Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Fallout: New Vegas
harpy21 kaže...

Našao sam Hoover Dam, i sada radim za NCR. I žele srediti Brotherhood of steel. I idem tamo, a marker mi pokazuje samo zemlju pored onog kamenja gdje je bila municija. Nekakav BOS chapter...

Imaš dva bunkera, u jednom nema ničega, urušen je kamenjem, a za uć u drugi moraš imati Veronicu ko kompanjona ili ako si prije naišao na mrtve BoS časnike, na interfon kažeš pass. Doduše zastarjeli je, al' ćeš privući pozornost i pustit će te. 

Acta, non verba.
15 godina
neaktivan

Već sam ih pronašao puno prije, i napravio sam im uslugu, odnosno, pomogao Hardanu da se sukobi s elderom. I poslije toga je završio quest. Je li bi trebao pronaći neki način da ih uništim ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa da... a unistiti ih je prilicno lagano...

Da si ostavio onog starog eldera mogao bi to mirno riješiti... ovako ne znam...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
harpy21 kaže...

Našao sam Hoover Dam, i sada radim za NCR. I žele srediti Brotherhood of steel. I idem tamo, a marker mi pokazuje samo zemlju pored onog kamenja gdje je bila municija. Nekakav BOS chapter...

Imaš dva bunkera, u jednom nema ničega, urušen je kamenjem, a za uć u drugi moraš imati Veronicu ko kompanjona ili ako si prije naišao na mrtve BoS časnike, na interfon kažeš pass. Doduše zastarjeli je, al' ćeš privući pozornost i pustit će te. 

mislim da su čak 3 bunkera

17 godina
neaktivan
nicknino kaže...

mislim da su čak 3 bunkera

4 bunkera su :)

ne 2, ne 3 nego 4 :)

100%

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Već sam ih pronašao puno prije, i napravio sam im uslugu, odnosno, pomogao Hardanu da se sukobi s elderom. I poslije toga je završio quest. Je li bi trebao pronaći neki način da ih uništim ili što?

Nisi trebao to napraviti.. Ja sam napravio glavni quest line od BOS-a i na kraju, Elder digne Lockdown i pomire se.

Može pomoć za onaj quest od BOSa u kojem treba naći laser pistol koji su izgubili Initiate Stanton i ona luda ženska? Nabavio sam Grenade MG i otišao testirati u Scorpion Gulch na škorpionima, međutim, nisam znao da se tamo spawna laser pištolj i sad je negdje odletio u pm.. Postoji li komanda za konzolu preko koje mi ga doda u inventory pa da odnesem ženskoj u oružarnici?

+za onaj quest u BoSu u kojem izoliraš virus, on lik mi kaže da tražim kompove prije nego virus skoči, a ja na kompovima imam opciju "Restore database", a ne "isolate virus". Ne mogu ništa naći i uvijek mi istekne vrijeme.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Volim kakati kod Karla
15 godina
neaktivan

A, veliki zajeb... Ma srećom sejvam na dvije pozicije, ali sumnjam da imam prije toga. A ništa, morati ću ih na kraju uništiti. :XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze li mi netko dati link za downloadati patch za fallout new vegas pretrazio sam sve zivo i nigdi ga nac

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
grdo kaže...

moze li mi netko dati link za downloadati patch za fallout new vegas pretrazio sam sve zivo i nigdi ga nac

Original zahtjeva Steam, a ti očigledno nemaš original. Patch se jedino može skinuti preko Steama. Bez originala ništa od zakrpe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 22:12 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
grdo kaže...

Kolko godina imaš? Dvije, tri? Procitaj pravila foruma i ne postavljaj debilna pitanja. Ako imaš original na Steamu skine ti se automatski ako nemaš onda upotrijebi mozak i google, mislim ravno 20 sekundi treba da nadjes to sto hoces. Odes na piratebay i upises u search fallout new vegas. Je*emu jel to toliko teško?!?!?!?! Nisi ti ništa pretrazio...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 13:15 (mislav_01).
16 godina
protjeran

hehe najjaci mod 

dodaje samo jednu liniju teksta 

Nyan-nyan nyan nyan Niihao nyan Goojasu☆derishasu☆dekaruchaa~
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

hehe najjaci mod 

Kako misliš? Pa to jest samo 1 linija teksta jer kao moraš mu reći što znače one slike iza.

