framerate limit koji želimo

____

MSI Afterburner mora biti pokrenut da bi FPS limiter uključen na ovaj način imao učinka.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 1:15 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 10
15 godina
Far Cry 3

Jel netko igrao malo multiplayer da malo kaže kakav je ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

ako ono s*anje od Far Cry 2 na Metacriticu ima prosječnu ocjenu od 85, onda ovo zaslužuje 100 {#}

Far Cry 2 se nemože mjeriti sa ovom igrom, ta igra kao da je bila iz drugog serijala, ovo je pravi nasljednik prvog Far Cry.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 1:29 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

upravo sam prešao igru, solidna je..

možete birati kako ce igra zavrsiti...

jedino me zivcira sto Jasona 100x pokušavaju ubiti i uvjek preživi...

i oni vojnici sto treba 100 metaka u njih ispaliti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zbog ove igre ću zakasnit na posa ujutro{#}...vrime leti dok igran{#}

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 1:39 (zeko73).
15 godina
pod009 kaže...
Bi li igra radila na low postavkama na laptopu:
intel core 2 duo p8400, 4GB rama, ATI HD3650M, win 7 x64?
Da odmah pitam bi li radio i assassin's creed 3? :D

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Zadar živi vječno!
17 godina
zeko73 kaže...
pod009 kaže...
Bi li igra radila na low postavkama na laptopu:
intel core 2 duo p8400, 4GB rama, ATI HD3650M, win 7 x64?
Da odmah pitam bi li radio i assassin's creed 3? :D

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

To šta si mu preporučio za provjeru je najveće sranje što postoji...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Far Cry 3

kako promjeniti cameru dok sam u autu? :S u opcijama pise y slovo ali nece da se promjeni...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne cini li vam se igra prelaka? Igram na onoj najtezem Warrior ja mislim, i samo sam jednom umro, to svojom greskom:D Iso sam skakat sa planine...dole je more bilo. al ja budala krivo skocio i pao na stjene xd....

Sta se tice AI-a, ok je, al opet prelagano mi je nekako, igram vec dan tako rec, totalno sam se priviko na oruzija, na stealth da preuzimam outpuste kao od šale... Svidjamu mi se oni Wanted: Dead...kad moras izvrsis ubojstvo sa nozem. To mi je zanimljivo...riješim se svih oko tog glavnog naravno u stealtu, vecinom iz daljine sa snajperom, i kad ostane sam polako se priblizavam i nakraju ga zakoljem:)

Trebalo bi da izbace jos par tezina, sa jos pametnijim AI-em, i da su jos precizniji...ovako, imam izazova, al ne koliko sam ocekivao...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ovo je neverovatno kako je dobro optimizovano, igra prosto leti...e sad polako da krenem na gameplay pa da vidim kakav je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Trebalo bi da izbace jos par tezina, sa jos pametnijim AI-em, i da su jos precizniji...ovako, imam izazova, al ne koliko sam ocekivao...

Niti slučajno precizniji. To bi bilo sranje kao i FC2; gađali su laserskom preciznošću iz Zagreba u Rijeku...

Ovako mi je težina na Warrior taman za guštanje; luk i strijela iz stealtha pada mrtav, hitac u glavu pada mrtav, grupnjak sa kalašim - napucavanje...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
TheDarkSide kaže...

Niti slučajno precizniji. To bi bilo sranje kao i FC2; gađali su laserskom preciznošću iz Zagreba u Rijeku...

Ovako mi je težina na Warrior taman za guštanje; luk i strijela iz stealtha pada mrtav, hitac u glavu pada mrtav, grupnjak sa kalašim - napucavanje...

Tebi je taman? A ja prelazio Hitman na Pursuist..ocito ocekujem više od FC3

Meni fali da su jos precizniji, jos snalazljiviji, da se bolje prilagođavaju situaciji, jer nekad znaju bezveze srljat na metak...

17 godina
TheDarkSide kaže...
doktor1 kaže...
TheDarkSide kaže...

Tebi je taman? A ja prelazio Hitman na Pursuist..ocito ocekujem više od FC3

Meni fali da su jos precizniji, jos snalazljiviji, da se bolje prilagođavaju situaciji, jer nekad znaju bezveze srljat na metak...

I ja igram Hitmana na Purist pa to nema veze nikakve.

Preciznost nikako!! To je uništilo dvojku uz onaj respawn! Ja se sakrijem iza ogromnog drveta, ovaj je  "pet" kilometara daleko i izrešeta me sa kalašom da je to strašno

Drugi bold - srljaju na metak - kao i u 99.9% pucaljki; da mi je znat šta rade u CODu i sličnim pizzdarijama.... Tamo ne srljaju na metak, tamo trče za zastavicama da ga popiju posred čela... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 2:18 (doktor1).
13 godina
neaktivan

Ma dobro, da se doda malo preciznost, al ne sad u omjerima da me pogodi iz zg-a u pulu...

Sta se tice srljanja na metak, u nekim igrama sam vidio da nije toliko izrazeno baš, odnosno vojnici više cijene ssvoj zivot, i sakrivaju se, i pokusavaju te nadmudrit. Ok, i u FC3  to pokusavaju, al mislim da bi više trebali timski igrat...odnosno...sakriven sam iza kuce u kutu, zar nebi bilo logicki, ako ih je dvojca trojca, da pocnu dolazit sa svih strana, i da me jednostavno zatvore sa prednje strane...ili da pokrivaju jedan drugog. Mislim rade oni sve ovo sta sam ja nabrojao, al nekako manje nego bi trebali. Ok jasno mi je da su placenici i svako pazi svoju guzicu, al timski rad se više isplati nego ic "sam" riješavat stvar...

15 godina
Far Cry 3

nvidia microstutter fix

" go into NVidia panel under manage 3d settings, last option vsync, change to adaptive, apply. start far cry, disable vsync in game and voila, smooth as butter"

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

igra meni uopse nije zahtjevna kako se pricalo ja je igram sa 5770 na ULtra opcijama sa 30FPS sa 2 antialasainga

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Far Cry 3

meni 30 fps'a uopče nije fluidno i igrivo, neznam sta vam je  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice