Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas

Cudan trailer i cudna radnja. Moglo bi biti fora.

15 godina
neaktivan

He, djeluje baš bolestan DLC. Biti će interesatno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Evo imam par pitanja.

Kako najlakše ubiti deadclawsa?

Imam dosta problema s njima, tamo u quarry junction-u sam ih uspio sve pobio ali sam potroši svu municiju koju sam imao, pogotovo na alpha man i mother deadclawsa. Možda ih nebi ni uspio pobiti da nisam imao bazuku, igrao sam Fallout 3 ali tamo sam ih nakako lakše pobio, ali to je zato jer sam F3 igrao na najlakše pa sam došao sa već dosta valikim lvl-om do njih. A sad ovdje sam tek 15. lvl.

Samo sa njima imam dosta problema, mutanti su isto žilavi ali ne tolko kolko deadclawsi.

Dugo je prošlo od F3, ali zar ne postoji neka tipka da baciš granatu ili dinamit, a da netrebaš ući pip boy?

Čemu služe metki HP? Za Ap znam da su protiv štita.

I što znači na puškama DPS? Što je bolje da bude veći DPS ili DMG? Pa što znači onaj DT? I što sa starim metcima?

btw, zar se nebi trebali ostali deadclawsi razbježati kad im ubijem alphaman i mother?

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo imam par pitanja.

Kako najlakše ubiti deadclawsa?

Imam dosta problema s njima, tamo u quarry junction-u sam ih uspio sve pobio ali sam potroši svu municiju koju sam imao, pogotovo na alpha man i mother deadclawsa. Možda ih nebi ni uspio pobiti da nisam imao bazuku, igrao sam Fallout 3 ali tamo sam ih nakako lakše pobio, ali to je zato jer sam F3 igrao na najlakše pa sam došao sa već dosta valikim lvl-om do njih. A sad ovdje sam tek 15. lvl.

Samo sa njima imam dosta problema, mutanti su isto žilavi ali ne tolko kolko deadclawsi.

Dugo je prošlo od F3, ali zar ne postoji neka tipka da baciš granatu ili dinamit, a da netrebaš ući pip boy?

I što znači na puškama DPS? Što je bolje da bude veći DPS ili DMG? Pa što znači onaj DT? I što sa starim metcima?

btw, zar se nebi trebali ostali deadclawsi razbježati kad im ubijem alphaman i mother?

Sneak critical sa Goby, Alien blasterom ili sa Gausom. Inače, u Vegasu su deadclawovi najjači neprijatelji i mogu raditi velike, velike probleme i likovima koji su level 30. Uglavnom, sneak critical je tvoja solucija. Btw, stavi onu beretku koju ti da Boone i imat ćeš više šanse za sneak critical.

Za majku i alfa deadclawa koristi stealth boy i holy frag grenade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 12:27 (MegaMass 2000).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

U pip boyu možeš definirati shorcute od 1-9 na bilo koji item.

U pip boyu označi neki item i stisni i drži jedan od brojeva (1-9) i onda u igri imaš quick select oružja. To sam slučajno saznao tek na pola igre :-)

I'm silicon-based life-form
16 godina

A još me zanima ovo:

btw, zar se nebi trebali ostali deadclawsi razbježati kad im ubijem alphamana i mother?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP - Hollow point ili dum dum meci... izuzetno dobri za one bez stita...

DPS - veca brza ispaljivanja
DMG - damage
DT - damage treshold, to ti je kod armora, znaci koliko te stiti od damagea... recimo... ako ima DT 26, tada te gotovo nista nece ozljeđivati metci DMG recimo 28...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina

Pozdrav. Upravo sam igrao NV, sve super, sretan, lvl14 i sad mi je trebao medicine skill i piše mi da imam nula, reko wtf, otvorim pip-boy, odem pod skills i vidim ovo... Kako da vratim skillove??

EDIT: Probao sam cheat za skill, no i dalje je nula, zatim sam napisao advlevel i tu su mi ispravne vrijednosti svih skillova, no nakon toga su mi opet neki skillovi 0 i nemogu ništa :S Nisam ni jedan cheat ili nešto što bi to zeznulo koristio...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 22:08 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lovac kaže...

Pozdrav. Upravo sam igrao NV, sve super, sretan, lvl14 i sad mi je trebao medicine skill i piše mi da imam nula, reko wtf, otvorim pip-boy, odem pod skills i vidim ovo... Kako da vratim skillove??