15 godina
neaktivan

I kako srediti taj BOS? Trebam ih sve pobiti ili ima negdje neki način da se raznese cijela lokacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

hehe najjaci mod 

Kako misliš? Pa to jest samo 1 linija teksta jer kao moraš mu reći što znače one slike iza.

pa da,al inace taj odgovor ne postoji 

Nyan-nyan nyan nyan Niihao nyan Goojasu☆derishasu☆dekaruchaa~
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

I kako srediti taj BOS? Trebam ih sve pobiti ili ima negdje neki način da se raznese cijela lokacija?

Mislim da ima dole autodestruct ali nisam probao to ukljuciti. I ima terminal na kojemu mozes reprogramirati turrete, ako se dobro sjecam.

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
harpy21 kaže...

Mislim da ima dole autodestruct ali nisam probao to ukljuciti. I ima terminal na kojemu mozes reprogramirati turrete, ako se dobro sjecam.

Da, znam za to turrete. Ali nemam dovoljan science. A drugih questova nemam za obavljati, pa onda samo lutam po wastelandu tražeći nove lokacije. Potražiti ću taj autodestruct...

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
harpy21 kaže...

Ima jedan generator ili nešto iza, ima activate opciju, nisam probao jer sam Liked kod njih.

Odi na Fallout Wikiju i upiši "Hidden Valley bunker", tamo zasigurno piše.

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Završio igru, 30 sati igranja. Ali 160 questova (a po statistici riješio tek manje od 60) i 350 lokacija, a nisam niti otkrio vault 19... Previše sam se zaletio za glavnom misijom. A neka, sada idem igrati iznova kao evil. I onda, ako mi se bude dalo, Hardcore mod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Završio igru, 30 sati igranja. Ali 160 questova (a po statistici riješio tek manje od 60) i 350 lokacija, a nisam niti otkrio vault 19... Previše sam se zaletio za glavnom misijom. A neka, sada idem igrati iznova kao evil. I onda, ako mi se bude dalo, Hardcore mod.

Već si završio igru?!

Ja imam točno 60 sati, a još nisam se nisam ni suočio sa Bennyjem(29. lvl sam).

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
17 godina

Ja igram na Hardcore težini i uživam. Malo sam stao sa main questom i odrađujem druge. Sada sam u Valutu 34 i istražujem kvar na reaktoru.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ja igram na Hardcore težini i uživam. Malo sam stao sa main questom i odrađujem druge. Sada sam u Valutu 34 i istražujem kvar na reaktoru.

Mislim da imaš 2 izbora!!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
17 godina
AlienWare1 kaže...
Dodinho kaže...

Mislim da imaš 2 izbora!!

Čitao sam nešto o tome. Ali dosta se mučim s onim ghoulovima jer sam puno razvijao Science i Lockpick, a ne Guns ili Energy guns. Ali nema veze, derem ih sa motornom pilom, dosta je teška, ali dosta jaka{#}

17 godina

Da vidim kakvi ste poznavatelji Fallouta 3 i NV :)

LINK

Ja sam imao 17/20

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Da vidim kakvi ste poznavatelji Fallouta 3 i NV :)

LINK

Ja sam imao 17/20

ROFL.. Ma daj, prelagano, 20/20  :D

15 godina
neaktivan

Da, 20/20, a nisam nikad igrao FNV, samo znam da je iz F3 :)

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Da, 20/20, a nisam nikad igrao FNV, samo znam da je iz F3 :)

Ja sam prepoznao sve lokacije sa FO3, ali su neke lokacije stavili toliko retardirane(recimo, random lokacije u Wastelandu) gdje isto izgleda i u NV i FO3.

15 godina
neaktivan

Jbg, nagledo sam se Capital Wastelanda preko 200h, znam svaki kutak :P

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, stavio ovaj mod i dignuo mi se frejm za 100-150% na gore. Super poboljšanje.

Za Nvidiu

Za AMD kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Konačno, trailer za DLC, Dead Money.

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice