Ovako instaliro sam far cry 2 i pokrenem sve normalno ali mi igra bude onako "windowed" neznam kak da napravim "fullscreen" ? imam vista ultimate x64 service pack 1 sve sam stavio na najjace i dx10 probo sam i mjenjat ali nista imam hd5770,athlon II 620 x4,4gb rama mom prijatelju duplo slablji komp radi normalno kak da to napravim? pls pomozite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alt+enter u igri!
alt+enter u igri!
hvala puno 
ahah .. nisam znao da postoji service pack 11 .. LooL 
ahah .. nisam znao da postoji service pack 11 .. LooL 
to ti je sad nest novo. tehnologija napreduje!! lool 
Dajte mi preporučite neku dobru stranicu za skinuti Far Cry 2 multiplayer mape.
a da odes na google i tamo ukucas: Far Cry 2 multiplayer maps ???
a da odes na google i tamo ukucas: Far Cry 2 multiplayer maps ???
a jesam, ali te su sve neke loše, ne sviđaju mi se.
Ja također imam problem,problem sa slikom.Kada igram svjetlo mi je prejako u igri se nikaj neveidi,sunce u igri je nekek sjebano neznam kaj je!Evo slika http://www.xfire.com/profile/prasac007/screenshots/?view#99360769 !
Imaš li na monitoru tipku auto. Ako imaš pritisni je.
Ja također imam problem,problem sa slikom.Kada igram svjetlo mi je prejako u igri se nikaj neveidi,sunce u igri je nekek sjebano neznam kaj je!Evo slika http://www.xfire.com/profile/prasac007/screenshots/?view#99360769 !
to se i meni događalo, to ti je do drivera. Instaliraj najnovije i možda više ne bude toga. Nije to do monitora. Btw koju grafičku imaš?
Imam 2x ati radeon 4870 512 mb crossfire
najnovije drivere!
Imam i ja mali problem sa multiplayom, ovako: kada napravim server i dam prijatelju ip da možemo skupa igrat, nemože mu pronać server, zašto ???hvala
Imam 2x ati radeon 4870 512 mb crossfire
najnovije drivere!
Probaj ih onda deinstalirati, pa stavti ogrinal, tj. drivere koje si dobio uz grafičku.
...jel ko zna zasto u igri dok igras pocme mu se mantat i prosuje se po podu hehe, mislim ne kuzim sta to znaci
...jel ko zna zasto u igri dok igras pocme mu se mantat i prosuje se po podu hehe, mislim ne kuzim sta to znaci
Lik ima malariju i trebaš uzimat tablete kad mu se počne mantat:)
Obično ih dobiješ kad obaviš underground misije tj. prenosiš putovnice (ako se sjećam).
Lik ima malariju i trebaš uzimat tablete kad mu se počne mantat:)
Obično ih dobiješ kad obaviš underground misije tj. prenosiš putovnice (ako se sjećam).
Ja mislim da moraš oslobađati one zarobljenike, a dobijaš ih od onoga svećenika ili od nekog spašenog zatvorenika.
Davno sam igrao pa se ne sjećam dobro.
Kao što su kolege rekli to je zbog malarije. Moraš se obratiti onom svećeniku u Pali i onda će te on uputiti dalje.
aha, hvala
Imam problem, kad počnem igrat diođu mi neke crte po ekranu, a prije nisu bile, ali prije sam imao Windows XP, a sada imam Windows Seven, neznam dal je to problem, sve mi je na ultra high i sve mi podržava i imam najnovije drivere (imam grafičku ati radeon 5770 1024 mb, procesor Intel Core i3) stvarno neznam u čemu je problem, molim vas pomozite mi !!!!!!
Danas idem da kupim Far Cry 2 Original. Malo manje od 10e je. Imam mapu sa dijamatima i kasetama i da se oprostim od igre i stavljam je u kolekciju. Imam ja pirat ali bacicu ga, hocu da instalioram Original lepo.
Takvi naslovi vrede. Samo nije situacija bas da dajem 40-50e kada se pojavi igra ali ovako mogu kada padne cena. Samo jos da nadjem sa knizicom i dacu i malo vise ako treba za nju.
CPU: INTEL CORE 2 DUO E7500 @ 2,93 2,93 ghz
RAM:2,50 gb
GRAFICKA : ATI RADEON HD4550
WINDOWS 7 (32-bit operating System)
UNAPRJED HVALA
Da, možeš , no mislim da ces morat igrat na niskim video postavkama zbog grafe !