EDIT: Probao sam cheat za skill, no i dalje je nula, zatim sam napisao advlevel i tu su mi ispravne vrijednosti svih skillova, no nakon toga su mi opet neki skillovi 0 i nemogu ništa :S Nisam ni jedan cheat ili nešto što bi to zeznulo koristio...

Vidim da je pokraj -(minus), znači da ti je nešto oduzelo taj skill. Probaj pogledati dali imaš kakav otrov il nešto slično u sebi ili pak ti možda neka odjeća smeta. googlaj malo o tome.

btw, jesi instalirao koji update za NV? Ja sam ih do sad 4.

17 godina

Provjerio, sve štima. Imam isto sve do updatea 4. Bilo koji stariji save sad ima taj problem, ni reinstalacija nije pomogla tako da sam ga zauvijek obrisao i više mi ne pada na pamet od početka se truditi s ovim...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Lovac kaže...

Vidim da je pokraj -(minus), znači da ti je nešto oduzelo taj skill. Probaj pogledati dali imaš kakav otrov il nešto slično u sebi ili pak ti možda neka odjeća smeta. googlaj malo o tome.

btw, jesi instalirao koji update za NV? Ja sam ih do sad 4.

To za pirata ?

[DMF] Flixer Buha
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 11:35 (raff34).
16 godina
raff34 kaže...

To za pirata ?

Kaj to? Na update misliš? Da za ti updejti su za piratsku igru.

15 godina
neaktivan

je li igra velika(nemislim na gb nego na misje i questove) i za koliko sati se igra prode takoder me isto zanima i za fallout 3 jer mi je borderlands vise dojadio koliki je

hvala!

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malada kaže...

je li igra velika(nemislim na gb nego na misje i questove) i za koliko sati se igra prode takoder me isto zanima i za fallout 3 jer mi je borderlands vise dojadio koliki je

hvala!

Ako ideš glavnim questom možeš brzo završiti igru, a ako ideš polako i otkrivaš nove lokacije i obavljaš sporedne questove može trajati do 200 sati.

I'm just sayin'
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 13:51 (Dodinho).
16 godina
protjeran

ja prvo igram samo glavni quest i no nabrzinu i onda drugi puta idem detaljno 

sve pretrazit 

CyberPunk
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@malada

Tebi je Borderlands dosadio jer se dosta ponavlja, i igra je površna, likovi nerazrađeni, sve se svodi na lotanje.

U NVu imaš tonu likova, stvari za raditi, pa čak i raznovrsnije oružje, garantiram ti, neće ti lako dosaditi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

@malada

Tebi je Borderlands dosadio jer se dosta ponavlja, i igra je površna, likovi nerazrađeni, sve se svodi na lotanje.

U NVu imaš tonu likova, stvari za raditi, pa čak i raznovrsnije oružje, garantiram ti, neće ti lako dosaditi.

probat cu pa vidit

malada
15 godina
neaktivan

Da. Da. Nisam znal.

A kaj je puno toga poboljšano?

Koliko nose ta tri updejta GB?

Od koga su? Skidrow ili?

Tnx

[DMF] Flixer Buha
16 godina
raff34 kaže...

Da. Da. Nisam znal.

A kaj je puno toga poboljšano?

Koliko nose ta tri updejta GB?

Od koga su? Skidrow ili?

Tnx

Da od skidrow su, svaki ima po 200mb, i za prvi update ima jedan hotfix od 20mb.

17 godina
neaktivan

S time da ti je dovoljno da skineš samo zadnji. Ne trebaju ti ovi prije.

"Additional Notes:

You don't need to have any of the previous updates installed
as this update is featuring all previous updated content"

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 19:07 (mislav_01).
14 godina

Pozdrav svima,

evo 20. level nakon 42 sata igranja, sto se glavne radnje tice taman moram skociti do Bennya da se suocimo i svratiti kod Mr. Housea na rundu razgovora. Rjesavam questove malo po malo, 6 skillova imam preko 75 ukljucujuci Guns kao jedini borbeni.

Deathclawse rjesavam sa Sniper rifle (za sada imam samo carbon dodatak) i AP mecima, dok za ostale neprijatelje za vrijeme lutanja okolicom koristim Ratslayera. Sneak je dosta visok pa to pomaze.

Pitanje, iz daljine sam dakle ucinkovit, ali ako me banda stisne u cosak, koristim Cowboy repeater s svim mogucim modovima (brze pucanje i extended magazine), medjutim to niti ne ogrebe jace neprijatelje, treba mi savjet koji pistolj ili pusku da koristim za close range fightove? Sad sam upravo dobio Ranger Sequoia jer sam zavrsio quest, ali za to imam sve skupa 23 metka.

I druga stvar vezano za bugove, danas mi se igra 3 puta srusila (a do sada nijednom), zadnji put kad sam na Rose of Sharon Cassidy stavio combat armor mark 2 i space helmet. Nemam patchanu verziju i pitanje, ako instaliram patch hoce li se moci koristiti stare save gameove?

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
42 sata igre i lvl 20??? wtf...

ja sam imao 42 sata i davnih dana dosao do 30... i jos zavrsio igru.. .a više manje sam sve one veće lokacije istrazio...
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

ja sam imao 42 sata i davnih dana dosao do 30... i jos zavrsio igru.. .a više manje sam sve one veće lokacije istrazio...

Na kojoj rrazini si igrao?

Ja igram na normal i imam 28 sati 21 lvl sam.

17 godina
neaktivan
normal s onim hardcore modeom ili kako se već to zove (prošlo je već dosta od kako sam je igrao a nije ostavila neki utisak)...

Ma samo ga pitam... Nisam nista htio reci... mozda covjek gusta i voli takve igre (bethesdine)...
16 godina

Pitam jer na hard dobivaš manje xp-a nego na manjoj razini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Andor kaže...

Pozdrav svima,

evo 20. level nakon 42 sata igranja, sto se glavne radnje tice taman moram skociti do Bennya da se suocimo i svratiti kod Mr. Housea na rundu razgovora. Rjesavam questove malo po malo, 6 skillova imam preko 75 ukljucujuci Guns kao jedini borbeni.

Deathclawse rjesavam sa Sniper rifle (za sada imam samo carbon dodatak) i AP mecima, dok za ostale neprijatelje za vrijeme lutanja okolicom koristim Ratslayera. Sneak je dosta visok pa to pomaze.

Pitanje, iz daljine sam dakle ucinkovit, ali ako me banda stisne u cosak, koristim Cowboy repeater s svim mogucim modovima (brze pucanje i extended magazine), medjutim to niti ne ogrebe jace neprijatelje, treba mi savjet koji pistolj ili pusku da koristim za close range fightove? Sad sam upravo dobio Ranger Sequoia jer sam zavrsio quest, ali za to imam sve skupa 23 metka.

I druga stvar vezano za bugove, danas mi se igra 3 puta srusila (a do sada nijednom), zadnji put kad sam na Rose of Sharon Cassidy stavio combat armor mark 2 i space helmet. Nemam patchanu verziju i pitanje, ako instaliram patch hoce li se moci koristiti stare save gameove?

Brush gun, riot shotgun

možeš koristiti stare spremljene pozicije uz nove zakrpe

Lako moguće ako ne obavljaš glavne questove i par onih koji donose hrpu xp-a. Možeš satima lutati i istraživati a ne ubrati ništa xp-a (osim ako ne ideš u neka područja gdje je masu životinja/neprijatelja)

Jack Sparrow kaže...

Pitam jer na hard dobivaš manje xp-a nego na manjoj razini.

U F:NW dobivaš isto xp-a bez obzira na težinu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

A nisam znao.

Danas igrao quest vezan za BOS i došao do vault 34, uh kako sam se nahebao sa tim vaultom. Em ima puno jakih neprijatelja, em svako malo traži ključ za terminal, em radijacija stalno. Ali se isplatilo dobio sam pulse gun, užasno korisna stvarčica za robote i BOS-ovce jer isključuje im power armor.

Nego ima li neki drugi način za popraviti oružja osim nači isto takvo pa popraviti ili otiči k nekome tko popravlja za pare? Jer našao sam plasma caster, ali popravak vrijedi 14000čepića jer je oružje slomljeno do kraja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
napravi repair kit na benchu...

i 100% si skupio nekoliko njih putem... odaberi oruzje (ekvipaj ga) i klikni na weapon repair kit...
16 godina
napravi repair kit na benchu...

i 100% si skupio nekoliko njih putem... odaberi oruzje (ekvipaj ga) i klikni na weapon repair kit...

U tome je problem imam repair kit kod sebe, ali je oružje slomljeno do kraja i nemogu ga odabrati baš radi toga što je dokraja slomljeno.

17 godina
neaktivan
a nisi ga trebao odekvipat...

uvijek ima cheat ako hoces mogu ti ga napisati...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice